Gość: Grażyna Re: Moj chlopak sika na siedzaco! IP: *.acn.waw.pl 03.06.08, 17:35 Tak,tak załatwia się mój mąż.Gdyby robił to inaczej wsadziłabym mu nieopuszczoną i obsikaną deskę na łeb. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przedłuzacz Re: Moj chlopak sika na siedzaco! IP: *.wat.edu.pl 03.06.08, 18:24 dobrze ze nie ma okresu, ja z kolei widziałem laskę która lała na stojąco wiec wychodzi na to ze wszyscy są równi. Z drugiej strony jeśli widziałaś jak sika swoim penisem tzn ze posunęłaś sie do "straszniejszych" rzeczy wiec myślę ze nie chodzi ci o higienę. ciesz sie ze nie używa papieru ściernego bądź waty szklanej :) szydercze zwierciadło sprawiedliwości patrzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eljah Re: Moj chlopak sika na siedzaco! IP: *.195.100.208.1dial.com 27.04.09, 00:07 Facet jak to dziewczyna sikala na stojaco jajja sobie robisz to fizycznie niemozliwe1! druga sprawa niech kazdy sobie sika jak chce ja sikam na stojaka i myslalem ze wszyscy tak bzdury z tym oszczywaniem calej okolicy celuje do toalety i niczego nie obsikuje jak mozna nie trafic chyba jak sie ma 5 latek ja nie mam z tym problemow a jak co to i posprzatam po sobie wielkie mecyje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek226315 Re: Moj chlopak sika na siedzaco! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.08, 18:40 beaty_niteczka a Ty nie masz wiekszych zmartwien? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: Moj chlopak sika na siedzaco! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.08, 18:41 No dziwny. Powinien Ci obsikać na stojaka ściany a jak nie sięga moczem wyżej swoich cycków znaczy impotent albo wrecz zboczeniec. P.S. Może jeszcze skarpetki zmienia codziennie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Re: Moj chlopak sika na siedzaco! IP: *.mississauga.ca 03.06.08, 18:52 jestem facetem i sikam na siedzaco. nie lubie miec moczu na spodniach. rowniez wycieram po skonczeniu papierem. nie lubie miec moczu w majtkach. wydaje mi sie to normalne, ze nie chce chodzic zaszczany. inni moze to lubia i wtedy dopiero czuja sie 'konkretnie' jak wali od nich jak z szaletu. no i jest tez powod do 'konkretnego' kropienia sie perfuma. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zizu Re: Moj chlopak sika na siedzaco! IP: *.160.39.76.tczew.net.pl 03.06.08, 19:13 Dlatego uważam, ze jeśli ktoś ma większą łazienkę, powinien zamontować sobie PiSuar. Nie ma wtedy problemów z laniem po desce, podłodze, chodniczku itp. Nie chodzi tylko o to, że 'nie wceluje' w muszle, ale kwestię wysokości - gdy leje się z metra strumieniem jakiejś cieczy, to musi trochę odpryskiwać - prawa fizyki, ni da się oszukać. Przy pisuarze nie ma tego problemu, bo jest na odpowiedniej wysokości, poza tym nie leje się z daleka ani na powierzchnię wody. I trzeba być naprawdę pijanym, żeby do pisuaru nie trafić - a z muszlą sedesową to różnie bywa. Pozdrawiam wszystkich posikiwaczy zaginionego pisuaru :) Odpowiedz Link Zgłoś
michal.augustyniak Re: Moj chlopak sika na siedzaco! 03.06.08, 19:16 beauty_niteczka napisała: > Niedawno zamieszkalam ze swoim chlopakiem i okazalo sie, ze on sika > na siedzaco, a co wiecej po sikaniu osusza sobie peniska papierem. > Z jednej strony to pomaga utrzymac higiene w lazience (i w > majtkach), ale jakos mi tak dziwnie.. > Spotkalyscie sie z czym takim? Czas go zabić. Odpowiedz Link Zgłoś
thorgal_aegirsson Re: Moj chlopak sika na siedzaco! 03.06.08, 19:30 Naprawdę ten temat jest wart tylu postów? O tempora, o mores! Poza tym - WTF?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kulturalny Re: Moj chlopak sika na siedzaco! