Dodaj do ulubionych

wierzyc wróżkce???????

14.05.07, 08:23
zastanawiam sie jakie macie zdanie na temat wrózek:)ostanio moje zycie
wywrocilo sie do góry nogami...hmmm sama niewiedzialm co mam dalej ze soba
zrobic no i zaczełam odwiedzac panie trudniace sie stawianiem kart wszystkie
bez pudła
potrafiły powiedziec co zdzrazylo sie w moim zyciu zanim jej odwiedziłam a
wiec o przeszłosi wiedzialy wiele jesli chodzi o przyszłos rowniez oby dwie
mowiły to samo jedyna roznica polegała na tym ze jedna twierdziła ze zmiany
nastapia juz w tym roku a inna ze w nastepnym.Myslicie że one maja pojecie o
tym co robia czy raczej są dobrymi psychologami????nie daje mi to spokoju moze
Wy macie jakies doswaidczenia:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Pan Dobra Rada Re: wierzyc wróżkce??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 10:16
      O w mordę.. :D Haha.. :D Zabawny post.. :D Chociaż trpchę straszny, bo pokazuje
      jak łatwo ludzie dają się nabrać na takie rzeczy.. :D Sęk w tym, że nie
      wiedziały i nie są dobrymi psychologami.. :] Są doświadczone i sprytne, a to co
      mówią jest jak choroskop - dobre na wszystko i zawsze pasuje.. :] Ot, cała
      tajemnica.. :] Zresztą, co jest nadzwyczajnego w tym, że przychodząc do "wróżki"
      usłyszysz: "Wyczuwam poważny problem".. :D Gdyby było inaczej, pewnie byś nie
      przychodziła.. :D Proste, prawda..? :D Hahaha.. :D
      • laura812 Re: wierzyc wróżce??????? 14.05.07, 10:19
        heheh masz racje kobiety to są naiwne co:)ale ja zawsze sie zastanawim ska ona wie
        co sie stalo ja nic nie mowie nigdy:) na prawde uwazasz ze nic w tym nie ma poza
        ich podejsicem i sprytem
        • Gość: a ga Re: wierzyc wróżce??????? IP: 81.219.133.* 14.05.07, 11:19
          z doświadczeń osoby z rodziny, wiem, że chyba nic więcej
          • ajperla Re: wierzyc wróżce??????? 14.05.07, 12:06
            We wróżki nie wierzę, ale tarot jeszcze nigdy mnie nie zawiódł:))))
            • summerlove Re: wierzyc wróżce??????? 14.05.07, 13:20
              tez kiedys stawialam tarota - tak dla zabawy ;PP baaaardzo dawno temu jak bylam
              jeszcze w podstawowce. ale od kiedy wywrozyla sie czyjas smierc - ktora po
              tygodniu sie sprawdzila - wywalilam to cholerstwo, przeryczalam pare dni i
              dalam sobie spokoj. z tym nie ma zartow.
              • Gość: no Re: wierzyc wróżce??????? IP: 213.17.152.* 14.05.07, 13:47
                pikolisz-to kiedy mi postawisz taka partie...powiedz mi kiedy umre
                • summerlove Re: wierzyc wróżce??????? 14.05.07, 13:50
                  nie pitole niestety ;(( to bylo straszne naprawde.
                  • Gość: no Re: wierzyc wróżce??????? IP: 213.17.152.* 14.05.07, 13:53
                    ja 20 maja bede obchodzic urodziny-na nowo wrocilem do zycia,tylko zadne karty
                    mnie wyciagly tylko sila w to ze cos jeszcze zrobie-nie wierze w takie
                    bzdety,moze ten kto nie panuje nad poswiadomoscia jest latwy do manipulacji
              • laura812 Re: wierzyc wróżce??????? 14.05.07, 16:41
                no wlasnie to był tarot ja tez sie balam
                ale ona mowiela ze to nic takiego hmm moze w tych katrach cos jest hmmm.Nic to
                zcazekam a poki co bede sobie zyła i sama kierowła swoim losem:) pozdrwaim i
                dzięki:)
              • Gość: claudia Re: wierzyc wróżce??????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.07, 17:58
                i tez wiem ze niema co igrać z duchami ...to nie jest zabawa jak nie którzy
                myślą...
    • blueska3 Re: wierzyc wróżkce??????? 14.05.07, 13:37
      Ja myślę, że większość z tych pań jest po prostu dobrymi psychologami. Nie
      wierzę im.

Ja też studiuję psychologię, ale nie dlatego, żeby wróżyć ludziom z kart i robić
      ich w balona ;P Ze mną na roku też jest jedna wróżka, która oprócz tego, że ma
      swój salon wróżb (dość dobrze znany z tego co wiem) to studiuje psychologię. A
      dlaczego??? DLatego, żeby się spełniać w tym swoim pseudo wróżbiarstwie :)
      • Gość: claudia Re: wierzyc wróżkce??????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.07, 17:24
        ja wiem ze takie wróżki mówią prawde...moja znajoma była...powiedziała jej o
        jej romansie, ze ktoś bliski będzie miał wypadek i to wszystko się
        sprawdziło...dlatego ja wierze w to i sama chce pójść do takiej wróżki!!!
        TAK SAMO DUCHY MÓWIA PRAWDE TAK I WRÓZKI!!!
        • ajperla Re: wierzyc wróżkce??????? 14.05.07, 17:28
          Ile Ty masz lat dziewczynko? :P
          • Gość: no Re: wierzyc wróżkce??????? IP: 213.17.152.* 14.05.07, 17:36
            czy ktos sobie zadal pytanie,jesli wrozka zna sie na rzeczy to dawno wywrozyla
            sobie szczesliwy kupon toto lotka i dawno z cieplego kraju wysylala by nam
            paczki
            • ajperla Re: wierzyc wróżkce??????? 14.05.07, 17:41
              No, to chyba nie tak działa... Jeśli ktoś ma zdolności, to raczej w stylu
              widzenia przyszłych losów, wydarzeń, przewidywania nieszczęść itp. Gdyby
              założyć, że jakiś ułamek procenta wróżek naprawdę ma zdolności i umie
              przewidzieć wygraną w lotto, już dawno mielibyśmy kilkakrotne wygrane tych
              samych osób i byłoby o tym głośno.
              • Gość: no Re: wierzyc wróżkce??????? IP: 213.17.152.* 14.05.07, 17:48
                chodzilo mi oto,ze te osoby przez przenikliwosc i obserwacje wyciagaja
                wnioski,wystarczy im spojrzec na wyglad ,dotknac rak czy przemowic dwa slowa
                zeby wyciagnac wnioski-ja nie bylem i nie pojde,bo w to nie wierze,jednoczenie
                nie dam manipulowac swoja podswiadomoscia-tutaj zlo wyczynia autosugestia-
                chocby taka sytuacja-jak ktos ma pesymistyczne nastawienie do zycia to nigdy
                nie znajdzie szczescia,tak samo jest tymi przepowiedniami-jak ktos kobiete
                zrobi w konia i powie jej ze maz/partner ona w to moze uwierzyc i bedzie snula
                domysly,przez swoje zachowanie w koryms momencie bariera peknie i od tak stanie
                przed faktem dokonanym
                • Gość: Maleńka Re: wierzyc wróżkce??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 18:49
                  no masz racje,najgorsze że ludzie wierzą w to co usłyszą bo traktują ją jak
                  wyrocznię
                  wróżkom nie wierze ale jasnowidzom tak,ale takim z prawdziwego zdarzenia,którzy
                  pomagają jak np.ktoś zaginie,czytałam w gazecie o takim człowieku i wierze w
                  jego zdolności

• Gość: no Re: wierzyc wróżkce??????? IP: 213.17.152.* 14.05.07, 20:01
                    to idz do tego jasnowidza,niech ci co ciekawego powie-moze ja sie znajde na
                    tapecie...
                    • Gość: Maleńka Re: wierzyc wróżkce??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 20:28
                      a jak mi objawi ciebie w przepowiedni i co wtedy?
                      • Gość: no Re: wierzyc wróżkce??????? IP: 213.17.152.* 14.05.07, 21:32
                        jestem wolny-wiec kto wie
                        • Gość: Maleńka Re: wierzyc wróżkce??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 21:39
                          jak będe miala okazję to zapytam czy jest szansa że będe cie miec w planach;)
                          • Gość: no Re: wierzyc wróżkce??????? IP: 213.17.152.* 14.05.07, 22:02
                            sam jestem ciekaw:)
                            • Gość: Maleńka Re: wierzyc wróżkce??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 12:12
                              ok to ja pójde do jasnowidza a ty do wrózki i zobaczymy co powiedzą
                              • Gość: no Re: wierzyc wróżkce??????? IP: 213.17.152.* 15.05.07, 12:21
                                ja mam na stole szklana kule,wiec nie musze isc,w tej kuli jest wyraznie ze
                                wszystko jest mozliwe tylko trzeba chciec,a ztym juz problem-idz idz...
                                • Gość: Maleńka Re: wierzyc wróżkce??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 12:23
                                  a ztym juz problem-idz idz> tzn?????
                                  • Gość: no Re: wierzyc wróżkce??????? IP: 213.17.152.* 15.05.07, 12:25
                                    no idz do tego jasnowidza-to umowmy sie tak,ze ty idziesz w najblizszym czasie,
                                    a ja tez-zobaczymy co z tego wyjdzie
                                    • Gość: Maleńka Re: wierzyc wróżkce??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 12:28
                                      eeeee tam ja wole spontan
                                      nie będe uzależniała swojego zycia od tego co zobaczy pani w szklanej kuli
                                      • Gość: no Re: wierzyc wróżkce??????? IP: 213.17.152.* 15.05.07, 12:30
                                        to co innego-lepiej samemu kreowac rzeczywistosc-zawsze mozna cos ulepszyc niz
                                        zdac sie na jakies nakazy badz rozkazy...
        • ajperla Re: wierzyc wróżkce??????? 14.05.07, 17:35
          Nigdy nie byłam u wróżki, więc nie mogę powiedzieć, że wszystkie mówią prawdę,
          albo że ściemniają. Ale słyszałam o dość powszechnym precedensie naciągania i
          oszukiwania, więc raczej mam negatywne nastawienie. Taka "wróżka" jest na ogół
          dobrym obserwatorem i potrafi wyciągnąć wnioski z zachowania, sposobu
          poruszania się czy mówienia, a nawet stroju klientki. I jak już ktoś wcześniej
          napisał zwykle to co mówi jest bardzo ogólne i malo konkretne.
          P.S. Skąd takie wnioski o duchach? Spotkałaś jakiegoś? Pytam poważnie.
          • Gość: claudia Re: wierzyc wróżkce??????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.07, 17:42
            tak osobiście wywoływałam ducha, czyli ojca mojej teściowej, który czasem mówił
            prawde czasem kłamał, róznie to bywało, ja na poczatku tez w to nie wierzyłam
            serio!!!ale jak spróbowałam, to teraz wierze w takie rzeczy...
            • Gość: claudia Re: wierzyc wróżkce??????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.07, 17:44
              a jeśli chodzi o wrózki to tak jak mówie ja znam taka która na 90% powie ci
              prawde, dlatego przezylam sama to wiec tak sie wypowiadam!
              pozdrawiam
            • ajperla Re: wierzyc wróżkce??????? 14.05.07, 17:47
              Kilka lat temu na koloniach moja wówczas 12-letnia siostra zabawiła się z
              koleżankami w wywoływanie duchów. Podzieliły sie na grupy i poszły do innych
              pokoi (na różnych piętrach). Podobno jakieś tam duchy wywołały i nawet kogoś
              znajomego, zadały mu pytanie, na które tylko on mógł znać odpowiedź i znał...
              Potem zadały mu pytanie czy wie czyjego ducha wywołała ta druga grupa i podobno
              się sprawdziło. Niezła historyjka, ale ja w takie rzeczy nie wierzę... I nie
              spróbuję, bo jeśli okazałoby się to prawdą to lepiej nie igrać z duchami...
              • Gość: claudia Re: wierzyc wróżkce??????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.07, 17:56
                ja wierze ze to prawda, bo wiem ze jak sie to słyszy to sie nie wierzy, ale
                jak sie spróbuje to inaczej sie mysli, dlatego zalezy jak nie wypóbujesz to
                lepiej sie nie wypowiadaj takie jest moje zdanie.. pozdro
                • summerlove Re: wierzyc wróżkce??????? 14.05.07, 22:11
                  ja wywolalam kiedys ducha dlatego wierze
                  • ajperla Re: wierzyc wróżkce??????? 14.05.07, 22:26
                    Ja bym się bała...
                    • summerlove Re: wierzyc wróżkce??????? 14.05.07, 22:30
                      ;))) wtedy myslalam ze nie da rady ;PPbylysmy z kuzynka u babci i
                      wywolywalysmy. wszystko bylo zamkniete, a nagle zrobilo sie chlodno i zaczela
                      sie trzasc zaslonka. wystraszylysmy sie. a w nocy ja spalam na dole, a kuzynka
                      na pietrze i ja widzialam cien jakby skradajacy sie po scianie, a rano kuzynka
                      opowiadala "widzialam w nocy jak po scianie skradal sie jakis cien". myslalam
                      ze zwariuje no...
                      • butterflymk Re: wierzyc wróżkce??????? 15.05.07, 12:28
                        podobno trzeba bardzo uważać z wywoływaniem duchów!
                        wogóle nie można tego robić, bo podszywa się pod nie szatan
                        i opętuje czy jak się to wymawia ;) człowieka.
          • blueska3 Re: wierzyc wróżkce??????? 15.05.07, 14:07
            ajperla napisała:
            > P.S. Skąd takie wnioski o duchach? Spotkałaś jakiegoś? Pytam poważnie.

:D :D :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka