wredna.suka 01.02.07, 22:58 Ma ktoś z Was jakiś ciekawy i rozsądny pomysł na rocznicę (Pół roku)... Chciałabym bardzo w jakiś wyjątkowy sposób udowodnić mojemu facetowi jak bardzo go kocham i jak ważny jest dla mnie. Pomysłów chwilowo brak... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kama Re: Pomysł na rocznicę... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.07, 19:43 A od kiedy pół roku to rocznica? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szmeksik Re: Pomysł na rocznicę... IP: *.lan.net.pl 02.02.07, 19:54 he he kama od dzisiaj...dobrze ze nie miesiac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marianna Re: Pomysł na rocznicę... IP: *.icm.edu.pl 02.02.07, 22:57 Z okazji półrocznicy pozwól mu spędzić dzień z jego dzieckiem i byłą partnerką, którą zostawił w ciąży. Odpowiedz Link Zgłoś
cute-girl Re: Pomysł na rocznicę... 03.02.07, 19:04 Hmmmm, moim zdaniem pół roku to trochę za mało czasu zeby zaraz sie klaniac do stóp facetowi i robic niewiedomo jakie prezenty. Przede wszystkim on powinien sie postarac a nie Ty! Ale to tylko moje skromne zdanie..... Odpowiedz Link Zgłoś
aniiatka Re: Pomysł na rocznicę... 04.02.07, 00:01 wiesz, szczerze mowiac nawet nie wiem, nie mialabym pomyslu ani chyba potrzeby kupowania czegos, nie praktykuje jakis rocznic - prezentow z tego powodu i tego rodzaju pierdół bo nie ma to dla mnie kompletnie zadnego znaczenia w zwiazku dwojga szczesliwych ludzi. Ale jesli masz taka potrzebe to wydaje mi sie ze sama powinnaś wiedzieć co sprawiloby mu radosc czy dalo dowod twojego uczucia, więzi. Nie masz chyba 15 lat zeby ci radzic misie poduszki, zdjecia w ramce, łancuszki, obraczki i tego typu rzeczy...Tak wiec ciekawego pomysłu brak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobasek20 Re: Pomysł na rocznicę... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.07, 11:16 a ja uważam że jeśli koleżanka chce uczcić wspólnie spedzone pół roku z chłopakiem to jest jej sprawa... poza tym fajnie jest świętować swoje święta, rocznice nawet te mały czy duże...umacnia to związek poniekąd... nie chodzi mi tu o kupowanie sobie jakiś nie wiadomo jakich wielkich prezentów... moim zdaniem wystarczy drobny upominek od serca bo liczy się pamięć... ja np na nasze święto zrobiłam prezentację slajdową z naszych fotek do tego dodałam tekst... w formie takiego jakby pamiętnika, wyznań... nie każdemu ten pomysł się spodoba bo to zależy od charakteru i osobowości... mój chłopak był bardzoo zadowolony... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś