Dodaj do ulubionych

Czy liżecie swojemu facetowi rowek???

IP: *.lubartow.sdi.tpnet.pl 18.10.03, 13:24
Czy liżecie swojemu facetowi rowek???-mój facet namawia mnie do tego a ja nie
moge sie przełamać, choć jak on mi lże jest to bardzo przyjemne więc dlaczego
nie dać mu tej przyjemności.
Obserwuj wątek
    • babeczka18 Re: Czy liżecie swojemu facetowi rowek??? 18.10.03, 13:33
      rowek...czyli masz na mysli odbyt?
      • Gość: angelika Re: Czy liżecie swojemu facetowi rowek??? IP: *.lubartow.sdi.tpnet.pl 18.10.03, 14:10
        tak to właśnie mam na myśli
        • babeczka18 Re: Czy liżecie swojemu facetowi rowek??? 18.10.03, 14:12
          Moj chlopak kilka razy lizal mi okolice odbytu i odbyt, ale ja jeszcze mu tego
          nie robilam...nie wiem, jakos o tym ne myslalam jeszcze. Ale piescilam palcem
          te czesc jego ciala i przyznal ze to bardzo przyemne...:-)
      • closere Re: Czy liżecie swojemu facetowi rowek??? 16.03.25, 05:40
        Sex randki - sexkontakty.com przynajmniej realne profile i ludzie.
    • Gość: Marta Re: babeczko IP: *.pl / *.ns.slesz.pl 18.10.03, 15:14
      To Ty mu dotykasz rowek, a on się jeszcze obraża ????????
      • Gość: angelika Re: babeczko IP: *.lubartow.sdi.tpnet.pl 18.10.03, 15:38
        Nie on się nie obraż-ma na to ochote ale ja jakoś nie mogę sie przełamać by go
        dotknąc tam językiem.
        • Gość: Marta Re: babeczko IP: *.pl / *.ns.slesz.pl 18.10.03, 15:45
          Ty dziewczyno nie wiesz co piszesz. ja to pisałam do babeczki18. ona powinna
          wiedzieć o co cho.
          • Gość: Wredny matkojebca Re: babeczko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.03, 16:36
            :)))) hehe
          • Gość: kohol Do Marty IP: *.crowley.pl 20.10.03, 10:57
            Marto,
            z pełną życzliwością - nieporozumienia tego typu wynikają z tego, że odpisujesz
            nie tej osobie, której byś chciała :)
            Ale chyba tak lubisz, bo uparcie ignorujesz moje rady :)
            • Gość: Marta do kohol IP: *.proxyplus.cz / 192.168.131.* 20.10.03, 12:28
              Gość portalu: kohol napisał(a):

> Marto,
              > z pełną życzliwością - nieporozumienia tego typu wynikają z tego, że
              odpisujesz
              >
              > nie tej osobie, której byś chciała :)
              > Ale chyba tak lubisz, bo uparcie ignorujesz moje rady :)

Przyjrzyj sie uważnie komu odpisałam, bo mój post jest dokładnie pod postem
              osoby której chcialam odpisać i na dodatek jest odpowiednio zatytułowany, więc
              zanim zaczniesz radzić to się przyjrzyj okej ?
              • Gość: kohol Re: do kohol IP: *.crowley.pl 20.10.03, 13:28
                Gość portalu: Marta napisał(a):

> Przyjrzyj sie uważnie komu odpisałam, bo mój post jest dokładnie pod postem
                > osoby której chcialam odpisać i na dodatek jest odpowiednio zatytułowany,
                więc
                > zanim zaczniesz radzić to się przyjrzyj okej ?

