Dodaj do ulubionych

Depilator!!

12.08.06, 17:42
Mam zwykły depilator.
www.allegro.pl/item120690798_depilator_philips_beauty_satinelle.html

Czy jakieś wymyślane depilatory (chodzi mi o z depilatory z jakimiś nakładkami chlodzącymy czy lodowymi, nie wiem jak się to nazywa) rzeczywiście są lepsze? Mniej boli?
Obserwuj wątek
    • cienmotyla Re: Depilator!! 12.08.06, 17:43
      Mnie nic nie boli:) Tylko dusza:)
    • Gość: aia Re: Depilator!! IP: 83.243.37.* 12.08.06, 19:21
      mnie tez nic nie boli. kwestia przyzwyczajenia. a niewiem czy tamte pomagaja
      wiec ci nie pomoge
    • monawrona Re: Depilator!! 12.08.06, 19:25
      A ja jakos nie przyzwyczailam sie do depilatora, wiec wole dluzej i dokladniej
      maszynkami typu venus itd. dla kobiet sie golic :)
      • gosiunia111 Re: Depilator!! 12.08.06, 19:30
        dzieki. może i ja sie przyzwyczaje. dzisiaj zaczełam się depilowac i jak narazie skończyłam na jednej nodze. nie wytrzymałam... :)
        • cienmotyla Re: Depilator!! 12.08.06, 19:37
          JAk już zostaną Ci takie małe włoski, to to zaczyna gilgotać:) Chyba, że tylko
          mnie...
          • gosiunia111 Re: Depilator!! 12.08.06, 19:39
            nie, mnie szczypie...:) a najgorsze jest to że musze na chwilke przestać depilować, bo mi się strasznie gorąca noga robi :)
            • cienmotyla Re: Depilator!! 12.08.06, 19:43
              Tak to też miałam, kilka razy i zobaczysz, będzie tylko dreszcz przechodził.
              Ale ja to jestem dziwna wiec mnie nie słuchaj:):)
            • Gość: Niusia_20 Re: Depilator!! IP: *.kozieglowy.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.06, 19:44
              ja kupiłam ten depilator z Brauna z nakładką chłodzącą za 270 zł (wtedy takie
              ceny były) nic to nie pomogło. teraz ściągam nakładkę i depiluję się bez niej
              bo to i tak bez różnicy. a zwykły depilator kosztował wtedy 80 zł. kasa
              wyrzucona w błoto :/ pozdrawiam
              • gosiunia111 Re: Depilator!! 12.08.06, 19:49
                ojejku Niusia_20 dzieki wielkie, bo już miałam zainwestować w nowy depilator... :):)
        • Gość: kasia Re: Depilator!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.06, 13:06
          wiesz tak bardzo boli tylko za pierwszym razem!!włosy sa wtedy grube po goleniu
          maszynką potem juz bedzie mniej bolało!
    • monawrona A co myślicie o...?? 12.08.06, 19:49
      Są takie kosmetyki depilujace (bodajrze pianki czy w formie zelu), ktore naklada
      sie i pozniej tylko splukuje woda- czy to dziala?? Zastanawialam sie nad
      zakupem, ale w sumie nie wiem czy to jest skuteczne i na jaki czas wystarcza??
      • gosiunia111 Re: A co myślicie o...?? 12.08.06, 19:51
        ja kupowałam vita (czy jak się to tam pisze ) ale nic mi to nie dało. Nie wiem może jakieś dziwne nogi mam. Miałam też wosk, ale ból niesamowity ( to już wole tym okropnym depilatorem ) i wosk zostaje na nogach. więc wosku na pewno nie będę Ci radzić. I z tego co słyszałam od koleżanek które kupowały rózne pianki, to nie jest za skuteczne.
        • monawrona Re: A co myślicie o...?? 12.08.06, 19:54
          acha, to dzieki za odpowiedz i pozdrawiam :)
          • cienmotyla Re: A co myślicie o...?? 12.08.06, 19:58
            Tez miałąm krem dodepilacji ale to jest do niczego.. Włoski zostaja, a zeby
            czegokolwiek sie pozbyć to z pół godziny trzeba trzymać. Bez sensu. Maszynki są
            najlepsze bo nie raz i po depilatorach włoski zostaja...
    • adelajda86 Re: Depilator!! 12.08.06, 22:37
      mi po depilatorze strasznie wrastaja... ale to juz raczej osobny problem ;)
      te pianki, zele itd nic nie daja, przynajmniej u mnie nie ma efektu
      a po maszynce to juz po 12 h chyba powinnam powtorzyc zabieg... ciezki jest
      zycie kobiety :PP
    • Gość: życzliwa Re: Depilator!! IP: 82.160.208.* 13.08.06, 12:16
      Mam 2 depilatory. Zwykły i z nasadkami chłodzącymi. Szczerze??? Nie czuję
      żadnej różnicy. Prawdą jest, że włoski wrastają, ale ja mam na to sposób. Warto
      jest robić peeling w miejscach depilowanych. Teraz już włoski tak nie wrastają.
    • kotek_vel_lol2 Re: Depilator!! 17.08.06, 14:44
      wyprobuj brzytwe ...
    • justyna_87 Re: Depilator!! 19.08.06, 23:19
      ja mam taki sam jak ten co jest do sprzedania i powiem szczerze że boli tylko
      za nim się nieprzyzwyczaisz,ja mam go już 3 miesiące i jest dobry.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka