Dodaj do ulubionych

Drogie Panie, po wyjeździe stajecie się dziwkami?

04.09.06, 18:37
Oj, nieładnie, nieładnie... czy nie mogłybyście jakąś inna częścią ciała na
chleb zarabiać?

fakty.interia.pl/swiat/news/Mamo_powiedz_mu_że_ja_też_go_kocham,787054,4
Obserwuj wątek
    • rrose7 Re: Drogie Panie, po wyjeździe stajecie się dziwk 04.09.06, 18:53
      Kiedyś nawet przez myśl mi nie przeszło, by w taki sposób zarabiać, ale to jest
      chyba najprostszy sposób i najszybszy na zarobek. Zresztą gdyby nie takie
      kobiety, nie mielibyście po co chodzić do burdelu!
      • pan_szczepan Re: Drogie Panie, po wyjeździe stajecie się dziwk 04.09.06, 19:09
        Dobrze rozumiem, że zmieniłaś zdanie i nie widzisz jużniczego złego w byciu
        kurwą?
        • thereason Re: Drogie Panie, po wyjeździe stajecie się dziwk 04.09.06, 19:35
          Ja na przykład widzę dużo złych rzeczy w byciu kurwą. To sprawa tych kobiet co
          zrobią ze swoim życiem. Dlatego nie interesuję się takimi rzeczami bo po co
          sobie nerwy psuć.
        • Gość: rrose7 Re: Drogie Panie, po wyjeździe stajecie się dziwk IP: 80.54.176.* 05.09.06, 08:19
          Nie o to mi chodziło! Nie sądziłam, że to takie "łatwe" zajęcie!
    • blueska3 Re: Drogie Panie, po wyjeździe stajecie się dziwk 04.09.06, 19:36
      Ale czemu zawsze zwracasz uwagę na takie skrajne przypadki? Tak zachowuje sie
      tylko część polskich dziewczyn, ale nie wszystkie. Zresztą Ty lubisz prowokować,
      więc już w sumie się nie dziwie..
      • pan_szczepan Re: Drogie Panie, po wyjeździe stajecie się dziwk 04.09.06, 19:50
        Ja tutaj prowokuję? To raczej autorka artykułu generalizuje i dość jasno daje
        do zrozumienia, że Polki oddają się Murzynom i Arabom za jakieś ochłapy.
        • blueska3 Re: Drogie Panie, po wyjeździe stajecie się dziwk 04.09.06, 19:54
          Bo wybierasz spośród miliona róznych akurat takie, które są bardzo
          kontrowersyjne. I wiesz co.. chyba pierwszy raz się z Tobą muszę zgodzić (nigdy
          bym się tego nie spodziewała), że zarabianie w taki sposób to jest lipa, ale...
          to dotyczy tylko grupy osób a poza tym, niektóre z nich może nie mają wyboru jak
          tylko zostać dziwką???
          • pan_szczepan Re: Drogie Panie, po wyjeździe stajecie się dziwk 04.09.06, 19:58
            Wzruszyłem się tą Twoją zgodą. Świetny jest ten tekst o braku wyboru. 'Zostałam
            kurwą bo nie miałam innego wyjścia. A teraz dawaj 2 stówki za seksik, Ziutek'
            Normalnie ekstra, hehe.
            • blueska3 Re: Drogie Panie, po wyjeździe stajecie się dziwk 04.09.06, 20:01
              Kiedys mówiłam dokładnie tak jak Ty. Do momentu kiedy na studiach nie poznałam
              panny która własnie w ten sposób zaczeła zarabiać na życie. Więc daruj sobie
              takie teksty. Nie musisz się ze mną zgadzać, ale uszanuj to co mówie.
              • pan_szczepan Re: Drogie Panie, po wyjeździe stajecie się dziwk 04.09.06, 20:04
                Na szacunek to trzeba zasłużyć, Mała, więc daruj sobie takie żądania.
                I co, studiowałaś z kurwą na jednym roku i tak wzruszyła Cię jej historia, że
                pozwalasz sobie na relatywizowanie (mam nadzieję, że nie użyłem zbyt trudnego
                dla Ciebie słowa)?
                • blueska3 Re: Drogie Panie, po wyjeździe stajecie się dziwk 04.09.06, 20:06
                  Widzę ze rozmowa z Tobą naprawdę nie ma sensu.. BO
                  • pan_szczepan Re: Drogie Panie, po wyjeździe stajecie się dziwk 04.09.06, 20:08
                    Zbyt trudno? Rozumiem.
                    • blueska3 Re: Drogie Panie, po wyjeździe stajecie się dziwk 04.09.06, 20:10
                      Wszystko kwestionujesz, nic dla Ciebie nie ma wartości.. wszyscy są źli tylko Ty
                      - PAN CHODZĄCY IDEAŁ!
                      • pan_szczepan Re: Drogie Panie, po wyjeździe stajecie się dziwk 04.09.06, 20:13
                        Trochę przesadzasz choć faktycznie świetny ze mnie facet - bogaty i przystojny.
                        Jeżeli 'wszystko' to dla Ciebie ku..two to masz rację - wszystko kwestionuję
                        bo ku..two nie ma dla mnie wartości.
                        • blueska3 Re: Drogie Panie, po wyjeździe stajecie się dziwk 04.09.06, 20:15
                          Brak słów!
                          • pan_szczepan Re: Drogie Panie, po wyjeździe stajecie się dziwk 04.09.06, 20:16
                            Fakt, powinnaś milczeć zamiast wypowiadać się w tak denny sposób.
                            • blueska3 Re: Drogie Panie, po wyjeździe stajecie się dziwk 04.09.06, 20:18
                              Fakt.. facet z Ciebie na wysokim poziomie..nie ma co.. Czytając Twoje wypowiedzi
                              się nie dziwie ze dziewczyny uciekają stąd za granicę..
                              • pan_szczepan Re: Drogie Panie, po wyjeździe stajecie się dziwk 04.09.06, 21:11
                                Twoja logika jest nieubłagana - Polki jadą zagranicę prostytuować się bo ja
                                walę im prawdę w oczy. Gratulacje.
                                • zbuntowany_aniol2 [...] 05.09.06, 00:39
                                  Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                        • Gość: kali Re: Drogie Panie, po wyjeździe stajecie się dziwk IP: *.ztpnet.pl 13.09.06, 11:54
                          Skoro bogaty to zastanow sie czy ten tekst nie dotyczy Twojej zony, obecnej czy
                          przyszlej :]
          • Gość: Prodigus1 Brak wyboru? IP: *.malopolska.mw.gov.pl 29.09.06, 11:13
            blueska3 pisze "...to dotyczy tylko grupy osób a poza tym, niektóre z nich może
            nie mają wyboru jak tylko zostać dziwką???"...Wymiękam na całej linii. Nie ma
            takiej sytuacji, że ktoś znajduje się bez wyjścia i dlatego sie k**wi. To dość
            niezła i łatwa kasa (w sumie po co uczyć się języków, robić kursy itp.
            Wystarczy przecież założyć jakieś lateksowe wdzianko i do pracy!). Ja tam tym
            kobietom trochę współczuję ale ich nie żałuję. Każdy jest kowalem własnego
            losu, tylko niech nikt mi nie wmawia, że ktoś to robi bo "nie ma wyjścia".
            PS - Dla jasności - z usług prostytutek nie korzystam.
        • myosotis86 Re: Drogie Panie, po wyjeździe stajecie się dziwk 04.09.06, 19:59
          pierwszy raz nie uznam Twojego watku za prowokacje... choc tytul jest ponizej
          krytyki...
          rzeczywiscie to co sie dzieje w Anglii jest zenujace i przerazajace.. nie
          generalizuje, ale jest to naprawde powszechne. Bylam, widzialam i nie rozumiem
          dlaczego. Moze to pojscie na latwizne? Polki potrafily byc z jakimis oblesnymi
          facetami, dlatego, ze gotowali i mozna bylo oszczedzic na jedzeniu!!! koszmar
          • pan_szczepan Re: Drogie Panie, po wyjeździe stajecie się dziwk 04.09.06, 20:05
            Tytuł jest poniżej krytyki? A może po prostu wiernie oddaje Wasze zachowanie?
            • myosotis86 Re: Drogie Panie, po wyjeździe stajecie się dziwk 04.09.06, 20:07
              WASZE!!! skad to slowo WASZE... nie poczuwam sie, w ogole na tak postawione
              pytanie nie powinnam odpowiadac... to byl chyba blad wdawac sie z Toba w
              dyskusje...
              • pan_szczepan Re: Drogie Panie, po wyjeździe stajecie się dziwk 04.09.06, 20:09
                Wasze czyli babskie, nie rób scen.
                • zbuntowany_aniol2 "wasze" 05.09.06, 00:45
                  to wg ciebie wszystkie jestesmy dziwkami,mamy taka nature i kazda co wyjedza za
                  granice daje dupy za kromke chleba?idz sie leczyc czlowieku albo zostan
                  gejem.Tak mi jestesmy zle i w ogole takie z nas dziwki ze masakra tylko coraz
                  czesciej slyszy sie o gwaltach wy zboki jestescie.milo ci?normalnie zajebiscie
                  sie czyta artykuly w gazetach o brutalnych gwaltach.Ostatnio:19 letnia
                  dziewczyna zostala znaleziona na lace z odmrozonymi konczynami,zgwalcona.wez
                  sie lepiej za robote.
                  • pan_szczepan Re: "wasze" 05.09.06, 09:11
                    A gdzie napisałem, że wszystkie?
                    To Tobie powinno się zaproponować leczenie i naukę czytania ze zrozumieniem. A
                    z gwałtami to różnie bywa. Najczęściej ubierzecie się wyzywająco i wulgarnie
                    jak dziwka a potem zdziwienie, że facet odebrał to jako zachętę. Trochę umiaru
                    i skromności!
                    • myosotis86 Re: "wasze" 05.09.06, 09:20
                      ja pierdziele! kurde, gdyby dziewczyna ubrala sie w worek na kartofle byloby to
                      samo!
                      • pan_szczepan Re: "wasze" 05.09.06, 09:22
                        Sratatata.
                    • agatka_to_ja Re: "wasze" 05.09.06, 09:21
                      pan_szczepan napisał:

> A gdzie napisałem, że wszystkie?
                      > To Tobie powinno się zaproponować leczenie i naukę czytania ze zrozumieniem.
                      A
                      > z gwałtami to różnie bywa. Najczęściej ubierzecie się wyzywająco i wulgarnie
                      > jak dziwka a potem zdziwienie, że facet odebrał to jako zachętę. Trochę
                      umiaru i skromności!

buahahaha... co za idiota... moze stroj kobiety jest przepustką do gwałtu? Moze
                      mini oznacza "chce zebys mnie zgwałcił i pobił"???????

idz sie lecz !
                      • pan_szczepan Re: "wasze" 05.09.06, 09:29
                        Pobił? A po co bić?
                        Często jest tak, że najpierw po pijaku się oddajecie a potem nachodzi Was żal
                        za utraconą cnotą i jazda na policję.
                        A co do stroju - ja tylko apeluję o odrobinę skromności, nie noście się jak
                        dziwki.
                        • myosotis86 Re: "wasze" 05.09.06, 09:34
                          mnie tez troszke draznia zbyt wyuzdane stroje, ale to nie znaczy, ze noszaca je
                          kobieta zacheca do gwaltu!!! to Wy jestescie nienormalni skoro tak to
                          odbieracie!!!
                          to co dziewczynka idaca do przedszkole w krotkiej sukieneczce potencjalnie kusi
                          pedofila... rozumujac w ten sposob dochodzimy do takich paranoi
                          • pan_szczepan Re: "wasze" 05.09.06, 09:38
                            Nie porównuj dewianta ze zdrowo reagującym facetem. Niejednokrotnie spotkałem
                            się z sytuacją, że Wy, kobiety, nie macie wyczucia kiedy pijane flirtujecie w
                            stroju dziwki. A potem płacz, że zgwałcił.
                          • Gość: monnap Re: "wasze" IP: *.ny325.east.verizon.net 29.09.06, 22:51
                            Ty chyba masz jakies kompleksy facet. Nie wszystkie Polki wyjezdzajace za
                            granice to k..Raczej te, ktore nie maja duzo do zaoferowaniam a poza tym gdy
                            juz tak mocno atakujesz Polki, przypatrz sie Polakom, tymw mlodym wieku. Jest
                            tylu facetow smierdzieli i bez gustu, ze pewnie i murzyn je tak bardzo nie razi
                            jesli domyty ..to juz egzotyka.
                        • agatka_to_ja Re: "wasze" 05.09.06, 09:44

pan_szczepan napisał:

> Pobił? A po co bić?
                          > Często jest tak, że najpierw po pijaku się oddajecie a potem nachodzi Was żal
                          > za utraconą cnotą i jazda na policję.
                          > A co do stroju - ja tylko apeluję o odrobinę skromności, nie noście się jak
                          > dziwki.

wiesz co? forum dla zgorzkniałych mizoginistów i moherowych beretów jest troche
                          dalej... przenies sie tam ... bedziesz mial pryszczatych wszechpolaków do
                          dyskusji :)
                          • pan_szczepan Re: "wasze" 05.09.06, 10:17
                            Nie jestem ani zgorzkniały ani mizoginem.
                          • dania_86 Re: "wasze" 14.09.06, 19:20
                            BRAWO AGATKA !!!!!!!!]
                            co za idiota :/
                            • Gość: :) Re: "wasze" IP: *.range86-142.btcentralplus.com 29.09.06, 10:23
                    • zbuntowany_aniol2 Re: "wasze" 05.09.06, 12:28
                      a co?nie mozemy ubierac sie jak dziwki?bo coi?bo kazdy zbok ktorego miniemy nas
                      zgwalci?nie umiecie nad soba panowac taka jest prawda,zachowujecie sie jak
                      zwierzeta...wg ciebie jak dziewczyna ma krotka spodniczke i bluzeczke
                      szpileczki i ponczochy i jest mocna umalowana to jest dziwka?albo przynajmniej
                      tak wyglada?wiekszosc gwaltow jest i tak na kobietach niczym nie wyrozniajacych
                      sie sposrod tlumu wiec twoje argumenty sa bez sensu!
    • Gość: xxc [...] IP: 87.204.65.* 04.09.06, 20:11
      • pan_szczepan Re: Drogie Panie, po wyjeździe stajecie się dziwk 04.09.06, 20:14
        Muszę przyznać, że to niezwykle błyskotliwa wypowiedź.
        • Gość: lejdi Re: Drogie Panie, po wyjeździe stajecie się dziwk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 20:38
          w polsce jest inaczej?
        • Gość: xxc Re: Drogie Panie, po wyjeździe stajecie się dziwk IP: 87.204.65.* 05.09.06, 20:37
          blyskotliwa wypowiedz dla jakze blyskotliwego frajera
    • cienmotyla Re: Drogie Panie, po wyjeździe stajecie się dziwk 04.09.06, 20:51
      Pieprzenie. Prawda jest taka, że kobieta, która ma we krwi tego zadziora itp to
      juz taka bedzie tu czy tam. Nie ważne czy to Polska, czy zagranica. Prawdziwa
      szanująca się dziewczyna nigdy czegoś takiego nie zrobiłaby.
      • myosotis86 Re: Drogie Panie, po wyjeździe stajecie się dziwk 04.09.06, 20:54
        zgadzam sie cieniu, tylko, ze tam jest latwiej zrobic cos takiego... poza
        granicami kraju nagle czlowiek dostaje swira, masz przyklad waldiego :)
    • Gość: Kasia Re: Drogie Panie, po wyjeździe stajecie się dziwk IP: 213.17.131.* 04.09.06, 20:56
      Piszesz jedynie o kobietach, które sprzedają swoje ciało, zapominajac,iż
      mężćzyźni również to robią. Wbrew pozorom nie od niedawna jak to się zwykło
      mówić, lecz od zawsze. Chyba każdemu z nas jest znane słowo "Żigolak".
      • Gość: marchi Re: Drogie Panie, po wyjeździe stajecie się dziwk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 21:30
        Mieszkalam w Londynie i tez nasluchalam sie opowiesci o Polkach zyjacych na
        utrzymaniu Arabow, Murzynow, Wlochow i kogo tam jeszcze mozna. Ich sprawa, choc
        tego nie popieram. Ale one to samo robilyby w Polsce gdyby mialy byc kogo
        utrzymankami. A kobiety te najczesciej pochodza z malych miejscowosci, nie maja
        zadnych perspektyw na dalsze zycie, wiec gubia sie w tym, usprawiedliwiajac sie
        roznymi argumentami - ze to tylko chwilowe, zarobie kase, przestane, albo
        jeszcze lepiej - oszukuja sie ze sa szczesliwe... Tego nie popieram, ale nie
        neguje, bo sprawa mnie nie dotyczy wiec po co mam wypowiadac sie zle o moich
        rodaczkach? Uwazam, ze kazdy robi to, co lubi (badz tez musi, albo chce).

Inna kwestia sa zwiazki z ciemnoskorymi - w Polsce, kraju zacofanym i
        nietolerancyjnym panuje wciaz model Polka - Polak (w gorszym wypadku moze byc
        inna narodowosc, ale zawsze BIALA - BIALY). Ja naleze do osob tolerancyjnych i
        nie obchodzi mnie jaki ktos ma kolor skory. Bo to, jakim czlowiekiem sie jest
        nie zalezy od koloru skory. Dlatego nie mam absolutnie nic przeciwko zwiazkom z
        Murzynami, Arabami... dopoki zwiazki te oparte sa na uczuciu, a nie pieniadzu.

Dziekuje.
        • blueska3 Re: Drogie Panie, po wyjeździe stajecie się dziwk 04.09.06, 21:35
          Panie Szczepanie.. bierz przykład od Marchi!! Bo tak wypowiada się człowiek na
          poziomie!! Nie chodzi o treść (bo to co myśli jest każdego indywidualną sprawą i
          każdy ma do tego prawo - myśleć jak chce) ale o sam przekaz!
        • pan_szczepan Re: Drogie Panie, po wyjeździe stajecie się dziwk 04.09.06, 21:39
          A miałaś kiedykolwiek do czynienia z Arabem bądź Murzynem czy też Twoje
          dywagacje pozostają w obrębie teorii?
    • pan_szczepan Polka to ku.. - tak Was niestety widzą 04.09.06, 21:09
      Andaluzja. Polka to prostytutka

- E, prostituta! - słyszę spod sklepu. Poza kilkoma Marokańczykami pod
      sklepem jestem jedyną osobą na uliczce. Wołają do mnie. Omijam ich łukiem.
      Leci za mną: - Polacca? Si! Polacca prostituta!

Polski ksiądz Adam Szymczak wzrusza ramionami, kiedy mu opowiadam, co mnie
      spotkało. Dla niego to żadna nowość.

- Tu jest tragicznie - mówi kapłan, misjonarz, który od półtora roku mieszka
      w 14-tysięcznym miasteczku Moguer. - Nasze dziewczyny pracują na to, że każda
      Polka na ulicy kojarzy się z prostytutką. Rozbijają hiszpańskie małżeństwa,
      choć same mają rodziny w Polsce, nieraz dzieci. Nie kontaktują się z nimi.
      Mieszkają z Arabami.

Od czterech lat w styczniu w okolice andaluzyjskiego miasta Huelva
      przyjeżdżają Polki. Co roku więcej. Na początku było ich 3-4 tysiące. W tym
      sezonie będzie ich około 8 tys. Bezrobotne, po selekcji w urzędach pracy w
      Polsce, jadą trzy dni autobusami na południe Hiszpanii. Szczęściary mieszkają
      w wynajętych przez pracodawców domach w miasteczku. Zachwycają się
      pomarańczami na drzewach, białymi domami, styczniowym słońcem, które opala
      jak u nas w lipcu. Muszą jednak na własny koszt docierać na pola truskawkowe.
      Idą piechotą po kilka, kilkanaście kilometrów albo łapią okazję. Część kobiet
      mieszka na campach - w barakach tuż przy polach truskawkowych. Żyją wśród
      Arabów (przeważnie Marokańczyków przyjeżdżających do pracy), którzy szaleją
      za blondynkami z Polski.
      • agatka_to_ja Re: Polka to ku.. - tak Was niestety widzą 04.09.06, 21:12
        no i co z tego?
        widac podniecają cie prostytutki... żal ci, ze cie na taka nie stac?
        czy moze jakas puscila cie kantem i puszcza sie za pieniadze?

czemu atakujesz Polki? jestes kolejnym wcieleniem Waldka?
        • pan_szczepan Re: Polka to ku.. - tak Was niestety widzą 04.09.06, 21:15
          Oo, wiedźma forumowa się pojawiła... Przyszłaś upuścić trochę jadu?
          Atakuję? Was nie trzeba atakować, poczujecie zapach pieniędzy i nogi same Wam
          się rozsuwają.
          • agatka_to_ja Re: Polka to ku.. - tak Was niestety widzą 04.09.06, 21:17
            WIedxma forumowa? buahahahaha.. szkoda mi ciebie żałosny czlowieczku...

wspolczuje, ze na swojej drodze spotykasz same kur.wy...
            • myosotis86 Re: Polka to ku.. - tak Was niestety widzą 04.09.06, 21:25
              skoro wszystkie Polki sa ku.rwami... to pomysl co wlasnie robi Twoja zona lub
              corka, gdy Ty sie zabawiasz w durne forum... do domu tatusku, do starej i dzieci
              • pan_szczepan Re: Polka to ku.. - tak Was niestety widzą 04.09.06, 21:36
                Wszystkie? Gdzie tak napisałem?
            • pan_szczepan Re: Polka to ku.. - tak Was niestety widzą 04.09.06, 21:35
              Nie przesadzaj, moje kontakty z kobietami nie ograniczają się do Ciebie.
              • agatka_to_ja Re: Polka to ku.. - tak Was niestety widzą 04.09.06, 21:48
                Kontakt ze mną? nie pochlebiaj sobie chlopczyku... nigdy nie chcialabym miec
                kontaktu z takim bezmyślnym szowinistą jak ty.
                • pan_szczepan Re: Polka to ku.. - tak Was niestety widzą 04.09.06, 21:51
                  Po pierwsze - przestań kłamać. Po drugie - ignoruj mnie zamiast dopisywać się
                  w moich wątkach.
                  • agatka_to_ja Re: Polka to ku.. - tak Was niestety widzą 04.09.06, 21:53
                    PO pierwsze: w ktorym momencie kłamie?
                    Po drugie: bede pisac, gdzie mi sie podoba :)
                    • pan_szczepan Re: Polka to ku.. - tak Was niestety widzą 04.09.06, 22:01
                      Nie jestem bezmyślny - obserwuję i wyciągam wnioski po czym dzielę się nimi bez
                      ogródek a Twoje histeryczne, nienawistne reakcje dowodzą, że trafiam w sedno.

ad. 'po drugie' - nie chcesz mieć ze mną kontaktu a polemizujesz (bardzo
                      nieudolnie) ze mną. Cierpisz na schizofrenię?
                      • agatka_to_ja Re: Polka to ku.. - tak Was niestety widzą 04.09.06, 22:06
                        Po pierwsze: nie obserwujesz tylko UOGÓLNIASZ i plujesz jadem na polskie
                        kobiety.
                        Trafiasz w co? w sedno? buahahahahaha... jasne... trafiasz jak WAldek - kulą w
                        płot, ze swoim mizoginizmem i obrazaniem Polek...

Po drugie - co innego kontakt, a co innego polemika.
                        a co do schizofrenii - moze ty na nią cierpisz.. na pewno nie ja.
                        • pan_szczepan Re: Polka to ku.. - tak Was niestety widzą 05.09.06, 09:08
                          Uogólniam? To chyba zarzut do osoby, która popełniła ten artykuł.
                          I zastanów sięczy to ja obrażam Polki czy to może Wy same sięobrażacie dając
                          dupy za kromkę chleba.
                          • agatka_to_ja Re: Polka to ku.. - tak Was niestety widzą 05.09.06, 09:19

pan_szczepan napisał:

> Uogólniam? To chyba zarzut do osoby, która popełniła ten artykuł.
                            > I zastanów sięczy to ja obrażam Polki czy to może Wy same sięobrażacie dając
                            > dupy za kromkę chleba.

Ty dajesz dupy za kromke chleba? czy moze twoja siostra? czy narzeczona? czy
                            żona?

nie pisz WY bo obrazasz kobiety, ktore sie szanują i nigdy nie robily rzeczy
                            opisanych w tym artykule...
                            • pan_szczepan Re: Polka to ku.. - tak Was niestety widzą 05.09.06, 09:28
                              Nie wiem czy mam kurwę w domu, mam nadzieję, że nie bo mamy mnóstwo kasy.
                              Piszę 'Wy' mając na myśli kobiety, niekoniecznie te z forum choć i tu pewnie,
                              zgodnie z zasadami statystyki, niejeden ku..szon by się znalazł.
                • myosotis86 Re: Polka to ku.. - tak Was niestety widzą 04.09.06, 21:52
                  POLKA... WAS... czyli "everyman"
          • dania_86 Re: Polka to ku.. - tak Was niestety widzą 14.09.06, 19:23
            taaaa a wszystkie blondynki sa głupie
            faceci to świnie
            a babcie po 50tce zwolenniczkami Pis-U
            nei wrzucaj wszytskich do jednego wora :/
            to tak jakby "każdy szczepan to zakompleksiały pajac którego żadna kobieta nie
            dotknie zardzewiałym pretem, nawet prostytutka!"
      • Gość: rrose7 Polak to PIJAK- tak Was niestety widzą..... IP: 80.54.176.* 05.09.06, 08:26
        To PRAWDA!
      • skara Bo pani z gazety tak napisała? wielki autorytet! 08.09.06, 01:02
        Haha, a cóż to za ekspert ten tekst wysmażył o Polkach w Andaluzji?! Polka to
        polaca (przez jedno c) więc jeśli osoba, która to napisała zna zagadnienie tak
        dobrze jak język hiszpański, to gratuluję wiedzy!Wymyślić historyjkę każdy
        potrafi. Może to samo miało miejsce w przypadku autorki tekstu o Polskach w
        Londynie? Więcej dystansu i poznania zagadnienia by się przydało. Haha, a tu
        dalej ślepa wiara w nieomylność dziennikarza!
    • Gość: :D:D:D [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 22:45
    • saba63 Re: Drogie Panie, po wyjeździe stajecie się dziwk 05.09.06, 09:23
      Obrażasz te, które tak nie zarabiają.
      • pan_szczepan Re: Drogie Panie, po wyjeździe stajecie się dziwk 05.09.06, 09:30
        A w jaki sposób obrażam?
        • saba63 Re: Drogie Panie, po wyjeździe stajecie się dziwk 05.09.06, 09:32
          Mówiąc, że kobiety to dziwki.
          • pan_szczepan Re: Drogie Panie, po wyjeździe stajecie się dziwk 05.09.06, 09:34
            Powiedziałem, że wszystkie?
            • saba63 Re: Drogie Panie, po wyjeździe stajecie się dziwk 05.09.06, 09:35
              Ja tak zrozumiałam. Przykro mi.
              • pan_szczepan Re: Drogie Panie, po wyjeździe stajecie się dziwk 05.09.06, 09:39
                Przykro Ci? A dlaczego?
                • saba63 Re: Drogie Panie, po wyjeździe stajecie się dziwk 05.09.06, 09:40
                  Bo kobieta kobiecie nierówna, a Ty stawiasz wszystkie w jednym rzędzie.
                  • pan_szczepan Re: Drogie Panie, po wyjeździe stajecie się dziwk 05.09.06, 09:42
                    Chyba po raz piąty w tym wątku podkreślam: nie wszystkie.
                • zbuntowany_aniol2 ja pier... 05.09.06, 12:34
                  nie powiedziales ze weszystkie ale tez nie powiedziales ze niektore kobiety
                  wiec na jedno wychodzi!moglbys jasniej pisac a nie mamy sie domyslac o co ci
                  chodzi!chyba cie matka bila jak byles maly...
    • Gość: agata Re: Drogie Panie, po wyjeździe stajecie się dziwk IP: 84.203.150.* 05.09.06, 10:10
      a nie przyszlo Ci do glowy Panie Szczepanie ze spotykac sie mozna z
      obcokrajowcami bo Polacy sa beznadziejni?
      • pan_szczepan Re: Drogie Panie, po wyjeździe stajecie się dziwk 05.09.06, 10:18
        Są beznadziejni bo nie mają kasy?
        • aashenta Re: Drogie Panie, po wyjeździe stajecie się dziwk 05.09.06, 10:24
          o widze ze tu drugi waldek;)
          moze sie zakolegujcie i wymiencie ze soba poglądy
          • pan_szczepan Re: Drogie Panie, po wyjeździe stajecie się dziwk 05.09.06, 10:42
            Widzę, że nie ja jeden zwróciłem uwagę na Wasze kurestwo.
            • aashenta Re: Drogie Panie, po wyjeździe stajecie się dziwk 05.09.06, 10:48
              nie na kurestwo tylko obrazasz kobiety tak jak waldek. a moze Ty to waldek?
              cos jego nie ma a Ty jestes
              buhahaha
              • pan_szczepan Re: Drogie Panie, po wyjeździe stajecie się dziwk 05.09.06, 10:53
                Nie, nie mam na imię Waldemar ani nigdy nie używałem takiego nick'a.
                I co Ty z tym obrażaniem? To Wy same się obrażacie prostytuując się. Ja na to
                tylko zwracam uwagę.
                • myosotis86 Re: Drogie Panie, po wyjeździe stajecie się dziwk 05.09.06, 11:06
                  zamien slowo "wy" na "niektore kobiety" i od razy przestaniemy sie obrazac...

troche oglady czasami przynosi korzysci, musisz kiedys sprobowac...
            • agatka_to_ja Re: Drogie Panie, po wyjeździe stajecie się dziwk 05.09.06, 11:26

pan_szczepan napisał:

> Widzę, że nie ja jeden zwróciłem uwagę na Wasze kurestwo.
              >

Wasze? czyli kogo? twojej siostry? matki? dziewczyny? zony?

wspolczuje...

przerzuc sie na facetów - oni sie nie puszczają.. buahahahahaha
              • zbuntowany_aniol2 mezczyzni i tak sa gorsi.... 05.09.06, 12:38
                nie chce mi sie juz podawac przykladow..straszne z was ku..szony a jak czytam
                poglady pana szczepana to sie jeszcze bardziej w tym utwierdzam..
    • Gość: agata Re: Drogie Panie, po wyjeździe stajecie się dziwk IP: 84.203.150.* 05.09.06, 11:47
      nie, nie dlatego ze nie maja kasy. Zreszta moj drogi, jesli myslisz ze kazdy
      obcokrajowiec ja ma, moze sprobuj wyjsc z pudelka i sie rozejrzec.
    • slft Re: Drogie Panie, po wyjeździe stajecie się dziwk 05.09.06, 20:41
      Jak potrafią tak zarabiają
      • s211 Re: Drogie Panie, po wyjeździe stajecie się dziwk 06.09.06, 10:14
        może ktoś lubi..
        • Gość: ~obserwatorka Do pana szczepana IP: *.range86-142.btcentralplus.com 07.09.06, 12:18
          A ty co się tak bulwersujesz baranie??Przecież sam jesteś wielbiecielem
          kurew.Uwielbiasz wszystkie zdziry dające dupy na prawo i lewo za szklankę coli.
          Tak więc totalnie nie rozumiem twojego oburzenia z dwóch powodów:
          -po pierwsze jak już nadmieniałam kochasz takie słodkie kurewki więc czemu
          teraz nagle je krytykujesz?
          -po drugie jeśli korzysztasz z ich usług to niczym się od nich nie różnisz-ty
          jesteś ku..arzem a one ku..mi-proste.Reprezentujecie ten sam poziom więc komu
          jak komu ale tobie nawet nie wypada krytykować tych szmat bo sam jesteś
          szmaciarzem.
        • zbuntowany_aniol2 brawo obserwatorka 07.09.06, 13:25
          :) pozdro!
          • Gość: ~obserwatorka Re: brawo obserwatorka IP: *.range86-142.btcentralplus.com 07.09.06, 13:39
            Również pozdrawiam:)
    • Gość: roksanaaaaa Re: Drogie Panie, po wyjeździe stajecie się dziwk IP: *.pikonet.pl 13.09.06, 11:18
      nie czytałam wszystkich wypowiedzi autora postu,bo ubaw miałam juz po 3-ech
      pierwszych wypowiedziach:),facet jest po prostu zakompleksiony i pewnie został
      wystawiony przez niejedną:)nie umie sobie z tym poradzić i wyrzywa się na
      forum:),szkoda czasu na czytanie wątku zakompleksionego "bogatego" chłopca,który
      nie ma powodzenia w życiu prywatnym:,żal mi ciebie.
      • Gość: aga_umbra Re: Drogie Panie, po wyjeździe stajecie się dziwk IP: 85.116.134.* 13.09.06, 17:15
        Artykul jest bardzo plytki i tendencyjny. I tematem artykulu nie sa wcale
        zwiazki z cudzoziemcami ale cos w rodzaju luksusowej prostytucji (nie wiem jak
        to nazwac nawet). nie twierdze ze nie istnieja przypadki takich zachowan ale
        demonizujmy tez: przeciez nie kazdy zwiazek z osoba ktora nie jest polskiej
        narodowosci musi byc zaraz porownywany do tego co zostalo tutaj opisane. sama
        mieszkam za granica, moim mezem jest obcokrajowiec. I zapewniam was ze
        problemow w komuniakcji nie mamy. w zyciu codziennym nawet nie mysle o tym skad
        on jest. bo jest moim mezem, czlowiekiem ktorego kocham, z ktorym jestem. Oboje
        pracujemy, ja miedzyczasie koncze studia. w zyciu mi nie przyszlo na mysl by
        patrzec sie na jego portfel. zreszta oboje pracujemy ciezko i mysle ze mamy
        prawo do tego by nam sie dobrze powodzilo.
        najgorsze jest podejscie ludzi ktorzy nic w zyciu nie robia a wszystkich
        innych wrzucaja do jednego worka traktujac to ze komus sie udalo cos osiagnac
        jako zlo, ze jest szczesliwy z osoba innego pochodzenia jako jakies zle
        prowadzenie sie.w ten sposob wylewaja jedynie swoje zale i pokazuja kompleksy.
        pozdrawiam
        aga
    • Gość: święta prawda Re: Drogie Panie, po wyjeździe stajecie się dziwk IP: 212.160.172.* 15.09.06, 13:30
      kobieta = ku... kropka
      • agatka_to_ja Re: Drogie Panie, po wyjeździe stajecie się dziwk 15.09.06, 13:38
        Gość portalu: święta prawda napisał(a):

> kobieta = ku... kropka

hehehe... kolejny zdradzony albo impotent...
        • Gość: ?? Re: Drogie Panie, po wyjeździe stajecie się dziwk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 22:59
          ewentualnie brzydal albo małego ma..heh
          biedactwo..:-(
          • Gość: A. Re: Drogie Panie, po wyjeździe stajecie się dziwk IP: *.chello.pl 30.09.06, 13:13
            jezeli jedyne kobiety jakie spotkal to k... to w ciekawych kregach sie chlopak
            obraca
            • luciferia Re: Drogie Panie, po wyjeździe stajecie się dziwk 01.10.06, 06:44
              A ja, Drogie Panie, również dziwię się Waszemu poziomowi dyskusji.
              Zamiast szczepanowi zacytować jego wypowiedź typu "kiedy poczujecie zapach
              pieniędzy, to od razu rozkładacie nogi" albo chociażby każdy tekst z tym jego
              pięknym "WY" to dostajecie histerii i stajecie się zupełnie bezbronne jak
              miotające się dziecko, które nie umie jeszcze używaż żadnych argumentów w
              rozmowie a jedynie swoich nie do końca jasnych dla rozmówcy odczuć ;]
              Nauczcie się logicznie wypowiadać a może nie będzie na forum takich sytuacju
              jak ta.
    • teenagenina Re: Drogie Panie, po wyjeździe stajecie się dziwk 02.10.06, 03:18
      powiem ci cos...ja jestem z brytyjczykiem i wy polacy sie do nich nie umywacie!!!! traktuje mnie jak powinno sie traktowac kobiete- z szacunkiem,na kazdym kroku OKAZUJE mi swoja milosc, potrafi dawac a nie tylko brac i docenia moja ciezka prace a wy sie do niczego nie nadajecie!!! nawet do tarcia chrzanu!!!
      • wcalenietakimaly Re: Drogie Panie, po wyjeździe stajecie się dziwk 02.10.06, 05:28
        teenagenina napisała:

> powiem ci cos...ja jestem z brytyjczykiem i wy polacy sie do nich nie
        umywacie!
        > !!! traktuje mnie jak powinno sie traktowac kobiete- z szacunkiem,na kazdym
        kro
        > ku OKAZUJE mi swoja milosc, potrafi dawac a nie tylko brac i docenia moja
        ciez
        > ka prace a wy sie do niczego nie nadajecie!!! nawet do tarcia chrzanu!!!

Czy ty piszesz na temat? Chyba wyrzucasz z siebie jakies kompleksy biedna
        kobieto.
        • teenagenina Re: Drogie Panie, po wyjeździe stajecie się dziwk 05.10.06, 17:05
          a wedlug ciebie o czym byl ten post??? moze ty go nie zrozumiales/as
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka