stokrota87 01.10.06, 21:13 Chcialabym sie dowiedziec czy wszystkie tabletki antykoncepcyjne nalezy zaczac jesc z pierwszym dniem okresu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: milka Re: antykoncepcja IP: *.lanet.net.pl 01.10.06, 23:08 Ich sie nie je, je sie polyka. Chociaz kto wie, moze z maslem i serkiem smakuja calkiem nizle. Zanim zaczniesz wspolzyc, zastanow sie czy jestes juz wystarczajaco dojrzala i czy aby napewno wiesz wszystkoo antykoncepcji. No i czy liczysz sie z ewentualnymi konsekwencjami. Odpowiedz Link Zgłoś
zbuntowany_aniol2 Re: antykoncepcja 02.10.06, 13:44 dziecko a moze lepiej pojdz na spacer..daj sobie spokoj z seksem bo tylko siebie skrzywdzisz Odpowiedz Link Zgłoś
lag2000 Re: antykoncepcja 02.10.06, 15:24 podziwiam odpowiedzi kobiet(??) typu zbuntowany_aniol i innych tego pokroju, jaka ta kobieta jest madra, jak potrafi przekazac swoja wiedze i doswiadczenie(??). Mowia ze w Polsce nie ma analfabetyzmu, moze i prawda ale sporo osob nie rozumie tego co czyta dlatego wypisuje takie glupoty. Mniej pogardy dla pytajacych, bo same nie widzicie prostactwa jakie z was bije. pozdrawiam Lag Odpowiedz Link Zgłoś
zbuntowany_aniol2 Re: antykoncepcja 02.10.06, 23:16 ja cie nie podziwiam i nie pozdrawiam.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: antykoncepcja IP: *.acn.waw.pl 02.10.06, 18:34 a czy wszystkie tabletki bierze sie codziennie? z moim chłopakiem widzimy sie dwa razy w miesiącu i czy są jakieś tabletki które można brać w tym okresie? Pytam bo tabletki wydają mi się najbezpieczniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
aniiatka Re: antykoncepcja 02.10.06, 19:23 znaczy sie rozumiem ze chcialabys zazyc sobie tableteczke przed stosunkiem 2 razy w miesiacu :) Nie Skarbie, takiej możliwości nie ma... :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: antykoncepcja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.06, 09:16 Są dopochwowe 15 min przed stosunkiem i czas około 2 godzin, zależy od producenta. Są to glopulki z zawartoscią nonoxynol 9. PZD Odpowiedz Link Zgłoś
katja_24 Re: antykoncepcja 03.10.06, 13:31 Taaa, tylko ze te daja jakies 50% pewnosci. No, moze troche wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
atena42 Re: antykoncepcja 03.10.06, 11:47 Podziwiam wszystkie młode dziewczyny, że decydują si w takim wieku pakować w siebie jakieś obrzydliwe hormony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewiku Re: antykoncepcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 13:28 to co innego możesz tym młodym dziewczynom doradzić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewiku Re: antykoncepcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 10:06 to może od razu zakaz jedzenia i picia?... przecież to też podstawowe potrzeby dorosłego człowieka... a jak u Ciebie z tą wstrzemięźliwością? Odpowiedz Link Zgłoś
zbuntowany_aniol2 Re: antykoncepcja 04.10.06, 11:50 bez jedzenia i picia nie da sie zyc..a bez seksu owszem wiec twoj argument jest malo wiarygodny..pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martha Re: antykoncepcja IP: 62.233.184.* 04.10.06, 12:21 Dziwne te twoje poglądy. Czemu właściwie decyzje innych o rozpoczęciu współżycia tak cię oburzają? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewiku Re: antykoncepcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 13:16 bez seksu owszem się nie umiera... tzn. nie umiera ciało ale co z duszą czyli tłumionymi emocjami? jak myślisz, skąd w naszym narodzie tyle niezadowolenia i widocznej frustracji?... przecież nie z nadmiaru tylko właśnie z braku a raczej oszukiwania siebie i innych, że bez seksu doskonale nam się żyje... Ty też nie tryskasz specjalną radością, czyżby to ta wstrzemięźliwość? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewiku Re: antykoncepcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 14:32 to się zbuntuj i poszukaj pocieszenia...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: antykoncepcja IP: *.acn.waw.pl 03.10.06, 18:10 właśnie chce się dowiedzieć jak te wszystkie piguły wpływaja na organizm. a co myślicie o plastrach?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: antykoncepcja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.06, 23:05 Grabarz Ci to wszystko wytłumaczy Odpowiedz Link Zgłoś
martha_l Re: antykoncepcja 04.10.06, 12:20 plastry działają tak jak tabletki. Tez są hormonalne. Odpowiedz Link Zgłoś
anka8329 Re: antykoncepcja 04.10.06, 22:36 z tego co wiem to tak:)) ale zapytaj lekarza ginekologa-on napewno udzieli ci konkretnej i rzetelnej odpowiedzi:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: antykoncepcja IP: *.acn.waw.pl 05.10.06, 18:07 wiem, ginekolog to najpewniejsze zródło. Ale co mi szkodzi Was zapytać.. Przeraża mnie to, ze niektóre tabletki zle wpływają na oranizm, a lekarz od razu nie trafi w te odpowiednie. Wiem, że jestem wygodnicka ale obawiam się tych skutków ubocznych bo troche o nich słyszałam. Wiem, że takie prochy wywołują depreche i inne dziadostwa. Odpowiedz Link Zgłoś