Przyglądam się i przyglądam, nie od dziś, i dziwi mnie Twoja ignorancja :)
                Zakładam, że kliknęłaś na link "Odpowiedz" przy poście Angeli - w ten sposób
                Twój post stał się "Odpowiedzią" na jej. Gdybyś to uczyniła przy poście
                Babeczki18 - Twój post ukazałby się jako lekko, hm, przesunięty i też pod jej
                postem. To "przesunięcie" tez jest istotne. Zwróć uwagę, że kolejny raz
                powtarzasz ten błąd i adresujesz swą odpowiedź do niewłaściwej osoby:
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=8478295&a=8485982 , co powoduje
                nieporozumienia.
                • Gość: Marta Re: do kohol IP: *.proxyplus.cz / 192.168.131.* 20.10.03, 15:26
                  daj mi spokój kobieto , będę sie zastanawiała czy mój post jest przesunięty
                  czy nie... nie mam co robić.
                  • Gość: kohol Re: do kohol IP: *.crowley.pl 20.10.03, 15:32
                    Wiesz, Ty faktycznie jakaś bezpodstawnie agresywna jesteś :)
                    • Gość: Marta Re: do kohol IP: *.proxyplus.cz / 192.168.131.* 20.10.03, 16:16
                      nie jestem agresywna ,tylko napisałam żebyś dała mi spokój, bo ja mam lepsze
                      rzeczy do roboty. jak chcesz to Ty sprawdzaj czy dobrze odpowiadam, wyszukuj
                      moje linki bo mi się nie chce.
                      • Gość: kohol Re: do kohol IP: *.crowley.pl 21.10.03, 11:04
                        Gość portalu: Marta napisał(a):

> nie jestem agresywna

Dobrze. Na razie daję Ci spokój. Do następnego!
                        :)
                        • Gość: melonik Re: do kohol IP: *.ip.netia.com.pl 27.09.13, 20:57
                          Uwazam,ze higiena i zaufanie wobec siebie jest najwazniejsza. Ja sie przygotowujac do tego robie płytką lewatywe. Następni używam płynu ddla kobiet do higinieny imtymnej. Potem ide do WC , wyydalam . Myję się ponownie. Żona robiąc masaż ciała i prostaty zakłada rękawiczke przyczym całuje i liże mi odbyt,pośladki. Pragnę dodać ze należy wygolić sobie włosy w odbycie.
        • krysteeek13 Re: babeczko 07.10.24, 21:18
          Wyliz mu
    • Gość: Vika Re: Czy liżecie swojemu facetowi rowek??? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.10.03, 23:02
      ja to robię i nie mam żadnych oporów! wydaje mi się że jak jest się ze sobą
      naprawdę blisko pewne bariery zostają przełamane. naprawdę, spróbuj, dasz mu
      wiele przyjemności...
      • Gość: Beta Re: Czy liżecie swojemu facetowi rowek??? IP: *.22.168.239.ipv4.supernova.orange.pl 30.09.20, 20:17
        Stuknieci❗
    • Gość: Kaśka Re: Czy liżecie swojemu facetowi rowek??? IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 19.10.03, 04:02
      ja też liżę. Na początku wydawało mi się to dziwne, bo nigdy wczesniej tego nie
      robiłam. To mój facet mnie na to miejsce naprowadził. Na początku brzydziłam
      się,bo myslałam tylko o tym,że to jest odbyt i okolice, ale później mi
      przeszlo, bo zauważyłam że daje mu to prawdziwą przyjemność.
      Popropstu trzeba się przełamać. Jeśli jest się z kims blisko( ja jestem ponad 6
      miesięcy), nie czuje sie przed nim wstydu to nalezy wszystkieego spróbować.

Pozdrówka!!!

• Gość: km Re: Czy liżecie swojemu facetowi rowek??? IP: *.gliwice.pik-net.pl 20.10.03, 12:23
        A po 6 latach to co będizesz mu robiła. Wsadzisz armate w dupe i puhhh, wielki
        wybuch?
        • porzadkowy Re: Czy liżecie swojemu facetowi rowek??? 20.10.03, 12:29
          Gość portalu: km napisał(a):

> A po 6 latach to co będizesz mu robiła. Wsadzisz armate w dupe i puhhh,
          wielki
          > wybuch?

Gdyby głupota umiała fruwać unosiłabyś się w powietrzu niczym gołebica (cyt.
          Szpital na peryferiach - dr. Sztrosmajer).

Ale ten cytat pasuje jak ulał do tego co napisałaś.

p.
          • Gość: km Re: Czy liżecie swojemu facetowi rowek??? IP: *.gliwice.pik-net.pl 21.10.03, 07:18
            Oj, porządkowy ... z Tobą też należy zrobić porządek.
      • Gość: joj Re: Czy liżecie swojemu facetowi rowek??? IP: *.opera-mini.net 08.10.13, 16:19
        o kuzwa 6 miechów jak dlugo ja jestem 7 lat po roku 1raz sie kochalismy po 6 latach dalam mu dupci ale jego dupci nie lizne.
    • Gość: Facet Re: Czy liżecie swojemu facetowi rowek??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.03, 16:23
      moja dziewczyna lizala mi rowek :) jakies 2 tygodnie temu (1 raz). Naprawde
      warto bylo, mam nadzije ze jeszcze to powtorzy (na prawde sprawia to ogramna
      przyjemnosc)
      • Gość: mmm Re: Czy liżecie swojemu facetowi rowek??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.03, 18:21
        Ja jestem z moim facetem 8lat, a nigdy bym nie pomyślała o czymś podobnym.Jak
        wy możecie facetom lizać d...Fe obrzydliwe.
        Jest tyle przyjemniejszych rzeczy
      • Gość: zxcvb Do:Facet IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.10.03, 19:09
        Gość portalu: Facet napisał(a):

> moja dziewczyna lizala mi rowek :) jakies 2 tygodnie temu (1 raz). Naprawde
        > warto bylo, mam nadzije ze jeszcze to powtorzy (na prawde sprawia to ogramna
        > przyjemnosc)

Jak mam namówić do tego swoje chłopaka on nie chce sie zgodzić!!!!!
        • wcalenietakimaly Re: Do:Facet 20.10.03, 19:56
          Gość portalu: zxcvb napisał(a):

> Gość portalu: Facet napisał(a):
          >
          > > moja dziewczyna lizala mi rowek :) jakies 2 tygodnie temu (1 raz). Naprawd
          > e
          > > warto bylo, mam nadzije ze jeszcze to powtorzy (na prawde sprawia to ogram
          > na
          > > przyjemnosc)
          >
          > Jak mam namówić do tego swoje chłopaka on nie chce sie zgodzić!!!!!
          1. Pewno ma hemoroidy i sie wstydzi
          2. Co za idoityczne okreslenie "lizac rowek"
          3. Zboczency precz z forum nawet z forum Cosmopolitan
          kaziu
      • krysteeek13 Re: Czy liżecie swojemu facetowi rowek??? 07.10.24, 21:19
        Też bym ci wylizal
    • lara.m Re: Czy liżecie swojemu facetowi rowek??? 20.10.03, 21:09
      Gość portalu: angela napisał(a):

> Czy liżecie swojemu facetowi rowek???-mój facet namawia mnie do tego a ja nie
      > moge sie przełamać, choć jak on mi lże jest to bardzo przyjemne więc dlaczego
      > nie dać mu tej przyjemności.

a może jelito grube jeszcze, jak szalec to szalec
      ps: nie zapomnij o lewatywce
    • lara.m Re: Czy liżecie swojemu facetowi rowek??? 20.10.03, 21:10
      Gość portalu: angela napisał(a):

> Czy liżecie swojemu facetowi rowek???-mój facet namawia mnie do tego a ja nie
      > moge sie przełamać, choć jak on mi lże jest to bardzo przyjemne więc dlaczego
      > nie dać mu tej przyjemności

prosze nie nazywaj tego rowek. nie obrazaj pupy męskiej....
    • Gość: kula Re: Czy liżecie swojemu facetowi rowek??? IP: *.gabo.pl 20.10.03, 22:43
      taaa..z tego co widze niedlugo przyjdzie do nas moda na koprofagów
      smacznego!wszystkim

(sory ale lizanie odbytu,z ktorego wcześniej wyszła kupa jest odrazające)
      przynajmniej dla mnie.tomoje zdanie
      robta co chceta:-)
      • Gość: jola Re: Czy liżecie swojemu facetowi rowek??? IP: *.mtnsat.com 04.12.15, 02:30
        Higiena to podstawa, depilacja lub laserowo...
        Tak lizemy sobie z chlopakirm zawsze i jest błogo.

Lubimy sex innymi parami, panami, paniami ale wtedy juz bez rimmingu i pelna higiena.
    • Gość: dzwonzygmunt Re: Czy liżecie swojemu facetowi rowek??? IP: *.bialystok.vectranet.pl 16.03.24, 18:23
      Ja swojemu liże regularnie i z największą przyjemnością. Jak włos wejdzie między zęby to nie trzeba nawet nitkować. Z partnerem nawet robimy sobie wzajemnie lewatywy, ale tylko w soboty, lecz we środy uwielbia gdy się dławię jego masywnym kutangiem. Kiedy jego już nie nabrzmiały, lecz dalej potężny digidong opadnie na kuleczki rozkoszy, wnet rozlega się dźwięk niczym dzwon Zygmunt. To wręcz śmiechawa, gdyż mój konkubent też nazywa się Zygmunt.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka