Gość: gin IP: *.one.pl / 212.160.232.* 30.12.03, 13:35 Macie jakieś cekawe pomysły, jak spędzić sylwestra z ukochanym tylko we dwoje??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ola Re: Sylwester we dwoje IP: *.acn.waw.pl 30.12.03, 14:21 Butelka schłodzonego szampana, jakieś dobre czekoladki, seksowna bielizna, pończochy, łóżko i ... szalony seks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia Re: Sylwester we dwoje IP: 80.51.11.* 30.12.03, 19:02 juz mnie szlak trafia jak mlodzi ludzie mowia takie rzeczy jejku nie w glowie wam jakas impreza zeby sie wyszalec i potanczyc gdzies w konuc w lozku mozecie spedzac kazda nastepna noc tak sie sklada ze nie mam zadnych planow na sylwka bo wszyscy moi znajomi wola posiedziec w domowym zaciszu juz mi sie niedobrze od tego robi ;((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Sylwester we dwoje IP: *.acn.waw.pl 30.12.03, 21:07 a to jakiś mus żeby wychodzić w Sylwestra? Pokaz mi ten przepis! Można się tak samo jak nie lepiej bawić na imprezce w jakimkolwiek innym terminie. Odpowiedz Link Zgłoś