Dodaj do ulubionych

help!jestem za wysoka!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.03, 16:23
juz mam tego dosyc,chce sobie kupic super byut patrze na obcas a tu 10 cm!
ku... czy wszystkie zajebiste buty musza byc na obcasach,nie wszyscy sa
kurduplowaci!
jak czyta to jakis projektant to apeluje o super buty bez obcasow!
p.s. ktoras widziala fajna sukienke na 100dniowke?
Obserwuj wątek
    • Gość: MARIKA Re: help!jestem za wysoka! IP: *.szczytno.sdi.tpnet.pl 20.11.03, 16:32
      TEZ MAM TEN PROBLEM..MAM 184 CM WZROSTU A WSZYSTKIE BUTY SA NA WYSOKICH
      OBCASACH....A JAK JA SOBIE DODAM JESZCZE Z 10 CM TO JAK JA BEDE WYGLADALA???
      WKURZA MNIE TO NIESAMOWICIE....TYLKO MYSLALAM ZE JESTEM JEDYNA OSOBA KTORA MA
      Z TYM PROBLEM...ALE WIDZE ZE JUZ NIE JESTEM SAMA...PRZERABANE MAMY...NIE
      SADZISZ???
    • carra Re: help!jestem za wysoka! 20.11.03, 17:43
      mam 180cm i tez mam ochote na fajne butki, ale coz... -wszystko
      dla "kurduplowatych":) pozdrawiam
    • Gość: Ewa Re: help!jestem za wysoka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.03, 19:01
      Mysle ze nie macie sie czym przejmowac, ja jestem niska [164]i chcialabym byc
      wysoka, wysokie osoby chca byc nizsze, niestety natura nas takimi stworzyla i
      nic nie zrobimy.Pozdrawiam i niskich i wysokich
    • Gość: zuzanna Tez jestm wysoka :) IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 21.11.03, 11:37
      znalazłam buty u Ryłka. Ma on ładne i niskie buty :)do nr 42,5 więc mozna
      sobie dobrać.. poza tym w warszawie jest sklep "Duża mała stopa" i tam można
      sobie dobrać obcas według życzenia.... bo można buty cobie zamawiać według
      rozmiaru :) ceny są jakie są ok 200 zł id :) alpki kupiłam np za 120 :) o ile
      pamiętam jest ulica Odyńca 79..a le sprawdze i dopisze ok? warszawa :) mam też
      telefon więc bedziecie mogły sobie zadzwonić :) ja tam zamaiwałam buty na
      studniówkę :)))) zapąłciłam 195 zł :) i uważam że zrobili je naprawde
      ładnie!!!! pozdrawiam :)
      • Gość: monika Re: Tez jestm wysoka :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.03, 17:03
        ja mam tylko problem ten ze jestem wysoka bo numer buta mam 40 wiec chyba taki
        przecietny....jak ktos zobaczy buty z czubkiem, czarne,do kostki, bez obcasow
        to napiszcie gdzie ...pozdr wysokie:)
        • Gość: Kurduplowata JESTEŚCIE WYSOKIE I CHAMSKIE UBLIŻAJĄC IP: *.acn.waw.pl 21.11.03, 17:29
          NISKIM.DOBRZE WAM TAK ŻYRAFY A STOPY TO PEWNIE MACIE KJAK KAJAKI.CHODŻCIE
          SOBIE W ADIDASACH TYKI GROCHOWE.
          • Gość: monika Re: JESTEŚCIE WYSOKIE I CHAMSKIE UBLIŻAJĄC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.03, 17:53
            ty jestes jakas nienormalna!
            urodzilas sie kurduplem i zazdroscisz,a nr 39/40 to chyba nie kajak.wiekszosc
            moich kolezanek ma 40 albo 41
            idz stad kurduplu!
            oczywiscie nie kieruje tego do wszystkich nizszych tylko to tej kurwy ktora tu
            napisala ostatni list!
            a swoja droga ile Ty masz lat?bo jakos mi sie wydaje ze gimnazjum co?
            • Gość: kropka Re: JESTEŚCIE WYSOKIE I CHAMSKIE UBLIŻAJĄC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.03, 19:02
              Żadna z was ani nie jest mądra ani inteligentna, może troche kultury? CO? Wy
              możecie być zawysokie inne za niskie a ja jestem w sam raz i mam w dupie te
              wasze wywody! Bp można wszystko załątwić w cywilizowany sposób! Jedyne
              określenie jakie mi się nasuwa na język czytając to, to prywmitywy!
          • carra Re: JESTEŚCIE WYSOKIE I CHAMSKIE UBLIŻAJĄC 21.11.03, 19:01
            Ja uzylam w swojej wypowiedzi slowa "kurduplowate" ale nie mialam zamiaru
            nikogo obrazic i nie sadze zeby tak to wygladalo. Dzieki za tyke grochowa, ale
            stopy jak kajak nie mam. Pozdro.
