Dodaj do ulubionych

trójkąt :)

20.04.07, 14:01
hej. Czy macie jakieś doświadczenia w trókątach w układzie dwóch mężczyzn +
kobieta? Ja mam i często o tym myśle bo bardzo mi się podobało. chętnie bym
to powtórzył. Dla mnie jest to bardzo podniecające? A jakie wy macie
przeżycia? i pytanie do kobiet czy wolałyby trójkąt z facetem i laską czy z
dwoma facetami???
Obserwuj wątek
    • Gość: facet Re: trójkąt :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 14:16
      Kiedyś rozmyślałem ale będąc sam.Nie wyobrażam sobie mając kobietę drugiego
      faceta w łóżku.Ale nie mam nic przeciwko jeśli jet to grono znajomych.Ja bym
      preferował 2 kobiety.A tak z ciekawości czy to byli znajomi czy może chłopak i
      znajomy?????
      • Gość: Rysio Re: trójkąt :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 14:31
        ja tez kiedys miałem trójkąt bardzo spontaniczny.Jechałem sobie autobusem do
        domu ,nagle uslyszalem jakiś dziwny hałas na przodzie pojazdu ,okazało się ,że
        coś sie zapsuło ,a bylismy w szczerym polu.Wysiedlismy z autobusu-ja ,kierowca
        i jeszcze jeden facet.Żeby zabić czas i sie troche rozgrzać zrobilismy
        trójkat ,bylo fajnie do momentu gdy jakiś grzybiarz wyłonil sie z lasu i zaczął
        krzyczeć ale to było niesamowite doświadczenie ,niestety rzadko jeżdzę ta
        trasą...
        • Gość: facet Re: trójkąt :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 14:36
          homo nigdy.Tacy ludzie powinni się leczyć.Nie akceptujmy takiej postawy.Wolność
          to nie choroba.....
          • Gość: Rysio Re: trójkąt :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 14:50
            no ale mialem tez keidyś czworokąt -ja i 3 kobietry -to bylo w kolejce na
            poczcie ha!
            • Gość: facet Re: trójkąt :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 14:54
              ah ta młodzieńcza wyobraźnia :D
              • Gość: Rysio Re: trójkąt :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 15:09
                młodzieńcza... ,jak byłem mlodzieńcem miAałem skromniejsze fantazje ale życie
                przyniosło mi taki prezent :wielokąty w różnych ciekawych miejscach ,nie każdy
                ma taki dar
            • summerlove Re: trójkąt :) 20.04.07, 15:45
              Gość portalu: Rysio napisał(a):

> no ale mialem tez keidyś czworokąt -ja i 3 kobietry -to bylo w kolejce na
              > poczcie ha!

uwazaj bo jeszcze ktos ci uwierzy w ta bajeczke ;) haha
              • Gość: facet Re: trójkąt :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 15:52
                Rysiu czy ty nie czujesz się czasem samotny a twoja fantazja daje swe oznaki
                nawet w samoobsługowym:)pozdrawiam i trochę powagi by się przydało.
      • Gość: gościuwa Re: trójkąt :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.07, 22:03
        moja ulubiona figura to trapez
    • Gość: marta_1 Re: trójkąt :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 15:53
      Miałam taką sytuacje....ja, moja przyjaciółka i nasz kolega...było bardzo
      milutko a zarazem cholernie podniecajaco. Z dwoma facetami nie mialam
      przyjemności ale wtedy gdybym miała okazję to chetnie bym to zrobiła zawsze to
      jakies nowe doświadczenie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka