Gość: Jacek IP: 193.122.47.* 11.08.04, 17:19 Ale on ma twarz na tym zdjeciu...Typowy Niemiec. Nic dodac, nic ujac. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sceptyk Re: Verheugen ds. przemysłu? IP: 24.129.15.* 11.08.04, 18:01 Ty widzisz tylko twarz, ale nie wiesz jak pieknie on potrafi trzymac rece w kieszeniach (swoich), gdy odbiera wasalne holdy lub tez udziela wywiadow polskojezycznym mediom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Verheugen ds. przemysłu? IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 11.08.04, 18:14 Wasalem sie trzeba urodzic,aby sie nim czuc,wiec jezeli wasal podpisny Sceptyk ma pretensje do swoich panow zza zachodniej granicy to jego problem.ja na pewno nie jestem wasalem,sie niem nie czuje i nie zamierzam podporzdkowywac sie schizofrenicznym wizjom wytyczanym przez SCEPTYKA.Mysle ze podobnie do mnie mysli wiekoszosc moich rodakow,ktorzy potrafia patrzec ma reszte UE na partnerskich warunkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polka Ladne usta ma Verheugen .... IP: *.wol.be.prserv.net 12.08.04, 19:26 Na wlasne oczy, widze go czesto i ma ladne usta (bez operacji). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lekarz Re: Ladne usta ma Verheugen .... IP: *.hanz.com / *.hanz.com 18.08.04, 23:07 Gość portalu: Polka napisał(a): > Na wlasne oczy, widze go czesto i ma ladne usta (bez operacji). czy to nie jes zajecza warga ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niemiec Re: Verheugen ds. przemysłu? IP: 5.5R* / *.prosiebensat1.net 11.08.04, 18:37 twoja wypowiedz swiadczy o twojej inteligencji - typowo polskiej - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Esteta [...] IP: *.web.thalamus.se 11.08.04, 20:29 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Foto reporter Twarz na zdjeciu IP: *.wol.be.prserv.net 12.08.04, 19:30 Zobac jaka negatywna twarz ma Danusia Huebner ! Zobac jakie piekne usta ma Verheugen ! Odpowiedz Link Zgłoś
pereop czy to jest super komisarz? 13.08.04, 08:19 czy to jest ten super komisarz którym miał zostać a którym straszono? ======================== Are you there? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Durne to EU ! Omalo zniszczylby Cypr a teraz sprobuje Europe !!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.08.04, 13:23 Odpowiedz Link Zgłoś
pereop Re: Omalo zniszczylby Cypr a teraz sprobuje Europ 17.08.04, 08:24 nie odpowiedziałeś na moje pytanie =================================================== Jeśli nie jesteś jednym z nich, już jesteś jednym z nas, wiec chodź i dolącz do nas! Odpowiedz Link Zgłoś