Dodaj do ulubionych

BYLA DZIEWCZYNA WARIATKA

IP: *.ostroda.sdi.tpnet.pl 07.06.03, 20:16
MAM PROBLEM-JESTEM Z CHLOPAKIEM I KOCHAMY SIE BARDZO ,JEDNAK ON MIAL PRZEDE
MNA DZIWCZYNE Z KTORA BYL 7 LAT W TZN LUZNYM ZWIAZKU PONIEWAZ NIGDY NIE
POTRAFIL Z NIA SKONCZYC .JEDNAK TERAZ PRZYZNAL SIE ZE JEST ZE MNA A ONA
ZAGROZILA ZE SIE ZABIJE JESLI ON JA ZOSTAWI ,JUZ RAZ BYLA W SZPITALU CO MAM
ZROBIC ??NIE CHCE MIEC DZIWCZYNY NA SUMIENIU A VBRADZO GO KOCHAM I WIEM ZE
ON Z NIA NIE CHCE BYC

Obserwuj wątek
    • nike32 Re: BYLA DZIEWCZYNA WARIATKA 07.06.03, 23:24
      kazda z nas jest czyjąś byłą tego nie unikniemy, dopoki te byle nie pogodza
      sie z faktem bycia byla, to ty jako nastepczyni nic nie zrobisz po prostu one
      musza dojsc do tego ze to juz jest koniec, ja tez jestem byla mojego faceta no
      ale co... trudno jakos nie pisze ze sie zabije choc nie bylo mi latwo, mialam
      wrecz odwrotne podejscie, to ja nie chcialam sie widywac, nie chcialam miec
      nic wspolnego bo tylko takim sposobem moglam zapomniec na tyle zeby moc
      normalnie zyc, teraz brakuje mi tylko tego ze z nim bylo naprawde fajnie, a
      rozmawialismy o wszystkim i zaluje bo moze sie cos takiego juz nie powtorzyc ,
      jesli chodzi o replay'e to powaznie nie mam na nie ochoty bo nie chce znow
      przechodzic przez to, czyli hmmm BYLE DZIEWCZYNY tez madrzeja, trudno mi jest
      cos ci poradzic, ale zrozum tez ja, jej tez sie zawalil swiatek i musi to
      teraz jakos posklejac...a na to trzeba czasu, ktorego ciagle jest za malo,
      wiem po sobie , ale co tam takie zycie...... cigle sie w nim cos komplikuje

jako obecnej dziewczynie zycze powodzenia, bo to tez znam i z tej strony i
      wytrwalosci !!! miejmy nadzieje ze sie bedzie oplacalo:) pozdrawiam
      • Gość: beata Re: BYLA DZIEWCZYNA WARIATKA IP: *.ostroda.sdi.tpnet.pl 07.06.03, 23:42
        sa ludzie krzesla i taborety .Ty go kochalas a ja tez wiem co to znaczy byc
        byla .Ale jesli kogos kochasz to pragniesz szczescia przede wszystkim tej
        osoby a jesli wiesz ze nie bedzie on szczesliwy porzy tobie to co robisz?No
        wlasnei ,probujesz zapomniec i pogodizc sie z tym .I tu jeest róznica ze ta
        dziwczyna n9igdy go nie kochaBa tylko wykorzystuje jego pieniadze a sama go
        przekreca na lewo i prawo i nie ma najmniejszego prawa zabraniac mu bycia
        szczesliwym
        • nike32 Re: BYLA DZIEWCZYNA WARIATKA 08.06.03, 03:50
          nom ja go kocham ale to chyba nie ma teraz zadnego znaczenia, twojej sytuacji
          nie znam napisalam jak ja to widze i co czuje to wcale nie jest latwe, ale
          moze mi kiedys przejdzie a moze nie... nie wazne juz w kazdym razie tobie
          zycze powodzenia, skoro taka masz sytuacje to ty teraz walcz o swoje !!!!!
          pozdrawiam
          • Gość: beata Re: BYLA DZIEWCZYNA WARIATKA IP: *.ostroda.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 09:30
            Zobaczysz |e ci przejdzie .tez nedawno byBam w takiej sytauacji i wydawalo mi
            sie ze juz nigdy nikogo nie pokocham ,ze nie awrto zyc ale teraz wiem ,ze ten
            dzien nadszdedl i ze warto bylo tyle cierpiec a tobie pozostaje wierzyc a na
            pewno spotkasz tego jedynego z ktorym bedzie szszczesliwa
            • nike32 Re: BYLA DZIEWCZYNA WARIATKA 08.06.03, 10:57
              Dzieki Beata, mysle ze dasz sobie rade jakos z tym, skoro ona faktycznie byla
              taka jak piszesz, i ze to wszystko tylko dla kasy - ja tez sobie daje rade ,
              mam nadzieje ze ci sie uda z tym jakos walczyc i ze zwyciezysz - ja tez pewnie
              zwycieze - musze jeszcze tylko troche poczekac
              nom powodzenia w walce hmm jaka mam ci dac rade? nie wiem - cierpliwosci,
              wytrwalosci, wiary w to co czujesz , a twoj mezczyzna jak cie kocha to
              powinien cie wspierac w koncu to jest jego byla a nie twoj byly, trzymajcie
              sie razem, kochajcie sie a wszystko bedzie ok... ktos musi pokazac ze istnieje
              jednak prawdziwa milosc!!! bo ja juz czasami zapominam ze tak jest
              buziaki
    • Gość: nicole Re: BYLA DZIEWCZYNA WARIATKA IP: *.broker.com.pl / 172.16.0.* 18.07.03, 19:16
      zachowanie dziewczyny jest mega dziecinne, mialam tak z chlopakiem, jak sie
      pogodzilismy to przyznal ze chcial mnie ...nastraszyc
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka