Dodaj do ulubionych

pieprzeni hipokryci

25.10.06, 13:15
wkurza mnie to co raz bardziej dlatego musze to wykrzyczec:
JAKIE SA PRZYCZYNY TAK PLYTKIEGO MYSLENIA ŻE JEŚLI FACET "ZALICZA" DZIEWCZYNY
TO JEST WSZYSTKO OK, JEST TO OZNAKA JEGO JURNOŚCI, , A JESLI DZIEWCZYNA MA
DUZY APETYT NA SEKS I NIE WSTYDZI SIE TEGO, CO WIECEJ NIE POWSTRZYMUJE SIE
PRZED KONSUMCJA TO NATYCHMIAST DOSTAJE ETYKIETKE <mowiac delikatnie>
PUSZCZALSKIEJ???
Obserwuj wątek
    • Gość: Kolo27 Re: pieprzeni hipokryci IP: *.malopolska.mw.gov.pl 25.10.06, 13:52
      To zależy gdzie...w moim towarzystwie nie ma to większego znaczenia,
      nieszanowanie się to nieszanowanie się (i innych też) i tyle. Płeć nie ma tu
      nic do rzeczy.
      • eriani Re: pieprzeni hipokryci 25.10.06, 14:28
        w pewnym sensie masz racje ale w 99% to zawsze dziewczyna jest ta zla, a co
        najsmiesniejsze i najtragiczniejsze to fakt ze wlasnie faceci sa najwiekszymi
        plotkarzami, snuja domysly wyssane z palca, gdzie sie podziewaja ci dzentelmeni
        za ktorych sie maja??
        • zbuntowany_aniol2 Re: pieprzeni hipokryci 25.10.06, 22:28
          bo prawdziwych facetow juz nie ma!
          • Gość: up Re: pieprzeni hipokryci IP: *.upc-e.chello.nl 25.10.06, 22:37
            jak to nie ma-bez takich uogolnien!!!
            • Gość: blue Re: pieprzeni hipokryci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 22:43
              są ,tylko są skarbem ,a widzieliscie gdzies skarb na widoku?.... no wlasnie
              trzeba poszukac ,a to co brzydkie ,pospolite i wulgarne zawsze najbardziej
              rzuca sie w oczy;)
              • malcontenta Re: pieprzeni hipokryci 25.10.06, 22:51
                j.w.swiete slowa..
              • eriani Re: pieprzeni hipokryci 25.10.06, 23:13
                jak na razie to Kolo27 okazal sie takim skarbem i chwala mu za to, ale naprawde
                juz wymiotowac mi sie chce od tych wszystkich hipokrytow
                • Gość: up Re: pieprzeni hipokryci IP: *.upc-e.chello.nl 25.10.06, 23:33
                  ja nie wiem w czym problem-jesli ma sie wlasciwa ocene sytuacji to takich
                  dylematow nie powinno miec sie i tyle
                  • sallvadore Re: pieprzeni hipokryci 31.10.06, 14:19
                    moze zle szukasz tych porzadnych facetow, przyviagasz tyle chamow i prostakow...
                    okaz troche klasy
    • Gość: anka8329 Re: pieprzeni hipokryci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.06, 00:48
      też się wiele razy nad tym zastanawiałam...no cóż...jak w tytule:)))pieprzeni
      hipokryci:///
    • Gość: marysienka Re: pieprzeni hipokryci IP: 87.204.65.* 26.10.06, 09:08
      zawsze sądzilam ze meskie dziwki istnieja i jest ich duuuzzooo wiecej niz tych
      kobiecych baa nawet tych meskich znam bardzo duzoo.dobry watek
    • zbuntowany_aniol2 Re: pieprzeni hipokryci 26.10.06, 11:42
      nasz swiat jest juz taki zacofany i chyba nigdy nie pojdzie do przodu..obraz
      kobiety dziwki(kobiety wyzwolonej) urzymuje sie od wiekow i bedzie sie
      utrzymywac..a mezczyzni zawze beda swieci..hipokryci to zalagodne slowo..
    • eriani Re: pieprzeni hipokryci 26.10.06, 18:50
      znowu dzis poznalam kolejnego "swietoszka" ktory uwielbia wrzucac kamyczki do
      cudzego ogrodka.....
      chlopaczek ma dziewczyne w kraju i obecnie zarabia na wlasny slub za granica i
      tutaj doslownie zadnej dziewczyny nie przepusci, az niesmacznie to wyglada a o
      swoich jednorazowych partnerkach wypowiada sie takim jezykiem ze w wiezieniu by
      sie go nie powstydzili, jak mu wytknelam ze jest hipokryta i zal mi jego
      przyszlej zony to myslalam ze mnie zje zywcem
      nie wiem czy po prostu ja mam szczescie do takich ludzi czy po prostu jeszcze
      nie dotknela mnie ogolna znieczulica i jeszcze reaguje na takich ludzi? tylko ze
      ja nie potrafie odpuscic, nie taka mam nature.....
    • eriani dla jasnosci dopisze 26.10.06, 18:56
      ze dla mnie nie ma problemu z "zaliczaniem" partnerow (obojetnie jakiej plci i
      przez kogo) jesli dany delikwent/ka nie maja zobowiazan typu bycie w zwiazku z
      inna osoba

zdrada jest niedopuszczalna, masz ochote zdradzac to nie wiaz sie z nikim a tym
      samym nie rań innych
    • lilarose Re: pieprzeni hipokryci 27.10.06, 12:42
      Zgadzam się z tobą! Na szczęście są na swiecie ludzie ( w tym faceci)
      pozbawienie hipokryzji :))
    • cienmotyla Re: pieprzeni hipokryci 27.10.06, 20:43
      Prosze, nie pisz dużymi literami, bo Cię nie rozumiem.
    • Gość: Krawat Re: pieprzeni hipokryci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 23:06
      Heh..

A czy ta różna ocena jednakowego zachowania nie bierze się z tąd że seks dla
      kobiety jest zupełnie czym innym niż dla faceta?

Czy nie jest prawdą powiedzenie że kobiety potrzebują dużo seksu z ukochanym, a
      mężczyźni po prostu dużo seksu?

Oczywiście mam na myśli osoby wolne, zdradzanie jest złem niezależnie od płci.
    • Gość: Marian Dwie Szopy Re: pieprzeni hipokryci IP: *.jmdi.pl 30.10.06, 21:12
      Widzisz dziecinko... Po prostu mamy lepszy PR - hehe!
    • Gość: gosiaczek888 Re: pieprzeni hipokryci IP: 83.16.174.* 30.10.06, 23:13
      zgadzam sie z Toba calkowicie. sami zaliczaja laski a potem na nie mowia ze to
      ku...z tego wynika ze sa ku..azami
    • dr.rocco Re: pieprzeni hipokryci 31.10.06, 01:18
      Biedne laski , nie mozecie sie bezkarnie puszczac :) ta opinia nie w smak wam :)
      Ja tam osobiscie na to leje.....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka