Gość: a&w IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 28.08.02, 17:50 Dlaczego w Rzeszowie nie ma fajnej knajpy, czy to moze wynik "proby" przystopienia Polski do UE? Malo kto sie nad tym zastanawial. Wydaj nam sie ze to jest problem godny uwagi!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marians Re: knajpy IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 28.08.02, 17:53 mysle ze masz racje, trzeba sie nad tym powaznie zastanowic. To moze byc jakas prowokacja. Sfrustrowani Polacy beda latwiejszym celem dla zmasowanego ataku na ich tożsamość narodowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mjka Re: knajpy IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 28.08.02, 17:56 Ciesze sie ze ktos w koncu podja taki problem Naprawde mam dosc siedzenia na tych "brudnych" rzeszowskich lawkach. Jestem tylko ciekawa jednego, co bedzie jak faktycznie dostaniemy sie do tej calej Uni Euroejskiej, az strach pomyslec!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klikker Re: knajpy IP: 199.243.85.* 29.08.02, 03:14 Gość portalu: mjka napisał(a): > Ciesze sie ze ktos w koncu podja taki problem Naprawde mam dosc siedzenia na > tych "brudnych" rzeszowskich lawkach. Jestem tylko ciekawa jednego, co bedzie > jak faktycznie dostaniemy sie do tej calej Uni Euroejskiej, az strach pomyslec! > ! Bez wizy i kontroli paszportowej pojade wyprobowac lawki w Paryzu. Odpowiedz Link Zgłoś