Dodaj do ulubionych

Ja chce, a on chce i tak i nie.co mam zrobic??:(

13.09.06, 23:34
Pomózcie mi prosze, ale mam problem i niestety nie wiem jak go rozwiązać.
Moze zacznę od początku: jestesmy razem od 13 miesiecy, po jakis 7 mies
pojawil sie temat seksu. ja chcialam a on nie, powiedzialam, ze poczekam:) po
11 miesiacach on również powiedzial, ze jest na to gotowy. I dotąd nie stało
sie nic....kompletnie nic...Pytałam go kilkakrotnie czemu jeszcze sie nie
kochalismy, jego ost odpowiedzią bylo: "nie wiem":( Nadmienie, ze ja jestem
dziewica, on mial przede mna kobiety.
Mieszkamy ze sobą, braku seksu zaburza moją samoocene: nie pociagam i nie
podobam sie juz jemu itd. On jednak zawsze mi powtarza, ze to nie prawda, ze
ja go nadal pociagam...
co mam zrobic?....mozecie mi coś poradzić??
dzieki za wszelkie rady
Obserwuj wątek
    • nefelly Re: Ja chce, a on chce i tak i nie.co mam zrobic? 13.09.06, 23:41
      moze powinnas usiasc wygodnie zrobic herbatke, wylaczyc tv, tel itd i
      powiedziec o co chodzi i pogadac o tym dłuzej niz 5 min , calkiem szczerze bo
      mysle ze od na forum nie wiele pomoga... powodzenia pozdrawiam
      • renatkam Re: Ja chce, a on chce i tak i nie.co mam zrobic? 13.09.06, 23:52
        Wiem, ze rozmowa do klucz do sukcesu. Juz kilka razy rozmwialiśmy na ten temat.
        Ale jakie mam wyciągnąc wnioski z jego odp: "nie wiem". Jego argumentem jest
        również to, że nie chce, abysmy cos robili bo tak trzeba. ale przeciez oboje
        tego chcemy, a wiec?? Mysle, ze kolejnym jego problem jest to, ze uwaza, że
        nawet jezeli sie zabezpieczymy prezerwatywa to ona peknie i ze zajde w ciaże.
        Naprawde jest mi trudno...Nie chce caly czas "prosić się o seks" - dla mnie, to
        strasznie poniżające....
        i nie wiem co mam juz robic.....
        • Gość: aaa Re: Ja chce, a on chce i tak i nie.co mam zrobic? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 00:09
          mieszka z toba, kocha cie, a PANICZNIE boi sie dziecka? tak panicznie, ze az
          nie chce seksu?

jakos w to nie wierze...
      • nefelly Re: Ja chce, a on chce i tak i nie.co mam zrobic? 14.09.06, 00:05
        albo maly podstep upij go troszeczke i pokus tancem bielizna i samo wyjdzie:P
    • Gość: Marta Re: Ja chce, a on chce i tak i nie.co mam zrobic? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 23:51
      podejrzana sprawa..
      albo gej
      albo impotent
      albo prawiczek, ktory zgrywa Casanove

• nefelly Re: Ja chce, a on chce i tak i nie.co mam zrobic? 14.09.06, 00:00
        moze zacznij brac tabletki moze bedzie latwiej
        • nefelly Re: Ja chce, a on chce i tak i nie.co mam zrobic? 14.09.06, 00:05
          albo maly podstep upij go troszeczke i pokus tancem bielizna i samo wyjdzie:P
          powinno pojsc gładko:P
          • Gość: blue Re: Ja chce, a on chce i tak i nie.co mam zrobic? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 00:07
            jezuuuuuu ,faktycznie pewnie gej albo cos ,chore troche
      • Gość: :) Re: Ja chce, a on chce i tak i nie.co mam zrobic? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.06, 11:17
        To ze jesteś puszczalska, to nie znaczy ze on musi. Może został wcześniej
        skrzywdzony i boi się o tym mówic.
      • Gość: :) Re: Ja chce, a on chce i tak i nie.co mam zrobic? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.06, 11:18
        to wyżej było do Marty
    • anka8329 Re: Ja chce, a on chce i tak i nie.co mam zrobic? 14.09.06, 00:11
      o rany...nie dziwie się, że się wkurzasz ani że samoocena leci na łeb na
      szyję...
      a może go po prostu przeraża myśl, że ma być tym "pierwszym"??
      boi się, że zawiedzie czy coś???
      najlepiej z nim pogadaj- szczerze:)że nie wiesz o co chodzi, że ci z tym źle,
      bo nie wiesz czemu??
    • evel86 Re: Ja chce, a on chce i tak i nie.co mam zrobic? 14.09.06, 00:14
      hmm dziwny jakis ten koles...
      • Gość: blue Re: Ja chce, a on chce i tak i nie.co mam zrobic? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 00:35
        a przystojny chociaz?
        • zbuntowany_aniol2 Re: Ja chce, a on chce i tak i nie.co mam zrobic? 14.09.06, 11:05
          :)
    • bridget_07 Re: Ja chce, a on chce i tak i nie.co mam zrobic? 14.09.06, 11:37
      Ja mysle, ze on jest poprostu przerazony myslą, ze to on bedzie tym pierwszym!!!
      Boi sie, ze moze Ci sie nie spodobac, ze bedzie za szybko, abo za mocno, ze
      bedzie za mało delikatny, ze moze Cie bolec itd!!!!!
      Moze na poczatek zacznijcie od jakis pieszczot, a nie odrazu seks!!!
      Nie napisałas nic na ten temat!Powoli poznawajcie swoje ciała a jestem pewna,
      ze wkoncu tak sie podnieci, ze sam Ci to zaproponuje...
      A w ogole nie bierzcie sie za seks skoro on nie potrafi z Toba normalnie
      pogadac!!!!!!!
      A co bedzie pozniej jak bedziecie miec jakiej problemy tez bedzie
      odpowiadał "nie wiem"????????
      Grunt to rozmowa postaw mu ultimatum, ze ma z Toba pogadac i koniec!
      Rozmowa jest najwazniejsza w zwiazku a on widac, ze nie bardzo ma na nia ochote!
      Moze pewnego wieczoru jak bedziecie miec czas tylko dla siebie zapytaj go
      delikatnie!Pamietaj, ze rozmowa wiele daje, jezeli nie nauczycie sie tego na
      samym poczatku bedzie wam trudno rozwiazywac inne problemy!!!!!
    • renatkam Re: Ja chce, a on chce i tak i nie.co mam zrobic? 14.09.06, 16:52
      Dzieki za wszelkie rady - tylko wiecie co jest najsmutniejsze? Ze między nami
      są pieszczoty, czułości i chyba to, że on wie, że to zaniża moją samoocenę. Ze
      czuje sie z tym po prostu głupio....
      I teraz nefelly - szczerze miałam juz chęc brania tabletek, ale jakoś po tych
      jego niechęciach - przeszła mi chęć...

Po prostu czekam na jego inicjatywę, bo narazie nie wiem o co w tym biega. Chce
      i nie chce zarazem. Może boi się bycia pierwszym, ale czy stach jest najlepszą
      w zyciu?
      • bridget_07 Re: Ja chce, a on chce i tak i nie.co mam zrobic? 14.09.06, 20:30
        Czasami strach jest naprawde bardzo silny i moze rzeczywiscie to go blokuje...
        Masz racje poczekaj z jego inicjatywa, az w koncu bedzie gotowy, ale sprobuj
        tez z nim pogadac...?????
        A tak na marginesie, to moze on rzeczywiscie jest prawiczkiem tak jak ktos
        wczesniej napisał i tylko zgrywa przed Toba, ze nie jest????Jestes pewna, ze
        nie jest????
    • Gość: ?????? Moze ma fiu.tka wielkosci twego malego palca???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.06, 20:34
      Moze ma fiu.tka wielkosci twego malego palca????i dlatego nie chce ci go
      pokazac!!!to by bylo rozwiazanie...no chyba ze az tak go nie pokaralo(mam
      nadzieje) i jego problemem jest np. przedwczesny wytrysk :D radź sobie jakos
      dziewczyno. ten chlopczyk jest dziwny. i pewnie uzala sie nad soba stad twoj
      problem
    • renatkam Re: Ja chce, a on chce i tak i nie.co mam zrobic? 14.09.06, 21:31
      Odnośnie jego wielkości - nie mam jej nic do zarzucenia jest ok:)
      A tego czy jest prawiczkiem - nie wiem tego napewno. Powiedzial, ze nie jest i
      ja mu wierze...
      Czekam na jego inicjatywe, tylko strasznie mi smutno i zle, ze on nie chce mnie
      calej...tak do konca...
      • Gość: bridget_07 Re: Ja chce, a on chce i tak i nie.co mam zrobic? IP: *.22.radom.pilicka.pl 14.09.06, 22:00
        Wiesz co mi tez by było bardzo smutno;,(
        Ale napewno jest jakas przyczyna tego????
        Miałas z nim pogadac w spokoju i wydusic i cooo na co czekacie???
    • Gość: :DDD moze ma małego i sie wstydzi hehhehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 21:49
      :D:D:D sciagnij mu spodnie na siłe i juz
    • Gość: G Dobra rada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 10:22
      Kwiatuszku, zamieszkaj ze mną a nie będziesz mieć takich problemów.
      Fakt skoro sie z Tobą nie chce kochać to opcji jest kilka:
      - nie pociągasz go fizycznie
      - ma inną na boku i z nią zaspokaja swoje pragnienia
      - jest gejem
      - jest impotentem
      - jest nienormalny
      Znasz go lepiej to sama dobierz sobie dobrą odpowiedź.
      Pozdrawiam i zapraszam do mnie!
    • kotek_vel_lol2 Re: Ja chce, a on chce i tak i nie.co mam zrobic? 16.09.06, 00:20
      litosci ...
      zacznij zbierac znaczki ...
      • Gość: blue Re: Ja chce, a on chce i tak i nie.co mam zrobic? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 00:25
        albo motyle;D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka