Dodaj do ulubionych

Faceci.....

IP: 80.48.24.* 04.06.03, 13:51
...czy bardzo przeszkadza wam to ze kobieta nie zawsze jest ogolona w
okolicach pochwy ?
Obserwuj wątek
    • Gość: ania ja jako kobieta IP: *.dip.t-dialin.net 04.06.03, 14:35
      wyobraz sobie, ze ja depiluje wlosy w okolicy bikini, nie dla facetow tylko
      dla siebie.jak zakladam mocno wyciete majteczki, to nie ma nic obrzedliwszego
      jak wyychodzace klaki z majtek, mi samej sie nie podoba a facetowi tez bym sie
      tak nie pokazala. jest tyle roznych preparatow na rynku, ze kazdy znajdzie cos
      dla siebie.po drugie to wyglada o wiele estetyczniej. taka zarosnieta kepa
      wyglada tak jak´by juz dawno nikt o to nie dbal ...i ja bym tam jako facet nie
      chciala sie tam pchac...
      • Gość: 20 Re: ja jako kobieta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.03, 23:28
        To ja tak przy okazji spytam, czy oprócz depilacji okolic bikini, przycinasz
        jakoś włoski? Ja nigdy nie przycinałam, ale się nad tym zastanawiam, bo one są
        dosyć długie. Ale nie bardzo wiem jak się do tego zabrać... Zeby to potem
        normalnie wyglądało :-)
        • Gość: LLLLLLL Re: ja jako kobieta IP: 213.17.136.* 05.06.03, 00:11
          ja zawsze gole prawie calą zostawiając paseczek bardzo cienki... a do tego
          uzywam kremu weet i jeszcze czasami poprawiam maszynką
    • nike32 Re: Faceci..... 05.06.03, 16:28
      nom mozna je przyciac po prostu uzywajac nożyczek:P, ja je skracam bo mi
      przeszkadzaja, nie gole calosci bo nienawidze wbijajacych sie klujacych malych
      odrastajacych paskudnych:P wloskow,
      i jest to bardziej estetyczne a po ich przycieciu w trakcie okresu nie mam
      problemu z zabrudzeniem bielizny- to tez odkrylam przypadkowo, kiedys nie wiem
      jak bym uwazala zawsze cos zaplamilam, uzywam tamponow oczywiscie ale nie
      zawsze dlatego irytowaly mnie takie sytuacje
      • Gość: ja chyba juz wszysto wyprobowalam.. IP: *.dip.t-dialin.net 05.06.03, 17:00
        bylam calkiem wygolona, paski, i przyciete....teraz gdy jest lato i wychodzi
        sie na baesn w kusym bikini zostawiam sobie cienki pasek, wloski nozyczkami
        przycinam. zima przewaznie wloski gole lub uzywam kremu. latem stosuje wosk.
        metoda troche bolaca, ale wyniki jest doskonaly i na dlugo mam problem z glowy.
        czasem gdy je wygole, a jakis wlosek mi odrosnie to wyrywam peseta-
        czasochlonne, ale tez daje dobry wynik.
      • Gość: Bea (Szwecja) Re: Faceci..... IP: 194.68.23.* 05.06.03, 19:05
        Maszynka do obcinania wlosow dziala doskonale! Wlosy robia sie krotkie i
        wygladz swietnie! A bikini oczywiscie waksuje. Mi to pasuje i mojemu
        chlopakowi tez, nie wyglada to dobrze miec kszak!

• Gość: bLeH... Re: Faceci..... IP: 80.48.24.* 06.06.03, 14:10
      Ze my kurde tes musimy miec takie ujowe problemy.... Boje sie uzyc maszynki
      jak i wosq :( a kremy veet sa daremne. Myslalam nad laserami ale nie stac mnie
      na takiego typu glupote....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka