Gość: mloda IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 23.03.03, 13:44 jaki srodek anty. powinna uzywac15 latka.czy powinna zdecydowac sie na tabletki. czy ginekolog pomorze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasia Re: czy powinnam IP: 62.233.185.* 23.03.03, 14:31 Nie lepiej zalozyc jeden watek w ktorym umiescic wszystkie swoje pytania??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: czy powinnam IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.03.03, 23:02 nie wierzę w pełne rozwinięcie fizyczne - hormonalne - piętnastolatki. nie mówiąc już o psychicznym.... tabletki w wieku 15 lat?? szaleństwo. oby wszyscy ginekolodzy byli wystarczająco odpowiedzialni i nie dali jej recepty.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kidslayer Przede wszystkim powinnaś... IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 24.03.03, 01:52 Przede wszystkim powinnaś... przestać się zajmować sprawami, na które masz jeszcze czas. Przede wszystkim przyłóż się do ortografii, bo inaczej to i ginekolog nie "pomoże". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja.. Re: czy powinnam IP: *.icpnet.pl 24.03.03, 10:13 młoda ja mam podobny problem ale lepiej iśc do ginekologa.. on ci pomoże wybrać dobrze.. tylo nie daj się szpikowac za bardzo tabletkami bo mozesz tego potem żałować!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nata Re: czy powinnam IP: *.jawor.sdi.tpnet.pl 24.03.03, 10:26 Jeżeli bierze sie juz minipiguly to sie tym nie szprycuje czy jak to tam nazwalas .Nie zastanawiasz sie o czym ty mowisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nata Re: czy powinnam IP: *.jawor.sdi.tpnet.pl 24.03.03, 10:23 Nie chcę cię pouczać ,lecz jeżeli jeszcze nie wspólzylasz nie spiesz sie z tym.Mam koleżankę która była w Twoim wieku i bardzo tego żałowała. Odpowiedz Link Zgłoś