            • Gość: ja Re: JESTEŚCIE WYSOKIE I CHAMSKIE UBLIŻAJĄC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.03, 09:32
              ej kurduplowata to nie jest obrazliwe okreslenie, prawda carra? moje kolezanki
              same o sobie tak mowia i sie z tego smieja!to jest smieszne okreslenie a nie
              jakies przeklenstwo czy cos tam...
      • Gość: ja Re: Tez jestm wysoka :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.03, 09:30
        zuza dieki i pozdr..wysokie gora!
    • Gość: zuzanna Tyczki.. hmmm ciekawa nazwa IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.03, 23:43
      Takiej nie słyszałam... potoczna mowa żuli??? hmm możesz mi wytłumaczyć??? bo
      jestem ciekawa skąd takie proste dziewczynki pochodzą hehehehe :)a wiesz co???
      ja wole te moje kajaki od twojego mózgu heh!!! bo jest naprawde nic nie
      warty :)))) żule są jednak biedni... żal mi was... :(((
      • Gość: Kurduplowata Ty piernikowata z grodu Kopernika nie wymądrzaj IP: *.acn.waw.pl 22.11.03, 00:11
        się i żulami tutaj nie rzucaj,głupia jestes jak piernik i nie pouczaj
        kurduplowatych i żyrafowatych same sobie damy radę.
    • Gość: Dziubek Re: help!jestem za wysoka! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.03, 08:24
      Sama jestem dosc wysoka (178) i tez za bardzo nie moge sobie pozwolic na
      superduze obcasiki dlatego wczoraj kupilam sobie butki na malej (ok4-5cm)
      szpileczce- duzo mnie nie podwyzszaja, a wygladaja na prawde extra! Trzeba
      pamietac ze nawet 'plaskie' buty tez cos tam nam dodaja do wzrostu,wiec ta
      szpilka, to chyba calkiem niezle rozwiazanie. Polecam!! (Ja moje buciki
      kupilam w Deichmanie)
      • Gość: ja Re: help!jestem za wysoka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.03, 09:35
        dziex za sklep,widzialam wlasnie tam jedne ladne ale mialy obcas chyba z 10
        cm...heheh ale i tak byly zajebiste
    • Gość: zuza Czy tutaj są sami gimnazjaliści? IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 23.11.03, 22:16
      bo tylko z gimnazjum piszą takie prymitywne teksty.... (nie obrażając tych
      normalnych użytkowników... :) ) pozdrawiam :)
    • Gość: Aga Re: help!jestem za wysoka! IP: 195.164.28.* 26.11.03, 14:52
      Ile masz wzrostu? Bo ja 177cm I też cierpię z tego powodu. Ani fajnych butów
      nie moge sobie kupić, a wszyscy fajni faceci jakich spotykam to nie grzeszą
      wzrostem.
      • Gość: ja Re: help!jestem za wysoka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.03, 19:04
        mam 180 ale na brak facetow fajnych i wysokich jakos nie narzekam tylko te
        buty....
    • Gość: zuza Wzrost to nie udręka czy koszmar!!! IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 26.11.03, 22:04
      Może też byłam przejęta moim wzrostem ale słuchajcie!!!! przecież to nie
      choroba ani kara.. jesteśmy ładne wysokie!!!!! mamy długie nogi!!! czy wiecie
      że większość faetów marzy o takich jak my?? bo sami nie są za wysocy!!! na
      kogo będą trąbić na ulicy?? na małą dziewczynke?? czy wysoką dziewczyne w
      mini???
    • Gość: zuza Poza tym... IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 26.11.03, 22:11
      doszłam do wniosku że nie można się udręczać do końca z tego powodu!! jak bede
      miała 30 lat.. obudze się z garbem.. bo przecież jestem za wysoka żeby się
      prostować!!! :)) już wyrosne z wieku gdzie można się wyszaleć!!! nie nie nie
      tak nie można!!! wiecie co?/ ja nawet o myśle o zakupie pajączka!! żeby
      poprawić wygląd.. przecież musze sie prezentować!! poza tym... kino... inni
      musze głowki wyciągać a my???? luźno oglądamy film :)))) a te niebotyczne
      obcasy.. o czym świadczą??? że dziewczyny czują się zaniskie!! czyli....
      póbują dociągnąć do nas... hmm a my? nie musimy chodzić w niewygodnych butach
      zeby pokazać się ludziom :)))
    • Gość: ja1 Re: help!jestem za wysoka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.03, 18:42
      znalazlam but...........heheh ale w Niemczech:) piekne! i bylo bardzo duzo
      normalnie mialam w czym wybierac...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka