dania_86 17.08.06, 21:36 powtóreczki :D dzisiaj o 22 hehehe kto jeszcze bedzie patrzył ? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monawrona Re: MAGDA M. 17.08.06, 21:38 jak ogladam to az placze nieraz ze szczescia,bo to nie realne jest co tam sie dzieje. Ogolem polecam serial ale ja od przypadku do przypadku ogladam :)) fajne piosenki sa- sciagam sobie je- ta De mono "kolory" polecam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alice ogladam:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 12:31 wczesniej za cholere nie podobal mi sie ten serial ale cos mnie tknelo i teraz wieczorkiem lukam sobie bardzo fajny noo i super piosenki tam daja np myslovitza - moj ulubiony zespol :) Odpowiedz Link Zgłoś
makaluu Re: MAGDA M. 17.08.06, 21:41 Mi sie podobała pierwsza seria Magdy M., bo była taka hmm.. no własciwie nie wiem jak to określić, ale podobało mi sie to, że bohaterka ubierała sie tylko na biało - czarno! Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: MAGDA M. 17.08.06, 21:43 cukierkowe i mdłe do wyrzygania.. i jeszcze ten Małaszyński - ciepła klucha, za ktorym (nie wiem dlaczego) tyle panienek szcza w gacie... Odpowiedz Link Zgłoś
dania_86 Re: MAGDA M. 17.08.06, 21:44 no właśnie cukierkowo :) czasami fajnie na taka bajeczke popatzreć, miło się robi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Agatka IP: 80.54.176.* 17.08.06, 22:45 niby taka mądra i w ogóle a tu takie słownictwo "szcza". Tak się u Ciebie na wsi mówi? Odpowiedz Link Zgłoś
cienmotyla No niestety.... 17.08.06, 21:44 Też będę oglądać... Tak ja wiem... nie podejrzewalibyście tego, nie spodziewaliście sie... ale cóż... Nikt nie jest idealny... Odpowiedz Link Zgłoś
krokiecica Re: MAGDA M. 17.08.06, 21:48 Nawet nie wiedziałam, że taki serial istnieje.. hah... Ostatni serial jaki oglądałam to "Zbuntowany Anioł"... podobał mi się, ale wkurzało też, że "uwiązywał" mnie do tv w określonych porach dnia:( Teraz czuję się wolna:D Odpowiedz Link Zgłoś
dania_86 Re: MAGDA M. 17.08.06, 21:52 nioooo :) jedyny serial południwoamerykański na który patrzyłam :) Odpowiedz Link Zgłoś
bridget_07 Re: MAGDA M. 17.08.06, 21:55 O dobrze, ze mi przypomniałas bede ogladac zeby szybciej usnac:) Ogladam od czasu do czasu, ale czasmi przymula ten serial! Odpowiedz Link Zgłoś
dania_86 Re: MAGDA M. 17.08.06, 21:58 LOL co za niemoralna propozycja na koniec dnia :D dobranoc wszystkim :) ide Madzie poogladac ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: MAGDA M. IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 17.08.06, 22:01 > powtóreczki :D > dzisiaj o 22 > hehehe ale smieszne > kto jeszcze bedzie patrzył ? ;-) mowi sie "ogladal", niedouczony bachorze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosssyyy Re: MAGDA M. IP: *.bater.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.06, 22:03 patrzył, oglądał a co to za różnica,pewnie taki z ciebie polonista jak ze mnie ksiądz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: MAGDA M. IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 18.08.06, 00:50 cienmotyla napisała: > I ze mnie modelka:( Zgadza sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: MAGDA M. IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 18.08.06, 00:49 > patrzył, oglądał a co to za różnica Poszukaj w slowniku. Na telewizje sie nie patrzy, telewizje sie oglada. > pewnie taki z ciebie polonista jak ze mnie > ksiądz G* mnie obchodzi jaki z ciebie ksiadz, ja sie za poloniste nigdy nie uwazalem. Odpowiedz Link Zgłoś
dania_86 Re: MAGDA M. 18.08.06, 10:39 bahorem mozesz sobie kogo inego nazwać a ja patrze na telewizor tak samo jak i oglądam telewizję, ehhh wspólczuje osobom którzy ogladają cie na co dzień, skoro czepiasz sie takich szczegółów to fajnie musisz być zmierzły i nadety=>fuuuuuuuj współczucia, moze troche więcej loozu a mniej złośliwości i uszczypliwości ?? wyjdzie ci to z pewnościa na dobre takie czeste denerwowanei sie byle czym może do wylewu doprowadzić a conajmniej do powstania nowych niepotrzebnych zmarszczek :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alice Re: MAGDA M. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 12:32 wczesniej za cholere nie podobal mi sie ten serial ale cos mnie tknelo i teraz wieczorkiem lukam sobie bardzo fajny noo i super piosenki tam daja np myslovitza - moj ulubiony zespol :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: MAGDA M. IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 18.08.06, 13:16 > bahorem "bachorem" > mozesz sobie kogo inego nazwać Tak, to sie zgadza. Moge. > a ja patrze na telewizor Zle > wspólczuje osobom którzy ogladają cie na co dzień "osobom, KTÓRE ogladaja cie" > loozu "luzu" > uszczypliwości ?? 1. przed pytajnikiem nie stawia sie spacji; 2. pytajniki stosuje sie nieparzyscie, to nie jest GG. > takie czeste denerwowanei sie byle czym może do wylewu doprowadzić Ja sie wcale nie denerwuje. Pomylilo ci sie cos. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_vel_lol2 Re: MAGDA M. 18.08.06, 13:30 mozna patrzec na telewizor ... to nie jest blad ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: MAGDA M. IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 18.08.06, 14:05 > mozna patrzec na telewizor ... Tak, w sklepie. Odpowiedz Link Zgłoś
juta50 Re: MAGDA M. 18.08.06, 16:14 ale jesteś zmierzły Arturro....idz może popatrzec na jakiś telewizor albo cos.....innego.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: MAGDA M. IP: 195.69.82.* 18.08.06, 18:55 juta50 napisała: > ale jesteś zmierzły Arturro.... Ojej Odpowiedz Link Zgłoś