semida 29.04.07, 21:30 Córa śpi,ja właśnie wyłączam komp.i idę się bzykać.Nie musicie życzyć miłej nocy.I tak będzie zaj....po tygodniu nie widzenia:PDobranoc:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hexella Re: Idę się bzykać 29.04.07, 21:34 no nareszcie! Przestaniesz siać zgorszenie na forum;) Odpowiedz Link Zgłoś
net79 Re: Idę się bzykać 29.04.07, 21:38 A tam zgorszenie, tylko pozazdrościć, mój zasnoł z córą, a mi tu przyszło z wami paplać.... Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.kot997 Re: Idę się bzykać 29.04.07, 22:02 a ja zaraz pojde w twoje slady...:) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiuchna Re: ja juz po :)) 29.04.07, 22:49 Moj wlasnie oglada TVN Turbo. Ale sama nie wiem czy mi sie chce.Kiedy ja to robilam? Dawno. Nie to ze pol roku po porodzie przerwy to teraz bardzo rzadko.Jakos zmienilo mi sie o 180 stopni. Az nie poznaje siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
malamadre Re: ja juz po :)) 29.04.07, 23:00 A ja nie - ze względu na silny stan przedschizowy i czającą się właśnie w pełni gotowości komórkę jajową :-((((( Ale wymyślimy coś w zamian ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: Idę się bzykać 29.04.07, 23:56 też chcę... :(( ale ponieważ ja wyleczyłam smutki i wkurzenie butelką wina z koleżanką, a Michał to samo wyleczył z kuplami w barze, to chyba skutki będą marne, bo jeszcze nie wrócił, a jak wróci to pewnie zlegnie na wyrko niczym kłoda i będę się mogła ekhm... pobawić sama :D Odpowiedz Link Zgłoś