czerwonasukienka1 03.07.08, 17:49 bardzo podobny artykul czytalam na female.pl tam tez podawali kilka przygladow na oczepiny zabawy wdrozylam na swoim slubie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gehenna Nowe trendy ślubne IP: *.146.226.131.ip.airbites.pl 22.07.08, 10:33 O matko :( Jak czytam i słyszę o tych wszystkich idiotyzmach związanych z weselami, milionem przygotowań, płaczem nad złamanym paznokciem, najlepszymi sukienkami (a przynajmniej lepszymi od koleżanek), przesądami, blogami, kursami tańca, wodzirejami... to mnie mdli. Przydałoby się tym ludziom trochę "vanitas vanitatum"... Odpowiedz Link Zgłoś
agiee1988 Re: Nowe trendy ślubne 22.07.08, 11:58 >Bez względu na obowiązujące na rynku nowości i ślubne trendy, nadal >wiele par decyduje się na tradycyjne polskie wesele, z dobrym bigosem >i dużą ilością trunków dla gości. dokladnie :), co mniej wiecej rok ide na 1-2 sluby i sa tradycyjne. barmana robiacego drinki tylko na 1 widzialam. to wszystko o czym pisza w tym artykule, kosztuje dodatkowe pieniadze. jednak jedzenie sie marnuje przy takich weselach, za to jest smaczne i nie wiem czy bym chciala isc na slub bez alkoholu :), w zamian za wodke - wody mineralnej nie znosze :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PurBri co za bzdury IP: *.jisc-assist.bris.ac.uk 01.08.08, 17:22 Co za bzdurny artykul - reklama! Biore slub za rok i nie bedzie zadnych golabkow i baniek mydlanych. Wlasnie takie artykuly wprowadzaja zbiorowe histerie zwiazanych ze slubami eh.... impreza w remizie nie wydaje sie takim zlym pomyslem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przegość Re: Nowe trendy ślubne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.08, 17:42 Ludziom sie w głowach poprzewracało! Często słysze tekst że to raz w życiu się żenimy/wychodzimy za mąż i niema co żałować. Zamiast pomyśleć że lepiej wziąść te pięniądze i wyjechać na fajną podróż poślubną lub kupić coś do domu (bo po ślubie też trzeba żyć), to wiekszość kobiet woli mieć suknie za pare tysięcy, żeby sie tylko pochwalić koleżankom. A potem następna musi być lepsza i tak sie zaczyna histeria. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asinka Re: Nowe trendy ślubne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.08, 19:51 ja mam ślub za rok i juz jestem podrajcowana... wiadomo najwazniejszy jest sakrament, no ale te wszystkie inne dodatki to, tez są rzeczy, na które sie nie mozna nie cieszyc:D sukienki nie musze miec ladniejszej od kolezanki, tylG musze wygladacc pieknie dla NIEGO :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurnahata Re: Nowe trendy ślubne IP: *.chello.pl 02.08.08, 12:09 ciekawe czy z taka sama pompą bedziesz organizowac swoj rozwod Odpowiedz Link Zgłoś
buhaj_z_rogiem Spoko 02.08.08, 13:59 rozwód za trzy lata, a przygotowania już trwają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aura Re: Nowe trendy ślubne IP: *.nm.e-zet.pl 02.08.08, 12:05 Niesamowite,,,wreszcie ktoś ma takie zdanie jak Ja.Jestem kobieta. Kiedy mówię innym,ze lepiej przenaczyc ta kase na podroz lub mieszkanie,to wszyscy sie obruszaja .Jak smiem nie przeznaczac majatku na wystawne weselicho a tysiacem szczegolow przygotowywanych od 3 lat-w oczekiwaniu,ze"sie zwroci",a nawet"cos zostanie", bo to w koncu najpiekniejszy dzien zycia itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madziulka Re: Nowe trendy ślubne IP: *.hapay.pl 02.08.08, 16:40 No wiesz obrażają się, bo nie będzie darmowej wyżerki. Dla mnie wesele to jest urządzanie uczty i popijawy dla bandy pasożytów, którzy za nasze pieniądze chcą się najeść. Odpowiedz Link Zgłoś
youhana Re: Nowe trendy ślubne 12.10.08, 09:07 hmm smutne ja wesele urządzam by spotklać się z rodziną i zapoznać z rodziną przyszłego męza.T jedna z nielicznych okazji równiez dla rodzin by ze sobą przebywały dośc długo w wesołej z założenia atmosferze a to, że częstują się jedzeniem- zawsze możesz postawic paluszki i herbatę- skoro nie możesz znieśc myśli, że ktoś się poczęstuje na Twój koszt Odpowiedz Link Zgłoś
ola_slub Re: Nowe trendy ślubne 31.01.17, 10:24 Ciekawe inspiracje ślubne znajdziecie na Trendy ślubne. Odpowiedz Link Zgłoś