26.04.07, 17:52
"Kto ma za sobą dłuższą historię seksualną, na pewno zrobił kiedyś coś
żenującego podczas zbliżenia: puścił bąka, beknął, dostał czkawki, zaczął
chichotać, rozpłakał się. "

Sama prawda ... Ja traktuję takie zdarzenie jako dopełnienie szczęścia i znak
pełnego zadowolenia
Obserwuj wątek
    • Gość: pryszczata Wstyd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.07, 12:24
      a mnie krępuje fakt, że nie mam gładkiej skóry, plecy i piersi mam posypane
      krostkami czesto ropnymi. Do tego skóra na udach chropowata bo włoski nie moga
      sie przebic przez naskórek i sie skręcają powodując szorstkość. Jak zapytałam
      panią ginekolog o mozliwosc terapii hormonalnej (podobno pomaga na skore) to mi
      odradziła, bo mam problem z krążeniem i tendencję do zylaków.Poradziła
      zaakceptować się taką, jaką się jest, ze niby taka jest moja uroda. No tak. Ona
      ma skórę niczym aksamit a mnie proponuje pogodzic sie z wyglądem. Dziekuje
      bardzo za takie pocieszenie. I bądz w tej sytuacji wyluyzowaną kobietą... Mam
      31 lat i nigdy nie byłam z mezczyzna. Fajnie, bardzo...
      • butterflymk Re: Wstyd 27.04.07, 12:33
        A czy Ty myślisz ze faceci to tacy piękni? Też nie mają gładkiej aksamitnej
        skóry ;-) i jeszcze mają włosy na tyłku ;-)..... Wiesz co jest naprawdę ważne w
        tym wszystkim??? To że jak już masz kogoś naprawdę fajnego i wartościowego, to
        wtedy ani jemu ani Tobie nic nie przeszkadza i czerpiesz przyjemność nawet z
        przytulania się jak jesteście spoceni itp...

• Gość: n76 Re: Wstyd IP: *.centertel.pl 27.04.07, 22:47
          butterflymk napisała:
          > A czy Ty myślisz ze faceci to tacy piękni? [...] i jeszcze mają włosy na tyłku ;-)

Ooooooo przepraszam, ja nie mam!;D
          • butterflymk Re: Wstyd 28.04.07, 15:21
            OOOOOOOOO gratuluję gładkiej pupy....
            musiałabym zobaczyć żeby uwierzyć :-)
            • kociamama Re: Wstyd 29.04.07, 10:55
              POtwierdzam. Sa tacy faceci;) Jeden moj znajomy ma gladki tylek bez wlosow;)

PZdr,
              Kociamama.
          • Gość: kali Re: Wstyd IP: *.ztpnet.pl 28.04.07, 16:44
            Bo golisz :)
            • Gość: glec e? golic dupe? IP: *.telprojekt.pl 28.04.07, 21:21
              sory ale naprawde trzeba byc pustym i sie do tego strasznie nudzic zeby tracic zycie na takie bzdury
              • katastrofy Re: e? golic dupe? 28.04.07, 23:10
                trzeba byc naprawde pustym, zeby oceniac ludzi po tym czy gola tyłek czy nie
                • Gość: glec Re: e? golic dupe? IP: *.telprojekt.pl 29.04.07, 09:26
                  jestem przykladem na to, ze jednak nie trzeba

milego golenia dupy Ci zycze hehe
                  • katastrofy Re: e? golic dupe? 29.04.07, 21:41
                    miłego oceniania ludzi po tyłkach! he, he :)
            • Gość: Gutek Oran Prawdziwy facet ma wygladac jak malpa! IP: 152.75.60.* 29.04.07, 02:49
            • krzych.korab Pijak nie musi się wstydzić, goły tak,ot kultura 29.04.07, 08:34
              i wychowanie w naszym społeczeństwie.
            • krzych.korab Nie wstydzimy się robienia najgorszych świństw 29.04.07, 08:35
              ale golizny tak.
              • Gość: glec Re: Nie wstydzimy się robienia najgorszych świńst IP: *.telprojekt.pl 29.04.07, 09:27
                ? mow za siebie bo ja sie wstydze robic nawet male swinstwa
                • krzych.korab A co wyżej napisałeś ? 29.04.07, 12:45
          • Gość: :D:D Re: Wstyd IP: *.icpnet.pl 29.04.07, 11:33
            ... a ja mam wszedzie wlosy i sa zajebiste :D <rotfl>
        • sztuka.latania Re: Wstyd 29.04.07, 11:45
          Och maja maja panowie wlosy na tylku :) Okropienstwo, ale przynajmniej nie jest
          im zimno w zime.
          O to chodzi, panowie moga byc owlosieni niczym niedzwiedzie, nie golic sie itd
          od kobiet wymaga sie, zeby przypominaly aktorki, byly piekne, nie mialy nigdzie
          ani jednego zbednego wloska, zawsze wygladaly wspaniale i cudownie i och i ach,
          a my nie jestesmy aktorkami i modelkami jak pokazuje powyzsza wypowiedz
          pryszczatej ...
      • Gość: ona-o-nim-o-sobie Re: Wstyd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 22:15
        pryszczata, co do wrastających włosków to może wystarczy peeling? Tylko jakiś
        delikatny (np.dove) żeby nie podrażniał krostek... Dobierz jakies odpowiednie
        kosmetyki - delikatny żel do ciała, peeling, balsam - dla wrażliwej skóry. I
        może warto np. zdecydować się na inną drogę depilacji??
        Pamiętaj o tym że każda kobieta ma jakies kompleksy... I nie każda jest
        doskonała, choć każda powinna się czuć seksowna.. Ja pomimo młodego wieku i
        szczupłej sylwetki mam rozstępy, ale nie krępuję się rozbierać (nawet w lato na
        plaży). Zresztą - takie rzeczy jeśli nie wspomnie się o nich światu (nie
        rozgłosi wszem i wobec) są dla zwykłego śmiertelnika niedostrzegalne.

www.seventheaven.blox.pl
        • bogulo2 Re: Wstyd 28.04.07, 20:48
          "I nie każda jest doskonała"

Nie oczekuj perfekcji, oczekuj postępu.
          Chyba, że jesteś piękna jak ja :D:D
      • Gość: tez po 30stce Re: Wstyd IP: 213.17.152.* 27.04.07, 22:52
        Mam dokładnie te same problemy - od okresu dojrzewania zasłaniam dekolt i plecy
        z powodu krostek oraz nie depiluję nóg, bo i u mnie odrastające włosy nie mogły
        przebić się przez skórę obsiewając krostkami także nogi. I u mnie popękane
        naczynka oraz dodatkowo celulit zdobią nogi. Jednak uwierz mi - prawdziwi
        meżczyźni nie zwracają na to uwagi. Nauczyć się cieszyć tym, co masz. Pogódź się
        z tym, że są piękni i piękniejsi ludzie na naszym świecie. Trudno. Na szczęście
        miłośc rządzi się swoimi prawami. Daj jej szansę - nie zadręczaj się wadami,
        które ma wiele kobiet. I które przewaznie widzą TYLKO kobiety ;))) Nie jest to
        łatwe - ale zaręczam, że możliwe. Mnie się jakoś udaje :)))) Życzę słonca i
        wyrozumiałosci dla siebie :)
        • Gość: potwora Re: Wstyd IP: *.telprojekt.pl 28.04.07, 21:23
          prawie kazda potwora znajdzie swego amatora
      • Gość: Mirra Re: Wstyd IP: *.acn.waw.pl 28.04.07, 20:58
        Pryszczata mam podobny problem...ale wiesz, dobra rada na okres w okolicy
        lata...odslaniaj to, slonce dziala cuda (tylko nie plackiem przez 2 godziny,
        ale normalnie, kostium na plazy itp. Ja od ok. 16 roku zycia mialam non stop
        rece tak zsypane, ze mnie pytali czy nie jestem narkomanka :/ Ale w zeszlym
        roku bylam na wsi dosc dlugo, chodzilam na luzie z odkrytymi lapami i
        praktycznie problem sie skonczyl, ale fakt krostki dalej mam, blizny tez... To
        mocno zawstydza...
        Dzis bedac sama w domu stanelam przed lustrem i popatrzylam na siebie... o
        boze, moze sie przygotowac jdnak do samotnosci :|
        • zigzaur do Mirry: 22.05.07, 12:25
          Idź z koleżankami na basen i przypatrz się im. Gwarantuję, że Twoje kompleksy miną.
      • pan_niemota Re: Wstyd 28.04.07, 21:57
        powiem krótko - nie wstydź się, po prostu czaruj.
        Jak odkryjesz sposób na umiejetne carowanie płci przeciwnej, to żaden facet ci
        sie nie oprze. Serio-serio
      • Gość: jerda Re: Wstyd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.07, 23:37
        Bądź po protu miła, a znajdziesz faceta który pokocha Cię: Twoje dobre serce,
        Twoje imię, sposób bycia, opiekuńczość, miły głos, Twoje uczucia, troskę... W
        końcu, kiedyś Twój problem stanie się i jego problemem, a we dwoję napewno coś
        zaradzicie. Dobrze myślisz, tylko zacznij realizować marzenia miast ciągle
        spoglądać na swoją skórę. Chcesz być szczęśliwa? - To bądź.
        • Gość: Wania-jet Kobiety smierdza czasem niestety! IP: 152.75.60.* 29.04.07, 02:50
      • Gość: Gonia Re: Wstyd IP: *.chello.pl 29.04.07, 10:22
        Witaj,
        też miałam wielkie problemy z trądzikiem (szczególnie wielkie krosty na plecach
        i buzi) i nawet już kuracja hormonalna mi nie pomagała, ale jest taki lek
        dermatologiczny - Acnenormin, który brałam przez ponad pół roku i teraz mam
        gładziutką buźkę i plecy. Jest trochę kłopotliwy bo na początku jest jeszcze
        gorzej, ale potem jest już ok. I cena - jedno opakowanie leku, które starcza na
        pół miesiąca to koszt ok 150 zł, ale dla lepszego samopoczucia myślę, że warto.
        Pozdrawiam
      • kociamama Re: Wstyd 29.04.07, 10:57
        Idz do dobrego dermatologa. Skad jestes?

PZdr,
        Kociamama.
      • zigzaur do "pryszczatej" 22.05.07, 12:21
        A skąd wiesz, że Twoja pani ginekolog ma skórę jak aksamit? Byłyście razem w saunie?
        Szorstkość skóry można złagodzić zwykłym balsamem. Na krostki najlepszy jest
        prysznic z odpowiednim żelem osuszającym skórę.
    • Gość: n76 Re: Wstyd IP: 81.210.22.* 27.04.07, 12:30
      > "Kto ma za sobą dłuższą historię seksualną, na pewno zrobił kiedyś coś
      > żenującego podczas zbliżenia: puścił bąka, beknął, dostał czkawki, zaczął
      > chichotać, rozpłakał się. "

Przepraszam, a co żenującego jest w śmianiu się podczas? Zawsze myślałem, że
      seks to przyjemność, a nie filharmonia!
      • zlosliwa1 Re: Wstyd 27.04.07, 12:33
        Ja czesto sie smieje i moj partner tez.Dla nas nie jest to zenująco.Bąki?
        hmmmmmm placz? a dlaczego mialabym plakac podczas sexu ??
        • Gość: ewa Re: Wstyd IP: *.chello.pl 27.04.07, 13:12
          tez nie rozumiem co jest dziwnego w smianiu sie
          a co placzu, to jak kiedys przeczytalam ze są kobiety ktore placzą po orgazmie
          to wydawalo mi sie to straszne dziwne. az do momentu jak sama sie kiedys
          rozplakalam;) i w sumie nie wiem dlaczego. byc moze to jest taki moment kiedy
          uruchamiają sie w czlowieku przerozne emocje bo powodu do placzu nie mialam zadnych
      • Gość: gaba Re: Wstyd IP: *.76.classcom.pl 27.04.07, 23:05
        śmiech podczas seksu-jak najbardziej:) ale niestety faktycznei częto czuje się
        zażenowana przez odgłosy z pochwy brzmiace jak puszczanie bąka kiedy kochamy się
        od tyłu. mój fact twierdzi, że mu to zupelnie nie przeszka, ale mnei to krepuje.
        oboje uwielbiamy ta pozycje, nie chcę z niej rezygnowac. jest jakis sposób na te
        odgłosy?
        • bogulo2 Re: Wstyd 28.04.07, 20:45
          Tłumik yoshimura
          • Gość: tłumik heh :D IP: *.telprojekt.pl 28.04.07, 21:25
            szczerze sie usmialem jak wpisalem w google nazwe tego tlumika :D
          • Gość: buahahah Re: Wstyd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.07, 22:25
            najlepszy tekst na tym forum!!
        • Gość: adamxyz3 Re: Wstyd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.07, 21:35
          Ludziska-przeczież w naturze ideałem jest brak ideału.Nie przejmujcie się
          swoimi niedoskonałościami,bo się nabawicie tego,przed czym przestrzegają napisy
          na pudełkach z papierosami.Noto tyle.
        • kirke20 Re: Wstyd 28.04.07, 23:15
          te odgłosy spowodowane są tym, że narządy płciowe są doskonale dopasowane i po
          wyjęciu penisa uchodzi wtłoczone powietrze ot co!
        • kociamama Re: Wstyd 29.04.07, 11:01
          Kurcze, to ja jakas bezwstydna jestem, bo mnie zadne z tych odglosow nie
          krepuja;) Ale pewnie to dlatego, ze nie trafilam na prtnerow w stylu tych z
          tego forum (co poniektorych) piszacych, ze k0biety smierdza, sa paskuden itd.

Pzdr,
          Kociamama.
      • Gość: thehard Na wesoło było za komuny i w III RP IP: *.adsl.inetia.pl 29.04.07, 07:13
        Teraz tylko na poważnie jest trendy. Obecnie seksić się wypada z marsową miną i
        zmarszczonym czołem (patrz bliźniaki, wasserman, nowy marszałekk, giertych,
        orzechowski) ale broń boże o nich myśleć w tym momencie, bo będzie chichot.
        No cóż, jaki kraj taki seks.
    • Gość: nikola Re: Wstyd IP: *.76.classcom.pl 27.04.07, 22:54
      mialam ostatnio taka krepujaca sytuacje: zbyt głęboko włożyłam członek do ust i
      miałam odruch wymiotny, aż beknęłam:( obróciłam to w żart a mój chłopak
      powiedział, że nawte nie zwrócił na to uwagi:)
      • Gość: Mi Re: Wstyd IP: *.acn.waw.pl 28.04.07, 21:46
        Chyba ściemniasz moja droga, bo to chyba oczywiste ze w takiej sytuacji facet
        przegapił by nawet nalot policji i bombardowanie. ;)
    • Gość: ewunia chichotanie i płacz są żenujące? IP: *.homerton.cam.ac.uk 27.04.07, 23:15
      od kiedy? wydawało mi się, że wspólne chichotanie to norma, a rozpłakać się z
      emocji w trakcie orgazmu jest przepięknie. czkawka zresztą też jest słodka :)
      • butterflymk Re: chichotanie i płacz są żenujące? 28.04.07, 15:25
        Ojeju, co za problem?
        Róbmy to na co mamy ochotę kochając się czy przed czy po?
        Chyba źle sformułowane pytanie, pewnie chodzi o takie śmieszne sytuacje
        które sie zdarzają w każdej sytuacji życiowej ;)
        A nie od razu żenujące....
      • kozaczek3 chichotanie i płacz w czasie orgazmu są dziwne!!! 28.04.07, 22:46
        Nie spotkałem!
        Gość portalu: ewunia napisał(a):

> od kiedy? wydawało mi się, że wspólne chichotanie to norma, a rozpłakać się z
        > emocji w trakcie orgazmu jest przepięknie. czkawka zresztą też jest słodka :)
    • Gość: ana Re: Wstyd IP: *.range81-151.btcentralplus.com 28.04.07, 18:59
      jakis czas temu, kiedy kochalam sie ze swoim chlopakiem, on mnie "napompowal"
      powietrzem. wiec kiedy po stosunku on zszedl nizej, i zacza zajmowac sie moja
      muszelka, z mojej pochwy wydobylo sie takie dlugie i glosne "prrrrrr" jemu
      prosto w twarz. on myslal ze puscilam mu niechcacy baka w twarz :) :) :) haha
      ale naszczescie oboje mamy poczucie humoru i nie bylo wielkiego HALO. pozdro
    • czwarty.wymiar Sondaż - błąd 28.04.07, 20:51
      Pytanie w sondażu nawiązującym do artykułu:
      "A Ty znasz kogoś kto nie zupełnie nie wstydzi się swojego ciała?"

Chyba o jedno "nie" za dużo...
      • Gość: Misieek Re: Sondaż - błąd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.07, 21:01
        > Chyba o jedno "nie" za dużo...

Też to zauważyłem, pewnie dlatego taki zbliżony rozkład głosów.
    • czwarty.wymiar Śmiech 28.04.07, 20:55
      Sprowadzanie śmiechu tylko do objawu zażenowanie, to gruba przesada.
    • roedeer Re: Wstyd 28.04.07, 21:32
      wstyd i zażenowanie z powodu bąków, chichotania czy czkawki? przydarza się
      chyba osobom o bardzo niskim poczuciu wartości, które nawet w łóżku mają
      poczucie "grania na scenie życia"... przecież seks to nie odgrywanie ról, ale
      oddawanie się ukochanej osobie, jednoczenie się w miłości.
      niektórzy twierdzą, że seks to sport i forma poprawy kondycji... niestety,
      nigdy nie psychicznej, gdyż to nie jest możliwe, jest to zbyt intymne.
    • Gość: Tomex Re: Wstyd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.07, 21:39
      Bez przesady.

Z moimi współlokatorkami żyje się spokojnie i nikt się nie wstydzi. rok temu na
      obozie naukowym było z nimi podobnie.

Wszystko jets kwestią tego, na kogo się trafi, czyli od konkretnej osoby.
    • Gość: wega Wstyd IP: *.astral.lodz.pl 28.04.07, 22:03
      Jeden z mądrzejszych artykułów jaki w życiu przeczytałam i bardzo interesujący.
      Super. Ja też się czasem wstydze tego i tamtego, ale przeciez gdzy patrze na
      partnera to nie widze u niego nic nie tak, wydaje mi się ze jest najpiekniejszy
      na świecie a on się wstydzi tak samo jak ja. I myśle ze czas przestać!!
    • Gość: daniel moja laska... IP: *.aster.pl 28.04.07, 22:16
      ...pierdnęła cipka tak ją napompowało a póżniej było jej wstyd, ja sie smiałem
      z tego chyba z godzinę. :D
    • kozaczek3 Bardzo długo przekonywałem ideał ciała i urody 28.04.07, 22:21
      że tego nie należy się wstydzić.
      Z tego można sobie ułożyć siódme niebo.
      Jak tylko przekonałem (warto było)odeszła.
      Kocham ją do dzisiaj.
      Chociaż minęło 33 lata.
    • Gość: nati nie mam gładkiej skóry:(( IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.04.07, 22:33
      Jak już zdarza mi się jakaś sytuacja łóżkowa, to kończy się zwykle na
      pocałunkach, bo facet chce mi zdejmować koszulkę, a ja mam prysze, krostki,
      blizny na ramionach, plecach i dekolcie i się tego bardzo wstydzę. Nigdy nie
      było nic ponad całowaniem się, bo jest mi wstyd za wygląd mojej skóry.
      Dermatolog nic nie pomógł:(( Jak się przemóc i następnym razem pójść o krok
      dalej?
      • kozaczek3 Daj mu to co on chce a ty tego pragniesz!!! 28.04.07, 22:41
        Zrób delikatne światło kolorowe.
        A jak jesteś katoliczką to zgaś światło i daj przez dziurkę w spodniach.

Gość portalu: nati napisał(a):

> Jak już zdarza mi się jakaś sytuacja łóżkowa, to kończy się zwykle na
        > pocałunkach, bo facet chce mi zdejmować koszulkę, a ja mam prysze, krostki,
        > blizny na ramionach, plecach i dekolcie i się tego bardzo wstydzę. Nigdy nie
        > było nic ponad całowaniem się, bo jest mi wstyd za wygląd mojej skóry.
        > Dermatolog nic nie pomógł:(( Jak się przemóc i następnym razem pójść o krok
        > dalej?
      • Gość: Yanka Re: nie mam gładkiej skóry:(( IP: 193.219.74.* 28.04.07, 22:56
        Po prostu idź na całość - jeśli jemu to przeszkadza, to chyba jednak nie do
        końca mu na tobie zależy. A co do krostek:
        1. Jeśli to jakaś poważna odmiana trądziku to olej dermatologa i idź do
        ginekologa -endokrynologa, zrobi testy hormonalne i znajdzie przyczynę i
        2. Jeśli jest to po prostu trochę krostek - postaraj się trochę wystawić je na
        słońce - np. 5 minut na solarium raz w tygodniu (nie przesadzaj bo nadmiar
        słońca pogorszy sprawę. Ponadto - dbaj o właściwe nawilzenie i natłuszczenie
        skóry. Paradoksalnie, wiele problemów łojotokowych występuje z powodu
        przesuszenia skóry - organizm stara się wytworzyć naturalny nawilżacz, czyli łój
        i w efekcie tworzą się zaskórniki, krostki itd.

A co do problemów z własną nagością - nie mam z tym praktycznie problemów. Moim
        wymiarom daleko do miss, ale uwielbiam się rozbierać przed moim chłopakiem i
        kochać przy zapalonym świetle albo w dzień. Faceci też nie są idealni więc nie
        rozumiem, dlaczego miałabym się wstydzić.

Poza tym, kompletnie czym innym jest założenie spódniczki o szerokości opaski do
        włosów i bluzeczki do pępka a czym innym rozebranie do naga przed swoim
        mężczyzną. Nie wszystko, co wygląda super w rozmiarze 36 jest równie pociągające
        w wersji 40 i więcej i nic na to nie poradzimy. Możemy więc albo przez resztę
        życia płakać, że nie natura nie uczyniła nas modelkami albo po prostu cieszyć
        się sobą i dawać siebie sobie nawzajem.

Pozdrawiam wszystkich bezwstydników;)))))))
        • Gość: megan Re: nie mam gładkiej skóry:(( IP: 212.160.185.* 28.04.07, 23:08
          Yanka masz racje!!! zgadzam sie z toba calkowicie!
      • kirke20 Re: nie mam gładkiej skóry:(( 28.04.07, 23:25
        fantastycznym kosmetykiem na wszelkiego rodzaju pryszcze jest męskie nasienie.
        Jest to eliksir młodości, który należy aplikować do wewnątrz (koniecznie) ale i
        na zewnątrz w formie maseczek - efekt gwarantowany! Zastanawiam się tylko co
        mają robić mężczyźni, którzy mają trądzik, czy smarować się własną spermą, oto
        jest pytanie. Do tego oczywiście jeszcze kąpiele powietrzne i słońce (raczej w
        cieniu).
        • Gość: no Re: nie mam gładkiej skóry:(( IP: 213.17.152.* 28.04.07, 23:27
          szaju sie najadles czy co
        • kozaczek3 Smarujmy sie wydzieliną WAGINY od zwwewnątrz 29.04.07, 00:03
          I najlepiej za pomocą języka
          kirke20 napisała:

> fantastycznym kosmetykiem na wszelkiego rodzaju pryszcze jest męskie nasienie.
          > Jest to eliksir młodości, który należy aplikować do wewnątrz (koniecznie) ale i
          >
          > na zewnątrz w formie maseczek - efekt gwarantowany! Zastanawiam się tylko co
          > mają robić mężczyźni, którzy mają trądzik, czy smarować się własną spermą, oto
          > jest pytanie. Do tego oczywiście jeszcze kąpiele powietrzne i słońce (raczej w
          > cieniu).
        • Gość: ana Re: nie mam gładkiej skóry:(( IP: *.icpnet.pl 17.08.13, 00:18
          po kilku latach - nadal działają na Ciebie te maseczki ?
    • Gość: saybob Wstyd IP: 195.137.162.* 28.04.07, 23:04
      bardoz dobry i ciekawy artykul, chyab wiekszosci dotyczy
      • Gość: Malgorzata Placz....a raczej IP: 212.214.75.* 28.04.07, 23:16
        nazwalabym to lzami przezywanego szczescia, cudownych doznan; osobiscie
        przytrafia mi sie to dosyc regularnie z ukochana osoba. Nie widze w tym
        nic dziwnego, oboje czujemy sie zawsze potem ODLOTOWO !!!!
      • kociamama Re: Wstyd 29.04.07, 11:08
        A mnie ten artykul zadziwil. Poiwaga. Tez nie wygladam jak zadna miss, i nie
        moge powiedziec, ze w ogole sie nie wstydze swojego ciala, bo jednak wpisuje
        sie w penwa konwcje - przebieram sie gdzies w ustornnym miejscu jak jedziemy ze
        znajomkami na plaze (taka to konwencja spoleczna).

Z drugiej storny - nie mam zupelnie oporow (i nigdy nie mialam) zeby kochac sie
        w ciagu dnia, czy przy zapalnoym swietle, albo isc na plaze dla nudystow, czy
        do sauny nago.

Odnosze wrazenie, ze ludzie z ktorymi sie spotykam (w wiekszosci) maja
        podobnie. Wiec mnie artykul raczej zadziwia. Myslalam, ze bedzie omawiac w
        ogole koncepcje nagosci w naszej kulturze i obali pewne mity jej dotyczace, a
        on skupil sie jedynie na sytuacji intymnej.

Pzdr,
        kociamama.
    • Gość: jerda Wstyd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.07, 23:28
      Autor nie dopowiedział wszystkiego, najpewniej, by kogoś nie urazić. Nie mniej,
      nie da się ukryć, że wokół nas jest wielu ludzi z wyrażnymi de"defektami" a
      jednak nie drą na sobie szat. Podpowiadam tym wszystkim niezadowolonym paniom
      (one mają z tym największy kłopot) - uczcie od nich cieszyć życiem. Dostałyście
      tylko jedno życie, drugiego nie dostaniecie, czy warto więc je sobie (ale i
      partnerowi) marnować.
      Moja rada: spójż w lustro i dobierz sobie partnera (partnerkę) podobnego (-ną)
      swemu odbiciu, a nigdy nie usłyszysz o swoich "wadach" i zapewne będziesz
      kochana (-y).
      Ja też mam dość ględzenia mojej żony o jej "niedoskonałościach". Skoro mnie to
      nie przeszkadza, i najczęście, gdyby nie jej "dziwactwa", nigdy bym nie
      zauważył jej "defektów". A może nie o moją opinię tu chodzi? A może dzięki
      mojej miłości i wyrozumiałości, uwierzyła w siebie i pragnie czegoś "więcej"? W
      takim razie niech nadal ma za grube nogi, za duże wargi, za gruby nos, za
      pulchne pośladki, za... I nadal niech jak dotąd, przygotuje smaczny obiad,
      zadba o dzieci i dom, i... kocha się ze mną pod kołdrą, przy zgaszonym świetle,
      po "bożemu" i mocno ściska usta by nie wydać najcichszego jęknięcia
      kiedy "odpływa". A ja nadal ją kocham za to, że taka właśnie jest.
      • summerlove Re: Wstyd 28.04.07, 23:32
        Gość portalu: jerda napisał(a):

> w takim razie niech nadal ma za grube nogi, za duże wargi, za gruby nos, za
        > pulchne pośladki, za... I nadal niech jak dotąd, przygotuje smaczny obiad,
        > zadba o dzieci i dom, i... kocha się ze mną pod kołdrą, przy zgaszonym
        świetle,
        >
        > po "bożemu" i mocno ściska usta by nie wydać najcichszego jęknięcia
        > kiedy "odpływa". A ja nadal ją kocham za to, że taka właśnie jest.

piękne to było.
        • Gość: no Re: Wstyd IP: 213.17.152.* 28.04.07, 23:37
          no jasne,tylko czy prawdziwe
    • Gość: koneser urody Re: Wstyd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.07, 23:42
      Artykuł bardzo trafny, ale nie znalazłem w nim najważniejszej recepty:
      Zacznijcie chodzić na plaże naturystów przejdą wam WSZYSTKIE kompleksy.
      • Gość: yaga Re: Wstyd IP: *.akron.net.pl 29.04.07, 07:28
        Popieram!!!
    • yxcv zboczency z wyborczej czy jak? 28.04.07, 23:43
    • Gość: muszka Wstyd IP: *.lodz.dialog.net.pl 28.04.07, 23:52
      wita, ten młody mężczyzna mówił szczerze, że podoba mu się MOJA kobieta, czuł ją
      całym sobą i to było ważne- gdyż na pewno nie była modelką i jak każdy z nas
      chciałby być kochany bezwarunkowo przez tę najbliższą osobę przynajmniej w
      chwili cielesnego zbliżenia,
      czego wszystkim życę takich chwil
    • Gość: anettka Wstyd IP: *.lodz.dialog.net.pl 28.04.07, 23:55
      idealny jest partner/partnerka w chwili zbliżenia, a wstyd zostaje gdzieś w oddali
    • kozaczek3 Wstydzę się za swego boga kretyna!!! 29.04.07, 01:57
      I tak mi dopomóż kretynie zrozumieć świat.
    • Gość: facet Praca niszczu seks ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.07, 02:12
      ...czlowiek jest zacharowany...wstaje o 7 jedzie smierdzacym halasliwym,
      autobusem godzine...pracuje pod presja przed komputerem 8-10 godzin...wraca
      znowu godzine w smierdzielu...w domu trzeba zrobic obiad kolacje posprzatac...
      wszystkie miesnie, szczegolnie kregoslup i kark, sa obolale i sztywne.
      GDZIE TU MIEC OCHOTE I PRZEDE WSZYSTKIM SILE NA SEKS ?!?!?! NASZA WSPÓŁCZESNA
      CYWILIZACJA NAS ZACHARUJE NA ŚMIERĆ.
      CZY JEST NA TO TO JAKAS RADA, ZEBY WRACAC DO DOMU I CO DZIEN KOCHAC SIE JAK
      ZAJACZKI Z BATERYJKA DURACEL?.
      I co z tego ze oboje jestescie pieki i mlodzi skoro zarabiacie po 1500 zł i
      ledwo ciagniecie do tego ostro pracujac.

• Gość: makatka Re: Praca niszczu seks ! IP: *.sulechow.net 29.04.07, 08:59
        Mam to samo tyle, że zarabiam jeszcze mniej a mój mąż nieco więcej od Ciebie (o
        5:0 wychodzi z domu a wraca o 18:30) i jak w tej sytuacji zyć i kochać się
        codziennie?...... :(
      • iluminacja256 Re: Praca niszczu seks ! 29.04.07, 10:39
        wraca
        > znowu godzine w smierdzielu...w domu trzeba zrobic obiad kolacje
        posprzatac...

No to moze weż kiedyś dupę w troki i wróc na piechotę, weż zonę za łapę i
        idzcie do parku, nei sprzątajcie, nie róbcie obiadu, tylko kupxcie wino i
        paluszki, a potem po prostu sie kochajcie! Jezus, co za malkontent! Mam
        znajomą, która pracuje od siódmej do 16, wraca godzinę, a potem idzie na
        siłownię i ochoty do zycia mozna jej gratulować - moze dlatego, ze się rusza.
    • yakawka Re: Wstyd 29.04.07, 03:43
      A ja moze i nie jestem idealna, ale moj maz kocha mnie taka jaka jestem, wiec
      nie musze sie martwic swoim wydladem az tak bardzo. Nawet jesli gdzies tam
      pojawi sie celulit albo jakas faldka to i tak bedzie mnie kochal. Poza tym nie
      przesadzajmy z tym wstydem. Ja moze nie wszystko akceptuje ale to nie
      przeszkadza mi ani w sypialni, ani np. w opalaniu sie topless czy nago w lecie.
      Wiecej samoakceptacji i optymizmu zycze wszystkim...
      • Gość: Bezwstydna Jak chodze bez majtek to mezowi staje od razu! IP: 152.75.136.* 29.04.07, 05:10
    • Gość: bezimienny Wstyd IP: *.dyn.optonline.net 29.04.07, 04:59
      tylko chory psychicznie mialby inne reakcje niz reszta swiata.Trzeba byc
      zboczencem azeby reagowac inaczej niz normalnmi ludzie.
    • frant3 Seks Eskimosów 29.04.07, 07:33
      Eskimosi nie mają takich problemów.
      Nie kochają się bez okrycia, bo by zmarzli.
      Po prostu - pocierają się nosami i dostają orgazmu.

--
      www.frant.tivi.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka