safex7 02.05.08, 21:15 I chodzi mi o wszystkie Wasze "wybryki" ;) ja powiem pierwsza i przyznam że póki co miałam jednego, ale za to przez 2 lata :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
avital84 Re: Z iloma spałyście? 02.05.08, 21:18 To spałyście czy wybryki? :) I co rozumiesz przez wybryki? :) Odpowiedz Link Zgłoś
cheekymonkey Re: Z iloma spałyście? 02.05.08, 21:21 O to samo miałam spytać ;) bo liczba tych, z którymi spałam to nie ta sama z którymi ...powiedzmy figlowałam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Z iloma spałyście? 02.05.08, 21:33 faceta wybryki trzeba podzielic przez 3,wiec sie przyznam do zaliczenia 300 panienek Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Z iloma spałyście? 02.05.08, 21:34 zaliczenia? uu to musiało byc nieprzyjemne Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Z iloma spałyście? 02.05.08, 21:41 tak jestem akurat :(, ale nie wiem odnośnie czego się pytasz Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Z iloma spałyście? 02.05.08, 21:45 tak aktualnie jestem chora , trzęsie mną i wszystko mnie boli :( Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Z iloma spałyście? 02.05.08, 21:47 jeszcze nie, wzięłam antybiotyk to może zacznę Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Jestem jeszcze dziewicą ;P n/t 02.05.08, 21:33 Ja kiedyś jak weszłam dla jaj na czat i założyłam sobie nick Ostatnia.Dziewica ( a nią byłam, więc to nie był do końca żart;)) to musiałam szybko stamtąd uciec, bo nie nadążałam otwierać okien. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
poecia1 Re: Jestem jeszcze dziewicą ;P n/t 02.05.08, 21:35 Eee na pewno nie byłaś;) Jeszcze teraz znam dużo dziewic w naszym wieku, chociaż muszę przyznać, że rok 2007 poczynił wielkie spustoszenie w szeregach:D Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Jestem jeszcze dziewicą ;P n/t 02.05.08, 21:37 A też masz 24 lata? :) U mnie ja chyba byłam naprawdę ostatnia. :) Odpowiedz Link Zgłoś
poecia1 Re: Jestem jeszcze dziewicą ;P n/t 02.05.08, 21:38 Jutro kończe 23, w moim otoczeniu zawsze było podejrzanie dużo dziewic. Aż się w pewnym momencie zaczęłam bać o przyszłość regionu, że nikt tu seksu nie uprawia:D Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Jestem jeszcze dziewicą ;P n/t 02.05.08, 21:44 U mnie całkiem podobnie. Wszystkie moje najbliższe koleżanki/przyjaciółki straciły dziewictwo mniej więcej w tym samym czasie i wszystkie stosunkowo:) późno. A ja rok później. :) Odpowiedz Link Zgłoś
poecia1 Re: Jestem jeszcze dziewicą ;P n/t 02.05.08, 21:47 U mnie zostały jeszcze dwie, w jedna ostatnio poznała fajnego faceta, więc pewnie też się niedługo wykruszy;) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Jestem jeszcze dziewicą ;P n/t 02.05.08, 21:55 No, a wszystkie mają w tym wieku poczucie, że coś z nimi jest nie tak i że są ostatnie. A tu proszę. To całkiem pospolite zjawisko. :) Odpowiedz Link Zgłoś
poecia1 Re: Jestem jeszcze dziewicą ;P n/t 02.05.08, 21:58 Pewnie, że to częste zjawisko i całkiem normalne, tylko nikt sobie tego na czole nie napisze. Bardziej popularne jest teraz rozgłaszanie o swoich podbojach:D Gdzieś czytałam, że córki tracą cnotę mniej więcej w tym samym wieku w jakim straciły ich matki. I chyba coś w tym jest. Odpowiedz Link Zgłoś
8n Re: Jestem jeszcze dziewicą ;P n/t 14.05.08, 22:26 avital84 napisała: > Ja kiedyś jak weszłam dla jaj na czat i założyłam sobie nick Ostatnia.Dziewica > ( > a nią byłam, więc to nie był do końca żart;)) to musiałam szybko stamtąd uciec, > bo nie nadążałam otwierać okien. ;D Haa! jak kiedyś byłam mała też to zrobiłam. tylko nie ostatnia dziewica, a ot dziewica i koniec. zasyp byl jak nigdy wczesniej i nigdy pozniej. nie odwiedzalam takich miejsc od ladnych kilku lat, ale jak zastanawiam sie teraz jaki nick moglby przyciagnac wieksza ilosc samocow, to w glowe przychodzi mi nic. Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Jestem jeszcze dziewicą ;P n/t 02.05.08, 21:35 Muszę być najlepsza we wszystkim. ;P;D Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Jestem jeszcze dziewicą ;P n/t 02.05.08, 21:37 avital84 napisała: > Muszę być najlepsza we wszystkim. ;P;D taaak? ;> to z iloma spałaś ;D Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Jestem jeszcze dziewicą ;P n/t 02.05.08, 21:38 A liczy się telepatyczny seks? ;D;P;P Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Jestem jeszcze dziewicą ;P n/t 02.05.08, 21:43 Zależy jak rozpatrywać spanie razem. Bo spałam w jednym łóżku z 3 facetami, a coś więcej było tylko z jednym. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: Jestem jeszcze dziewicą ;P n/t 02.05.08, 21:47 A to nie chodzi o spanie w jednym łóżku????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <szok> Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Jestem jeszcze dziewicą ;P n/t 02.05.08, 21:47 No ja nadal nie wiem o co chodziło. :) Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: Jestem jeszcze dziewicą ;P n/t 02.05.08, 21:51 A... hmm... Bo ja jestem ostatnią dziewicą, swoistym dinozaurem na tymże forumie, ale spałam w łóżku z 4 facetami, nawet z dwoma naraz... i teraz jestem w rozterce. Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Jestem jeszcze dziewicą ;P n/t 02.05.08, 21:52 eluch_a napisała: > A... hmm... Bo ja jestem ostatnią dziewicą, swoistym dinozaurem na > tymże forumie, ale spałam w łóżku z 4 facetami, nawet z dwoma > naraz... i nie skorzystałaś? i teraz jestem w rozterce. nie dziwne ;P Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: Jestem jeszcze dziewicą ;P n/t 02.05.08, 21:54 Nie, bo mnie jakoś żaden nie kręcił na tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Jestem jeszcze dziewicą ;P n/t 02.05.08, 21:54 Na pewno są tu jeszcze inne dziewice. Może nawet starsze. I to żadna ujma. Właśnie bardzo fajnie. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: Jestem jeszcze dziewicą ;P n/t 02.05.08, 21:56 Właśnie nie fajnie... Jeszcze parę miesięcy i się mnie będą bali faceci... Odpowiedz Link Zgłoś
cheekymonkey Re: Jestem jeszcze dziewicą ;P n/t 02.05.08, 21:55 a czemu w rozterce? bo jeśli o mnie chodzi np to liczba facetów z którymi po prostu spałam w jednym łóżku jest mniej więcej 2x większa niż ta druga Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: Jestem jeszcze dziewicą ;P n/t 02.05.08, 21:57 Bo nie wiem, czy to się liczy w tym wątku, czy nie :D Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Jestem jeszcze dziewicą ;P n/t 02.05.08, 21:58 dobra jak chcesz to moze się liczyc każdy ma własne kryteria ;). to ja się w takijm razie nie przyznam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cheekymonkey Re: Jestem jeszcze dziewicą ;P n/t 02.05.08, 21:59 też nie wiem, dlatego spytałam - ale nie dostałam odpowiedzi ;) dlatego odpowiedziałam niejednoznacznie ;> nie rozterkuj się ;] Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Jestem jeszcze dziewicą ;P n/t 02.05.08, 21:49 to spanie na piachu się nie liczy? =( Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Jestem jeszcze dziewicą ;P n/t 02.05.08, 21:54 Liczy się. Jeżeli jest spanie to się liczy. :) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Jestem jeszcze dziewicą ;P n/t 02.05.08, 21:39 dziwne,w wizytuwce mi nie przybywa Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 Qrde ... 02.05.08, 21:59 miałam się przyznać, ale pon Twoim wyznaniu :) Reordzista nie jwestem na pewno, ale dwyucyfrowa liczba :) Odpowiedz Link Zgłoś
8n Re: Z iloma spałyście? 02.05.08, 22:03 troche tak, ale nie az tak zeby liczyc. wracam do wódki bo mi stygnie/ Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Re: Z iloma spałyście? 02.05.08, 22:23 wódki? chociaż może i tak. To napój inteligencji. Nie mam wódki pod ręką. Mam tran i farbę akrylową nobiles. Ale czy to pozwoli mi kontrolować Rzym? Odpowiedz Link Zgłoś
wbita_w_jego_cien Re: Z iloma spałyście? 03.05.08, 12:04 Wy sie smiejecie z dziewictwa, miesiac temu bylam na weselu Panna mloda lat 30 pan mlody 34, ona dziewica on juz nie, przed slubem byli ze soba 1,5 roku, dlugo chlopak wytrzymal w celibacie, i wiem od jego kolegow ze nie zdradzal na pewno. :] Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Z iloma spałyście? 03.05.08, 12:39 No i fajnie. Ja się tam nie śmieję. Odpowiedz Link Zgłoś
cheekymonkey Re: Z iloma spałyście? 03.05.08, 12:44 ja się też nie śmieję, jak sobie tak postanowili i dotrzymali - fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
poecia1 Re: Jestem jeszcze dziewicą ;P n/t 02.05.08, 22:05 gorąca, a może ty najpierw nam powiesz z iloma spałaś?;) Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: Z iloma spałyście? 02.05.08, 22:08 z czterema. A najkrótszy staż to 8 miesięcy (ale wciąż trwa). Jestem klasyczną seryjną monogamistką :/ Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Jestem jeszcze dziewicą ;P n/t 02.05.08, 22:08 ale ktos ruwno avi podsumowal,he he Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Jestem jeszcze dziewicą ;P n/t 02.05.08, 22:08 A jaki masz stały nick? Jak odważysz się powiedzieć do mnie 'ladaczniczko' pod stałym to porozmawiamy. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Jestem jeszcze dziewicą ;P n/t 02.05.08, 22:09 to nie ja,jak pragne zdrowia Odpowiedz Link Zgłoś
goraca_cipka69 Re: Jestem jeszcze dziewicą ;P n/t 02.05.08, 22:10 wiarusik napisała: > to nie ja,jak pragne zdrowia prawde napisałam, zagubiony studenciku. Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Jestem jeszcze dziewicą ;P n/t 02.05.08, 22:13 A co Ty taka cięta jesteś akurat na mnie? Każdy na tym forum ma jakieś życie intymne. To dlaczego akurat czepiasz się mojego, którego nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
goraca_cipka69 Re: Jestem jeszcze dziewicą ;P n/t 02.05.08, 22:10 avital84 napisała: > A jaki masz stały nick? > Jak odważysz się powiedzieć do mnie 'ladaczniczko' pod stałym to porozmawiamy. znam Cie od lat. obserwuje i czytam to forum baaaardzo dlugo. Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Jestem jeszcze dziewicą ;P n/t 02.05.08, 22:11 Fajnie, bo ja tu nie piszę baaaardzo długo. Ale wiem na pewno, że jesteś baaaardzo wielkim idiotą. Odpowiedz Link Zgłoś
goraca_cipka69 Re: Jestem jeszcze dziewicą ;P n/t 02.05.08, 22:13 z dwa lata tu piszesz, pamietam Cie jezszcze za czasów kiedy z jakim izraelita kreciłaś i chciał Cie naga na kamerce ogladac.... hehehehe ladaczniczka Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Jestem jeszcze dziewicą ;P n/t 02.05.08, 22:15 Ale nie widział, bo zerwałam z nim znajomość właśnie z tego powodu. Coś jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
goraca_cipka69 Re: Jestem jeszcze dziewicą ;P n/t 02.05.08, 22:18 dobra, juz sie Ciebie nie czepiam. jestes tak samo pokiereszowana emocjonalnie, jak wszyscy tutaj. włącznie ze mną. znowu w zyciu mi nie wyszlo i sie wyladowywuje. Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Jestem jeszcze dziewicą ;P n/t 02.05.08, 22:17 no i co z tego? czemu ona w związku z tym jest ladacznicą a nie on? co szowinistyczna świnko? Odpowiedz Link Zgłoś
poecia1 Re: Jestem jeszcze dziewicą ;P n/t 02.05.08, 22:17 Przypomniało mi się jak kiedyś jeden facet na gg mi namiętnie pisał, żebym została jego ladaczniczką:D kurde może to ten sam;) Odpowiedz Link Zgłoś
leon_nidas Re: Jestem jeszcze dziewicą ;P n/t 02.05.08, 22:37 goraca_cipka69 napisała: > z dwa lata tu piszesz, pamietam Cie jezszcze za czasów kiedy z jakim izraelita > kreciłaś i chciał Cie naga na kamerce ogladac.... hehehehe ladaczniczka czyżby zielonooka przestała pisać i nie masz się kogo czepiać, "hiihiheee"? od razu po stylu można cię rozpoznac , bo nie ma drugiej takiej idiotki! idź się leczyć! a jak tam twoje małżeństwo ? nie wyszło? Odpowiedz Link Zgłoś
inka-inka-inka Re: Z iloma spałyście? 02.05.08, 23:16 Z 1 kurde........a tylu chcialo- Normalna jestem ? p.s mam 23 lata Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Z iloma spałyście? 03.05.08, 00:10 12 ze wszytskimi wybrykami tak duzo nabil mi okres po rozstaniu z jednym i drugim samcem mojego zycia ...wtedy mialam uraz do samocow...ale musialam raz na 2-4 miesiace ulzyc sobie..potem wolalam nie widziec tych "zywych wibratorow" teraz jestem wierna od 43miesiecy temu 8 z listy wybrykow i 2 z listy samcow mojego zycia...bez wzgledu czy on mnie chcial czy nie chcial..taka powalona mam moralnosc nie zaluje anivjednego skoku w bok bo to pozwala mi patrzec na seks i facetow tak jak patrze...i doceniac to co mam ;] Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Z iloma spałyście? 03.05.08, 00:22 chodzilo mi o skok w bok od swojegovurazy do facetow;] a nie typowa zdrade...za glupia jestem i za mloda zeby zdradzac...kobiety zdradzaja dopiero kiedy jest za pozno;] Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly.profanator Re: Z iloma spałyście? 03.05.08, 00:16 A ja myślałem, że tylko faceci się przechwalają :| Odpowiedz Link Zgłoś
cheekymonkey Re: Z iloma spałyście? 03.05.08, 00:26 iiii tam, takie przechwalanie jak pytanie nie sprecyzowane ;P Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly.profanator Re: Z iloma spałyście? 03.05.08, 00:29 każdą liczbę w tym wątku powinno się podzielić przez 3 Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: Z iloma spałyście? 03.05.08, 00:30 wychodzi 1 1/3 faceta... Nie ucieszyliby się :( Odpowiedz Link Zgłoś
cheekymonkey Re: Z iloma spałyście? 03.05.08, 00:31 a ja mam parzyste akurat, to sie nie bardzo da :P Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: Z iloma spałyście? 03.05.08, 09:16 Badania socjologiczne mówią że faceci podając dane n/t, "x" a kobiety ":".Tu na forum sądzę, przynajmniej jeśli chodzi o płeć żeńską, to się nie potwierdza. Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek_choc_czasem_z_rogami Re: Z iloma spałyście? 04.05.08, 16:59 ...hmm...jeśli chodzi o "pomacanki-cacanki" to była trójeczka;) a "dogłębna" znajomość=pierwsza=obecna=1 osobnik:) ...a imię moje 23:P (prawie;)) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: chcę wiedzieć, z iloma jeszcze będę spała 03.05.08, 09:21 Co było, a nie jest... :P Odpowiedz Link Zgłoś
animka25 Re: chcę wiedzieć, z iloma jeszcze będę spała 03.05.08, 13:11 Z 5, chyba średnia krajowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Z iloma spałyście? IP: *.centertel.pl 15.05.08, 10:24 Z jednym od 8 lat Odpowiedz Link Zgłoś
czikita1233 Re: Z iloma spałyście? 16.05.08, 11:59 ja spalam z 5.Mam 22lata.Ogolnie 3 moglam sobie darowac;p Odpowiedz Link Zgłoś
bluecake Re: Z iloma spałyście? 16.05.08, 22:47 wszystkich "wybrykow" nie zlicze, ale kiedys z kolezanka liczylysmy sobie "zaliczone sztuki";) i mnie wyszlo cos ok 15,jej tez cosc kolo tego(czasy studenckie:), ale to bylo dawno i nieprawda...;), od 10 lat tylko JEDEN niezmiennie...przysiegalam wiernosc! Odpowiedz Link Zgłoś