zlosliwa1 12.04.07, 17:57 Napiszcie(jeżeli macie ochote;)) co lubicie robic ze swoimi facetami (mężami,narzeczonymi,kochankami hihi) poza sexem.Co wam sprawia frajde??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiczka2555 wspinamy się- (profesionalnie) w gorach 12.04.07, 18:01 on nurkuje ja patrzę Odpowiedz Link Zgłoś
ciukrulka Re: dziewczyny do mnie....;) 12.04.07, 18:25 jazda samochodem typu off road ( ja za kierownicą) uwielbiamy to Odpowiedz Link Zgłoś
cold.girl Re: dziewczyny do mnie....;) 13.04.07, 11:46 kręgle i dlugie rozmowy o wszystkim :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlosliwa1 Re: dziewczyny do mnie....;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 12:00 Sorki ze nie napisałam o nas co robimy ;( Więc;czesto robimy rzeczy nad którymi sie nie zastanawiamy,cos nam do głowy wpadnie i poprostu robimy to.Lubimy np jesc lody w łózku.Wiem ze to banalne ale sprawia nam frajde.Mój robciu lubi np patrzec jak maluje sobie paznokcie,potrafi siedziec tak przy mnie godzine,wymyslamy wzorki a potem chwali te nasze wyczyny do znajomych(dlatego mam tyle klientek na pazurki).Uwielbiamy razem gotować.:) Odpowiedz Link Zgłoś