Gość: Leniuszek :) IP: 80.48.24.* 04.06.03, 13:51 ...czy bardzo przeszkadza wam to ze kobieta nie zawsze jest ogolona w okolicach pochwy ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania ja jako kobieta IP: *.dip.t-dialin.net 04.06.03, 14:35 wyobraz sobie, ze ja depiluje wlosy w okolicy bikini, nie dla facetow tylko dla siebie.jak zakladam mocno wyciete majteczki, to nie ma nic obrzedliwszego jak wyychodzace klaki z majtek, mi samej sie nie podoba a facetowi tez bym sie tak nie pokazala. jest tyle roznych preparatow na rynku, ze kazdy znajdzie cos dla siebie.po drugie to wyglada o wiele estetyczniej. taka zarosnieta kepa wyglada tak jak´by juz dawno nikt o to nie dbal ...i ja bym tam jako facet nie chciala sie tam pchac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 20 Re: ja jako kobieta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.03, 23:28 To ja tak przy okazji spytam, czy oprócz depilacji okolic bikini, przycinasz jakoś włoski? Ja nigdy nie przycinałam, ale się nad tym zastanawiam, bo one są dosyć długie. Ale nie bardzo wiem jak się do tego zabrać... Zeby to potem normalnie wyglądało :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LLLLLLL Re: ja jako kobieta IP: 213.17.136.* 05.06.03, 00:11 ja zawsze gole prawie calą zostawiając paseczek bardzo cienki... a do tego uzywam kremu weet i jeszcze czasami poprawiam maszynką Odpowiedz Link Zgłoś
nike32 Re: Faceci..... 05.06.03, 16:28 nom mozna je przyciac po prostu uzywajac nożyczek:P, ja je skracam bo mi przeszkadzaja, nie gole calosci bo nienawidze wbijajacych sie klujacych malych odrastajacych paskudnych:P wloskow, i jest to bardziej estetyczne a po ich przycieciu w trakcie okresu nie mam problemu z zabrudzeniem bielizny- to tez odkrylam przypadkowo, kiedys nie wiem jak bym uwazala zawsze cos zaplamilam, uzywam tamponow oczywiscie ale nie zawsze dlatego irytowaly mnie takie sytuacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja chyba juz wszysto wyprobowalam.. IP: *.dip.t-dialin.net 05.06.03, 17:00 bylam calkiem wygolona, paski, i przyciete....teraz gdy jest lato i wychodzi sie na baesn w kusym bikini zostawiam sobie cienki pasek, wloski nozyczkami przycinam. zima przewaznie wloski gole lub uzywam kremu. latem stosuje wosk. metoda troche bolaca, ale wyniki jest doskonaly i na dlugo mam problem z glowy. czasem gdy je wygole, a jakis wlosek mi odrosnie to wyrywam peseta- czasochlonne, ale tez daje dobry wynik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bea (Szwecja) Re: Faceci..... IP: 194.68.23.* 05.06.03, 19:05 Maszynka do obcinania wlosow dziala doskonale! Wlosy robia sie krotkie i wygladz swietnie! A bikini oczywiscie waksuje. Mi to pasuje i mojemu chlopakowi tez, nie wyglada to dobrze miec kszak! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bLeH... Re: Faceci..... IP: 80.48.24.* 06.06.03, 14:10 Ze my kurde tes musimy miec takie ujowe problemy.... Boje sie uzyc maszynki jak i wosq :( a kremy veet sa daremne. Myslalam nad laserami ale nie stac mnie na takiego typu glupote.... Odpowiedz Link Zgłoś