Dodaj do ulubionych

PRZEBARWIENIA OD OPALANIA

IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 22.06.03, 16:41
po długim wylegiwaniu na słońcu zrobiły mi się na brzuchu białe plamki.może
któraś z Was miała podobny problem i jak sobie z nim radziłyście?pomóżcie bo
nie moge nawet nosic krótkich bluzek.już mnie to wkurza.
Obserwuj wątek
    • undercover_brother Re: PRZEBARWIENIA OD OPALANIA 22.06.03, 16:49
      Nie wylegiwac sie na sloncu - proste. Coz jest wspanialego w przegrzewaniu swojego ciala? Opalenizna to efekt uboczny przebywania na sloncu, a nie cel - jendkze moje zdanie na ten temat wydaje sie byc dziwne w dzisiejszych czasach :/. Ludzie odnajduja niezrozumiala masochistyczna przyjemnosc w odgrywaniu roli kotletow schabowych na patelni zwanej plaza.
      • leilla Re: PRZEBARWIENIA OD OPALANIA 23.06.03, 12:52
        undercover_brother napisał:
        Lu
        > dzie odnajduja niezrozumiala masochistyczna przyjemnosc w odgrywaniu roli
        kotle
        > tow schabowych na patelni zwanej plaza.
        >
        a ja bardzo lubię być kotletem na patelni, nie uważam tego za jakiegokolwiek
        rodzaju masochizm, słoneczko świecące mi na brzuszek , mmmmm, już czuje te
        <motylki>.
        Ale ZAWSZE pamiętam o kremach z wysokimi filtrami, no i umiar , bo zbyt mocno
        opalone ciało wcale nie wygląda apetycznie.
    • Gość: Kruczyca Re: PRZEBARWIENIA OD OPALANIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.03, 13:54
      Gość portalu: ROXANA napisał(a):

> po długim wylegiwaniu na słońcu zrobiły mi się na brzuchu białe plamki.może
      > któraś z Was miała podobny problem i jak sobie z nim radziłyście?pomóżcie bo
      > nie moge nawet nosic krótkich bluzek.już mnie to wkurza.

bardzo mozliwe ze zachorowalas na tzw. bielactwo nabyte, mozesz z tym isc do
      dermatologa ale wydaje mi sie ze leczenie tej choroby jest nieznane
      • betty-bt Re: PRZEBARWIENIA OD OPALANIA 23.06.03, 19:23
        Gość portalu: Kruczyca napisał(a):
        >
        > bardzo mozliwe ze zachorowalas na tzw. bielactwo nabyte, mozesz z tym isc do
        > dermatologa ale wydaje mi sie ze leczenie tej choroby jest nieznane

istnieja kremy i masci, ktore rzeczywiscie pomagaja. czasem dosc dlugo trzeba
        czekac na efekty (moja siostra miesiac sie kurowala), ale lepiej tak niz w
        plamki... nie jestem pewna, ale recepte chyba u internisty dostaniesz. o ile w
        twoim przypadku jest to bielactwo.
        pozdro...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka