Dodaj do ulubionych

które są najtańsze????????

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.03, 17:11
które tabletki anty- są najtańsze? a jeśli są takei tanie to czy czasem nie
są gorsze? proszę o odp
dzięki i pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • nike32 Re: które są najtańsze???????? 26.08.03, 18:18
      ceny podane moze nie sa za bardzo aktualne bo z grudnia 2002, ale tak dla
      orientacji zajrzyj na te oferte tabletek , pozdrawiam
      www.antykoncepcja.com.pl/ceny_oc.htm
      • Gość: misia Re: które są najtańsze???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.03, 10:00
        biorę cilest i dzięki tej tabeli przekonałam się że są to tabletki w średniej
        cenie. le chyba z nih nie zrezygnuje. dzięki za stronkę.
      • Gość: ona Re: które są najtańsze???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.03, 22:06
        ja biorę cilest, ostatnio w aptece za 2 opakowania zapłaciłam 60zl z groszami.
        nie jaest to małą suma więc zastanawiam się czy nie zmienić rodzaju tabletek.
        może właśnie na diana35.
        hmmm a co sądzicie o tabletach refundownych?
    • Gość: anna Re: które są najtańsze???????? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.03, 16:02
      Gość portalu: misia napisał(a):

> które tabletki anty- są najtańsze? a jeśli są takei tanie to czy czasem nie
      > są gorsze? proszę o odp
      > dzięki i pozdrawiam.

ja biore regulon, dziala dobrze, a kosztuje nieco ponad 20 zl:)
      • Gość: misa Re: które są najtańsze???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.03, 19:39
        hmmm może wart się zastanowić....może ktoś jeszcze napisze swojej zdanie????:)
        • Gość: magda Re: które są najtańsze???????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.03, 17:03
          ja biore MERCILON, kosztuja 30 zl
          • Gość: lila Re: które są najtańsze???????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.03, 23:10
            ja biore STEDIRIL 30 są to tabletki refundowane i za 2 opakowania płace 5
            złotków z grosikami..
            • Gość: ma Re: które są najtańsze???????? IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 28.08.03, 23:12
              microgynon -ok 10zl
            • Gość: misia Re: które są najtańsze???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.03, 08:03
              Gość portalu: lila napisał(a):

> ja biore STEDIRIL 30 są to tabletki refundowane i za 2 opakowania płace 5
              > złotków z grosikami..

to tabletki anty- są w góle refundowane???? nie wiedziałam. zaskoczyłam się
              totalnie. dzięki za tą informacjeę, naprawdę! ale mam jeszcze pytanko co do
              tych tabletek. czy one są skuteczne, no poewnie tak skoro je poleciłaś, ale
              wiesz...czy nie zawierają za dużo hormonów, czy dobrze się po nich czujesz,
              czy są jakieś skutki uboczne? bardzo mnie to ciekawi, bo może się na nie
              przeżucę.
              dzięki.
    • Gość: Kitana Re: które są najtańsze???????? IP: *.elsat.net.pl / 10.2.0.* 29.08.03, 10:04
      Witaj. Ja biorę Diane35, listek kosztuje ok 10 zł. Poprzednio przyjmowałam
      Cilest- listek kosztował 26 zł. Jestem z Diany zadowolona, poprawiła mi się
      cera, nie wiem co to przetłuszczające sie włosy. No i skuteczność
      antykoncepcyjna przy prawidłowym przyjmowaniu.
      Pozdrawiam serdecznie.
      • Gość: anka Re: które są najtańsze???????? IP: *.pl / 10.10.10.* 30.08.03, 15:59
        Bralam microgynon ktory jest refundowany (poza nim jeszcze 3 rodzaje sa
        refundowane, ale sa to tabletki o duzej zawartosci hormonow i szczerze powiem
        nie polecam). Zapisala mi go ginekolog gdy powiedzialam ze zalezy mi na
        skutecznosci i niskiej cenie.No i skuteczne zeczywiscie byly, ale zle sie
        czulam(zawroty glowy itp).Poszlam do innego ginekologa zapisala mi Logest bo
        ma najmniejsza zawartosc hormonow i jest bardzo skuteczny.Kosztuje ok
        30zl.Jestem b.zadowolona biore juz 1,5roku.Moja ginekolog czasami daje mi
        darmowe opakowanie bo oni dostaja darmowe probki od przedstawicieli firm.
        Mozesz tez zapytac lekarza czy dysponuje darmowa probka bo chesz najpierw
        sprawdzic!
        W tej kwestii raczej nie radze oszczedzac bo w ciaze nie zajdziesz nawet jesli
        bedziesz brala najtansze ale pomysl o skutkach ubocznych:tycie, wymioty,
        krzepliwosc krwi... moze pogadasz z facetem i moglibyscie razem sie skladac na
        tabletki.
        Pozdrawiam pa
    • Gość: Smartienka Re: które są najtańsze???????? IP: *.icpnet.pl 30.08.03, 22:38
      Gość portalu: misia napisał(a):

> które tabletki anty- są najtańsze? a jeśli są takei tanie to czy czasem nie
      > są gorsze? proszę o odp
      > dzięki i pozdrawiam.

Zdecydowanie najtańszy jest STEDIRIL 30, jedno opakowanie kosztuje niezałe 3
      złote... też miałam dylemat czy skoro takie tanie to skutecznie i niegroźne
      ale biorę już pół roku i jest jak najbardziej OK, nie tyję, nie dzieje się nic
      z cera no i nie jestem w ciąży... a tanie sa bo refundowane - i cała
      tajemnica. Zapytaj lekarza:-)
      • Gość: lila Re: które są najtańsze???????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.03, 22:37
        co do tych steridilków ;o)...głupie pieprzenie"bo tanie to mniej skuteczne
        wiec nie polecam.."to są moje pierwsze tabletki,skończyłam pierwszy listek.co
        do skutków ubocznych:na początku-tydzien moze mialam zwiekszony apetyt,no i
        troszke zmienno nastrojowa byłam..hehe-dla faceta koszmar ale moje maleństwo
        jakos to przeżyło.ale z tego co wiem to
        takie krzywe akcje są raczej na początku przy kazdych tabsach bo w końcu
        organizm musi sie przyzwyczaić.to ze wydają sie miec duo hormonów tez
        słyszałam-dziwne ze sie ludzie ceną sugerują.ale sprawdziłam to i tak nie
        jest.no wiec jak narazie nie mam zamiaru zmieniac..ani tez wydawac 30 zł na
        opakowanie :o| ..pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka