Dodaj do ulubionych

RayanO"Connel

IP: *.attu.pl / 192.168.9.* 07.06.03, 23:05
Drogi Panie Mężczyzno,
Czytajac Twoje wypowiedzi stwierdzam z całą pewnością , że fajny z Ciebie
facet:)
Oby więcej tak inteligentnych ,ciepłych , rozumiejacych nasze kobiece sprawy
mężczyzn.
Gdybym kazała mojemu Misiakowi czytać wpisy na forum chyba umarłby z nudów,
pewnie nawet nie wie co to rozstępy(może to i dobrze), no coż nikt nie jest
idealny...
Gorąco pozdrawiam i gratuluje wybrance Twego serca
Obserwuj wątek
    • nike32 Re: RayanO'Connel 07.06.03, 23:13
      a pan Ryan w ogole gdzies zniknal? bo juz daaawno zadnej jego info nie
      czytalam a moze po prostu zmienil swojego nicka???
      nom w kazdym razie popieram slowa kolezanki az zastanawiam sie kim jestes
      panie Ryan....:)
      pozdrowienia
      • Gość: Kwiatuszek Re: RayanO'Connel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.03, 19:13
        Dołączam się do poprzednich wypowiedzi :-) Ryan, gdzie jesteś?! :-)
        • Gość: jam Re: RayanO'Connel IP: 80.48.243.* 09.06.03, 01:13
          widzę, ze cały fanclub powstał... nie dziwię się :D
    • Gość: baba Re: RayanO'Connel IP: *.max.pl / 192.168.1.* 09.06.03, 18:32
      ten fajny facet na pewno jest kobietą
      • ryanoconnell Re: RayanO'Connel 10.06.03, 13:31
        Miałem milczeć w tym wątku, ale to jest wredne pomówienie! Może nie jestem
        mister universum i mam długie włosy, ale to nie znaczy, że jestem babą!
        • nike32 Re: RayanO'Connel 10.06.03, 13:45
          hehe to nie jest zadne wredne pomowienie:P tylko zginales gdzies na jakis
          czas:P
          ja nie twierdze ze jestes kobieta ale informacje jakie posiadasz baaardzo
          wybiegaja od wiedzy przecietnego faceta i bardzo dobrze ciesze sie ze znow
          powrociles na forum
    • Gość: agga Re: RayanO'Connel IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 09.06.03, 23:13
      przylaczam sie do przedmowcow...
      • Gość: mała Re: RayanO'Connel IP: *.attu.pl / 192.168.9.* 10.06.03, 10:21
        ojejjjj , myślicie że On jest kobietą?????
        • Gość: von Kudson Re: RayanO'Connel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.03, 13:45
          Rozwieje wszelkie watpliwosci... Ryan nie jest kobieta. No przynajmniej nie wyglada, bo nie sprawdzalem bardzo wnikliwie :).
          • Gość: V. Re: RayanO'Connel IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.03, 23:36
            Czytam tę historię i chce mi się smiać....Faktycznie, ten Rayan odpisał mi na
            pytanie na forum w dość.......zadowalajacy sposób, i tez myslałąm że to
            kobieta (Ryan- to komplemet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!), ale ten wątek jest
            fajny. Trochę tu chyba rozpaczy, bo skoro pojawił się taki facet to trzeba go
            koniecznie trzymac nadal na tym neciku.
            Ps. mam nadzieje, Ryan, ze nie okażesz sie jakimś fanatycznym seksistą, starym
            i zmarszczonym dziadkiem, albo młodym uczniakiem.Ps. a kobietą rownież mam
            nadzioeje, zę nie jesteś.
            Pozdrawiam wszytkie uczestniczki tego wątku, i
            proszę.................SZUKAJCIE WIĘCEJ FAJNYCH FACETÓW!!!!!!!!!!!!!!! v.
            • undercover_brother Re: RayanO'Connel 10.06.03, 23:57
              Ryan zadna z wyzej wymienionych postaci nie jest, moje panie. Ryan... jest... hmmm... nietuzinkowy. Taaak... nietuzinkowy...
              • ryanoconnell Re: RayanO'Connel 11.06.03, 01:05
                Cicho, bo się wyda! :] Nie po to Cię tu zaciągnąłem, żebyś mi opinię psuł! ;D
                • undercover_brother Re: RayanO'Connel 11.06.03, 01:45
                  I ain't doing it, my funky brother. Zawsze uwazalem Cie za osobe... nieprzecietna. Sheeeeeeit, did I say that? Wasn't me :).
                  • leilla Re: RayanO'Connel 11.06.03, 06:54
                    hmmm myślę , że gdzieś tu jest jakiś haczyk
                    skąd czerpiesz tyle wiedzy o nas kobietach Panie nieprzeciętny?babskie pisemka??
                    pozdrawiam
                    • undercover_brother Re: RayanO'Connel 11.06.03, 11:47
                      Nikt nie wie skad Ryan posiada wiedze na tematy rozne... :D. A w kwestii kobiet... hmmm... przeciez powszechnie wiadamo, ze kobieta sama wszystko powie, jesli tylko ktos zechce sluchac - wytzyma nieustajacy potok slow, poskladanych wedle typowo kobiecej logiki :D.
                      • nike32 Re: RayanO'Connel 11.06.03, 12:14
                        hmmm oznacza to ze nasz kochany Ryan jest skarbem??? kims kto jakze rzadko
                        wystepuje w naturze tj rodzie mezczyzn...bo malo kiedy sie zdarza zeby jakis
                        facet wytrzymal z klektajaca jak katarynka kobitka:D ... nono Ryan ale ty masz
                        silna wole ale ja mysle ze cos jeszcze za tym stoi hmmm tylko cio? skoro
                        jestes facetem, jak twierdzicie z brotherem to mayby ma to cos do czynienia z
                        twym zawodem albo studiami...nio nio az sama jestem ciekawa, gdzie mozna
                        znalesc taki okaz mhm ...
                      • ryanoconnell Re: RayanO'Connel 11.06.03, 12:17
                        undercover_brother napisał:

> Nikt nie wie skad Ryan posiada wiedze na tematy rozne... :D. A w kwestii
                        > kobiet... hmmm... przeciez powszechnie wiadamo, ze kobieta sama wszystko
                        > powie, jesli tylko ktos zechce sluchac - wytzyma nieustajacy potok slow,
                        > poskladanych wedle typowo kobiecej logiki :D.

Trafiłeś w sedno. Dobry słuchacz jak papier - przyjmie wszystko. :) Wystarczy
                        tylko nie myśleć po swojemu starając się ogarnąc pewne sprawy. Szkoda, że to
                        takie trudne... ;]

Uważam, że ktoś gdzieś tam się pomylił dzieląc nas na dwie płci (płcie? :/). O
                        ile łatwiej byłoby, gdyby... Ech... ;)
                    • ryanoconnell Re: RayanO'Connel 11.06.03, 12:15
                      leilla napisała:

> hmmm myślę , że gdzieś tu jest jakiś haczyk
                      > skąd czerpiesz tyle wiedzy o nas kobietach Panie nieprzeciętny? babskie
                      > pisemka?

No to mnie rozpracowałaś! ;P Żartuję. :> To nie jest wiedza, którą się skądś
                      czerpie. Albo sie ma czuja albo nie. ;) (ależ ja dogadzam sobie i swojemu
                      ego :D)
                      • betty-bt Re: RayanO'Connel 11.06.03, 21:31
                        hmmm... rzeczywiscie ciekawy gosc z pana Rayana jest :-) rowniez zwrocilam
                        uwage na jego wypowiedzi i sadze, ze jest podstawiony ;-) nie wiem przez kogo,
                        ale cos tu nie gra. ale to chyba facet, bo wali konkrety, a kobietki przewaznie
                        sie rozgaduja i rozdrabniaja... nawet z ciekawosci rzucilam oczkiem po caaalym
                        forum przed chwila! RESPECT i gleboki uklon :-)
                        pozdro...
    • Gość: nika Re: RayanO'Connel IP: *.max.pl / 192.168.1.* 12.06.03, 09:09
      rayan, dlaczego się obrazileś, kiedy rzucilam, ze jesteś kobietą? to nie
      obelga, to wniosek, a za wnioski SIE NIE OBRAŻAMY, tak Rayan? Kontynuuj
      dysputę na forum, rozpalaj ciekawość. Pamiętam, jak kiedyś przed
      laty "Filipinka" nie była jeszcze takim pomiotem glupich gazet, tylko świetnym
      pismem, była nagonka na Filipa. Rozpętała się dyskusja - czy on jest facetem,
      czy to ktos sie podszywa pod chłopa, np Laura Manturzewska. Fajnie było. pozdro
      nika
      • ryanoconnell Re: RayanO'Connel 12.06.03, 09:53
        Gość portalu: nika napisał(a):

