zapalony.strazak 21.10.07, 10:16 jak może się zmienić wygląd dziewczyny, kiedy nie ma na sobie żadnego makijażu, makijaż, to jedno wielkie oszustwo, ohyda..:/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: no Re: to potworne, IP: *.dip0.t-ipconnect.de 21.10.07, 10:29 przesadzasz,jak kobieta ma urode,to taki makijaz dodaje jej wigoru,wiec czasem dobrze,a czasem nie,a w ogole,co za dywagacje,niech cie oto glowa nie boli Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada88 Re: to potworne, 21.10.07, 12:31 Jeżeli jedyne kobiety z jakimi sie zadajesz to tapeciary to w sumie sie nie dziwie ze masz taka opinie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet z m2:) o j e j k u masz rację:D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.07, 14:49 Zgadzam się z autorem postu, to się nazywa "syndrom rannego przebudzenia" polega to na tym że jednej nocy bawisz się z super dziewczyną, a następnego poranka gdy się budzisz przy jej boku stwierdzasz "mój Boże" mała, ma krosty, no i te rozkopane posklejane włosy i porozcierany makijaż na poduszce i jej twarzy, a do tego ona chrapie:D Najpierw trzeba pokochać dopiero potem decydować się na spotkanie z "nią zwyczajną" Odpowiedz Link Zgłoś
nietykalna123 Re: to potworne, 21.10.07, 15:39 Zapalony strażak, chyba trochę przesadzasz. Makijaż (umiejętnie wykonany) tuszuje niedoskonałości a podkreśla w kobiecie to, co jest w niej najpiękniejsze. Nie spodziewajmy się jednak cudów. Z niezbyt urodziwej kobiety nie da się zrobić bóstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet z m2:) Re: to potworne, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.07, 19:37 jak jest tego wiele a nawet bardzo wiele to sie da:D, tak samo jak z bitym samochodem , jak nałożysz wiele szpachli to niedoskonałości zostana przykryte ale wszystko i tak wyjdzie na jaw i do tego szybciej ulegnie zestarzeniu. Dlatego NIE DLA TAPECIAR !!! tak tak drogie panie, mniej szpachli na twarz kładźcie bo to niesmaczne:) dokładnie niesmaczne:D Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: to potworne, 21.10.07, 20:07 cóz, pozostaje ci przerzucic sie na facetów :) Odpowiedz Link Zgłoś
yagiennka To zalezy 21.10.07, 21:04 Jak jesteś ślepy i nie widzisz że ta wymalowana lala jest niezbyt ładna to jakby twój problem :) Z brzyduli żaden makijaż nie zrobi piękności. Ale kobiet naprawdę brzydkich jest niewiele, te które sa brzydkie zwykle sa po prostu zaniedbane. Pod makijażem nie ukryje się otyłości, nadwagi i złej figury. Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: To zalezy 21.10.07, 21:18 yagiennka napisała: > Jak jesteś ślepy i nie widzisz że ta wymalowana lala jest niezbyt ładna to jakb > y > twój problem :) Z brzyduli żaden makijaż nie zrobi piękności. Ale kobiet > naprawdę brzydkich jest niewiele, te które sa brzydkie zwykle sa po prostu > zaniedbane. Pod makijażem nie ukryje się otyłości, nadwagi i złej figury. otóż to :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szmeksik Re: To zalezy IP: *.lan.net.pl 21.10.07, 21:21 chcialabym jeszcze dodac ze faceci tez jak skowroneczki rano nie wygladaja:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: To zalezy IP: *.chello.pl 21.10.07, 21:34 ja zawsze jestem piekny i uroczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet z m2:) heh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.07, 22:29 ja też nawet z rana, zresztą facet nie musi być piekny wystarczy że będzie zadbany:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yagna Re: heh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.07, 23:38 Facet wystarczy że jest umyty, pachnący, (w miarę) dobrze ubrany, szczupły i wysoki :)) Reszta nie ma znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś