capa_negra 14.03.03, 10:06 to najlepsze określenie tego forum - w zasadzie tytuły watków juz mówia za siebie, poprostu kloaka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ryanoconnell Re: kosz na śmieci 14.03.03, 12:32 A jakież to forum jest dostosowane do Twego wysublimowanego gustu? I po co narzekasz na forum, które Cię nie interesuje? Przecież nie masz obowiązku czytać wszystkiego 'jak leci' na sieci (bo i po co?). A najwyraźniej i takie forum jest potrzebne, skoro pisują na nim ludzie (bo i kto?). Pozdrawiam i życzę więcej dystansu do tego, co widzisz. Poza tym - tytuł nie świadczy o niczym. Tak światła osoba jak Ty powinna wiedzieć, że 'nie osądza się książki po okładce'. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: kosz na śmieci IP: 62.233.185.* 14.03.03, 17:33 Hmm...koga ja tu widze..milo ze znowu zawitales na forum!Po pierwsze:zgadzam sie z Toba!Po drugie:smieszy mnie to ze osoba ktora kiedys wypowiadala sie na tym forum(czyt.autorka watku) teraz je...beszta...hmmm...ciekawe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: kosz na śmieci IP: 62.233.185.* 17.03.03, 14:46 No raczej nie...akurat pamietam bo watek rozpoczela moja kolezanka z pracy,a pozniej mi go pokazywala i byla baardzo wdzieczna ze jej ktos w koncu odpisal...poszukaj...bo ja juz znalazlam... Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra Re: kosz na śmieci 18.03.03, 11:18 Moze masz i racje, że raz coś mi się zdarzyło popełnic na tym forum. O ile sobie przypominam chodziło o tabletki. Trudno jednak patrząc na tytuły i czytając lwia część wypowiedzi nie miec conajmniej mieszanych uczuć .. Pozdrowienia dla kolezanki :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: kosz na śmieci IP: 62.233.185.* 18.03.03, 14:13 no widzisz a jednak sobie przypomnialas... Odpowiedz Link Zgłoś
ryanoconnell Re: kosz na śmieci 18.03.03, 18:15 > bredzisz Przypomina mi to pewną 'turbonetykietę' i typowe teksty, których używa się, gdy nie ma się nic do powiedzenia. hell.pl/kya/turbonetykieta.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: kosz na śmieci IP: *.ksk.net.pl / 192.168.4.* 17.03.03, 15:50 Zamiast narzekać poprostu tu nie wchodź i po problemie! Jakoś przeżyjemy bez Twojej obecności! Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra Re: kosz na śmieci 18.03.03, 12:21 Ty to masz racje - miłych przezyć zycze i lektury oczywiście • tata mnie zgwalcil! (19) Gość: ..... • Jakie imię męskie jest najbardziej sexy??? (20) john1 • Czy lubicie kochac sie w gumkach?????? (18) Gość: wesolutka • Co się dzieje? (3) Gość: Maja • Szukam prawdziwych twardzieli lubiących adren... (1) Gość: Violetta • Czy to był jego wybryk czy coś poważniejszeg... (7) Gość: Jadwinia • sex oralny a ciąza (8) Gość: sonia • czy to ok ze mój facet rucha jeze? (3) Gość: tara • Wind4u dla kobiet - o windsurfingu (1) Gość: AVA • Depilacja tzw. bikini line (2) Gość: Paulina • Strasznie ze mnie cieknie.. (4) Gość: Zorna Odpowiedz Link Zgłoś
ryanoconnell Re: kosz na śmieci 18.03.03, 18:19 capa_negra napisała: > tata mnie zgwalcil! (19) Gość: ..... > sex oralny a ciąza (8) Gość: sonia > czy to ok ze mój facet rucha jeze? (3) Gość: tara IMHO jakiś znudzony szczyl (to trzecie zdecydowanie) > Jakie imię męskie jest najbardziej sexy??? (20) john1 > Czy lubicie kochac sie w gumkach?????? (18) Gość: wesolutka Każdy może mieć swoje zdanie. Ktoś chce je poznać. > Szukam prawdziwych twardzieli lubiących adren... (1) Gość: Violetta A przeczytałaś treść? Wątpię... > Czy to był jego wybryk czy coś poważniejszeg... (7) Gość: Jadwinia > Strasznie ze mnie cieknie.. (4) Gość: Zorna Tego nie będę komentował. ;) > Wind4u dla kobiet - o windsurfingu (1) Gość: AVA > Depilacja tzw. bikini line (2) Gość: Paulina To straszne! Windsurfing! I DE-PI-LA-CJA! Ojej! Niestety - dziwne 'wjazdy' będą się zdażały na niemoderowanym forum, tak samo, jak powielone tematy i inne rzeczy, których można w innych wypadkach uniknąć. Tylko, że tak jest wszędzie. Czyżby Twoje pierwsze forum? :> Odpowiedz Link Zgłoś