art9992 27.02.07, 00:13 Witam, mam taki dość poważny problem, mianowicie podczas stosunku z moją partnerką bardzo szybko osiągam orgazm, martwi mnie to, gdyż boje się że jej nie zapokajam. Czy ja coś robie źle? Pomóżcie prosze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joasia_85 Re: mały DUŻY problem 27.02.07, 00:17 odwieczny problem...wydaje mi się, że jest z Tobą wszystko ok! Poprostu wszystko wymaga, że tak to ujmę wyćwiczenia i przede wszystkim czasu. I jeszcze jedno...ważną rolę odgrywa częstotliwość - jeżeli masz duże przerwy to działa to na niekorzyść. Wiem to po moim S.Życzę powodzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
art9992 Re: mały DUŻY problem 27.02.07, 00:20 Do samego stosunku faktycznie dochodzi dość żadko, ale to ze względu ma brak odpowieniego miejsca :) Ale za to dość regularnie zaspokajamy się innymi sposobami, czy może mieć to jakiś wpływ na mój problem? Odpowiedz Link Zgłoś
joasia_85 Re: mały DUŻY problem 27.02.07, 00:28 dlaczego nie poruszysz tego tematu ze swoją partnerką? Może to byłoby w jakimś stopniu rozwiązaniem...dowiesz się jakie ma potrzeby...może razem razem znajdziecie złoty środek. A co do drugiego...hmmm...nie powinno to mieć żadnego wpływu...Skoro piszesz, że nie macie odpowiedniego miejsca, to może to jest Twoim problemem...w jakimś stopniu się stresujesz, że ktoż zaraz przyjdzie...kurcze, nie wiem trudno mi doradzać...Wiem, że problem u mojego S. minął samoistnie, a największy wpływ miał na to czas...im dłużej współżyjemy tym lepiej, tym dłuższy czas stosunku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sexxx Re: mały DUŻY problem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.07, 00:30 a moze coraz mniej cie podnieca!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sexxx Re: mały DUŻY problem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.07, 00:31 tzn.mniej go podniecasz i musi tak dlugo dochodzic Odpowiedz Link Zgłoś
art9992 Re: mały DUŻY problem 27.02.07, 08:27 Tu nie chodzi że ja ją wolno podniecam i ona wolno dochodzi tylko naprawdę ja za szybko ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: mały DUŻY problem IP: *.uni.opole.pl 27.02.07, 12:21 Seksu nie uprawiacie ze względu na brak miejsca a na "inne zaspokajanie się" miejsce jest? Nie rozumiem.... Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: mały DUŻY problem 27.02.07, 09:11 Przed chwila byl tu taki problem forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=520&w=58002468 Odpowiedz Link Zgłoś