Dodaj do ulubionych

Spuścił się... co teraz?

• blueska3 Re: Spuścił się... co teraz? 06.10.06, 18:02
      Heh.. ja nigdy zabezpieczając się TYLKO tabletkami nawet nie myślałam o tym, że
      zajdę w ciążę! I nie zaszłam :-) Wiadomo, że zdarzają się przypadki, że tabletka
      zawodzi, ale takich przypadków jest naprawdę bardzo bardzo mało!
    • nenulka21 Re: Spuścił się... co teraz? 08.10.06, 22:04
      dziewczyno spokojniee :) ja na poczatku tez sie balam ale nie masz zadnego
      srodka cyklu kazdy dzien jest taki sam tak jak poczatek czy koniec cyklu zawsze
      tak samo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!spokojnie
    • Gość: Damian Re: Spuścił się... co teraz? IP: *.srg.vectranet.pl 09.10.06, 09:14
      Pamietaj, ze jesli sie spusci :D to trzeba zalac ludwikiem ok 1 litra i nie
      splukiwac prze okolo godzine :D wtedy masz pewnosc ze nic tam nie zostanie :D
      pozdro
      • crossi Re: Spuścił się... co teraz? 10.10.06, 19:07
        ale wszyscy tu sa smieszni;///
        po co wogole te komentarze typu nie czytasz ulotki????
        zanim odpiszeie na post majacy juz ponad 50 odpowiedzi to sprawdzcie czy juz
        ktos wczesniej nie napisal tego co wy chcecie...

1. ulotek nie czytasz? sorry wielkie, ale po co ma czytac? to co najwazniejsze
        to sie od ginekologa dowiedziala i raczej ulotki nie sa za ciekawa lektura..:/
        2. jak sie bierze tabletki to sie nie ma dni plodnych..no i ok nie ma sie, i co
        z tego? jakis tam minimalny procent realnej szansy na ciaze istnieje i nie ma co
        sie wysmiewac ze ktos sie wlasnie tego minimalnego procentu obawia..
        3. do gimnazjum nie chodzilas i nie mialas wychowania w rodzinie??
        do gimnazjalistki: tego ze chodzilas do gimnazjum to ja ci szczerze
        wspolczuje!!!!! mam stereotyp gimnazjalistek, ktore sie rypia na prawo i lewo
        (notabene duza wiedze na temat sexu wiec powinny miec, nie tylko teoria ale
        praktyka w szczegolnosci)

a wogole to ku.. mac kazdy na tym forum ma prawo zadac pytanie, nawet
        najglupsze bo to jest glupie forum i tu sa tylko glupie pytania i irytujace (no
        moze przewazajaco)

• thetrue Re: Spuścił się... co teraz? 12.10.06, 18:11
          co teraz? no to fajnie - wpada... Tak tak ćpaj leki a dziecko za jakiś czas
          wypłynie samo i po problemie. Tak to przecież się dzisiaj robi, NIE!
        • Gość: kali Re: Spuścił się... co teraz? IP: *.ztpnet.pl 12.10.06, 18:28
          > 1. ulotek nie czytasz? sorry wielkie, ale po co ma czytac? to co najwazniejsze
          > to sie od ginekologa dowiedziala i raczej ulotki nie sa za ciekawa lektura..:/

Gdyby sie dowiedziala to nie byloby pytania.

> a wogole to ku.. mac kazdy na tym forum ma prawo zadac pytanie, nawet

Kazdy tez ma prawo odpowiedziec.
    • Gość: gośc Re: Spuścił się... co teraz? IP: *.kul.lublin.pl 28.02.14, 23:38
      ja pierdziele jakie dni płodne?? jak się bierze tabletki to jest zahamowana owulacja i nie ma takiego czegoś jak dni płodne, jezu co za ignorancja
    • Gość: abdgjam Re: Spuścił się... co teraz? IP: *.play-internet.pl 08.11.15, 21:57
      Hej ja też brałam anty i się nie zabezpieczałam w żaden inny sposób i nie jestem w ciąży. Także nie masz co się martwić . I dla niektórych wiadomości podczas brania anty są dni płodne. Pozdrawiam :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka