nicknajedenraz 06.09.06, 15:05 Dziś znalazłam w szufladzie wibrator. Wydaje mi się, że analny. Kurcze nie wiem co robić - czy mam męża geja czy o co chodzi. Jestem w szoku, oburzona, obrzydzona i nie wiem co mam robić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mlody_zonkos Re: Wibrator -co robić? 06.09.06, 15:09 zaaplikuj sobie w tylek dzis wieczorem, poczekaj na meza i powiedz mu, ze bardzo Ci sie ta jego niespodzianka podobala ;) Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Wibrator -co robić? 06.09.06, 15:11 Młody_żonkoś dobrze pisze :-))) Zrób tak i obserwuj minę męża :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
g0sik Re: Wibrator -co robić? 06.09.06, 15:10 Brać coś na poprawę pamięci skoro cierpisz na zaniki.... Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: Wibrator -co robić? 06.09.06, 15:11 a po czym poznalas ze to wibrator analny????? Odpowiedz Link Zgłoś
mlody_zonkos Re: Wibrator -co robić? 06.09.06, 15:12 > a po czym poznalas ze to wibrator analny????? fachowiec zawsze pozna ;) a moze jakies slady zostaly? kto to wie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
24lena wibrator - fajna rzecz ;) 06.09.06, 15:12 eee...a moze planowal urozmaicic wieczor i popsulas mu niespodzianke ;) a moze uzywa go jako masazera? ja bym sie nieprzejmowala...wibrator fajna rzecz ;) lepszy wibrator niz kochanka w lozku... a tak serio,to Twoj maz-zapytaj go o ten wibrator i po co/albo do czego mu sluzy. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: wibrator - fajna rzecz ;) 06.09.06, 15:17 moze miksuje nim ciasto na nalesniki;-0000 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doves Re: Wibrator -co robić? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 13:20 Może kupił Ci w prezencie.. po co przeszukujesz jego szafy? :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doves Re: Wibrator -co robić? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 13:21 A tak serio to najlepiej z nim porozmawiaj i zapytaj.. prawda może dla Ciebie nie będzie zbyt miła, ale lepsze to, niż życie w niepewności.. A może dostał w prezencie od głupich kumpli? Kto wie.. Głowa do góry i pogadaj z nim szczerze.. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
libertine21 Re: Wibrator -co robić? 25.09.06, 13:22 "nie wiem co mam robić."- WYRZUCIC NIECH SIE ZASTANAWIA CO SIE Z NIM STALO ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
alutta Re: Wibrator -co robić? 25.09.06, 13:23 wibrator to pryszcz a jakbys znalazla jakieos kałboja w szafie ;-/ Odpowiedz Link Zgłoś
zbuntowany_aniol2 Re: Wibrator -co robić? 25.09.06, 14:03 zapytaj sie go nie nas. Odpowiedz Link Zgłoś
photoart wszysto jest OK 25.09.06, 14:12 uważam, że Twój mężczyzna robi zawsze nieprzemyślane zakupy. Prawdopodonie kupił używane sprzęcicho na jakimś pchlim targu myśląc, że to reklamowany w TV masażysta pleców. Wrzucił jak wszystkie bezmyślnie robione zakupy do szuflady i zapomniał. Gdyby miał coś wspólnego z niecnymi czynami o jakie go podejrzewasz, na pewno trzymałby "instrument" w mniej narażonym na wpadkę miejscu, np. za kratką wentylacyjną lub w zegarze z kukułką w miejscu zwisającej szyszki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agunia26 Re: Wibrator -co robić? IP: *.cable.satra.pl 25.09.06, 15:17 A ja mysle ze kupil go bo poprostu chcial sie z toba w ten sposob zabawic lub zabawia sie z inna:)) lepiej zapytaj wprost i nie histeryzuj Odpowiedz Link Zgłoś