rrose7 02.07.07, 16:26 mają na tyłku włosy? Nie chodzi mi o takie mało widoczne, tylko czy są po prostu owłosieni:)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
butterflymk Re: czy wszyscy faceci 02.07.07, 16:39 nie wiem musiałabys każdemu zajrzec w tyłek i sprawdzic hihi.. Odpowiedz Link Zgłoś
jablko_adama Re: czy wszyscy faceci 02.07.07, 16:42 nie mam,dawno moi przodkowie zeszli z drzewa:))) ************************************* "Niech każdy ptak ,śpiewa własną pieśń" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on tour Re: czy wszyscy faceci IP: *.tm.net.my 02.07.07, 17:11 Rose,wez cos zrob dla ludzi i nie zakladaj wiecej tutaj watkow, przeciez one sa tak debilne ze az brak slow.Ile ty masz lat dziecinko 7 ? Czy tez ta liczba kolo nicka to poprostu twoje iq? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet z m2:) Re: czy wszyscy faceci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 18:24 no pewnie że jestem na tyłku owłosiony:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: czy wszyscy faceci IP: *.ztpnet.pl 02.07.07, 22:04 Dupy sobie nie golisz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet z m2:) TAK !!! wszyscy:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 06:52 tylko okolice odbytnicy sobie golę reszte zostawiam;), bo co to za facet be włosów na posladkach:D, dupa nie facet:) Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: czy wszyscy faceci 02.07.07, 18:28 nie masz wiekszych problemow? jak cie tak to ciekawi to zrob sonde na ulicy i kaz facetom pokazywac dupsko. litosci.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nietykalna123 Re: czy wszyscy faceci IP: *.mlynary.net 02.07.07, 21:21 Może wystarczy anonimowa ankieta w necie? :) Tylko czy facet widzi, co ma z tyłu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no Re: czy wszyscy faceci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 22:07 jasne-jak przylozy lusterko-jeszcze zapyta szczerze-lustereczko powiedz przecie,kto ma lysa pupcie w swiecie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris Re: czy wszyscy faceci IP: *.chello.pl 02.07.07, 22:27 Gość portalu: no napisał(a): > jasne-jak przylozy lusterko-jeszcze zapyta szczerze-lustereczko powiedz > przecie,kto ma lysa pupcie w swiecie:) nie radze, lustro peknie i bedzie 7lat nieszczescia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet z m2:) Re: czy wszyscy faceci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 06:54 shrekiem mi tu zaleciało:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barman Re: czy wszyscy faceci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.07, 16:46 Wszyscy... tak jak wszystkie laski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barman Re: czy wszyscy faceci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.07, 16:53 jak se ogolisz to nie masz proste Odpowiedz Link Zgłoś
summerlove Re: czy wszyscy faceci 03.07.07, 17:10 Kobiety nie muszą golić bo nawet im nie rosną włosy na tyłku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barman Re: czy wszyscy faceci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.07, 20:29 Idz do lustra i zobacz przy rowie czy ci nic nie rosnie dopiero sie udzielaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on tour Re: czy wszyscy faceci IP: *.tm.net.my 03.07.07, 20:32 Gość portalu: Barman napisał(a): > Idz do lustra i zobacz przy rowie czy ci nic nie rosnie dopiero sie udzielaj Haaaaaaaaaaaahaahaahaaaaaaaaaaaaaaaaaahaaahaahahahaaaaaaaaaaaahaahaaaaaaaaahahhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaahaaaaaaaahaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahaa aaaaaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
summerlove Re: czy wszyscy faceci 03.07.07, 23:54 Znam swój tyłek lepiej niż ty. jak zobaczysz moj tyłek to wtedy sie udzielaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barman Re: czy wszyscy faceci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.07, 19:21 Idz ty sie znasz najwiecej ci..ko pewnie tez ci nie zarasta prawda Odpowiedz Link Zgłoś
summerlove Re: czy wszyscy faceci 05.07.07, 10:13 Gość portalu: Barman napisał(a): > Idz ty sie znasz najwiecej ci..ko pewnie tez ci nie zarasta prawda hahahahahaha szkoda czasu na gadanie z takim.. ;DDDDD a na swoim tyłku się znam a i owszem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Loca Re: czy wszyscy faceci IP: *.icpnet.pl 03.07.07, 18:03 moj facet ma...troszke...ale mi to zupelnie nie przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś