pavliktoja 07.03.07, 21:13 klasycznie... nie wiem.. nie znam sie:P za młody jestem :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
for_pat Re: 18.03.07, 00:29 Calkowicie sie zgadzam z autorami artykulu. Klasyczna wcale nie znaczy nudno ani tez w "klasycznym" miejscu. Jesli ktos nie ma tzw weny tworczej to i najbardziej wyszukana pozycja bedzie nudna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sd Re: IP: *.aster.pl 26.05.07, 06:28 > wcale nie znaczy nudno an > i > tez w "klasycznym" miejscu. no pewnie.. mozna przeciez w pupe - to raczej malo klasyczne miejsce ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bugaj Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 23:59 Jedna z najlepszych pozycji. Mam przy niej największe rozkosze. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Nie tylko klasycznie 18.03.07, 00:41 Każda jej pozycja to już propozycja (Sztaudynger) Odpowiedz Link Zgłoś
saksalainen nie nooo... 18.03.07, 00:44 Jasne ze urozmaicic mozna, ale ja sobie nawet nie wyobrazam sytuacji zeby partnerka chciała zawsze w ten sam sposób... seks nie powinien byc czynnoscia podlegajaca takiej rutynie. Seks to pieszczenie drugiej osoby na wszystkie mozliwe sposoby, zeby sprawic jej jak najwiecej przyjemnosci, i pozwalanie drugiej osobie na robienie tego samego, oddawanie sie, zapominanie sie, no... seks własnie. Odpowiedz Link Zgłoś
2wa1 Starożytni Grecy 18.03.07, 09:54 "Starożytni Grecy uważali tę pozycję za idealną w seksie małżeńskim: mąż i żona mogli wszak podczas stosunku omówić bieżące sprawy domowe." To jest warte podkreślenia - czyli klasycznie z żoną fantazyjnie z kochanką Odpowiedz Link Zgłoś
lidka_77 klasyka - mała czarna, klasyczny żakiet, chopin;) 18.03.07, 10:37 wszystko co klasyczne jest dobre, np. lody czekoladowe, waniliowe a nie jakieś nowinki w stylu smaku szpinakowego czy czosnkowego ;)) no tak, fatalnie, On musi widzieć jej twarz heh, czasem to koszmar może jakiś być, zaraz zaraz.. a Ona widzi Jego twarz też.. oo chyba, że zamknie oczy.. ale czy On wtedy nie pomyśli, że zasnęła? za skomplikowane to wszystko ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Klasycznie, czyli z większymi konsekwencjami...... 18.03.07, 11:39 Wybrało się dwóch kleryków na panienki....... Po upojnej nocy...ruszyło ich sumienie,że bardzo zgrzeszyli...... Postanowili wzajemnie sie wyspowiadać i będzie wszystko jak należy...... Pierwszy opowiada swoje przeżycia ze szczegółami,każdą pozycję z osobna.... Dostaje jako pokutę dwa pacierze...... Drugi się spowiada,ale krótko, bo jak określił było tylko raz i tradycyjnie czyli KLASYCZNIE...... Dostaje jako pokutę kilka litanii dwa razy dziennie przez tydzień...... Oburzony zwraca się do kompana z wypadu na panienki ...... Ty tyle nagrzeszyłeś i ja ci dałem taką małą pokutę a mnie tak dowaliłeś..... Należy ci się mówi kompan,bo jak nie umiesz pie.....ć to będziesz się modlił... ___________________________________________ ....."moherowy kraj, dla psychiatrów raj......." www.dago.pmp.com.pl/monty/anim/sil.gif Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prostytutka klasycznie ale nie nudno IP: *.users.altanet.pl 15.04.07, 19:54 tak nigdy w takiej pozycji nie zajdzie kobieta w ciążę (chyba) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ????????? Re: klasycznie ale nie nudno IP: *.tpnet.pl 15.04.07, 20:23 Gość portalu: prostytutka napisał(a): > tak nigdy w takiej pozycji nie zajdzie kobieta w ciążę (chyba) ??????????????? chyba piszesz bzdury Odpowiedz Link Zgłoś
betti22 Re: klasycznie ale nie nudno 15.04.07, 22:08 Gość portalu: prostytutka napisał(a): > tak nigdy w takiej pozycji nie zajdzie kobieta w ciążę (chyba) o moj Boze...<zalamana>... Odpowiedz Link Zgłoś
bavvaria Re: klasycznie ale nie nudno 15.04.07, 22:17 czy to jakaś prowokacja? nie wypisuj bzdur, bo potem czytają to m.in. małolaty i wierzą w takie bajki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malinka klasycznie ale nie nudno IP: *.chello.pl 15.04.07, 21:37 tak nigdy w takiej pozycji nie zajdzie kobieta w ciążę (chyba) What??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malolata;p Re: klasycznie ale nie nudno IP: 80.48.73.* 23.04.07, 14:50 chyba w kazdej pozycji mozna zajsc w ciaze nie?? a ja sie i tak nie odzywam bo nigdy tego nie robilam bo dopiero nascie latek mam;p;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Dobra Rada Re: klasycznie ale nie nudno IP: *.ds14.agh.edu.pl 26.05.07, 12:19 Kolejny kretyński artykuł w Gazecie.. Ech.. To powinien być brukowiec, a nie dziennik.. Jak można takie bzdury wypisywać..? Najpierw założyć, że istnieje Pan X, który ma Panią Y, która to z kolei nie da się namówić na inną pozycję, niż pozycja klasyczna, i w rozwinięciu próbować uzasadniać tę, jakże abstrakcyjną sytuację, pseudo-naukowymi "faktami" "tłumaczącymi" zaistniałą sytuację i opiewającymi pozycję klasyczną.. Dlaczego tak mówię..? Po pierwsze, biorąc pod uwagę wstęp, nie taki powinien być cel artykułu.. ( problem ma Pan X, a więc artykuł powinien szukać rozwiązania impasu między Nim a Panią Y ) Po drugie, jeżeli kobieta przejawia "chęć" ( specjalnie w cudzysłowiu, bo tak na prawdę nie o chęci tu chodzi ) do uprawiania seksu TYLKO i WYŁĄCZNIE w pozycji klasycznej, to można śmiało założyć, że Jej problem tkwi w psychice i uprzedzeniach w stosunku do własnego ciała, jak i do seksualności w ogóle, a nie w "czynnikach poprawiających komfort stosunku".. WIĘC JA SIĘ PYTAM, JAK MOŻNA TAKIE BZDURY NAPISAĆ..?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tq Re: klasycznie ale nie nudno IP: *.icm.edu.pl 26.05.07, 12:35 Gość portalu: Pan Dobra Rada napisał(a): > Kolejny kretyński artykuł w Gazecie.. Ech.. To powinien być brukowiec, a nie > dziennik.. Dla twojej wiadomosci to jest artykul portalu gazeta.pl a nie gazety wyborczej,bo chyba nie zdajesz sobie sprawy ze to dwie odrebne rzeczy,które łaczy to ze nalezą do tej samej spólki kapitałowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ta-ta-ta muzyka Nudne to są te wszystkie porady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 15:20 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alice :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 20:43 zarzucam nogi na jego barki i jakze przyjemniej ;) jestem bardzo gibka wiec to tez jest na +, mozna zmodernizowac w roznoraki sposob owa pozycje, a poza tym nie uwazam pozycji klasycznej za nudna, jest bardzo dobrym wstepem do kolejnych - takie moje zdanie Odpowiedz Link Zgłoś