Gość: zza miedzy IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 23.05.04, 17:46 A co ten stojacy nad grobem Moskal moze zrobic w USA? Gietrychowi sie cos poprzestawialo, tak jak mnie litery w jego "przezwisku". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rrrrrrrroman Re: LPR liczy na KGB IP: *.nowa-wies.sdi.tpnet.pl 23.05.04, 18:05 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZZ LPR liczy na Moskala - tylko którego IP: *.top.net.pl 23.05.04, 19:15 Stosunki Ligi Giertychów z Moskalem są rzeczywiście wręcz symbiotyczne. Nie mam tu na myśli Moskala Edwarda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Świstak To żadna nowina... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.04, 20:27 Przecież od dawna wiadomo, że Giertychowi zawsze było bliżej do Azji niż do Europy. Stąd jego ciągotki do Moskali (poprawnie politycznie należy mówić: Rosjan). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZZ Re: To żadna nowina... IP: *.top.net.pl 23.05.04, 20:50 Ze względu na szacunek dla twórczości Adama Mickiewicza będę używać określenia "Moskal". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Świstak Re: To żadna nowina... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.04, 20:01 Gość portalu: ZZ napisał(a): > Ze względu na szacunek dla twórczości Adama Mickiewicza będę używać > określenia "Moskal". Ja też. Ale do czasu. Bo jeśli poprawność polityczna będzie rozwijała się w takim tempie, jak do tej pory, to wkrótce trzeba będzie przeprowadzić korektę twórczości Wieszcza, a potem być może mówić - analogicznie do afroamerykanina - azjoeuropejczyk ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Ameryki Moskal uczynil nas posmiewiskiem Ameryki!!!! IP: *.dynamic.mts.net 24.05.04, 06:32 Za swoje nie przemyslane , rasistowskie wypowiedzi Moskala,Kongres Polonii Amerykanskiej znalazl sie na liscie organizacji rasistowskich<obok kkk> dzialajacych na terenie USA przykre ale prawdziwe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tatuś Re: LPR liczy na Moskala IP: *.zbroslawice.sdi.tpnet.pl 24.05.04, 14:18 Niech mu wyśle wiersz "Do przyjaciół Moskali". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HS Re: LPR liczy na Moskala IP: *.in-addr.btopenworld.com 24.05.04, 16:40 Alez oba jelopy doskonale sie dobraly. Powinni wciagnac do swego grona jeszcze Zyrynowskiego, Le Pena i co najwazniejsze - niezrownanego Ojca Turkmenii, Turkmenbasze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZZ może trochę nie na temat IP: *.top.net.pl 24.05.04, 22:42 Słuchajcie, mam fajny pomysł: W czasie najbliższej wielkiej pielgrzymki do Mekki wysłać tam Kazimierza Świtonia, kilkanaście wywrotek żwiru i wielki krzyż. Fajnie będzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Świstak Bardzo dobry pomysł :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.04, 23:34 Odpowiedz Link Zgłoś