Dodaj do ulubionych

Reiki.....

12.04.07, 14:58
W warszawie na ulicy Kopernika 14-15 kwietnia 2007 roku odbywa sie kurs
reiki .Moje pytanie jest takie; czy zna ktos dokładny adres tego kursu dodam
ze prowadzi go jakaś pani Małgorzata ,w google szukałam ale nie
znalazłam .Pillnie potrzebuje tej informacji;)
Obserwuj wątek
    • ciukrulka Re: Reiki..... 12.04.07, 16:36
      a co to jest reiki?
    • Gość: pluszaczek24 Re: Reiki..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 17:52
      Reiki to jest uzdrawianie metodami niekonwencjonalnymi,leczenie
      energia,samouzdrawianie,doskonalenie własnego ja.:)Wiem,troszke skomplikowane.
      • ciukrulka Re: Reiki..... 12.04.07, 18:23
        nienawidze tego moja ciotka sie tym zajmuje tylko wiecznie od niej smioerdzi i jest nawiedzona nie twierdzie ze zawsze tak jest ale ona juz wystarczajaco mnie do takich zabiegow zniechecila i nawet jezeli to pomaga to ona mi dostatecznie obrzydzila ze niemam ochoty z tego korzystac a jestem osoba tolerancyjna i nie uprzedzam sie do niczego

dzieki za odpowiedz
        • Gość: .................. Re: Reiki..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 11:50
          niewiem dlaczego smierdzi od twojej ciotki???ale moja mama zaczeła sie tym
          interesowac 3 lata temu i nie smierdzi od niej zreszta niewazne,to nie ma nic
          wspólnego z reiki.Przeciez reiki to np dawanie energi poprzez dotyk.Może twoja
          ciotka jakies inne metody stosuje niewiem:)
          • ciukrulka Re: Reiki..... 13.04.07, 19:01
            Ja nie twierdze że te praktyki nie działają twierdze że mi je bardzo sukcesywnie obrzydzono i wszystko tego typu mnie śmieszy i odrzuca. ale nie mam nic do ludzi ktorzy to praktykuja wazne ze wierzą w to co robią

powodzenia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka