Dodaj do ulubionych

Verheugen ds. przemysłu?

IP: 193.122.47.* 11.08.04, 17:19
Ale on ma twarz na tym zdjeciu...Typowy Niemiec. Nic dodac, nic ujac.
Obserwuj wątek
    • Gość: sceptyk Re: Verheugen ds. przemysłu? IP: 24.129.15.* 11.08.04, 18:01
      Ty widzisz tylko twarz, ale nie wiesz jak pieknie on potrafi trzymac rece w
      kieszeniach (swoich), gdy odbiera wasalne holdy lub tez udziela wywiadow
      polskojezycznym mediom.
      • Gość: Darek Re: Verheugen ds. przemysłu? IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 11.08.04, 18:14
        Wasalem sie trzeba urodzic,aby sie nim czuc,wiec jezeli wasal podpisny Sceptyk
        ma pretensje do swoich panow zza zachodniej granicy to jego problem.ja na pewno
        nie jestem wasalem,sie niem nie czuje i nie zamierzam podporzdkowywac sie
        schizofrenicznym wizjom wytyczanym przez SCEPTYKA.Mysle ze podobnie do mnie
        mysli wiekoszosc moich rodakow,ktorzy potrafia patrzec ma reszte UE na
        partnerskich warunkach.
      • Gość: Polka Ladne usta ma Verheugen .... IP: *.wol.be.prserv.net 12.08.04, 19:26
        Na wlasne oczy, widze go czesto i ma ladne usta (bez operacji).
        • Gość: lekarz Re: Ladne usta ma Verheugen .... IP: *.hanz.com / *.hanz.com 18.08.04, 23:07
          Gość portalu: Polka napisał(a):

> Na wlasne oczy, widze go czesto i ma ladne usta (bez operacji).

czy to nie jes zajecza warga ?
    • Gość: niemiec Re: Verheugen ds. przemysłu? IP: 5.5R* / *.prosiebensat1.net 11.08.04, 18:37
      twoja wypowiedz swiadczy o twojej inteligencji - typowo polskiej -
      • Gość: Esteta [...] IP: *.web.thalamus.se 11.08.04, 20:29
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Foto reporter Twarz na zdjeciu IP: *.wol.be.prserv.net 12.08.04, 19:30
      Zobac jaka negatywna twarz ma Danusia Huebner ! Zobac jakie piekne usta ma
      Verheugen !
    • pereop czy to jest super komisarz? 13.08.04, 08:19
      czy to jest ten super komisarz którym miał zostać a którym straszono?

========================
      Are you there?
      • Gość: Durne to EU ! Omalo zniszczylby Cypr a teraz sprobuje Europe !!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.08.04, 13:23
        • pereop Re: Omalo zniszczylby Cypr a teraz sprobuje Europ 17.08.04, 08:24

nie odpowiedziałeś na moje pytanie

===================================================
          Jeśli nie jesteś jednym z nich, już jesteś jednym z nas, wiec chodź i dolącz do
          nas!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka