Gość: claymore IP: *.netten.pl 30.07.04, 15:01 Kto chce, niech wierzy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: francaise Re: Francja przyspiesza IP: *.bytow.sdi.tpnet.pl 30.07.04, 15:13 Kto nie chce, niech nie wierzy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WE_FRANCJI WYSTARCZYŁO POZBYĆ SIĘ 200 ŻYDÓW I LEPIEJ.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 21:45 Zaskakująco dobrze zrobił gospodarce francuskiej wyjazd Żydóe do Israela. Dobry Boże(żydowski), spraw aby opuścili także Polskę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ¥ Re: WYSTARCZYŁO POZBYĆ SIĘ 200 ŻYDÓW I LEPIE IP: *.bit / *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.04, 22:03 > Dobry Boże(żydowski), spraw aby opuścili także Polskę! Niestety ci nasi nie sa zbyt pobozni. To raczej tzw synagoga szatana. Spytaj sie kimmijkiego wielkiego mistrza chaosu, zepsucia, rozkladu, itp. Mam nadzieje ze niczego nie pominalem ;-) moj ty ambasadorze piekiel ;-P To mówi Pierwszy i Ostatni, który był martwy, a ożył: Znam twój ucisk i ubóstwo - ale ty jesteś bogaty - i [znam] obelgę wyrządzoną przez tych, co samych siebie zowią Żydami, a nie są nimi, lecz synagogą szatana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grisza Na tle arabusowskiej niecheci do Amerykanow IP: 64.28.22.* 30.07.04, 15:20 pewnie sie zabojadom dobrze sprzedaje bron i stad to przyspieszenie.Ze tez tylko nasza zbrojeniowka nie moze nic przyspieszyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: francaise Re: Nie do Amerykanow tylko Busha IP: *.bytow.sdi.tpnet.pl 30.07.04, 15:44 No wlasnie! A to jest roznica. Mozna nie lubic czyjejs polityki, ale czemu zaraz ta antypatie przelewac na caly narod? To, ze Bush, Chirac, Putin czy ktokoliwek inny prowadzi polityke, ktora moze nam sie niepodobac to nie znaczy, ze zaraz mamy nienawidziec caly narod. To tak jakby ktos mnie nienawidzil za Kawsniewskiego czy Leppera. A co ja mam z nimi wspolnego?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as31 A niech tam żabojadom będzie...Jak poczują się le- IP: 194.181.190.* 30.07.04, 15:50 piej, to może się bedą w polityce mniej wygłupiać? A może odwrotnie: poczują się mocniejsi. Biez wodki nie razbieriosz... Odpowiedz Link Zgłoś