> rayan, dlaczego się obrazileś, kiedy rzucilam, ze jesteś kobietą? to nie
        > obelga, to wniosek, a za wnioski SIE NIE OBRAŻAMY, tak Rayan?

Ale czy ja się obraziłem? Nie! Ja tylko pospieszyłem sprostować tak
        niecodzienne wnioski. :)

> Kontynuuj dysputę na forum, rozpalaj ciekawość. Pamiętam, jak kiedyś przed
        > laty "Filipinka" nie była jeszcze takim pomiotem glupich gazet, tylko
        > świetnym pismem, była nagonka na Filipa. Rozpętała się dyskusja - czy on jest
        > facetem, czy to ktos sie podszywa pod chłopa, np Laura Manturzewska. Fajnie
        > było.

?! Filipinka... Tak, coś mi sie obiło o uszy... ;D

Drogie panie. Żeby ukrócić spekulacje na mój temat obnażę się przed wami. :P
        Jestem facetem. Taaak! Na serio! :D Więcej nic nie powiem. Jeśli komuś zależy
        to może na sieci znaleźć o mnie mnóstwo informacji - trzeba tylko umieć
        poszukać. Chwilę temu sprawdziłem i można wyekstraktować o mnie wszystko,
        włącznie z adresem.
        • Gość: Milka Re: RayanO'Connel IP: *.artcom.pl / 192.168.33.* 12.06.03, 11:51
          MOŻE TWOJE DROGIE PANIE ,DROGI RYAN DOSTANA WIECEJ WSKAZOWEK GDZIE SZUKAC O
          TOBIE TAK WAZNYCH DLA NAS INFORMACJI?:):P
          P.S.DZIEKUJE,ZE JESTEŚ:)
          • ryanoconnell Re: RayanO'Connel 12.06.03, 11:55
            Bez przesady. I proszę: nie pisz dużymi leterami. Korzystasz z sieci, a na
            sieci KAPITALIKI oznaczają krzyk. Krzyczeć w miejscu publicznym nie przystoi, a
            i czytać się będzie łatwiej małe literki... ;)

I ja rozumiem nonkonformizm, ale tu się rozchodzi o moje (i nie tylko) biedne
            oczy. :]
            • Gość: Milka Re: RayanO'Connel IP: *.artcom.pl / 192.168.33.* 12.06.03, 17:29
              Oh,Ryan!Moze Ty jednak jesteś typowym facetem...którego jak sie docenia to on
              tego niezauważa i mówi"przestań"?!Standardowo lubisz rządzić...a ja lubię duze
              literki-czemu wiec pisze małymi?:)pa
              • ryanoconnell Re: RayanO'Connel 15.06.03, 20:44
                Gość portalu: Milka napisał(a):

> Oh,Ryan!Moze Ty jednak jesteś typowym facetem... którego jak sie docenia to
                > on tego niezauważa i mówi"przestań"?!Standardowo lubisz rządzić...a ja lubię
                > duze literki-czemu wiec pisze małymi?:)pa

Alez ja mówię: jeszcze, jeszcze! Uwielbiajcie mnie! :D He, he. Szczerze mówiąc
                wolę konstruktywną krytykę. Chwalony się rozleniwiam. ;)

Co do rządzenia: to nie jest kwestia próby panowania nad Tobą, czy kimkolwiek
                innym. Uważam, że zasady sa po to, żeby ich przestrzegać. A netykieta stanowi
                jasno, że DUŻYMI literkami się nie pisze. ;) "Ja tylko niosę pomoc!" Próbując
                się dowiedzieć coś na grupie USENET nie uzyskasz odpowiedzi krzycząc. To w
                trosce o Twoją przyszłość. ;D

Czemu piszesz małymi? :>
          • undercover_brother Re: RayanO'Connel 12.06.03, 12:45
            Wloz chocby minimum wysliku w odkrywanie tozsamosci Ryana... to proste jak tralala.
    • krsia Re: RayanO'Connel 15.06.03, 00:39
      Hmm... Dolaczam sie do wczesniejszych wypowiedzi, popieram, dodam tylko
      jeszcze, ze interesujący wydaje sie byc takze Undercover Brother. Jestem
      dzisiaj na tym forum po raz pierwszy, a wypowiedzi tych dwoch panow mocno mi
      sie rzucaja na oczy :) Pozdrawiam i powiem, ze milo by bylo was poznac :)
      • ryanoconnell Re: RayanO'Connel 15.06.03, 20:40
        krsia napisała:

> wypowiedzi tych dwoch panow mocno mi sie rzucaja na oczy :)

Może dlatego, że są pogrubione? :D No bo Undercover Brother to moja druga
        połowa. ;P
        • krsia Re: RayanO'Connel 15.06.03, 22:05
          ryanoconnell napisał:
          Może dlatego, że są pogrubione? :D No bo Undercover Brother to moja druga
          połowa. ;P

ha ha ha ;) ale smieszne ;)
        • Gość: V. Re: RayanO'Connel IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.03, 22:08
          Ryan, powiedz coś o sobie...
          • undercover_brother Re: RayanO'Connel 24.06.03, 22:11
            No wlasnie, poooowieeedz... :D.
            • ryanoconnell Re: RayanO'Connel 24.06.03, 22:20
              Jestem nieco niższy od Undercover Brother (dalej: UB). Mam zdecydowanie
              dłuższe, choć jaśniejsze od niego włosy. Studiujemy odmienne kierunki - UB woli
              naturę a ja technikę. Obaj jesteśmy z małego miasta a studiujemy w dużym.
              Skończyliśmy to samo liceum (tą samą klasę). Mamy inny kolor oczu. Ja mniej
              piję, UB jest ładniejszy (to od piwa). ;P

Może być? :D
              • undercover_brother Re: RayanO'Connel 24.06.03, 22:28
                Hahahahahaha! Dla mnie bomba. Moze ja tez cos napisze...
                • Gość: Richelieu* Re: RayanO'Connel IP: *.localdomain / 192.168.0.* 24.06.03, 22:41
                  Dobra braciszku, ja też cierpię na rozdwojenie jaźni. W jednej jestem wredną
                  babą przygniecioną zeszłorocznymi klasówkami, w drugiej słodką blodie z
                  maślanymi oczami w kierunku każdych portek. Mądrą kobietą nie jestem w żadnym
                  wcieleniu.
                  • ryanoconnell Re: RayanO'Connel 24.06.03, 22:48
                    Gość portalu: Richelieu* napisał(a):

> (...) Jednej (...) słodką blodie z maślanymi oczami w kierunku każdych
                    > portek.

I już wiadomo o co chodziło z tym stawianiem pał... :/
                    • Gość: Richelieu* Re: RayanO'Connel IP: *.localdomain / 192.168.0.* 24.06.03, 22:51
                      ryanoconnell napisał:

> Gość portalu: Richelieu* napisał(a):
                      >
                      > > (...) Jednej (...) słodką blodie z maślanymi oczami w kierunku każdych
                      > > portek.
                      >
                      > I już wiadomo o co chodziło z tym stawianiem pał... :/

Z blondie to wymysł, ale że pały. dżizus krajst, do głowy mi nie przyszło takie
                      porównanie undercoveroconnel
                      • ryanoconnell Re: RayanO'Connel 24.06.03, 22:52
                        Wiesz - mam dobrą pamięć i mój mały rozumek stara się pewne rzeczy łączyć. A że
                        Twój połączył mnie i Brata w jedno ciało - hmm... On jest zdecydowanie
                        przeciwny homoseksualnym związkom (z tego nic, moja droga, nie będzie).
                        • undercover_brother Re: RayanO'Connel 24.06.03, 22:54
                          Taaa... laczyc to sie mozemy w braterskim akcie picia piwa :D.
                          • Gość: Richelieu* Re: RayanO'Connel IP: *.localdomain / 192.168.0.* 24.06.03, 23:04
                            undercover_brother napisał:

> Taaa... laczyc to sie mozemy w braterskim akcie picia piwa :D.
                            >

e, studia aktorskie i praca semetralna, wcielić się w dwie kompletnie obce
                            osoby. Więc się wcieliłeś undercoveroconnell
                            • undercover_brother Re: RayanO'Connel 24.06.03, 23:09
                              Alez nie obce - my sie dobrze znamy.
                            • ryanoconnell Re: RayanO'Connel 24.06.03, 23:17
                              Wygrałaś darmowy bilet do Arabii Saudyjskiej! Staw się na lotnisku Okęcie w
                              piątek o 6:30 rano, żeby go odebrać. Możesz tą unikatową wygraną zamienić na
                              czteroletni kontrakt z Politechniką Zielonogórską albo noc z Michałem
                              Wiśniewskim. Zakładam, że wybierzesz tą ostatnią opcję...

Jizz... Jak można wierzyć w takie bzdury?! Zwróć, proszę, uwagę, Szerloku w
                              spódnicy, że ja (Ryan O'Connell) pisałem na forum znacznie wcześniej niż
                              Undercover Brother, który, notabene, wysłał też jeden list pod innym nickiem.

Next time - follow the white rabbit. Baby.
                              • Gość: Richelieu* Re: RayanO'Connel IP: *.localdomain / 192.168.0.* 24.06.03, 23:47
                                ryanoconnell napisał:

> Wygrałaś darmowy bilet do Arabii Saudyjskiej! Staw się na lotnisku Okęcie w
                                > piątek o 6:30 rano, żeby go odebrać. Możesz tą unikatową wygraną zamienić na
                                > czteroletni kontrakt z Politechniką Zielonogórską albo noc z Michałem
                                > Wiśniewskim. Zakładam, że wybierzesz tą ostatnią opcję...
                                >
                                > Jizz... Jak można wierzyć w takie bzdury?! Zwróć, proszę, uwagę, Szerloku w
                                > spódnicy, że ja (Ryan O'Connell) pisałem na forum znacznie wcześniej niż
                                > Undercover Brother, który, notabene, wysłał też jeden list pod innym nickiem.
                                >
                                > Next time - follow the white rabbit. Baby.

ok, ok, bo zaczynasz się złościć.
                                ps. oczywiście, że wybrałabym noc z Michałem Wiśniewskim (co to facet, cudo) bo
                                czteroletni kontrakt z uniwersytetem już mam
              • Gość: V. Re: RayanO'Connel IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.03, 23:09
                Ok, dzięki, mimo iż niewiele mi powiedziałeś. ALe na razie mi wystarczy. Ps. a
                czy wy tak non stop siedzicie na tym necie, że odpisanie na list zajmuje wam
                tylko kilka minut???? A może uzależni(liśćie/łeś) się od tych wszytkich
                pochwał ;))) ;-P
                • undercover_brother Re: RayanO'Connel 27.06.03, 23:49
                  Tak - jestesmy uzaleznieni od sieci. Spedzamy tu conajmniej pol dnia. Znaczy... poza netem jest jakies zycie? Naprawde? Pieprzysz... nie wierze :D.
                  • Gość: V. Re: RayanO'Connel IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.03, 01:12
                    prosze, co za refleks. Ale mógłbyś sobie darować te "pieprzne" słówka, bo
                    jakoś nie brzmi to zachęcająco ;P
                    • independent-girl Re: RayanO'Connel 28.06.03, 08:36
                      Gość portalu: V. napisał(a):

> prosze, co za refleks. Ale mógłbyś sobie darować te "pieprzne" słówka, bo
                      > jakoś nie brzmi to zachęcająco ;P

ale zarówno UB i RO'C są ludźmi...to i "pieprzne" słówka im się trafią :)
                      nawet jeśli są już tak wyidealizowani jak przez tutejsze forumowiczki :)
                      Pozdrawiam...
                      nie tylko UB i RO'C , ale i wszystkich innych czytających w tym momencie tego

Nastolatka :P
                      • betty-bt Re: RayanO'Connel 28.06.03, 09:06
                        independent-girl napisała:

> Gość portalu: V. napisał(a):
                        >
                        > > prosze, co za refleks. Ale mógłbyś sobie darować te "pieprzne" słówka, bo
                        > > jakoś nie brzmi to zachęcająco ;P
                        >
                        >
                        > ale zarówno UB i RO'C są ludźmi...to i "pieprzne" słówka im się trafią :) ...

fakt! no i skoro nie brzmialo zachecajaco, to pewnie tez nie mialo zachecac :)))

> nawet jeśli są już tak wyidealizowani jak przez tutejsze forumowiczki :)

dziwne zjawisko, co nie? :)))

> Pozdrawiam...

ja tez

> nie tylko UB i RO'C , ale i wszystkich innych czytających w tym momencie tego
                        > posta :))))))))))))))
                        >
                        > Nastolatka
                        • undercover_brother Re: RayanO'Connel 28.06.03, 11:21
                          betty-bt napisała:

> fakt! no i skoro nie brzmialo zachecajaco, to pewnie tez nie mialo zachecac

Indeed...

>> nawet jeśli są już tak wyidealizowani jak przez tutejsze forumowiczki :)
                          > dziwne zjawisko, co nie? :)))

My juz tak dzialamy na kobiety - zwyczajnie nie moga sie nam oprzec ;D.
                          • ryanoconnell Re: RayanO'Connel 28.06.03, 12:14
                            Mnie się jakoś przeważnie opierają. ;) Dopiero jak obuchem w głowę i do jaskini
                            zaciągnę to jest ok. ;>
              • Gość: V. Re: RayanO'Connel IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.03, 23:10
                Rayan, podaj jeszcze swój rok urodzenia...
                • ryanoconnell Re: RayanO'Connel 28.06.03, 12:14
                  Ten sam co Undercover. ;P

O ile dobrze pamiętam doszłyście do szalenie interesującego wniosku, że jestem
                  gejem albo kobietą, a jak wiadomo, kobietę się o wiek nie pyta. Byłabym zatem
                  wdzięczna, gdybyście nie pytały mnie o wiek. ;D
                  • Gość: V. Re: RayanO'Connel IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.03, 16:57
                    ryanoconnell napisał:

> Ten sam co Undercover. ;P
                    >
                    > O ile dobrze pamiętam doszłyście do szalenie interesującego wniosku, że
                    jestem
                    > gejem albo kobietą, a jak wiadomo, kobietę się o wiek nie pyta. Byłabym
                    zatem
                    > wdzięczna, gdybyście nie pytały mnie o wiek. ;D
                    Dobrze, kochana- jeśli mogę się tak zwracać do ciebie ;)- nie będę cię męczyć
                    w tej sprawie ;))))
                    ps. thanx...;-P.
                    ps2. taka mała rada, mam nadzieję, ze zostanie miedzy nami ;), popracuj nad
                    tym swoim brotherem bo jak na razie, jeśli o mnie chodzi, nie za bardzo ci
                    dorasta... No, ale w sumie to twój watek więc chyba tak powinno być, że TY
                    jesteś tu rozpieszczany ;) pozdr...
                    • undercover_brother Re: RayanO'Connel 28.06.03, 18:33
                      Gość portalu: V. napisał(a):

> ps2. taka mała rada, mam nadzieję, ze zostanie miedzy nami ;), popracuj nad
                      > tym swoim brotherem bo jak na razie, jeśli o mnie chodzi, nie za bardzo ci
                      > dorasta... No, ale w sumie to twój watek więc chyba tak powinno być, że TY
                      > jesteś tu rozpieszczany ;) pozdr...

Slonce, RO'C to nie jest moja kochanka, matka ani ojciec, zeby mial nade mna pracowac. Uwaga nie na miejscu. Poza tym jest ciut za pozno, zeby mnie zmieniac. Zeby zaspokoic ma ciekawosc - prosze podaj powod swojego twierdzenia. Niech poznam swe wady (rozliczne, jak mniemam).
                      • Gość: V. Re: RayanO'Connel IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.03, 23:07
                        hmm...wady, jeśli masz to sam wiesz doskonale jakie. po drugie każdy człowiek
                        się zmienia nawet tak stary jak ty ;))) a po trzecie to był list do kolegi,
                        prędzej oczekiwałam jego odpowiedzi niż twojej. Aha, no i nie wiedziałąm, że
                        jesteś taki delikatny...;)
                        przesyłam buziaczka, żebyś się nie boczył i uśmiechnął, taki piękny dzień...;)
                        pozdr....
      • undercover_brother Re: RayanO'Connel 18.06.03, 21:23
        Slucham dalej... ;D. No prosze jak sie zrobilo milo i przyjemnie... lechczesz ma proznosc :D.
    • Gość: kaja Re: RayanO'Connel IP: *.rasserver.net 16.06.03, 08:04
      pojawiam sie na tym forum od paru miesiecy i przyznam szczerze ze tez bardzo
      mnie pan Rayan zaintrygowal, zadko zdarza sie tak otwarty i inteligentny facet,
      milo czasem przeczytac wypowiedz mezczyzny ktory potrafi zrozumiec kobiece
      problemy i wspomoc je madra rada, dziekujemy panie Rayanie, pozdrawiam cie
      serdecznie, kaja
      • undercover_brother Re: RayanO'Connel 18.06.03, 21:24
        Dziekujemy Ci SC Johnson :D.
        • Gość: kiki Re: RayanO'Connel IP: *.client.attbi.com 19.06.03, 06:36
        • Gość: kiki Re: RayanO'Connel IP: *.client.attbi.com 19.06.03, 06:37
          Ja mysle ,ze Rayan ma conajmniej dwie starsze siostry (jak nie wiecej) :))
    • Gość: Cania Re: RayanO'Connel IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.03, 00:04
      ....a ja myślę, że ON jest BOGIEM:-)
      • undercover_brother Re: RayanO'Connel 25.06.03, 10:03
        '(...) tylko uswiadom to sobie sobie (...)'
        • Gość: beatrix Re: RayanO'Connel IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.03, 11:22
          rany boskie. niedlugo mu zaczniecie olterze stawiac?! ratunku. to ze koles ma
          ciekawe komentarze to nie znaczy zeby robic z niega od razu jakies sacrum.
          wybitnie nie poieram podbudowywania meskiego ego..
          • Gość: Pyszczek u right Beatrix IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.06.03, 14:09
            masz arcje beatrix. Juz troche czytam te wypowiedzi i wciaz go gloryfikują ale
            to przeciez tylko facet. moze to cichy spłoszony chłoptas który po kryjomu
            czyta pisemka mamusi a potem błyska przed kompem wiedzą! hmmmmmm
            • undercover_brother Re: u right Beatrix 25.06.03, 14:33
              Kolejny detektyw w spodnicy... zazdrosc Cie zzera? :P
              • Gość: beatrix Re: u right Beatrix IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.03, 14:41
                zaraz dedektyw... dziewczyna sie zastanawia bo robicie w kolo jego osoby tyle
                zamieszania.. nie z zazdrosci tyko predzej ciekawosci... a moze Ty zazdroscisz
                posiadania wiernych fanek;)?
                • undercover_brother Re: u right Beatrix 25.06.03, 15:37
                  Ja mam swoja jedna wierna fanke i to mi wystarcza :). Zamieszania nie robimy my, tylko wlasnie jego fanki. Dla mnie (i RO'C) to w sumie niezla zabawa.
                  • ryanoconnell Re: u right Beatrix 25.06.03, 15:39
                    Ojej! I już wiadomo, że pisujemy tu dla zabawy. No tak. Ale chyba ważne, żeby
                    wszystko, co się robi, bawiło, prawda? ;)
          • ryanoconnell Re: RayanO'Connel 25.06.03, 15:37
            Jak długo czekałem na rozsądny głos... :D
            • Gość: beatrix Re: RayanO'Connel IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.03, 16:12
              patrzcie ich, dobralo sie dwoch gostkow i sie "dobrze bawia " na forum
              kobiecego pisma hehe.. swoja droba ja sie dobrze bawie czytajac wasze wpisy. w
              koncu o dobra zabawe chodzi, no nie?
              • ryanoconnell Re: RayanO'Connel 26.06.03, 20:07
                To bardzo miło, że dzięki nam się dobrze bawisz. :]
              • undercover_brother Re: RayanO'Connel 27.06.03, 00:47
                Wlasnie o to chodzi :D.
              • undercover_brother Re: RayanO'Connel 27.06.03, 01:21
                Hmmm... czyzbym wyczuwal poirytowanie?
    • Gość: Cania Re: RayanO'Connel IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.03, 22:38
      Ale, o co tyle tutaj zamieszania:-). Przecież to już od dawna wiadomo, że
      KOBIETA jest szyją, a MĘŻCZYZNA głową.
    • Gość: Agnieszka Re: RayanO'Connel IP: *.grojec.sdi.tpnet.pl 28.06.03, 15:44
      A bym chciała sie z Toba spotkać. Wypić drinka, zjeść w Twoim towarzystwie sałatkę. i rozmawiać. I mysleć. I uczyć się od Ciebie. I zabrać Cię do domu. wcale nie mam względem Ciebie konsumpcyjnych mysli tylko. Lubię idealizować i stałbyś sie moja nowa ideą.
      • ryanoconnell Re: RayanO'Connel 28.06.03, 16:43
        Chyba lepiej będzie, jeśli pozostanę w sferze Twoich marzeń...
    • ryanoconnell Re: RayanO'Connel 30.06.03, 18:56
      Ponieważ jestem strrrasznym egoistą, a mój wątek spada postanowiłem go
      odświerzyć pisząc coś. Informuję zatem, że i ja i Undercover Lover... yyy...
      Brother ;) znikamy z forum na jakiś czas (prawdopodobnie na znaczną część
      wakacji). Już takie jest życie studentów...

Ja jednak, postaram się zaglądać tu od czasu do czasu. :] Pozdrawiam
      wszystkich. =]
      • ryanoconnell Re: RayanO'Connel 30.06.03, 18:57
        Odświeżyć - znowu ort... :(
        • independent-girl no to miłych wakacji życzę :D :D 30.06.03, 19:30
          ...i nowych doświadczeń z kobietami co byście mogli powiększać grono swoich
          wielbicielek za 2-3 m-ce :D
          pozdrawiam
          nie-wielbicielka
          Kaśka
          • betty-bt Re: no to miłych wakacji życzę :D :D 30.06.03, 21:27
            :))) duzo wrazen zycze. pozdro...
            • staniatko to do zobaczenie po wakacjach:)) 03.07.03, 11:32
              wiec moze po wakacjach ukazecie z UB swoje oblicza... ;)))
              • ryanoconnell Re: to do zobaczenie po wakacjach:)) 03.07.03, 11:44
                Raczej nie. UB nie pozwoli kobieta, a ja jakoś nie odczuwam takiej potrzeby. ;)
                Mogę jednak przehandlować fotkę UB na golasa. :D
                • staniatko Re: to do zobaczenie po wakacjach:)) 10.07.03, 14:05
                  ryanoconnell napisał:

> Raczej nie. UB nie pozwoli kobieta, a ja jakoś nie odczuwam takiej
                  potrzeby. ;)
                  >
                  > Mogę jednak przehandlować fotkę UB na golasa. :D

hmm jak mowisz ze warto...;))
                  to co w zamian??:))
                  moze dziewczyny sie tez doloza...:))
                  • staniatko Re: to do zobaczenie po wakacjach:)) 10.07.03, 14:07
                    ale Ryan sam powiedziales a moze to UB ze jak sie postaramy to znjdziemy w
                    sieci wiec moze jakas mala podpowiedz...:))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka