Gość: ffff problemy z matematyką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.04, 06:29 "Najwięcej jest osób w wieku 35-50 lat. Jedna trzecia to młodzi do 35. roku życia, jedna trzecia ma powyżej 50 lat." To jest absudralne matematycznie stwierdzenia: skoro poniżej 35 lat jest 1/3 i powyżej 50 lat też 1/3 to w wieku 35-50 nie może być najwięcej tylko... dokładnie 1/3. I jak tu nie być za obowiązkową maturą z matematyki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Re: problemy z matematyką IP: *.carnival.com 07.05.04, 16:12 A moze byc bo: 3.33 + 3.33 + 3.34 = 100 po drugie, najlatwiej to walic farmazony takie czy inne, ale wy przeciwnicy Leppera macie jakies inne porgramy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widi Re: Samoobrona: Drżą ze strachu przed nami IP: *.icpnet.pl 07.05.04, 06:38 poczekaj az dojda sdo wladzy to sie przekonasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PITEREK Prymitywy atakują!!!!!!!!!.... IP: 62.233.197.* 07.05.04, 06:58 Ciekawe i to bardzo kiedy nasz kochany Naród się ocknie ...oby nie było za późno..... a swoją drogą koktajl Samoobrona + LPR jest to znakomita nagroda dla naszego narodku.... chyba jesteśmy tego warci ale cena będze straszna.... jak by co ja kupuje.......hmmm...sami zgadnijcie co: bilet, samopał, granat..???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Taaak. To jest sposób na spłatę długów w bankach. IP: *.pl / *.energoprojekt.polbox.pl 07.05.04, 06:59 W sejmie tyle by nie zarobili. Zresztą ta banda złodziei ma tyle długu, że budżetówka by tego nie wytrzymała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z PGRu My nie gorsze IP: *.tpg.com.au / *.tpgi.com.au 07.05.04, 07:57 a costa mysleli ze my gorsze ze glupsze.My tyz rzundzic mozem.Patrzajta tylko na naszego marszalka Jendrzeja un to wi mundry co w Sztasburgu gadac.A wysta co z Polsko zrobili,nakradlista ,nachapalista tera my wam pokazem.Comy roboty nie mamy tyle ziemi lezy odlogiem co piniendzow w bankach nima zeby to nase mlode musialy po tej Juni i Londynach na tulaczke za chlebem naszu Polskie opuszczac. Wstycta sie co myslita ze my rozumu ni mamy tylko wy rzundzic mozeta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa Re: Samoobrona: Drżą ze strachu przed nami IP: 212.244.166.* 07.05.04, 07:34 Cytuję z Marszałka: " Dzisiaj wszyscy przed nami drżą ze strachu i z bojaźni. Boją się, że możemy wygrać wybory - mówił Andrzej Lepper do ponad tysiąca działaczy Samoobrony w warszawskim Centrum Expo" Powiem dlaczego drżę ze strachu.Bo pan Lepper to przysłowiowa Małpa z Brzytwą. Mam 46 lat, pamiętam PRL. I boję się następnych straconych lat. Nienawidzę tych wszystkich, którzy są wstanie ocenić co ten głupek wygaduje i mimo wszystko lgną do niego " jak muchy" ( a na czym siadają muchy chyba nie muszę przypominać) Od odchodzącego Sejmu chciałbym tylko jednego : aby wprowadził cywilną odpowiedzialność za to co zmajstrował każdy Pan Poseł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Re: Samoobrona: Drżą ze strachu przed nami IP: *.lubin.dialog.net.pl 07.05.04, 07:38 Boże jak mi się portki trzęsą!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiśniowska Drżyjcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.04, 07:43 A jak jus weśmiemy władze to nierobuf takich jak Michnik i Urban zamkniemy w jednej celi.Nieh rzyje nas kohany Jendruś Lepper Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty_lepper Re: Samoobrona: Drżą ze strachu przed nami IP: *.allianz.pl 07.05.04, 07:59 W zyciu nie przyjde na jego spotakania i nie chce go widziec bo mu dam w morde po prostu ! I ludzie sie nie boja tego ze on wygra tylko tego co on zrobi z tym krajem jak wygra. Cmok i debil!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jii Re: Samoobrona: Drżą ze strachu przed nami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.04, 08:10 Jedna rzecz trzaba mu przyznac. Jest pracowity. Bedzie jezdzil po Polsce az padnie z nog. I historia nagrodzi mu ku naszej zgubie te pracowitosc. Inni politycy - lenie nie dostana niczego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Samoobrona: uwaga! IP: 195.85.249.* 07.05.04, 08:18 Zarówno przeciwnicy jak i zwolennicy tej formacji tutaj się wypowiadający reprezentują poziom intelektualny "odmienny" niż prawdziwi wyborcy Leppera. Tracimy czas na siedzenie w internecie - nas nikt nie usłyszy i dyskusja ma taki sens jak sondaże sms-owe w telewizji. Ile procent wyborców Leppera wyśle SMS-a albo zaloguje się do www? Jedno jest pewne - Samoobrona przypomina NSDAP we wczesnym stadium i pozostaje pytanie czy przekształci się w coś bardziej potwornego. Ja optuję za tym aby zajebać łopatą "samowar" zanim urośnie do rozmiaru "lokomotywy".... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Re: Samoobrona: Drżą ze strachu przed nami IP: *.oepd.com.pl / *.oepd.com.pl 07.05.04, 08:15 Lepper ty trędowaty gnoju. Mów za siebie a nie za innych. Boją się ciebie twoi ludzie - tacy sami złodzieje, sprzedawczyki i szubrawcy jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat Re: Do leppera IP: *.burkert.com 07.05.04, 08:24 Obys wkrotce nie skonczyl 1.5 m pod ziemia w jakims lasku-ty pojebany pzpr- owski,faszystowski pomorski burolu! Odpowiedz Link Zgłoś
rodoo Re: Samoobrona: Drżą ze strachu przed nami 07.05.04, 08:27 NIE WIDZICIE ŻE KTOŚ WAS ROBI W KONIA, NAPUSZCZA BIEDAKÓW NA BOGATYCH A SAM SIEDZI NA OLBRZYMICH PIENIADZACH I CHCE JESZCZE WIECEJ. NA REWOLUCJI DO KTOREJ NAMAWIA BIEDNY JESCZE NIGDY DOBRZE NIE WUSZEDŁ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KW Re: Le Pper, WODZU, PROWADZ!!!!!!!! WIWAT Le Pper! IP: 138.227.189.* 07.05.04, 08:30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bogusia Ludziska pomuzta IP: *.tpgi.com.au / *.tpgi.com.au 07.05.04, 09:20 Ludziska pomuzta gdzie takiego krawata dostac ja moge bo jak Lepper muwi ze trza nusic to ja chuciaz baba to i du garsunki naloze.Pytala ja w kolku ale ni maja wszystkie rozebrali nawet te z PSL wziuny.Cu ja bidna tyraz zrobie jak tu sie ludziom na ocy pokazac bo wsystkie sunsiady juz maja.Do jadwigi ja poszla bratowki mojej bo pomyslala ze usyc mozna bo wiedziala ze una miala te cerwone flaszke co to na piersego maja co rok chodzila ale una po demokraci nastaniu z niej dziatkom gatki posyla .Pisa ze w tej Brukseli taka furora na te krawaty to ja Kazmirza mynza swojego na traktor i go tam poslala ale un pijacyna do gospody tylko dujechal.A jak te znajume policjanty traktor i jego mocymorde mi do chalupy psycholowali to jesce po pysku ja od niego dostala.Na plebani byla ale tyn ksiundz to chyba ni Polak bo jak uslysal za cym ja psysla to mnie od satanow nawyzywal.I cu ja bidna tera pocne do tzynastego nie daleko.Moze ktus wi dzie go moge dostac cy za piniadze kupic bo chuc ja za nasego Andzejka toby i w ugien posla to wstyd ze ja tak zaniedbala i krawata du dzis nimam.Zlitujta sie ludzie pomuzta jak trza bydzie to i na kulanach do Censtochowy pujde i w polu odrobie i bardzo stara tyz ni jezdem to i moze za cus innego.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tio GNOJ WYWALONY KROWY WYDOJONE JAK WIDAC IP: *.chello.pl 07.05.04, 08:39 y Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek tak samo jak bali sie adolfa hitlera IP: *.u.mcnet.pl 07.05.04, 08:47 i jego faszystow a potem byla smierc i pozoga - i liczne wyroki smierci dla faszystowskich dygnitarzy !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czkawka HERB SAMOOBRONY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.04, 08:47 Skoro "Samoobrona" ma takie ładne krawaty to ja proponuję nowy atrakcyjny herb - symbol dla tej formacji: czarna wrona w biało-czerwonym krawacie na szyi, srająca burakami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maax Re: 1/3 + 1/3 + 1/3 IP: 62.29.248.* 07.05.04, 08:48 przecież 1/3 + 1/3 (powyżej 50 i poniżej 35 lat) to 2/3. A 1 - 2/3 to 1/3. To dlaczego jest napisane że większość (czyli 1/3) to kandydaci pomiędzy 35 i 50 rokiem życia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alucha Re: 1/3 + 1/3 + 1/3 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.04, 12:05 Przenajświętrzy Leszku Millerze i jego przenajswiętsza swito!!!Narod dziekuje wam unizenie za wasze rzady i zostawienie sposcizny w postaci leppera i jego przejajswietszej swity.Nie kto inny tylko wy jestescie odpowiedzialni za ten stan rzeczy!!!!Zaiste posuniecie wasze bylo na miare Karpowa [ tego od szachow], a teraz co?Ciepla emeryturka partyjna i swiezutkie buleczki w "kurzej chatce" a co z narodem to juz nie wasza sprawa? Unizenie wam dziekujemy , ale nie prosimy o wiecej.Mamy przesyt tego dobrobytu , ktory nam tak wspanialomyslnie zafundowaliscie!!! Dziekujemy rowniez[ bylabym zapomniala] za lige polskich rodzin ! teraz bedzie naprawde strasznie- nawet nie smiesznie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Samoobrona: Drżą ze strachu przed nami IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.05.04, 08:52 to sami frustraci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maro Re: Samoobrona: Drżą ze strachu przed nami IP: *.era.pl 07.05.04, 09:55 Widzę, że napisano tutaj już wszytko. Mówicie że nieważne czy człowiek wykształcony czy nie. Więc dlaczego wasz idol wybiera tylko ludzi wykształconych i doktorów a nawet próbuje skoptować profesorów? Czyżby miał jaki? kompleks? Czy może boi się że ta hołota która jest teraz otoczony jak dorwie się do władzy to rozpierzchnie się niczym mrówki po mrowisku? Dlaczego każe podpisywać lojalki? Komu te lojalki ? Lojalno?ci do siebie? Czy jak kto? zerwie lojalkę to pójd?ie do więzienia za niepoprawno?ć politycznš? Styl uprawiania polityki Mosieur Leppera jest niepokojšco podobny do stylu Adolfa. Z tym że teraz nie ma żydów ani też Polska nie ma takiej armii jak Niemcy więc zapowiada się na woję bogatych z biednymi. Mieli?my już w historii takie haniebne dzieje (np powstanie Jakuba Szeli choć troszkę innš miało to genezę) Czy znowu chcemy powtórki z rozrywki. Drugš sprawš jest uczciwo?ć towarzysza Leppera. Choć w jego uczciwo?ć nie wierzę to nawet gdyby był kryształowym człowiekiem to zbieranina szumowin która go otacza sprawi że będziemy marzyć o czasach Wieczerzaka, Kaczmarka, Rywina, Sekuły i innych większych lub mniejszych oszustów. W rodzšcej demokracji niestety musimy się liczyć z licznymi nadużyciami. Zresztš gdzie ich nie ma. Kanclerz Kohl też był zamieszany w aferę finansowš. Ale prawdziwa demokracja powoduje że z pokolenia na pokolenie spada populacja oszustów między uczciwymi. I kiedy masa krytyczna zostanie przekroczona nastšpi reakcja łańcuchowa. Każdy będzie się bał zrobić przekręt bo armia uczciwych "zlinczuje oszusta" Spójrzmy na Finlandię, Danię. Europa idzie w tym kierunku choć nie stanie się to od razu. Na to potrzeba wymiany conajmniej dwóch pokoleń. Może nasze wnuki albo prawnuki tego doczekajš. Ale do tego potrzeba spokoju. Ewolucji a nie rewolucji. Trzeba edukować dzieci młodzież, trzeba zaczšć od siebie. Dzieci nasze uczš się ?cišgania w szkołach na co większo?ć nauczycieli pozwala, potem na egazminach nauczyciele sami pomagajš w wielkim zbiorowym oszustwie. ITD Niech każdy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :( kolejny fatalny efekt rzadow komunistow........... IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 07.05.04, 09:04 debile z samoobrony, rosna w sile, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aci Re: kolejny fatalny efekt rzadow komunistow...... IP: *.Vysotsk.gldn.net 07.05.04, 09:15 Dajmy im wygrac. Moze to bedzie bolesne dla Polski, ale sadzac po liczbie aferzystow na listach Samoobrony mozna oczekiwac, ze ta formacja rozp... sie po wyborczym zwyciestwie jeszcze szybciej niz AWS czy SLD. I wreszcie bedzie spokoj z Lepperem i jego menazeria. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niewidzialny Co sie dzieje z Polska????? IP: 217.166.61.* 07.05.04, 10:31 Mnie nawet nie dziwi ze Samoobrona ma takie poparcie. Bo ludzie w Polsce mieli juz AWS SLD i co?????? Mysle ze dla zwyklych ludzi nie wazne jest kto rzadzi Polska, wazne jest aby rzad zapewnil im prace wysokie zarobki i bezpieczenstwo!!! Prawda? A tego dotychczasowe rzady niezapewnily. Dlatego co maja robic Polacy?bojkotowac wybory????? Glosowac na tych samych oszustow???? JEzu jak sobie pomysle jakie afery wyszzly na jaw w ciagu ostatnich paru lat,,,,, az mnie zlosc dlawi. Szczerze wspolczuje Polakom ze maja znikoma szanse na poprawe swojego bytu. Chetnie wrocilbym do Polski ale do normalnego kraju. A na to sie niestety nie zapowiada. Szkoda. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Do roboty! IP: *.shl / *.inforesources.ch 07.05.04, 09:11 Tak jak zwyciestwo Leppera uwazam za katastrofe, musze przyznac, ze sie nie obijaja. Dla prostego (i nie tylko) wyborcy ma znaczenie, kto do niego przyszedl, kto sie pofatygowal. Nie co narzekac, ze Lepper czyta Goebbelsa, bo jak wyczytal, jak sie zdobywa wladze, to ma silny punkt. Przez lata prawica narzekala na elektorat tyminsko-lewicowy, a nie byla w stanie sie zdecydowac, ktora kanapa ma rzadzic, czy wystawic jednego kandydata na prezydenta, z jaka taka charyzma, nie rozmontowywanego przez potencjalnych sojusznikow. Tak i teraz - wiadomo, ze Lepper nie jest madry, ale chytry to tak. Wiec nie ma co na jego chytrosc narzekac, lecz zakasac rekawy i do roboty! A do tego nie intrygowac i rozdzielac ministerstwa w gabinecie cieni, tylko sformulowac WSPOLNY program wszytkich sensownych ugrupowan, jednak bez taktycznych koalicji z jakimis idiotami i chamami. Mowia, ze UW jest martwa - ale kto zostal? Ja marze o partii takiej jak UW i nie ja jeden, ale gdzie ona jest? Ktos, kto nie klamie, bo tak mu spece od public relations poradzili. Myslicie, ze ludzie nie sa w stanie zniesc ciezkich prawd? Churchill powiedzial wprost: czeka was krew, pot i lzy - ale potem zwyciestwo. Mysle, ze takie miejsce jest niezagospodarowane i ze wielu jest, ktorzy za tym pojda. Ale chlopy - do roboty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: Do roboty! - na co czekamy? - zróbmy to!!! IP: 195.85.249.* 07.05.04, 09:26 Z obserwacji tego co piszą uczestnicy dyskusji wynika że mamy świadomość iż dotychczas nic mądrego nas nie spotkało jeśli chodzi o leaderów i formacje polityczne. Jest nawet gorzej - wiemy o tym i brniemy dalej godząc się na poniżenie i sięgnięcie "dna" z Lepperem na sztandarze. Tak jak narkoman który musi nisko upaść by się ocknąć. Czy jest dla nas jakiś odwyk? Jaką mamy szansę - taką jak narkomani 1-2% ludzi którzy wyszli z nałogu z sukcesem? To mało - ale nie możemy się poddać!!!! A może na początek internetowo ustalmy że jest grupa ludzi która może coś zainicjować ? Może spróbujemy? Tak rodzą się najlepsze pomysły - burze mózgów, przypadki, gesty rozpaczy, sytuacje extremalne.... Co Wy szanowni Państwo na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trrrrr BOJKOT sklepów POPIERAJĄCYCH LEPPERA. IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 07.05.04, 09:18 Kto za?? !!! Wpisujcie się, coś możecie zrobić w końcu. Lepper zamierza prowadzić kampanię w oparciu o sieci sklepów, które go poparły. Jeśli zobaczycie jego plakat w sklepie lub wiecie, że właściciel popiera tego oszusta nie wchodźcie tam. Wydane przez was pieniądze zwrócą się przeciwko wam w postaci katastrofy gospodarczej i totalitarnych rządów samoobrony. TO JEST COŚ, CO NAPRAWDĘ MOŻEMY ZROBIĆ. ROZPROPAGUJCIE TĘ IDEĘ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan NIE KUPUJ U LEPPERA.!!! IP: *.shl / *.inforesources.ch 07.05.04, 09:31 To jest to! Niewidzialna (ale odczuwalna) reka rynku. Niech odczuja, ze to cos kosztuje. Rozpowszechniajcie ten pomysl! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agynt Pista,pista IP: *.tpgi.com.au / *.tpgi.com.au 07.05.04, 09:36 Pista,pista dalej my wimy skund piseta.My agyntow tyz mamy,wimy dobze ktu wy jesteta.Pista dalej my to notujem,zaplacita zato zobacyta.My nie glupie fachuwcow do komputera i interneta mamy i wimy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wan dobry pomysł IP: *.udn.pl 07.05.04, 11:52 Jestem za, wiecej takich ciekawych pomysłów! Musimy je tylko propagować w rodzinach i wśród znajomych. To konieczne ponieważ sami jako internauci nie tworzymy zbyt liczne grono. Ale opiniotwórcze - być może?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Re: Samoobrona: Drżą ze strachu przed nami IP: *.fnet.pl / *.fnet.pl 07.05.04, 09:28 Przed takimi jak oni ja też drżę ze strachu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bulon Re: Samoobrona: Drżą ze strachu przed nami IP: *.praha.tiscali.cz 07.05.04, 09:29 Samoobrona to g...., Była, jest i będzie. Bez względu na wynik wyborczy. A Ci co na to g.... głosują, są tyle samo warci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muka! Leviatan IP: *.chello.pl 07.05.04, 09:29 No jeśli ktoś ma sieć sklepów o takiej nazwie, to chyba tylko z Samoobroną może trzymać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Proste zadanie z matematyki na poziomie 4 klasy IP: *.acn.waw.pl 07.05.04, 09:34 Jeżeli: "Najwięcej jest osób w wieku 35-50 lat. Jedna trzecia to młodzi do 35. roku życia, jedna trzecia ma powyżej 50 lat." to ile wynosi to: "Najwięcej w wieku 35-50 lat."? Jak już wyliczysz ile, to spróbuj porównać o ile więcej? :) . Ot mamy przykład rachunku ekonomicznego Leppera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DOMINO69 Re: Samoobrona: Drżą ze strachu przed nami IP: *.teldom.pl / *.teldom.pl 07.05.04, 09:34 czegoś tu nie rozumiem. 1/3 powyzej 50 roku, 1/3 ponizej 35 roku, to jak pomiedzy 35 a 50 rokiem moze byc najwiecej kandydatow skoro pozostala jeszcze ... 1/3. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lupus Re: Samoobrona: Drżą ze strachu przed nami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.04, 09:45 Panie Lepper nie boimy sie was tylko waszych rządów, które Polske poprowadzą do ruiny. Odpowiedz Link Zgłoś