Gość: ee IP: *.dip.t-dialin.net 11.09.03, 22:11 to dajcie znac i napizcze co nowego i kto na okladc.dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
soczewica Re: jak bedzie nowe cosmo.. 11.09.03, 22:19 Gość portalu: ee napisał(a): > to dajcie znac i napizcze co nowego i kto na okladc.dzieki bez przesady. gazetę dawać na piczę? Odpowiedz Link Zgłoś
verka.w Jest nowe cosmo 12.09.03, 14:57 Vitam!!! Na okladce jest Angellina Jolie. Okladka jest niebieska z habrowym napisem COSMOPOLITAN :-))) Pozdrovionka i milego czytania - Verka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eee Re: Jest nowe cosmo IP: *.dip.t-dialin.net 12.09.03, 15:30 dzieki..mam nadzieje ze udane wydanie..ja moje cosmo bede miala dopiero w przyszly czwartek(prosto na goraco z polski)szkoda ze na www.cosmo.pl jeszcze nic nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eee Re: a jaki prezet?????????? IP: *.dip.t-dialin.net 12.09.03, 15:40 czy sa tu kobiety, ktore kupja cosmo tylko dla prezentu??? brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
kurczak1976 Re: a jaki prezet?????????? 12.09.03, 18:09 Nie niektore kupuja dla bogatej tresci aby czytajac wzniesc sie na wyzyny intelektualne Odpowiedz Link Zgłoś
ireen Re: jak bedzie nowe cosmo.. 13.09.03, 12:34 A nie mozna zobaczyc w kiosku czy juz jest i kto na okladce...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shadhsabdhasbdasjd Re: jak bedzie nowe cosmo.. IP: *.dip.t-dialin.net 13.09.03, 12:54 nie mieszkam w polsce a wiec.... dlatego tez pytam..bo bede miala cosmo dopiero za tydzien!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś