lidzia18 28.05.07, 22:20 Hej. nie chcialo mi sie przechodzic tortur okresu wiec nie robilam przerwy 7-dniowej... nastepne opakowanie mam zaczac po skonczeniu obecnego i przerwie 7 dni right?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Alice Re: przerwa w tabletkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 22:33 tak, jesli chcesz miec okres ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lidzia18 Re: przerwa w tabletkach 28.05.07, 22:38 hihi nie jakos za okresem nie przepadam ;) nie chcialam robic przerwy bo wyjezdzam na miesiac a przed samym wyjazdem wypadlby mi okres i lipa;/ taki romantic tydzien by sie zmarnowal ;):D ale chyba juz potem zrobie ta przerwe tzn jak skoncze opakowanie... ehhh dlaczego kobiety maja sie meczyc a nie faceci... po smierci wynagrodzone nam to bedzie:D;) Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: przerwa w tabletkach 29.05.07, 05:32 Nie chcesz okresu nie robisz przerwy. Ale nie możesz przegiąć z ilością opakowań bez przerwy. Poza tym musisz pamiętać że wszystkie dni się przesuną. Tzn. jeśli przykładowo kończysz opakowanie w środę to następne bez te przerwy zaczynasz w czwartek. Kończysz opakowanie w środę i kolejne opakowanie zaczynasz w czwartek. MAM RACJĘ? Hahahah. Odpowiedz Link Zgłoś
figgin1 Re: przerwa w tabletkach 29.05.07, 09:56 Ja robię przerwę co cztery opakowanie mniej więcej. Ginekolog mi pozwolił. Odpowiedz Link Zgłoś