pan_szczepan 04.09.06, 18:37 Oj, nieładnie, nieładnie... czy nie mogłybyście jakąś inna częścią ciała na chleb zarabiać? fakty.interia.pl/swiat/news/Mamo_powiedz_mu_że_ja_też_go_kocham,787054,4 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rrose7 Re: Drogie Panie, po wyjeździe stajecie się dziwk 04.09.06, 18:53 Kiedyś nawet przez myśl mi nie przeszło, by w taki sposób zarabiać, ale to jest chyba najprostszy sposób i najszybszy na zarobek. Zresztą gdyby nie takie kobiety, nie mielibyście po co chodzić do burdelu! Odpowiedz Link Zgłoś
pan_szczepan Re: Drogie Panie, po wyjeździe stajecie się dziwk 04.09.06, 19:09 Dobrze rozumiem, że zmieniłaś zdanie i nie widzisz jużniczego złego w byciu kurwą? Odpowiedz Link Zgłoś
thereason Re: Drogie Panie, po wyjeździe stajecie się dziwk 04.09.06, 19:35 Ja na przykład widzę dużo złych rzeczy w byciu kurwą. To sprawa tych kobiet co zrobią ze swoim życiem. Dlatego nie interesuję się takimi rzeczami bo po co sobie nerwy psuć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrose7 Re: Drogie Panie, po wyjeździe stajecie się dziwk IP: 80.54.176.* 05.09.06, 08:19 Nie o to mi chodziło! Nie sądziłam, że to takie "łatwe" zajęcie! Odpowiedz Link Zgłoś
blueska3 Re: Drogie Panie, po wyjeździe stajecie się dziwk 04.09.06, 19:36 Ale czemu zawsze zwracasz uwagę na takie skrajne przypadki? Tak zachowuje sie tylko część polskich dziewczyn, ale nie wszystkie. Zresztą Ty lubisz prowokować, więc już w sumie się nie dziwie.. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_szczepan Re: Drogie Panie, po wyjeździe stajecie się dziwk 04.09.06, 19:50 Ja tutaj prowokuję? To raczej autorka artykułu generalizuje i dość jasno daje do zrozumienia, że Polki oddają się Murzynom i Arabom za jakieś ochłapy. Odpowiedz Link Zgłoś
blueska3 Re: Drogie Panie, po wyjeździe stajecie się dziwk 04.09.06, 19:54 Bo wybierasz spośród miliona róznych akurat takie, które są bardzo kontrowersyjne. I wiesz co.. chyba pierwszy raz się z Tobą muszę zgodzić (nigdy bym się tego nie spodziewała), że zarabianie w taki sposób to jest lipa, ale... to dotyczy tylko grupy osób a poza tym, niektóre z nich może nie mają wyboru jak tylko zostać dziwką??? Odpowiedz Link Zgłoś
pan_szczepan Re: Drogie Panie, po wyjeździe stajecie się dziwk 04.09.06, 19:58 Wzruszyłem się tą Twoją zgodą. Świetny jest ten tekst o braku wyboru. 'Zostałam kurwą bo nie miałam innego wyjścia. A teraz dawaj 2 stówki za seksik, Ziutek' Normalnie ekstra, hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
blueska3 Re: Drogie Panie, po wyjeździe stajecie się dziwk 04.09.06, 20:01 Kiedys mówiłam dokładnie tak jak Ty. Do momentu kiedy na studiach nie poznałam panny która własnie w ten sposób zaczeła zarabiać na życie. Więc daruj sobie takie teksty. Nie musisz się ze mną zgadzać, ale uszanuj to co mówie. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_szczepan Re: Drogie Panie, po wyjeździe stajecie się dziwk 04.09.06, 20:04 Na szacunek to trzeba zasłużyć, Mała, więc daruj sobie takie żądania. I co, studiowałaś z kurwą na jednym roku i tak wzruszyła Cię jej historia, że pozwalasz sobie na relatywizowanie (mam nadzieję, że nie użyłem zbyt trudnego dla Ciebie słowa)? Odpowiedz Link Zgłoś
blueska3 Re: Drogie Panie, po wyjeździe stajecie się dziwk 04.09.06, 20:06 Widzę ze rozmowa z Tobą naprawdę nie ma sensu.. BO Odpowiedz Link Zgłoś
pan_szczepan Re: Drogie Panie, po wyjeździe stajecie się dziwk 04.09.06, 20:08 Zbyt trudno? Rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
blueska3 Re: Drogie Panie, po wyjeździe stajecie się dziwk 04.09.06, 20:10 Wszystko kwestionujesz, nic dla Ciebie nie ma wartości.. wszyscy są źli tylko Ty - PAN CHODZĄCY IDEAŁ! Odpowiedz Link Zgłoś
pan_szczepan Re: Drogie Panie, po wyjeździe stajecie się dziwk 04.09.06, 20:13 Trochę przesadzasz choć faktycznie świetny ze mnie facet - bogaty i przystojny. Jeżeli 'wszystko' to dla Ciebie ku..two to masz rację - wszystko kwestionuję bo ku..two nie ma dla mnie wartości. Odpowiedz Link Zgłoś
blueska3 Re: Drogie Panie, po wyjeździe stajecie się dziwk 04.09.06, 20:15 Brak słów! Odpowiedz Link Zgłoś
pan_szczepan Re: Drogie Panie, po wyjeździe stajecie się dziwk 04.09.06, 20:16 Fakt, powinnaś milczeć zamiast wypowiadać się w tak denny sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
blueska3 Re: Drogie Panie, po wyjeździe stajecie się dziwk 04.09.06, 20:18 Fakt.. facet z Ciebie na wysokim poziomie..nie ma co.. Czytając Twoje wypowiedzi się nie dziwie ze dziewczyny uciekają stąd za granicę.. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_szczepan Re: Drogie Panie, po wyjeździe stajecie się dziwk 04.09.06, 21:11 Twoja logika jest nieubłagana - Polki jadą zagranicę prostytuować się bo ja walę im prawdę w oczy. Gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
zbuntowany_aniol2 [...] 05.09.06, 00:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: Drogie Panie, po wyjeździe stajecie się dziwk IP: *.ztpnet.pl 13.09.06, 11:54 Skoro bogaty to zastanow sie czy ten tekst nie dotyczy Twojej zony, obecnej czy przyszlej :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prodigus1 Brak wyboru? IP: *.malopolska.mw.gov.pl 29.09.06, 11:13 blueska3 pisze "...to dotyczy tylko grupy osób a poza tym, niektóre z nich może nie mają wyboru jak tylko zostać dziwką???"...Wymiękam na całej linii. Nie ma takiej sytuacji, że ktoś znajduje się bez wyjścia i dlatego sie k**wi. To dość niezła i łatwa kasa (w sumie po co uczyć się języków, robić kursy itp. Wystarczy przecież założyć jakieś lateksowe wdzianko i do pracy!). Ja tam tym kobietom trochę współczuję ale ich nie żałuję. Każdy jest kowalem własnego losu, tylko niech nikt mi nie wmawia, że ktoś to robi bo "nie ma wyjścia". PS - Dla jasności - z usług prostytutek nie korzystam. Odpowiedz Link Zgłoś
myosotis86 Re: Drogie Panie, po wyjeździe stajecie się dziwk 04.09.06, 19:59 pierwszy raz nie uznam Twojego watku za prowokacje... choc tytul jest ponizej krytyki... rzeczywiscie to co sie dzieje w Anglii jest zenujace i przerazajace.. nie generalizuje, ale jest to naprawde powszechne. Bylam, widzialam i nie rozumiem dlaczego. Moze to pojscie na latwizne? Polki potrafily byc z jakimis oblesnymi facetami, dlatego, ze gotowali i mozna bylo oszczedzic na jedzeniu!!! koszmar Odpowiedz Link Zgłoś
pan_szczepan Re: Drogie Panie, po wyjeździe stajecie się dziwk 04.09.06, 20:05 Tytuł jest poniżej krytyki? A może po prostu wiernie oddaje Wasze zachowanie? Odpowiedz Link Zgłoś
myosotis86 Re: Drogie Panie, po wyjeździe stajecie się dziwk 04.09.06, 20:07 WASZE!!! skad to slowo WASZE... nie poczuwam sie, w ogole na tak postawione pytanie nie powinnam odpowiadac... to byl chyba blad wdawac sie z Toba w dyskusje... Odpowiedz Link Zgłoś
pan_szczepan Re: Drogie Panie, po wyjeździe stajecie się dziwk 04.09.06, 20:09 Wasze czyli babskie, nie rób scen. Odpowiedz Link Zgłoś
zbuntowany_aniol2 "wasze" 05.09.06, 00:45 to wg ciebie wszystkie jestesmy dziwkami,mamy taka nature i kazda co wyjedza za granice daje dupy za kromke chleba?idz sie leczyc czlowieku albo zostan gejem.Tak mi jestesmy zle i w ogole takie z nas dziwki ze masakra tylko coraz czesciej slyszy sie o gwaltach wy zboki jestescie.milo ci?normalnie zajebiscie sie czyta artykuly w gazetach o brutalnych gwaltach.Ostatnio:19 letnia dziewczyna zostala znaleziona na lace z odmrozonymi konczynami,zgwalcona.wez sie lepiej za robote. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_szczepan Re: "wasze" 05.09.06, 09:11 A gdzie napisałem, że wszystkie? To Tobie powinno się zaproponować leczenie i naukę czytania ze zrozumieniem. A z gwałtami to różnie bywa. Najczęściej ubierzecie się wyzywająco i wulgarnie jak dziwka a potem zdziwienie, że facet odebrał to jako zachętę. Trochę umiaru i skromności! Odpowiedz Link Zgłoś
myosotis86 Re: "wasze" 05.09.06, 09:20 ja pierdziele! kurde, gdyby dziewczyna ubrala sie w worek na kartofle byloby to samo! Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: "wasze" 05.09.06, 09:21 pan_szczepan napisał: > A gdzie napisałem, że wszystkie? > To Tobie powinno się zaproponować leczenie i naukę czytania ze zrozumieniem. A > z gwałtami to różnie bywa. Najczęściej ubierzecie się wyzywająco i wulgarnie > jak dziwka a potem zdziwienie, że facet odebrał to jako zachętę. Trochę umiaru i skromności! buahahaha... co za idiota... moze stroj kobiety jest przepustką do gwałtu? Moze mini oznacza "chce zebys mnie zgwałcił i pobił"??????? idz sie lecz ! Odpowiedz Link Zgłoś
pan_szczepan Re: "wasze" 05.09.06, 09:29 Pobił? A po co bić? Często jest tak, że najpierw po pijaku się oddajecie a potem nachodzi Was żal za utraconą cnotą i jazda na policję. A co do stroju - ja tylko apeluję o odrobinę skromności, nie noście się jak dziwki. Odpowiedz Link Zgłoś
myosotis86 Re: "wasze" 05.09.06, 09:34 mnie tez troszke draznia zbyt wyuzdane stroje, ale to nie znaczy, ze noszaca je kobieta zacheca do gwaltu!!! to Wy jestescie nienormalni skoro tak to odbieracie!!! to co dziewczynka idaca do przedszkole w krotkiej sukieneczce potencjalnie kusi pedofila... rozumujac w ten sposob dochodzimy do takich paranoi Odpowiedz Link Zgłoś
pan_szczepan Re: "wasze" 05.09.06, 09:38 Nie porównuj dewianta ze zdrowo reagującym facetem. Niejednokrotnie spotkałem się z sytuacją, że Wy, kobiety, nie macie wyczucia kiedy pijane flirtujecie w stroju dziwki. A potem płacz, że zgwałcił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monnap Re: "wasze" IP: *.ny325.east.verizon.net 29.09.06, 22:51 Ty chyba masz jakies kompleksy facet. Nie wszystkie Polki wyjezdzajace za granice to k..Raczej te, ktore nie maja duzo do zaoferowaniam a poza tym gdy juz tak mocno atakujesz Polki, przypatrz sie Polakom, tymw mlodym wieku. Jest tylu facetow smierdzieli i bez gustu, ze pewnie i murzyn je tak bardzo nie razi jesli domyty ..to juz egzotyka. Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: "wasze" 05.09.06, 09:44 pan_szczepan napisał: > Pobił? A po co bić? > Często jest tak, że najpierw po pijaku się oddajecie a potem nachodzi Was żal > za utraconą cnotą i jazda na policję. > A co do stroju - ja tylko apeluję o odrobinę skromności, nie noście się jak > dziwki. wiesz co? forum dla zgorzkniałych mizoginistów i moherowych beretów jest troche dalej... przenies sie tam ... bedziesz mial pryszczatych wszechpolaków do dyskusji :) Odpowiedz Link Zgłoś
pan_szczepan Re: "wasze" 05.09.06, 10:17 Nie jestem ani zgorzkniały ani mizoginem. Odpowiedz Link Zgłoś
zbuntowany_aniol2 Re: "wasze" 05.09.06, 12:28 a co?nie mozemy ubierac sie jak dziwki?bo coi?bo kazdy zbok ktorego miniemy nas zgwalci?nie umiecie nad soba panowac taka jest prawda,zachowujecie sie jak zwierzeta...wg ciebie jak dziewczyna ma krotka spodniczke i bluzeczke szpileczki i ponczochy i jest mocna umalowana to jest dziwka?albo przynajmniej tak wyglada?wiekszosc gwaltow jest i tak na kobietach niczym nie wyrozniajacych sie sposrod tlumu wiec twoje argumenty sa bez sensu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxc [...] IP: 87.204.65.* 04.09.06, 20:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_szczepan Re: Drogie Panie, po wyjeździe stajecie się dziwk 04.09.06, 20:14 Muszę przyznać, że to niezwykle błyskotliwa wypowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lejdi Re: Drogie Panie, po wyjeździe stajecie się dziwk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 20:38 w polsce jest inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxc Re: Drogie Panie, po wyjeździe stajecie się dziwk IP: 87.204.65.* 05.09.06, 20:37 blyskotliwa wypowiedz dla jakze blyskotliwego frajera Odpowiedz Link Zgłoś
cienmotyla Re: Drogie Panie, po wyjeździe stajecie się dziwk 04.09.06, 20:51 Pieprzenie. Prawda jest taka, że kobieta, która ma we krwi tego zadziora itp to juz taka bedzie tu czy tam. Nie ważne czy to Polska, czy zagranica. Prawdziwa szanująca się dziewczyna nigdy czegoś takiego nie zrobiłaby. Odpowiedz Link Zgłoś
myosotis86 Re: Drogie Panie, po wyjeździe stajecie się dziwk 04.09.06, 20:54 zgadzam sie cieniu, tylko, ze tam jest latwiej zrobic cos takiego... poza granicami kraju nagle czlowiek dostaje swira, masz przyklad waldiego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Drogie Panie, po wyjeździe stajecie się dziwk IP: 213.17.131.* 04.09.06, 20:56 Piszesz jedynie o kobietach, które sprzedają swoje ciało, zapominajac,iż mężćzyźni również to robią. Wbrew pozorom nie od niedawna jak to się zwykło mówić, lecz od zawsze. Chyba każdemu z nas jest znane słowo "Żigolak". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marchi Re: Drogie Panie, po wyjeździe stajecie się dziwk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 21:30 Mieszkalam w Londynie i tez nasluchalam sie opowiesci o Polkach zyjacych na utrzymaniu Arabow, Murzynow, Wlochow i kogo tam jeszcze mozna. Ich sprawa, choc tego nie popieram. Ale one to samo robilyby w Polsce gdyby mialy byc kogo utrzymankami. A kobiety te najczesciej pochodza z malych miejscowosci, nie maja zadnych perspektyw na dalsze zycie, wiec gubia sie w tym, usprawiedliwiajac sie roznymi argumentami - ze to tylko chwilowe, zarobie kase, przestane, albo jeszcze lepiej - oszukuja sie ze sa szczesliwe... Tego nie popieram, ale nie neguje, bo sprawa mnie nie dotyczy wiec po co mam wypowiadac sie zle o moich rodaczkach? Uwazam, ze kazdy robi to, co lubi (badz tez musi, albo chce). Inna kwestia sa zwiazki z ciemnoskorymi - w Polsce, kraju zacofanym i nietolerancyjnym panuje wciaz model Polka - Polak (w gorszym wypadku moze byc inna narodowosc, ale zawsze BIALA - BIALY). Ja naleze do osob tolerancyjnych i nie obchodzi mnie jaki ktos ma kolor skory. Bo to, jakim czlowiekiem sie jest nie zalezy od koloru skory. Dlatego nie mam absolutnie nic przeciwko zwiazkom z Murzynami, Arabami... dopoki zwiazki te oparte sa na uczuciu, a nie pieniadzu. Dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
blueska3 Re: Drogie Panie, po wyjeździe stajecie się dziwk 04.09.06, 21:35 Panie Szczepanie.. bierz przykład od Marchi!! Bo tak wypowiada się człowiek na poziomie!! Nie chodzi o treść (bo to co myśli jest każdego indywidualną sprawą i każdy ma do tego prawo - myśleć jak chce) ale o sam przekaz! Odpowiedz Link Zgłoś
pan_szczepan Re: Drogie Panie, po wyjeździe stajecie się dziwk 04.09.06, 21:39 A miałaś kiedykolwiek do czynienia z Arabem bądź Murzynem czy też Twoje dywagacje pozostają w obrębie teorii? Odpowiedz Link Zgłoś
pan_szczepan Polka to ku.. - tak Was niestety widzą 04.09.06, 21:09 Andaluzja. Polka to prostytutka - E, prostituta! - słyszę spod sklepu. Poza kilkoma Marokańczykami pod sklepem jestem jedyną osobą na uliczce. Wołają do mnie. Omijam ich łukiem. Leci za mną: - Polacca? Si! Polacca prostituta! Polski ksiądz Adam Szymczak wzrusza ramionami, kiedy mu opowiadam, co mnie spotkało. Dla niego to żadna nowość. - Tu jest tragicznie - mówi kapłan, misjonarz, który od półtora roku mieszka w 14-tysięcznym miasteczku Moguer. - Nasze dziewczyny pracują na to, że każda Polka na ulicy kojarzy się z prostytutką. Rozbijają hiszpańskie małżeństwa, choć same mają rodziny w Polsce, nieraz dzieci. Nie kontaktują się z nimi. Mieszkają z Arabami. Od czterech lat w styczniu w okolice andaluzyjskiego miasta Huelva przyjeżdżają Polki. Co roku więcej. Na początku było ich 3-4 tysiące. W tym sezonie będzie ich około 8 tys. Bezrobotne, po selekcji w urzędach pracy w Polsce, jadą trzy dni autobusami na południe Hiszpanii. Szczęściary mieszkają w wynajętych przez pracodawców domach w miasteczku. Zachwycają się pomarańczami na drzewach, białymi domami, styczniowym słońcem, które opala jak u nas w lipcu. Muszą jednak na własny koszt docierać na pola truskawkowe. Idą piechotą po kilka, kilkanaście kilometrów albo łapią okazję. Część kobiet mieszka na campach - w barakach tuż przy polach truskawkowych. Żyją wśród Arabów (przeważnie Marokańczyków przyjeżdżających do pracy), którzy szaleją za blondynkami z Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Polka to ku.. - tak Was niestety widzą 04.09.06, 21:12 no i co z tego? widac podniecają cie prostytutki... żal ci, ze cie na taka nie stac? czy moze jakas puscila cie kantem i puszcza sie za pieniadze? czemu atakujesz Polki? jestes kolejnym wcieleniem Waldka? Odpowiedz Link Zgłoś
pan_szczepan Re: Polka to ku.. - tak Was niestety widzą 04.09.06, 21:15 Oo, wiedźma forumowa się pojawiła... Przyszłaś upuścić trochę jadu? Atakuję? Was nie trzeba atakować, poczujecie zapach pieniędzy i nogi same Wam się rozsuwają. Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Polka to ku.. - tak Was niestety widzą 04.09.06, 21:17 WIedxma forumowa? buahahahaha.. szkoda mi ciebie żałosny czlowieczku... wspolczuje, ze na swojej drodze spotykasz same kur.wy... Odpowiedz Link Zgłoś
myosotis86 Re: Polka to ku.. - tak Was niestety widzą 04.09.06, 21:25 skoro wszystkie Polki sa ku.rwami... to pomysl co wlasnie robi Twoja zona lub corka, gdy Ty sie zabawiasz w durne forum... do domu tatusku, do starej i dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
pan_szczepan Re: Polka to ku.. - tak Was niestety widzą 04.09.06, 21:36 Wszystkie? Gdzie tak napisałem? Odpowiedz Link Zgłoś
pan_szczepan Re: Polka to ku.. - tak Was niestety widzą 04.09.06, 21:35 Nie przesadzaj, moje kontakty z kobietami nie ograniczają się do Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Polka to ku.. - tak Was niestety widzą 04.09.06, 21:48 Kontakt ze mną? nie pochlebiaj sobie chlopczyku... nigdy nie chcialabym miec kontaktu z takim bezmyślnym szowinistą jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_szczepan Re: Polka to ku.. - tak Was niestety widzą 04.09.06, 21:51 Po pierwsze - przestań kłamać. Po drugie - ignoruj mnie zamiast dopisywać się w moich wątkach. Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Polka to ku.. - tak Was niestety widzą 04.09.06, 21:53 PO pierwsze: w ktorym momencie kłamie? Po drugie: bede pisac, gdzie mi sie podoba :) Odpowiedz Link Zgłoś
pan_szczepan Re: Polka to ku.. - tak Was niestety widzą 04.09.06, 22:01 Nie jestem bezmyślny - obserwuję i wyciągam wnioski po czym dzielę się nimi bez ogródek a Twoje histeryczne, nienawistne reakcje dowodzą, że trafiam w sedno. ad. 'po drugie' - nie chcesz mieć ze mną kontaktu a polemizujesz (bardzo nieudolnie) ze mną. Cierpisz na schizofrenię? Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Polka to ku.. - tak Was niestety widzą 04.09.06, 22:06 Po pierwsze: nie obserwujesz tylko UOGÓLNIASZ i plujesz jadem na polskie kobiety. Trafiasz w co? w sedno? buahahahahaha... jasne... trafiasz jak WAldek - kulą w płot, ze swoim mizoginizmem i obrazaniem Polek... Po drugie - co innego kontakt, a co innego polemika. a co do schizofrenii - moze ty na nią cierpisz.. na pewno nie ja. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_szczepan Re: Polka to ku.. - tak Was niestety widzą 05.09.06, 09:08 Uogólniam? To chyba zarzut do osoby, która popełniła ten artykuł. I zastanów sięczy to ja obrażam Polki czy to może Wy same sięobrażacie dając dupy za kromkę chleba. Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Polka to ku.. - tak Was niestety widzą 05.09.06, 09:19 pan_szczepan napisał: > Uogólniam? To chyba zarzut do osoby, która popełniła ten artykuł. > I zastanów sięczy to ja obrażam Polki czy to może Wy same sięobrażacie dając > dupy za kromkę chleba. Ty dajesz dupy za kromke chleba? czy moze twoja siostra? czy narzeczona? czy żona? nie pisz WY bo obrazasz kobiety, ktore sie szanują i nigdy nie robily rzeczy opisanych w tym artykule... Odpowiedz Link Zgłoś
pan_szczepan Re: Polka to ku.. - tak Was niestety widzą 05.09.06, 09:28 Nie wiem czy mam kurwę w domu, mam nadzieję, że nie bo mamy mnóstwo kasy. Piszę 'Wy' mając na myśli kobiety, niekoniecznie te z forum choć i tu pewnie, zgodnie z zasadami statystyki, niejeden ku..szon by się znalazł. Odpowiedz Link Zgłoś
myosotis86 Re: Polka to ku.. - tak Was niestety widzą 04.09.06, 21:52 POLKA... WAS... czyli "everyman" Odpowiedz Link Zgłoś
dania_86 Re: Polka to ku.. - tak Was niestety widzą 14.09.06, 19:23 taaaa a wszystkie blondynki sa głupie faceci to świnie a babcie po 50tce zwolenniczkami Pis-U nei wrzucaj wszytskich do jednego wora :/ to tak jakby "każdy szczepan to zakompleksiały pajac którego żadna kobieta nie dotknie zardzewiałym pretem, nawet prostytutka!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrose7 Polak to PIJAK- tak Was niestety widzą..... IP: 80.54.176.* 05.09.06, 08:26 To PRAWDA! Odpowiedz Link Zgłoś
skara Bo pani z gazety tak napisała? wielki autorytet! 08.09.06, 01:02 Haha, a cóż to za ekspert ten tekst wysmażył o Polkach w Andaluzji?! Polka to polaca (przez jedno c) więc jeśli osoba, która to napisała zna zagadnienie tak dobrze jak język hiszpański, to gratuluję wiedzy!Wymyślić historyjkę każdy potrafi. Może to samo miało miejsce w przypadku autorki tekstu o Polskach w Londynie? Więcej dystansu i poznania zagadnienia by się przydało. Haha, a tu dalej ślepa wiara w nieomylność dziennikarza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :D:D:D [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 22:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
saba63 Re: Drogie Panie, po wyjeździe stajecie się dziwk 05.09.06, 09:23 Obrażasz te, które tak nie zarabiają. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_szczepan Re: Drogie Panie, po wyjeździe stajecie się dziwk 05.09.06, 09:30 A w jaki sposób obrażam? Odpowiedz Link Zgłoś
saba63 Re: Drogie Panie, po wyjeździe stajecie się dziwk 05.09.06, 09:32 Mówiąc, że kobiety to dziwki. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_szczepan Re: Drogie Panie, po wyjeździe stajecie się dziwk 05.09.06, 09:34 Powiedziałem, że wszystkie? Odpowiedz Link Zgłoś
saba63 Re: Drogie Panie, po wyjeździe stajecie się dziwk 05.09.06, 09:35 Ja tak zrozumiałam. Przykro mi. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_szczepan Re: Drogie Panie, po wyjeździe stajecie się dziwk 05.09.06, 09:39 Przykro Ci? A dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
saba63 Re: Drogie Panie, po wyjeździe stajecie się dziwk 05.09.06, 09:40 Bo kobieta kobiecie nierówna, a Ty stawiasz wszystkie w jednym rzędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_szczepan Re: Drogie Panie, po wyjeździe stajecie się dziwk 05.09.06, 09:42 Chyba po raz piąty w tym wątku podkreślam: nie wszystkie. Odpowiedz Link Zgłoś
zbuntowany_aniol2 ja pier... 05.09.06, 12:34 nie powiedziales ze weszystkie ale tez nie powiedziales ze niektore kobiety wiec na jedno wychodzi!moglbys jasniej pisac a nie mamy sie domyslac o co ci chodzi!chyba cie matka bila jak byles maly... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: Drogie Panie, po wyjeździe stajecie się dziwk IP: 84.203.150.* 05.09.06, 10:10 a nie przyszlo Ci do glowy Panie Szczepanie ze spotykac sie mozna z obcokrajowcami bo Polacy sa beznadziejni? Odpowiedz Link Zgłoś
pan_szczepan Re: Drogie Panie, po wyjeździe stajecie się dziwk 05.09.06, 10:18 Są beznadziejni bo nie mają kasy? Odpowiedz Link Zgłoś
aashenta Re: Drogie Panie, po wyjeździe stajecie się dziwk 05.09.06, 10:24 o widze ze tu drugi waldek;) moze sie zakolegujcie i wymiencie ze soba poglądy Odpowiedz Link Zgłoś
pan_szczepan Re: Drogie Panie, po wyjeździe stajecie się dziwk 05.09.06, 10:42 Widzę, że nie ja jeden zwróciłem uwagę na Wasze kurestwo. Odpowiedz Link Zgłoś
aashenta Re: Drogie Panie, po wyjeździe stajecie się dziwk 05.09.06, 10:48 nie na kurestwo tylko obrazasz kobiety tak jak waldek. a moze Ty to waldek? cos jego nie ma a Ty jestes buhahaha Odpowiedz Link Zgłoś
pan_szczepan Re: Drogie Panie, po wyjeździe stajecie się dziwk 05.09.06, 10:53 Nie, nie mam na imię Waldemar ani nigdy nie używałem takiego nick'a. I co Ty z tym obrażaniem? To Wy same się obrażacie prostytuując się. Ja na to tylko zwracam uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
myosotis86 Re: Drogie Panie, po wyjeździe stajecie się dziwk 05.09.06, 11:06 zamien slowo "wy" na "niektore kobiety" i od razy przestaniemy sie obrazac... troche oglady czasami przynosi korzysci, musisz kiedys sprobowac... Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Drogie Panie, po wyjeździe stajecie się dziwk 05.09.06, 11:26 pan_szczepan napisał: > Widzę, że nie ja jeden zwróciłem uwagę na Wasze kurestwo. > Wasze? czyli kogo? twojej siostry? matki? dziewczyny? zony? wspolczuje... przerzuc sie na facetów - oni sie nie puszczają.. buahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
zbuntowany_aniol2 mezczyzni i tak sa gorsi.... 05.09.06, 12:38 nie chce mi sie juz podawac przykladow..straszne z was ku..szony a jak czytam poglady pana szczepana to sie jeszcze bardziej w tym utwierdzam.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: Drogie Panie, po wyjeździe stajecie się dziwk IP: 84.203.150.* 05.09.06, 11:47 nie, nie dlatego ze nie maja kasy. Zreszta moj drogi, jesli myslisz ze kazdy obcokrajowiec ja ma, moze sprobuj wyjsc z pudelka i sie rozejrzec. Odpowiedz Link Zgłoś
slft Re: Drogie Panie, po wyjeździe stajecie się dziwk 05.09.06, 20:41 Jak potrafią tak zarabiają Odpowiedz Link Zgłoś
s211 Re: Drogie Panie, po wyjeździe stajecie się dziwk 06.09.06, 10:14 może ktoś lubi.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~obserwatorka Do pana szczepana IP: *.range86-142.btcentralplus.com 07.09.06, 12:18 A ty co się tak bulwersujesz baranie??Przecież sam jesteś wielbiecielem kurew.Uwielbiasz wszystkie zdziry dające dupy na prawo i lewo za szklankę coli. Tak więc totalnie nie rozumiem twojego oburzenia z dwóch powodów: -po pierwsze jak już nadmieniałam kochasz takie słodkie kurewki więc czemu teraz nagle je krytykujesz? -po drugie jeśli korzysztasz z ich usług to niczym się od nich nie różnisz-ty jesteś ku..arzem a one ku..mi-proste.Reprezentujecie ten sam poziom więc komu jak komu ale tobie nawet nie wypada krytykować tych szmat bo sam jesteś szmaciarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~obserwatorka Re: brawo obserwatorka IP: *.range86-142.btcentralplus.com 07.09.06, 13:39 Również pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roksanaaaaa Re: Drogie Panie, po wyjeździe stajecie się dziwk IP: *.pikonet.pl 13.09.06, 11:18 nie czytałam wszystkich wypowiedzi autora postu,bo ubaw miałam juz po 3-ech pierwszych wypowiedziach:),facet jest po prostu zakompleksiony i pewnie został wystawiony przez niejedną:)nie umie sobie z tym poradzić i wyrzywa się na forum:),szkoda czasu na czytanie wątku zakompleksionego "bogatego" chłopca,który nie ma powodzenia w życiu prywatnym:,żal mi ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga_umbra Re: Drogie Panie, po wyjeździe stajecie się dziwk IP: 85.116.134.* 13.09.06, 17:15 Artykul jest bardzo plytki i tendencyjny. I tematem artykulu nie sa wcale zwiazki z cudzoziemcami ale cos w rodzaju luksusowej prostytucji (nie wiem jak to nazwac nawet). nie twierdze ze nie istnieja przypadki takich zachowan ale demonizujmy tez: przeciez nie kazdy zwiazek z osoba ktora nie jest polskiej narodowosci musi byc zaraz porownywany do tego co zostalo tutaj opisane. sama mieszkam za granica, moim mezem jest obcokrajowiec. I zapewniam was ze problemow w komuniakcji nie mamy. w zyciu codziennym nawet nie mysle o tym skad on jest. bo jest moim mezem, czlowiekiem ktorego kocham, z ktorym jestem. Oboje pracujemy, ja miedzyczasie koncze studia. w zyciu mi nie przyszlo na mysl by patrzec sie na jego portfel. zreszta oboje pracujemy ciezko i mysle ze mamy prawo do tego by nam sie dobrze powodzilo. najgorsze jest podejscie ludzi ktorzy nic w zyciu nie robia a wszystkich innych wrzucaja do jednego worka traktujac to ze komus sie udalo cos osiagnac jako zlo, ze jest szczesliwy z osoba innego pochodzenia jako jakies zle prowadzenie sie.w ten sposob wylewaja jedynie swoje zale i pokazuja kompleksy. pozdrawiam aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: święta prawda Re: Drogie Panie, po wyjeździe stajecie się dziwk IP: 212.160.172.* 15.09.06, 13:30 kobieta = ku... kropka Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Drogie Panie, po wyjeździe stajecie się dziwk 15.09.06, 13:38 Gość portalu: święta prawda napisał(a): > kobieta = ku... kropka hehehe... kolejny zdradzony albo impotent... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: Drogie Panie, po wyjeździe stajecie się dziwk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 22:59 ewentualnie brzydal albo małego ma..heh biedactwo..:-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: Drogie Panie, po wyjeździe stajecie się dziwk IP: *.chello.pl 30.09.06, 13:13 jezeli jedyne kobiety jakie spotkal to k... to w ciekawych kregach sie chlopak obraca Odpowiedz Link Zgłoś
luciferia Re: Drogie Panie, po wyjeździe stajecie się dziwk 01.10.06, 06:44 A ja, Drogie Panie, również dziwię się Waszemu poziomowi dyskusji. Zamiast szczepanowi zacytować jego wypowiedź typu "kiedy poczujecie zapach pieniędzy, to od razu rozkładacie nogi" albo chociażby każdy tekst z tym jego pięknym "WY" to dostajecie histerii i stajecie się zupełnie bezbronne jak miotające się dziecko, które nie umie jeszcze używaż żadnych argumentów w rozmowie a jedynie swoich nie do końca jasnych dla rozmówcy odczuć ;] Nauczcie się logicznie wypowiadać a może nie będzie na forum takich sytuacju jak ta. Odpowiedz Link Zgłoś
teenagenina Re: Drogie Panie, po wyjeździe stajecie się dziwk 02.10.06, 03:18 powiem ci cos...ja jestem z brytyjczykiem i wy polacy sie do nich nie umywacie!!!! traktuje mnie jak powinno sie traktowac kobiete- z szacunkiem,na kazdym kroku OKAZUJE mi swoja milosc, potrafi dawac a nie tylko brac i docenia moja ciezka prace a wy sie do niczego nie nadajecie!!! nawet do tarcia chrzanu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wcalenietakimaly Re: Drogie Panie, po wyjeździe stajecie się dziwk 02.10.06, 05:28 teenagenina napisała: > powiem ci cos...ja jestem z brytyjczykiem i wy polacy sie do nich nie umywacie! > !!! traktuje mnie jak powinno sie traktowac kobiete- z szacunkiem,na kazdym kro > ku OKAZUJE mi swoja milosc, potrafi dawac a nie tylko brac i docenia moja ciez > ka prace a wy sie do niczego nie nadajecie!!! nawet do tarcia chrzanu!!! Czy ty piszesz na temat? Chyba wyrzucasz z siebie jakies kompleksy biedna kobieto. Odpowiedz Link Zgłoś
teenagenina Re: Drogie Panie, po wyjeździe stajecie się dziwk 05.10.06, 17:05 a wedlug ciebie o czym byl ten post??? moze ty go nie zrozumiales/as Odpowiedz Link Zgłoś