Dodaj do ulubionych

KLASYCZNIE ale NIE NUDNO

07.03.07, 21:13
klasycznie... nie wiem.. nie znam sie:P za młody jestem :D
Obserwuj wątek
    • mahadeva Re: 17.03.07, 20:51
      jedna z najgorszych pozycji, niecierpie :)
      • for_pat Re: 18.03.07, 00:29
        Calkowicie sie zgadzam z autorami artykulu. Klasyczna wcale nie znaczy nudno ani
        tez w "klasycznym" miejscu. Jesli ktos nie ma tzw weny tworczej to i najbardziej
        wyszukana pozycja bedzie nudna.
        • Gość: sd Re: IP: *.aster.pl 26.05.07, 06:28
          > wcale nie znaczy nudno an
          > i
          > tez w "klasycznym" miejscu.

no pewnie.. mozna przeciez w pupe - to raczej malo klasyczne miejsce ;)
      • Gość: bugaj Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 23:59
        Jedna z najlepszych pozycji. Mam przy niej największe rozkosze.
    • guru133 Nie tylko klasycznie 18.03.07, 00:41
      Każda jej pozycja to już propozycja (Sztaudynger)
    • saksalainen nie nooo... 18.03.07, 00:44
      Jasne ze urozmaicic mozna, ale ja sobie nawet nie wyobrazam sytuacji zeby partnerka chciała zawsze w ten sam sposób... seks nie powinien byc czynnoscia podlegajaca takiej rutynie. Seks to pieszczenie drugiej osoby na wszystkie mozliwe sposoby, zeby sprawic jej jak najwiecej przyjemnosci, i pozwalanie drugiej osobie na robienie tego samego, oddawanie sie, zapominanie sie, no... seks własnie.
    • waldek1610 co kto lubi :) 18.03.07, 07:44
    • 2wa1 Starożytni Grecy 18.03.07, 09:54
      "Starożytni Grecy uważali tę pozycję za idealną w seksie małżeńskim: mąż i żona
      mogli wszak podczas stosunku omówić bieżące sprawy domowe."

To jest warte podkreślenia -
      czyli
      klasycznie z żoną
      fantazyjnie z kochanką
    • lidka_77 klasyka - mała czarna, klasyczny żakiet, chopin;) 18.03.07, 10:37
      wszystko co klasyczne jest dobre, np. lody czekoladowe, waniliowe a nie jakieś
      nowinki w stylu smaku szpinakowego czy czosnkowego ;))
      no tak, fatalnie, On musi widzieć jej twarz heh, czasem to koszmar może jakiś
      być, zaraz zaraz.. a Ona widzi Jego twarz też.. oo chyba, że zamknie oczy.. ale
      czy On wtedy nie pomyśli, że zasnęła? za skomplikowane to wszystko ;-)))
    • milo_1 Klasycznie, czyli z większymi konsekwencjami...... 18.03.07, 11:39
      Wybrało się dwóch kleryków na panienki.......
      Po upojnej nocy...ruszyło ich sumienie,że bardzo zgrzeszyli......
      Postanowili wzajemnie sie wyspowiadać i będzie wszystko jak należy......
      Pierwszy opowiada swoje przeżycia ze szczegółami,każdą pozycję z osobna....
      Dostaje jako pokutę dwa pacierze......
      Drugi się spowiada,ale krótko, bo jak określił było tylko raz i tradycyjnie
      czyli KLASYCZNIE......
      Dostaje jako pokutę kilka litanii dwa razy dziennie przez tydzień......
      Oburzony zwraca się do kompana z wypadu na panienki ......
      Ty tyle nagrzeszyłeś i ja ci dałem taką małą pokutę a mnie tak dowaliłeś.....
      Należy ci się mówi kompan,bo jak nie umiesz pie.....ć to będziesz się modlił...

....."moherowy kraj, dla psychiatrów raj......."
      www.dago.pmp.com.pl/monty/anim/sil.gif
    • szeregowy_kapota A co na to Rydzyk? 18.03.07, 21:12
    • Gość: prostytutka klasycznie ale nie nudno IP: *.users.altanet.pl 15.04.07, 19:54
      tak nigdy w takiej pozycji nie zajdzie kobieta w ciążę (chyba)
      • Gość: ????????? Re: klasycznie ale nie nudno IP: *.tpnet.pl 15.04.07, 20:23
        Gość portalu: prostytutka napisał(a):

> tak nigdy w takiej pozycji nie zajdzie kobieta w ciążę (chyba)

???????????????

chyba piszesz bzdury
      • betti22 Re: klasycznie ale nie nudno 15.04.07, 22:08
        Gość portalu: prostytutka napisał(a):

> tak nigdy w takiej pozycji nie zajdzie kobieta w ciążę (chyba)

o moj Boze...<zalamana>...
      • bavvaria Re: klasycznie ale nie nudno 15.04.07, 22:17
        czy to jakaś prowokacja? nie wypisuj bzdur, bo potem czytają to m.in. małolaty i
        wierzą w takie bajki
    • Gość: Malinka klasycznie ale nie nudno IP: *.chello.pl 15.04.07, 21:37
      tak nigdy w takiej pozycji nie zajdzie kobieta w ciążę (chyba)
      What???
      • Gość: malolata;p Re: klasycznie ale nie nudno IP: 80.48.73.* 23.04.07, 14:50
        chyba w kazdej pozycji mozna zajsc w ciaze nie?? a ja sie i tak nie odzywam bo
        nigdy tego nie robilam bo dopiero nascie latek mam;p;p
    • Gość: Pan Dobra Rada Re: klasycznie ale nie nudno IP: *.ds14.agh.edu.pl 26.05.07, 12:19
      Kolejny kretyński artykuł w Gazecie.. Ech.. To powinien być brukowiec, a nie
      dziennik.. Jak można takie bzdury wypisywać..? Najpierw założyć, że istnieje Pan
      X, który ma Panią Y, która to z kolei nie da się namówić na inną pozycję, niż
      pozycja klasyczna, i w rozwinięciu próbować uzasadniać tę, jakże abstrakcyjną
      sytuację, pseudo-naukowymi "faktami" "tłumaczącymi" zaistniałą sytuację i
      opiewającymi pozycję klasyczną.. Dlaczego tak mówię..? Po pierwsze, biorąc pod
      uwagę wstęp, nie taki powinien być cel artykułu.. ( problem ma Pan X, a więc
      artykuł powinien szukać rozwiązania impasu między Nim a Panią Y ) Po drugie,
      jeżeli kobieta przejawia "chęć" ( specjalnie w cudzysłowiu, bo tak na prawdę nie
      o chęci tu chodzi ) do uprawiania seksu TYLKO i WYŁĄCZNIE w pozycji klasycznej,
      to można śmiało założyć, że Jej problem tkwi w psychice i uprzedzeniach w
      stosunku do własnego ciała, jak i do seksualności w ogóle, a nie w "czynnikach
      poprawiających komfort stosunku".. WIĘC JA SIĘ PYTAM, JAK MOŻNA TAKIE BZDURY
      NAPISAĆ..?!
      • Gość: tq Re: klasycznie ale nie nudno IP: *.icm.edu.pl 26.05.07, 12:35
        Gość portalu: Pan Dobra Rada napisał(a):

> Kolejny kretyński artykuł w Gazecie.. Ech.. To powinien być brukowiec, a nie
        > dziennik..

Dla twojej wiadomosci to jest artykul portalu gazeta.pl a nie gazety
        wyborczej,bo chyba nie zdajesz sobie sprawy ze to dwie odrebne rzeczy,które
        łaczy to ze nalezą do tej samej spólki kapitałowej.
    • Gość: ta-ta-ta muzyka Nudne to są te wszystkie porady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 15:20
      .
      • Gość: Alice :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 20:43
        zarzucam nogi na jego barki i jakze przyjemniej ;) jestem bardzo gibka wiec to tez jest na +, mozna zmodernizowac w roznoraki sposob owa pozycje, a poza tym nie uwazam pozycji klasycznej za nudna, jest bardzo dobrym wstepem do kolejnych - takie moje zdanie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka