kasienka1001441 21.12.07, 11:48 jak wy sie kochacie? u mnie zawsze jest sex ale tylko po kąpieli..po całym dniu to trochę zapach jest nie przyjemny.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewa_err Re: sex po kąpieli czy na brudaska?;) 21.12.07, 13:00 A jak spontanicznie kochac się po kąpieli? Jak masz ochote natychmiast to tez idziesz sie najpierw umyc? Oraz dementuje. Moj zapach po calym dniu nie jest nieprzyjemny;) Jego tez;) A pisząc o calym dniu ograniczasz, jak rozumiem czas na seks tylko do godzin wieczornych, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
xcentryczna Re: sex po kąpieli czy na brudaska?;) 21.12.07, 14:26 Ja nie lubie być "nieświeża" dlatego kiedy jestem z moim chłopkiem i mamy okazje pokochac sie to po prostu dbam często o higienę miejsc intymnych. Ewo? masz tam zamontowany odświeżacz powietrza? dwunastogodzinny? :D pfff Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka1001441 Re: sex po kąpieli czy na brudaska?;) 21.12.07, 14:37 mamy małe dziecko i nie mozemy kochac sie w dzień a pozatym mój pracuje do 18;( wieczorem mamy czas dla siebie jedynie..i to tylko gdy mała zaśnie wiec wtedy jest czas na kompiel..a po kompieli zdarza sie ze czekamy jeszcze az mały bodygard uśnie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_err Re: sex po kąpieli czy na brudaska?;) 21.12.07, 15:12 kasienka1001441 napisała: > mamy małe dziecko i nie mozemy kochac sie w dzień a pozatym mój pracuje do 18;( > wieczorem mamy czas dla siebie jedynie..i to tylko gdy mała zaśnie wiec wtedy > jest czas na kompiel..a po kompieli zdarza sie ze czekamy jeszcze az mały bodyg > ard uśnie:))) aha, teraz rozumiem:) No coz, uroki bycia rodzicem;) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_err Re: sex po kąpieli czy na brudaska?;) 21.12.07, 15:11 xcentryczna napisała: > Ja nie lubie być "nieświeża" dlatego kiedy jestem z moim chłopkiem i mamy okazj > e > pokochac sie to po prostu dbam często o higienę miejsc intymnych. Ja dbam o higienę miejsc intymnych nawet jak jestem sama ze sobą. A kochac lubie się w roznych miejscach i o roznych porach. Nie pamiętam tez, zebym po porannym prysznicu i zachowaniu wlasciwej higieny w ciagu dnia byla tak brudna zebym nie mogla kochac się wieczorem bez uprzedniego prysznica. Po to sa chusteczki intymne, bidety, wkladki i te inne zeby byc czystym przez caly dzien i tym samym móc się kochac po 10 godzinach pracy. Bez prysznica. > Ewo? masz tam > zamontowany odświeżacz powietrza? dwunastogodzinny? :D pfff Nie, mam to co napisalam powyzej;) Odpowiedz Link Zgłoś
xcentryczna Re: sex po kąpieli czy na brudaska?;) 21.12.07, 17:12 Oj, strasznie masz chyba dużo kompleksów skoro tak lubisz dogryzać innym :P Wiadomo, ze każdy lepiej sie czuje umyty, wykąpany i świeży niż gdy nawet zużyje w ciągu dnia 10 chusteczek do każdej części ciała innej. A wspólna kąpiel może być również fajną grą wstępną. ale jak kto lubi, nie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_err Re: sex po kąpieli czy na brudaska?;) 21.12.07, 18:00 xcentryczna napisała: > Oj, strasznie masz chyba dużo kompleksów skoro tak lubisz dogryzać innym :P Mam. Mam całą masę kompleksów. I zagłuszam je seksem w miejscach publicznych gdzie nie bardzo można tuz przed skorzystać z prysznica:P > Wiadomo, ze każdy lepiej sie czuje umyty, wykąpany i świeży niż gdy nawet zużyj > e > w ciągu dnia 10 chusteczek do każdej części ciała innej. Niby wiadomo. Z drugiej strony nie odczuwam jakiegos strasznego dyskomfortu mając świadomość, że myłam się 7 godzin temu a nie pół godziny temu. > A wspólna kąpiel może > być również fajną grą wstępną. ale jak kto lubi, nie? ;) Jasne, że może. Tylko, że jako wariant jeden z wielu a nie jedyny. Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka1001441 Re: sex po kąpieli czy na brudaska?;) 21.12.07, 21:09 no w wannie lub pod prysznicem bywa bardzo przyjemnie...mmmm...;) ale tylko wtedy kiedy mała spi, ale raz czy dwa sie obudziła jak sie kompalismy i czar pryska;) he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szmakrobak Re: sex po kąpieli czy na brudaska?;) IP: *.lanet.net.pl 21.12.07, 21:29 popieram cie w 100% i podpisuje pod Twoim postem. cudnie jest sie namydlac i bujac w wannie. albo tuz po, ale równie cudnie jest sie dziko kochac np w toalecie w knajpie (dwa razy mi sie zdarzyło) albo jak tylko twoj ukochany pojawi sie w drzwiach po pracy i przy tych drzwiach akt sie dokonuje:) podsumowujac-wszystko zalezy od upodoban/okolicznosci/nastroju. osobiscie uwielbiam po namietnym sexie wtulic sie w spoconą pache mojego mezczyzny i juz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwidon Re: sex po kąpieli czy na brudaska?;) IP: 89.174.23.* 21.12.07, 22:07 Gość portalu: szmakrobak napisał(a): > osobiscie uwielbiam po namietnym sexie wtulic sie w spoconą pache > mojego mezczyzny i juz moja też tak lubi, a spocony zawsze jestem, że łoooooo...... Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka1001441 Re: sex po kąpieli czy na brudaska?;) 21.12.07, 23:33 pot wydzielany przez osobe jest w pewnym sensie podniecający..ale pod warunkiem ze jest w miare do wytrzymania;)))) a kto sie przy ostrym seksie nie spoci to znaczy ze to był słaby sex;)he he Odpowiedz Link Zgłoś
figgin1 Re: sex po kąpieli czy na brudaska?;) 22.12.07, 10:04 A co szkodzi spontanicznie wleźć razem do wanny? Seks po kilku godzinach od prysznica jest ok, jeżeli mamy na myśli zwykły stosunek genitalny. Ja jednak jestem wielką entuzjastką seksu oralnego i czuję się lepiej jak jestem czysta. I niestety, przecieranie chusteczkami i odzwieżacz w majtkach nie zrobią mnie czystą. Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka1001441 Re: sex po kąpieli czy na brudaska?;) 22.12.07, 11:16 chusteczki jednak to nie to samo co woda...najlepiej byc wykompana bo to swieze jest całe ciałko;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwidon Re: sex po kąpieli czy na brudaska?;) IP: 89.174.23.* 22.12.07, 14:11 kasienka ściągnij sobie Firefoxa, przestaniesz robić błędy ortograficzne Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka1001441 Re: sex po kąpieli czy na brudaska?;) 22.12.07, 17:39 Gość portalu: gwidon napisał(a): > kasienka ściągnij sobie Firefoxa, przestaniesz robić błędy > ortograficzne ja nie robie błedów:) a mam do pisania tylko jedna rękę druga zajeta przez dziecko...sorki Odpowiedz Link Zgłoś
kulka_ulka Re: sex po kąpieli czy na brudaska?;) 22.12.07, 18:17 a "kompiel" to nie błąd? Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_err Re: sex po kąpieli czy na brudaska?;) 22.12.07, 19:41 figgin1 napisała: > A co szkodzi spontanicznie wleźć razem do wanny? Nic nie szkodzi. Przeciez ogolnie wiadomo ze wszedzie tam gdzie sie uprawia spontaniczny seks jest od razu zamontowana wanna. >Seks po kilku godzinach od > prysznica jest ok, jeżeli mamy na myśli zwykły stosunek genitalny. Ja jednak > jestem wielką entuzjastką seksu oralnego i czuję się lepiej jak jestem czysta. > I > niestety, przecieranie chusteczkami i odzwieżacz w majtkach nie zrobią mnie czy > stą. A jak kochasz sie cała noc(z przerwamia na rozmowy, sen, jedzenie) to gdzies po 3 godzinach wskakujesz pod prysznic? I potem kontynuujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
yagiennka O Boże 22.12.07, 14:42 To ja nie wiem jakim flejem trzeba być i chyba na budowie pracować aby być brudnym wieczorem po porannej kąpieli. Jakieś to głupie musi być - kochanie zaraz się pokochamy tylko wskoczę pod prysznic a ty po mnie. Zero spontaniczności. Kojarzy mi się to z takim codziennym wieczornym obowiazkiem małżeńskim :) Ja nie ejstem nieświeża ani ot też nie, a neico się odświeżyć tu i ówdzie można w łazience w przelocie, bez przesadyzmu. Tak smao nie biegnę pod prysznic zaraz po, to tak jakby się chciało zmyć te "brudy i nieczystości" po partnerze, a ja lubię jego zapach czuć. Odpowiedz Link Zgłoś
xcentryczna Re: O Boże 22.12.07, 15:58 yagiennka napisała: > To ja nie wiem jakim flejem trzeba być i chyba na budowie pracować aby być > brudnym wieczorem po porannej kąpieli. nie wiem co rozumiesz pod pojęciem nieświeżości, ale nie trzeba być brudnym po pachy w smarze czy być szambonurkiem żeby nie czuć się fresh.. Jedni nie mają z tym problemu, moga się bzykać, uprawiać miłość francuską tuż po zejściu z kibla, a niektórzy odczuwają dyskomfort i radzą sobie w inny sposób, nawet kosztem ochłodzenia gry wstępnej... Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_err Re: O Boże 22.12.07, 19:38 xcentryczna napisała: > nie wiem co rozumiesz pod pojęciem nieświeżości, ale nie trzeba być brudnym po > pachy w smarze czy być szambonurkiem żeby nie czuć się fresh.. Jedni nie mają z > tym problemu, moga się bzykać, uprawiać miłość francuską tuż po zejściu z kibla > , > a niektórzy odczuwają dyskomfort i radzą sobie w inny sposób, nawet kosztem > ochłodzenia gry wstępnej... Odczuwam dyskomfort jak kobieta mowi 'kibel'. Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka1001441 Re: O Boże 22.12.07, 19:41 wole ubikacja lub toaleta... no ale nie zaprzeczam ze czasami powie mi się KIBEL;) Odpowiedz Link Zgłoś
yagiennka Re: O Boże 22.12.07, 22:03 No cóż, to ja im po prostu wspólczuję. A ja się idzie do kibla można się podmyć, czy nie można? Dzisus. Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka1001441 Re: O Boże 22.12.07, 19:39 do yagiennka czy ty odróżniasz dyskomfort od brudasa?????bo myślę że raczej nie,,;( czy nie swieżym znaczy byc brudasem??co z tego że biore rano prysznic a na wieczór <chyba dużo razy korzystałaś w dzień z toalety> zapach jest juz inny, a dla mnie ten zapach nie pasuje, Odpowiedz Link Zgłoś
yagiennka Re: O Boże 22.12.07, 22:05 No to pisze po raz enty - można się tam umyc! Trzeba zaraz prysznic brać?? Oczywiscie niektórzy się tak pocą i mają smrodliwy zapach ze musza, akurat ja nie mam takiego problemu ani mój facet nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: O Boże IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.07, 22:59 jak wiem, ze bedzie u mnie moj facet wczesniej sie podmywam, bo wtedy moge zrobic cos spontanicznie, a jak jestem w toalecie to po zrobieniu co trzeba podmywam sie i to pomoga zachowac mi "czystosc" :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yagna Re: O Boże IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.07, 12:54 O! I słusznie :) Robię dokładnie tak samo. Poza tym istnieje coś takiego jak wkładki, które też pomagają być czystym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: sex po kąpieli czy na brudaska?;) IP: *.srg.vectranet.pl 24.12.07, 10:02 przedewszystkim wogole :( Odpowiedz Link Zgłoś