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.08, 10:36 Od kiedy posłuchałem się waszych postów no i zacząłem kulturalnie sikać na siedząco, moja dziewczyna zrobiła na odwrót i sika teraz do pisuaru. Wielkie dzięki :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pisuar PISUAR IP: *.acn.waw.pl 03.06.08, 19:39 A SŁYSZELIŚCIE O TAKIM WYNALAZKU JAK PISUAR? Obawiam się, że niektórzy/e feminisści/tki próbowaliby/łyby też na niego siadać... Ja dziękuję, postoję ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spec Re: Moj chlopak sika na siedzaco! IP: *.chello.pl 03.06.08, 19:41 ja tam wolę na stojaco. W pisuar wklejam zdjęcie kaczora i widzę jak mu leję prosto do geby. Na siedząco nie miałbym tej satysfakcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PISUAR Dziękuję, postoję ;-))) IP: *.acn.waw.pl 03.06.08, 19:49 A SŁYSZELIŚCIE O TAKIM WYNALAZKU JAK PISUAR? Obawiam się, że niektórzy/e feminiści/tki próbowaliby/łyby też na niego siadać... Ja dziękuję, postoję ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: Dziękuję, postoję ;-))) IP: 149.156.67.* 03.06.08, 20:55 A ja sram na deske Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiedzacy bleee IP: *.chello.pl 03.06.08, 21:26 spotykasz sie z kretynem. wycieranie napletka rozumiem, ale sikanie na stojaco ? moze niedlugo dowiesz sie o nim innych, bardzo ciekawych rzeczy. np ze jest zboczencem i lubi chlopcow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: upiorny Re: Moj chlopak sika na siedzaco! IP: *.chello.pl 03.06.08, 21:59 Kulturalny Chłopak,liczy się z Tobą, przynajmniej masz czystą/nieosikaną/muszlę. A jest to sytuacja nie do pogardzenia.Tak że nie dziw się,tylko ciesz.Widocznie już ktoś mu zwrócił uwagę.Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pikuś Re: Moj chlopak sika na siedzaco! IP: *.lanet.net.pl 03.06.08, 22:17 Ciesz się, że nie s.a na stojąco! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kempes Re: Moj chlopak sika na siedzaco! IP: *.acn.waw.pl 03.06.08, 22:18 A czy zawsze sika przez zapięty rozporek ??? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duduś Re: Moj chlopak sika na siedzaco! IP: *.77.classcom.pl 03.06.08, 22:26 Ale jaja! Tak mnie mama od malenkości uczyła... Czyli że do klozetu (nie do pisuaru) też się sika na stojąco?????? Jakoś nie mogę sobie wyobrazić, fuuuj... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościówa Re: Moj chlopak sika na siedzaco! IP: *.chello.pl 03.06.08, 22:36 prawdziwy facet szcza do wiadra. a prawdziwy gentelman nie mówi o pieniądzach i sika na siedząco właśnie. chyba, że lubi myć kibel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macho Re: Moj chlopak sika na siedzaco! IP: *.krakowska.trustnet.pl 03.06.08, 22:39 szkoda mi ciebie dziewczyno... ze twoj chlopak ma TYLKO peniska... nic wiecej... Odpowiedz Link Zgłoś
zewszad_i_znikad Re: Moj chlopak sika na siedzaco! 03.06.08, 22:59 A ja zapytam absolutnie poważnie - i byłabym rada z odpowiedzi. Dlaczego mężczyzna MUSI sikać na stojąco? Dlaczego ten, który tego nie robi, zaraz jest podejrzewany o homoseksualizm albo brak identyfikacji z własną płcią? Dlaczego kobieta MUSI golić nogi? W końcu tak samo jak mężczyzna, z natury ma owłosione... Dlaczego mężczyźnie NIE WYPADA golić nóg ani pach, nosić sandałów (skarpety + sandały - bezlitośnie wyśmiewane, brak skarpet u mężczyzny - uuu, pedał!! Niech mu nogi śmierdzą, ale nie wolno nosić sandałów ani klapek!), ciągle w nie tak dużym stopniu wypada mu mieć długie włosy? Przynajmniej jeżeli chodzi o chłopców w wieku rzędu 12 lat, długowłosi chłopcy to rzadkość. Dlaczego co najwyżej chłopcom wolno nosić stroje w jaskrawych kolorach? Dla mężczyzn pozostają kolory mdłe i wyblakłe - no dobra, jeszcze stroje sportowe mogą być jaskrawe, ale ogólnie zakłada się, że mężczyźni nie postrzegają kolorów, bo to niemęskie. :P Dlaczego mężczyznom nie wolno nosić spódnic? Spodnie są ściśle powiązane z europejskim klimatem - mężczyźni w krajach o gorącym klimacie nie nosili spodni aż do epoki globalizacji. U nas też przydałyby się męskie spódnice na lato - ale nie wolno. Co takiego jest w różnicy płci, że ona nie wystarcza i jeszcze trzeba ją podkreślać? Dlaczego tak strasznie nas niepokoi groźba niemożności rozróżnienia płci jakiejś osoby, dlaczego porządek świata musi się opierać na pokrojeniu tego świata na kawałki? Oczywiście różnimy się od siebie, kobiety i mężczyźni mają różne narządy płciowe, odmienną gospodarkę hormonalną, za czym idą też inne różnice wyglądu. Ale jednak "kobieta jest bardziej podobna do mężczyzny, niż do czegokolwiek innego". Jesteśmy różni także w sposób bardziej indywidualny - jedna kobieta jest drobniutka, druga potężna jak niejeden facet, jeden facet jest wielki jak słup, drugi niziutki, że wiele kobiet go przerasta... itd., itp. W gruncie rzeczy jestemśmy do siebie tak podobni, wiele rzeczy łączy wygląd kobiety i mężczyzny. Dlaczego tak koniecznie podkreślać różnice? Dlaczego szukać różnic tam, gdzie ich nie ma? (Choćby przykład włosów na nogach - u kobiety one TEŻ są naturalne.) Dlaczego określać jako "naturalne różnice" coś, co jest tylko i wyłącznie kulturowe - pozycja przy załatwianiu potrzeb fizjologicznych, strój? Czy naprawdę ze społeczeństwem stałoby się coś strasznego, gdybyśmy przyjmowali jako tak samo naturalne to, że wielu mężczyzn woli sikać na siedząco, niektóre kobiety nie lubią golić nóg, niektórym mężczyznom jest wygodnie w spódnicy? Nie bójcie się swobody! Odpowiedz Link Zgłoś
gringo68 a mówią, że nie ma głupich pytań 04.06.08, 11:15 ale co mi tam, odpowiadam... zewszad_i_znikad napisała: > A ja zapytam absolutnie poważnie - i byłabym rada z odpowiedzi. > Dlaczego mężczyzna MUSI sikać na stojąco? Bo tak nas stworzyła natura, wygodniej, szybciej, po co te wszystkie rozporki w spodniach? spróbuj się wysikać na siedząco kiedy masz poranny wzwód.... > Dlaczego kobieta MUSI golić nogi? W końcu tak samo jak mężczyzna, z > natury ma owłosione... musi??? ależ nie musi, tylko chce, kobieta robi wiele dla urody... > Dlaczego mężczyźnie NIE WYPADA golić nóg ani pach, a kto powiedział, że nie wypada??? ja nóg nie golę, ale latem pachy uwszem - dla wygody... nosić sandałów coooo??? widzę tłumy mężczyzn w sandalach.... > (skarpety + sandały - bezlitośnie wyśmiewane, brak skarpet u > mężczyzny - uuu, pedał!! Niech mu nogi śmierdzą, ale nie wolno nosić > sandałów ani klapek!) no to w końcu źle że nosi te sandały czy dobrze??? , ciągle w nie tak dużym stopniu wypada mu mieć > długie włosy? Przynajmniej jeżeli chodzi o chłopców w wieku rzędu 12 > lat, długowłosi chłopcy to rzadkość. ostatecznie chłopcy to nie dziewczynki, czy obie płcie mają się ujednolicić wygladowo??? dużo dziewczynek nosi krótkie włosy, więskzość jednak marzy o długich, chłopaki nie marzą i nie chcą wygladać jak dziewczynki... > Dlaczego co najwyżej chłopcom wolno nosić stroje w jaskrawych > kolorach? Dla mężczyzn pozostają kolory mdłe i wyblakłe - no dobra, > jeszcze stroje sportowe mogą być jaskrawe, ale ogólnie zakłada się, > że mężczyźni nie postrzegają kolorów, bo to niemęskie. :P żarowy to noszą tirówki przy trasie lubelskiej...są miejsca gdzie człowiek ubiera się sportowo, sa miejsca gdzie elegancko.... > Dlaczego mężczyznom nie wolno nosić spódnic? ktoś zabronił??? wolno, myślisz że chcą nosić spodnice??? Spodnie są ściśle > powiązane z europejskim klimatem - mężczyźni w krajach o gorącym > klimacie nie nosili spodni aż do epoki globalizacji. jedź na wyspmy morz połudiowych i noś spódniczkę, w Polsce nie ma klimatu wysp południowych i dlaczego mam się ubierac jak jakiś bambus??? U nas też > przydałyby się męskie spódnice na lato - ale nie wolno. dlaczego nie wolno?? ktoś zabrania??? w takie spódnicy jest wygodniej niż w szortach czy lekkich płóciennych spodniach??? > Co takiego jest w różnicy płci, że ona nie wystarcza i jeszcze > trzeba ją podkreślać? uniseksy jakoś mnie nie rajcują... Dlaczego tak strasznie nas niepokoi groźba > niemożności rozróżnienia płci jakiejś osoby, a po co ma ta płeć być ukrywana??? komlpeksy??? dlaczego porządek > świata musi się opierać na pokrojeniu tego świata na kawałki? ???? > Oczywiście różnimy się od siebie, kobiety i mężczyźni mają różne > narządy płciowe, odmienną gospodarkę hormonalną, za czym idą też > inne różnice wyglądu. Ale jednak "kobieta jest bardziej podobna do > mężczyzny, niż do czegokolwiek innego". Jesteśmy różni także w > sposób bardziej indywidualny - jedna kobieta jest drobniutka, druga > potężna jak niejeden facet, jeden facet jest wielki jak słup, drugi > niziutki, że wiele kobiet go przerasta... itd., itp. W gruncie > rzeczy jestemśmy do siebie tak podobni, wiele rzeczy łączy wygląd > kobiety i mężczyzny. Dlaczego tak koniecznie podkreślać różnice? a dlaczego mamy je niwelować??? > Dlaczego szukać różnic tam, gdzie ich nie ma? (Choćby przykład > włosów na nogach - u kobiety one TEŻ są naturalne.) Dlaczego > określać jako "naturalne różnice" coś, co jest tylko i wyłącznie > kulturowe - pozycja przy załatwianiu potrzeb fizjologicznych, strój? > Czy naprawdę ze społeczeństwem stałoby się coś strasznego, gdybyśmy > przyjmowali jako tak samo naturalne to, że wielu mężczyzn woli sikać > na siedząco, ROTFL.... niektóre kobiety nie lubią golić nóg, niektórym > mężczyznom jest wygodnie w spódnicy? ROTFL.... Nie bójcie się swobody! daj przykład, masy pójdą za toba, hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Moj chlopak sika na siedzaco! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.08, 17:08 Owłosiona kobieta wygląda jak szympans i moja się goli(wszędzie) a od męskich sandałów to wypad Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssikacznasiedzaco Re: Moj chlopak sika na siedzaco! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.08, 23:03 ja też sikam na siedząco bo tak łatwiej i higieniczniej. ale niczego nie wycieram papierem zawsze lepiej umyc :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baret Re: Moj chlopak sika na siedzaco! IP: *.chello.pl 03.06.08, 23:13 to ja tylko dodam ze facet sikający na siedząco nieświadomie dba o swoją prostatę - taka pozycja zapobiega jego nadmiernemu rozrostowi. Podobnie jak "pozycja szewca" - zauważono ze indyjscy szewcy nie mają problemów z prostatą - a to dlatego ze siedzą w pozycji podobnej do "po turecku", ale ze złaczonymi stopami. Jesto to pozycja dość relaksująca, ale wymagjaca niezłego rozciągnięcia mieśni. A sikanie na siedząco w nocy - nie wymaga zbyt dużego wybudzenia, i ułatwia późniejsze zaśnięcie. Odpowiedz Link Zgłoś
cloclo80 Re: Moj chlopak sika na siedzaco! 03.06.08, 23:10 To jak cie zbulwersuje jeszcze bardziej. Mieszkałem jakiś czas w mieszkaniu gdzie były bidety. Papier toaletowy nie był mi potrzebny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Moj chlopak sika na siedzaco! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.08, 23:25 A ja jestem panem i władcą w moim własnym kiblu i odlewam się tak, jak mi się akurat spodoba. Jak jestem śpiący albo nadziabany, to nie krępując się instaluję zadek na desce i nie przejmuję się, że mi do tego fujarka zmaleje albo coś. Choć po prawdzie to najbardziej lubię lać pod jakimś rozłożystym drzewem w lesie. Tak... atawistycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Moj chlopak sika na siedzaco! IP: 213.172.177.* 03.06.08, 23:26 A ty skąd wiesz? Asystowałaś? To dopiero perwersja :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: don Re: Moj chlopak sika na siedzaco! IP: *.cable.ubr11.stav.blueyonder.co.uk 03.06.08, 23:42 "osusza sobie peniska papierem" a ty osuszasz sobie cipke papierem? i co w tym dziwnego, ze sika na siedzaco? co za idiotyczny problem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOL Re: Moj chlopak sika na siedzaco! IP: 82.160.186.* 04.06.08, 00:00 hahaahahahah ten watek jest ZAY%EBI&STY dawno sie tak nie usmialem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Moj chlopak sika na siedzaco! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.08, 00:09 Do wszystkich twardzieli uważających, że to takie niemęskie sikać na siedząco i że oni potrafią tak sikać, że niczego nie opryskają - nie w tym rzecz, że ciężko trafić, tylko w tym, że strumień moczu z pewnej wysokości powoduje pryskanie po odbiciu od muszli (bez znaczenia czy "po ściance" czy "w kałużę") - spróbujcie sikać na stojąco bez spodni, jeśli nic nie czujecie to sprawdźcie czy nie jesteście pozbawieni czucia od pasa w dół :) Odpowiedz Link Zgłoś