Gość: H56 IP: *.comnet.krakow.pl 09.05.04, 19:41 Kiecmany won od polityki. Prowokatorzy niepokojów i nienawiści miedzy Polakami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gość+ Re: Msza polityczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.04, 19:50 Tak dużo pomyłek ?. A może ksiądz prałat był po prostu deczko niedysponowany?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klip artykuł polityczny IP: *.2.Core.net.pl 09.05.04, 20:29 Nie ma się co dziwić artykułowi, o wiele dziwniejsze byłoby gdyby którąś z tych osób pochwalono. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taniec Szkda słów, sami uciekna przedszczepieniami na wśc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.04, 19:50 Szkoda słów sami uciekną przed szczepieniami na wściekliznę i tolerancję europejską. Uciekną przed egzekwowaniem prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deskJET Re: Szkoda słów... IP: *.tulane.edu 09.05.04, 20:22 Ksiadz Jankowski, Lepper i Korwin-Mikke na wspolnym "sabacie czarownic"... Czyzby pod haslem "oszolomy z calej Polski laczcie sie"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klip Re: Szkoda słów... IP: *.2.Core.net.pl 09.05.04, 20:33 Co to znaczy "oszołom" ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruda Re: Szkoda słów... IP: *.gdynia.mm.pl 09.05.04, 23:09 Gość portalu: klip napisał(a): > Co to znaczy "oszołom" ? *************************** Według autorów Słownika języka polskiego PWN: oszołom m IV, D. -a, Ms. ~mie 1. B.=D.; lm M. -y, DB. -ów pot. «człowiek fanatycznie owładnięty, oszołomiony jakąś sprawą, ideą; człowiek nawiedzony, fanatyk» Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klip Re: Szkoda słów... IP: *.2.Core.net.pl 09.05.04, 23:20 Dzięki,wg tej definicji chyba też jestem oszołomem i jakoś mnie to nie martwi . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaudeamus igitur h56 czy powiesiłeś dzieło artystki nieznalskiej? IP: *.torun.mm.pl 09.05.04, 20:33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: h56 czy powiesiłeś dzieło artystki nieznalski IP: *.comnet.krakow.pl 09.05.04, 20:51 nie jestem zboczonym katolem abym w domu wieszał krzyże z genitaliami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Re: Msza polityczna IP: *.telia.com 09.05.04, 20:44 Nic nowego ks. Henryk Jankowski cale zycie wiecej zajmuje sie polityka, jak kosciolem. Bardzo to dziwne, ze z strony kar. Glemba nie ma zadnej reakcji.Na poczatku lat 90-tych ks. Jankowski byl w Poloni Szweckiej, gdzie zapytano go " Czy to prawda, ze ksiadz jest najbogatszym Polakiem?" Odpowiedz ks. Jankowskiego "Sa bogatsi ode mnie".Oburzeni Polacy na obczyznie wyszli z spotkania z ks. Jankowskim, pozostalo tylko 10 osob z nim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ex Re: Msza polityczna IP: 217.98.64.* 09.05.04, 21:43 Odbyło się spotkanie ku.ew i złodziei z bandytami.A swoją drogą jeżeli oni wszyscy są przeciw UE to po jaką cholerę się tam pchają?No bo na pewno nie chodzi o kasiutę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrr Korwin won z Wrocławia! IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 09.05.04, 22:32 po coś się tu przeniosił? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruda Unia Polityki Bolszewickiej IP: *.gdynia.mm.pl 09.05.04, 23:20 Unia Polityki Realnej brzmi dziwnie w kontekście bratnich kontaktów towarzyszy Leppera, Strąka, Korwina-Mikke i Jankowskiego. Może czas zmienić nazwę na: Unia Polityki Bolszewickiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klip Re: Unia Polityki Bolszewickiej IP: *.2.Core.net.pl 09.05.04, 23:25 Bzdura,to jest właśnie realizm - zawieranie sojuszu nawet z socjalistami z LPR czy Samoobrony,jeśli mają jakiś wspólny cel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruda Re: Unia Polityki Bolszewickiej IP: *.gdynia.mm.pl 10.05.04, 00:23 Gość portalu: klip napisał(a): > Bzdura,to jest właśnie realizm - zawieranie sojuszu nawet z socjalistami z LPR > czy Samoobrony,jeśli mają jakiś wspólny cel. ************************ A mógłbyś go wyjawić? Bo Korwin-Mikke tak go skrzętnie skrywa, że już nikt na niego nie głosuje. A może o to chodzi: czyżby Korwin-Mikke miał dosyć samotności i jako piesek Leppera chciał dorwać się do rządowej kiełbaski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klip Mikke IP: *.2.Core.net.pl 10.05.04, 00:32 Gość portalu: maruda napisał(a): > A mógłbyś go wyjawić? Bo Korwin-Mikke tak go skrzętnie skrywa, że już nikt na > niego nie głosuje. Ta, 18 % we Wrocławiu,to były krasnoludki. Przed referendum o wstapieniu do UE można było zauważyć brakl ataków LPR i UPR na siebie,cel chyba jasny... > A może o to chodzi: czyżby Korwin-Mikke miał dosyć samotności i jako piesek > Leppera chciał dorwać się do rządowej kiełbaski? Zauważ,że to nie Mikke zaczął bywać u Jankowskiego,tylko Lepper. Mikke w trosce o rządową posadkę,hahahahahha, pomyliłeś go z UW,PO,SLD,UP,Sam,PSl itd.On raczej nie unika drażliwych kwestii,co mu popularności nie dodaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruda Re: Mikke IP: *.gdynia.mm.pl 10.05.04, 01:42 Gość portalu: klip napisał(a): > Gość portalu: maruda napisał(a): > > > A mógłbyś go wyjawić? Bo Korwin-Mikke tak go skrzętnie skrywa, że już nikt > na > > niego nie głosuje. > > Ta, 18 % we Wrocławiu,to były krasnoludki. Przed referendum o wstapieniu do UE > można było zauważyć brakl ataków LPR i UPR na siebie,cel chyba jasny... > > > A może o to chodzi: czyżby Korwin-Mikke miał dosyć samotności i jako piese > k > > Leppera chciał dorwać się do rządowej kiełbaski? > > Zauważ,że to nie Mikke zaczął bywać u Jankowskiego,tylko Lepper. > Mikke w trosce o rządową posadkę,hahahahahha, pomyliłeś go z > UW,PO,SLD,UP,Sam,PSl itd.On raczej nie unika drażliwych kwestii,co mu > popularności nie dodaje. ************************* Jednak Korwin-Mikke nie zdystansował się od Leppera. Ba, wygląda na to, że oba ugrupowania idą ramię w ramię, pod patronatem duchowym Jankowskiego. Radykalna prawica z ugrupowaniem stricte bolszewickim. Mam to traktować poważnie? Próbuję sobie wyobrazić wspólny program. Kto potraktuje poważnie Korwina-Mikke po takim przymierzu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartosz Wałęga UPR Re: Mikke IP: 193.201.167.* 10.05.04, 07:59 Od kiedy to bycie na jednej mszy oznacza pójście ramię w ramię. Rozejrzyj się w niedzielę u siebie w kościele, pewnie zobaczysz tam sporo ludzi z SO. Czy to oznacza że popierasz A. Leppera i Samoobronę? Wg Ciebie chyba tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruda Re: Mikke IP: *.gdynia.mm.pl 10.05.04, 14:41 Gość portalu: Bartosz Wałęga UPR napisał(a): > Od kiedy to bycie na jednej mszy oznacza pójście ramię w ramię. Rozejrzyj się w > > niedzielę u siebie w kościele, pewnie zobaczysz tam sporo ludzi z SO. Czy to > oznacza że popierasz A. Leppera i Samoobronę? Wg Ciebie chyba tak. ********************* To, czy chodzę do kościoła jest moją prywatną sprawą. A jeżeli jestem, to nie rozglądam się w poszukiwaniu znajomych, ani nie robię za modelkę na wybiegu. Korwin-Mikke mieszka we Wrocławiu i ma potrzebę jeździć do Gdańska na mszę. No cóż, wolno mu. Wolno też mu pokazywać się z Lepperem. Moga się nawet trzymac za rączki. Pokazywanie się jednak z Jankowskim to tak jak opluwanie wszystkich dookoła przez Radio Maryja. Korwin-Mikke przekroczył granicę, za którą nie ma już polityki, a jest politykierstwo żywiące się nienawiścią do kogolwiek, kto przyniesie parę punktów poparcia i trochę kasy. Takie znajomości dyskredytują UPR, jako partię poważną. Powtarzam: Korwin-Mike może jeździć na panienki z Jankowskim, a z Lepperem wymieniać się walonkami. Nie zamierzam go nawracać. Jednak w moich oczach jest on spalony, jako polityk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klip Re: Mikke IP: *.2.Core.net.pl 10.05.04, 10:36 > Jednak Korwin-Mikke nie zdystansował się od Leppera. Ba, wygląda na to, że oba > ugrupowania idą ramię w ramię, pod patronatem duchowym Jankowskiego. Radykalna > prawica z ugrupowaniem stricte bolszewickim. Mam to traktować poważnie? > Próbuję sobie wyobrazić wspólny program. Kto potraktuje poważnie Korwina-Mikke > po takim przymierzu? Po pierwsze stosujesz wishful thinking. Po drugie zdystansował się mówiąc,ze on u Jankowskiego bywa od dawna,a Lepper dopiero teraz...Z drugiej strony jak to sobie wyobrażasz,miał go wyganiać z kościoła ? Po trzecie,to nie JKM kieruje UPR. Po czwarte GW to nie jest najlepsze źródło wiadomości o UPR. Po piąte pokaż mi tekst o sojuszu Leppera i JKM. gdansk.naszemiasto.pl/wydarzenia/363665.html?ses_nm=11dafed15d37194204fecaeb7f3bea55 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruda Re: Mikke IP: *.gdynia.mm.pl 10.05.04, 15:03 Gość portalu: klip napisał(a): > > Jednak Korwin-Mikke nie zdystansował się od Leppera. Ba, wygląda na to, że > oba > > ugrupowania idą ramię w ramię, pod patronatem duchowym Jankowskiego. Radyk > alna > > prawica z ugrupowaniem stricte bolszewickim. Mam to traktować poważnie? > > Próbuję sobie wyobrazić wspólny program. Kto potraktuje poważnie Korwina-M > ikke > > po takim przymierzu? > > > Po pierwsze stosujesz wishful thinking. > Po drugie zdystansował się mówiąc,ze on u Jankowskiego bywa od dawna,a Lepper > dopiero teraz...Z drugiej strony jak to sobie wyobrażasz,miał go wyganiać z > kościoła ? > Po trzecie,to nie JKM kieruje UPR. > Po czwarte GW to nie jest najlepsze źródło wiadomości o UPR. > Po piąte pokaż mi tekst o sojuszu Leppera i JKM. ******************** Sam, w poprzednim poście udowadniałeś, że UPR i SO nie warczą na siebie. Więc porozumienie jest. Dla mnie dyskredytujący jest sam fakt bywania polityków u Jankowskiego. Jeżeli któryś z polityków ma coś do powiedzenia, to ja potraktuję to jako kłamstwo właśnie w kontekście tej znajomości. Podobnież celebra witania ich na mszy. To jest kpina. Korwin-Mikke może nie kierować UPR, ale jest jedynym wyraźnym politykiem kojarzącym się z tą partią. GW to akurat bardzo liche źródło wszelkich wiadomości. Jednak nie zmienia to faktu bywania obu polityków w Brygidzie. Tekstu o sojuszu być nie musi. Partie na siebie nie warczą, więc jest. Zamieszczony przez Ciebie link zakończony jest tytułem: "Tercet egzotyczny u prałata". W tekście artykuł niejaki Robert Strąk zarzeka się, że przyjał sie tylko pomodlić. Jest kilkadziesiąt kościołów w Trójmieści, biuro Strąka mieści się w Gdyni, a on bidulek, czystym przypadkiem trafia do Brygidy na tę mszę. I znów: poseł Strąk może się modlić, gdzie chce. W kościele, zborze, cerkwi, synagodze czy meczecie. To jego prywatna sprawa. Tylko dlaczego kłamie, że w Brygidzie znalazł się przypadkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
klip-klap Re: Mikke 10.05.04, 15:28 Gość portalu: maruda napisał(a): > Sam, w poprzednim poście udowadniałeś, że UPR i SO nie warczą na siebie. Więc > porozumienie jest. Nic takiego nie pisałem. > Dla mnie dyskredytujący jest sam fakt bywania polityków u Jankowskiego. Jeżeli > któryś z polityków ma coś do powiedzenia, to ja potraktuję to jako kłamstwo > właśnie w kontekście tej znajomości. > Podobnież celebra witania ich na mszy. To jest kpina. Ot, po prostu byli na mszy. > GW to akurat bardzo liche źródło wszelkich wiadomości. Jednak nie zmienia to > faktu bywania obu polityków w Brygidzie. > > Tekstu o sojuszu być nie musi. Partie na siebie nie warczą, więc jest. Domyślasz sie,ze jest. Drobna różnica. > Zamieszczony przez Ciebie link zakończony jest tytułem: "Tercet egzotyczny u > prałata". W tekście artykuł niejaki Robert Strąk zarzeka się, że przyjał sie > tylko pomodlić. Jest kilkadziesiąt kościołów w Trójmieści, biuro Strąka mieści > się w Gdyni, a on bidulek, czystym przypadkiem trafia do Brygidy na tę mszę. Nie należe do fanów Strąka. > I znów: poseł Strąk może się modlić, gdzie chce. W kościele, zborze, cerkwi, > synagodze czy meczecie. To jego prywatna sprawa. Tylko dlaczego kłamie, że w > Brygidzie znalazł się przypadkiem? Nie należę do fanów Straka,ani mnie tez on nie interesuje. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruda Re: Mikke IP: *.gdynia.mm.pl 10.05.04, 16:57 klip-klap napisał: > > Tekstu o sojuszu być nie musi. Partie na siebie nie warczą, więc jest. > > Domyślasz sie,ze jest. Drobna różnica. *********************** Efekt wskazuje na to, że jednak jest. A dla mnie sojusz nie musi być zawierany przy okrągłym stole w obecności trzech notariuszy. Istotą oceny polityki nie są dowody rzeczowe zbierane przez prokuratora, a właśnie pokazywanie się w obecności: tak biznesmenów reperezentujących silne lobby, jak i osób ze świata przestępczego, czy wreszcie działaczy o przykonaniach nacjonalistycznych oraz w obecności liderów zbieraniny zwanej LPR czy SO. Poglądy stricte gospodarcze Korwina-Mikke były zazwyczaj dla mnie do zaakceptowania, więc tym bardziej jestem rozczarowany jego pokazywaniem się na maszach prałata-nacjonalisty w obecności posłów wyjątkowo dziwnych ugrupowań. Odpowiedz Link Zgłoś
klip-klap Re: Mikke 10.05.04, 17:22 Po wyborach do PE przekonamy się czy coś z tego będzie. Na forum PE - byc może.W zakresie polityki krajowej - wątpię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PSYCHIATRA Re: Msza polityczna-czyli DEBIL W HABICIE. IP: *.dynamic.mts.net 10.05.04, 03:25 Jeszcze tak niedawno Jankowski swiecil bilboard coca coli pod olivia, przebieral sie za wielkiego mistrza zakonu krzyzackiego i odpawial msze dla gosci z Niemiec,paradowal w galowym mundurze admirala marynarki wojennej wokol swojej parafii. Zapytajmy tomsona czy aby nie byl ministrantem u Jankowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lista nr 18 imbecyl przedstawiał imbecylów i tyle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.04, 01:43 ... Odpowiedz Link Zgłoś