Gość: UE IP: *.riz.pl 09.12.02, 18:03 Mam nadzieje, że Ci panowie po referendum akcesysjnym beda mocno niezadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rodak Re: LPR straszy UE IP: *.ti.telenor.net / *.ti.telenor.net 09.12.02, 18:24 Oto powstał nowy Komitet Ocalenia Narodowgo. Też jak w roku 81 chce ocalać naród przed narodem czy społeczeństwo przed społeczeństwem. Panie Wrzodak i Giertych. Idźcie w ramiona Słowian na Wschodzie i ocalcie się sami. Zostaje Wam jeszcze na pociechę Białoruś i Rosja. bo reszta, także ta wyszehradzka też nie daje się zbawiać swoim "wrzodakom". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: LPR straszy UE IP: *.dip.t-dialin.net 09.12.02, 23:55 komu obic mordy,jesli wygraja referendum przeciwnicy unii,jesli za 10 lat biedni jak bialorusini bedziemy jezdzic za chlebem do czechow,litwinow,wegrow,jesli LPR zniknie a giertych sprytnie palnie sobie w konski leb. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lysy Re: LPR straszy UE IP: *.hartford-06rh16rt.ct.dial-access.att.net 10.12.02, 05:46 Mysle ze zostala im tylko Bialorus :), Rosja pomalu dochodzi do zmyslow pod wodza Wolodii Kagiebekowicza Putina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tr Re: LPR straszy UE IP: *.sympatico.ca 09.12.02, 18:57 O nie - nawet grosika dla tych oszolomow z podatkow .Chca informowac - za wlasne poselskie diety a jak za malo to niech ociec derektor ich wspomoze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PABLO Re: LPR straszy UE IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.12.02, 19:14 Gość portalu: tr napisał(a): > O nie - nawet grosika dla tych oszolomow z podatkow .Chca > informowac - za wlasne poselskie diety a jak za malo to niech > ociec derektor ich wspomoze. Rozumiem że istnieje tylko jedna słuszna opcja która będzie wspomagana z podatków Szanownego Pana. Ja z kolei nie życzę sobie kretyńskich klipów z Wołoszańskim, który za moje pieniądze zjeździł pół Europy i wziął bodajże 150 000 zł za opowiadane o unii bzdety. Niestety wychodzi na Sz.P. Przedpiszcę: z podatków będzie opłacany tylko prounijny cyrk. Panowie eurofani tak boją się jakiejkolwiek dyskusji że LPRu do TVP nie wpuszczą. Rozumiem że jest to wielkie zwycięstwo demokracji albowiem nieważne kto jak głosuje ważne aby wybierano właściwych ludzi (najlepiej z byłej SB, ci zadbaja o interes kraju). A więć bezdyskusyjnie i bezrefleksyjnie do Unii!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szczupy Re: LPR straszy UE 09.12.02, 23:20 > O nie - nawet grosika dla tych oszolomow z podatkow .Chca > informowac - za wlasne poselskie diety a jak za malo to niech > ociec derektor ich wspomoze. A co? Boisz się, że nie starczy na kolczykowanie krówek i 100000 dodatkowych urzędników, koniecznych do funkcjonowania naszego kraju po wstąpieniu. Jak takiś troskliwy o budżet to zastanów się co popierasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grinch Re: LPR straszy UE IP: 129.81.192.* 09.12.02, 19:05 Niech Ci panowie z PKN-u (Komitet Niepodleglosci? a wydawalo mi sie, iz Polska jest w koncu niepodlegla...) powiedza cos wiecej n.t. kto demoralizuje ich rodziny. Niemiec "co nie bedzie nam plul w twarz"? Urzednicy z Brukseli? Polscy zwolennicy Unii Europejskiej? Przeciwnicy Ojca Rydzyka? Telewizja publiczna? Innowiercy? Lalka Barbie? Kardynal Law z Bostonu? Ksiazki Sw. Pamieci Boya-Zelenskiego? Jerzy Urban? Cyklisci (bo ci zawsze sa wszystkiemu winni...)? Przy okazji, panom z PKN-u zycze milych chwil, np. spedzonych przy wodeczce z Bracmi Slowianami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Subcomm Koalicja PKN skazany na porażkę? IP: 212.160.245.* 09.12.02, 19:27 Wychowałem się za granicą i jestem w kraju dopiero od półtora roku. Czuję się Polakiem i od czasu kiedy wreszcie przyjechałem tu na stałe próbuję sobie parę rzeczy wytłumaczyć. Otóż niesamowitym jest dla mnie to jak wiele osób z przeróżnych grupek ideologicznych udaje się ściągnąć pod jeden sztandar. Wydaje mi się iż antysemici, ultrakatolicy, radykalni nacjonaliści, dewotki, tropiciele wyimaginowanej masonerii, wszelkiej maści szowiniści i pewnie parę tysięcy schizofreników obrało sobie Unię Europejską za wspólnego wroga. Co jest dla mnie zastanawiającym to fakt iż praktycznie każde z ugrupowań stanowiących tą wesołą trupę nienawidzi Unię z zupełnie różnych od siebie powodów. Przecież praktycznie żadna z wielbiących ojca Rydzyka dewotek, nie powinna tolerować szalikowców Tejkowskiego których celem jest spuścić wpierdol komukolwiek za byle co. Oni z kolei w normalnych warunkach woleli by walić swą wygoloną głową w mur niż siedzieć w kościele i wysłuchiwać kazań księdza prałata. Ci już go tam słuchają idąc za głosem serca powinni raczej się obruszyć na wieść o tym iż można nie kochać chrześcijańskiego bliźniego swego tylko dlatego że jest studentem filologii polskiej z Kenii lub Niemiec. Takich nacjonalistów na przykład szlag powinien trafić jak im ktoś wpaja że Oświęcim to były tylko kolonie odchudzające i że Żydzi, Polacy, Czesi i pół Europy Wschodniej byli tam tylko na kuracji, a już na pewno nie gazowano ich tam na śmierć. Wydaje mi się iż jest to pewien fenomen polityczny który daleko wykracza poza jednoczącą moc stereotypu wspólnego wroga. Przecież każda z tych jakże odrębnych grup chyba dokładnie zdaje sobie sprawę iż po wspólnym doprowadzeniu do negatywnego przegłosowania referendum ta koalicja nie jest w stanie zaproponować jednolitej alternatywy rozwoju politycznego. Natomiast ewidentnym jest to iż jakiekolwiek propozycje składane przez te grupy z osobna nie uzyskają większościowego poparcia społeczeństwa które będzie odrzucać ich propozycje ze względu na uprzednie koalicyjne afiliacje z innymi oszołomami. Dlatego tez wydaje mi się iż ta cała akcja jest z góry skazana jest na niepowodzenie. Może się mylę. Może mój pobyt na zdeprawowanym zachodzie zrobił ze mnie zdegenerowanego żydokomunistycznego masona pedofila i sam o tym nie wiem? Napiszcie co o tym sądzicie Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
tropi_ciel Re: Koalicja PKN skazany na porażkę? 09.12.02, 19:40 otoz wypowiedzials sie w sposob bardzo wywazony, i obawiam sie ze niezrozumialy dla tzw oszolomow. moim zdaniem masz calkowita racje, partie, czy tez lepiej ujmujac, ugrupowania rzeciwne EU ne moga zaproponowac nic konstruktywnego poniewaz poza negacja, nic nie glosza. czyli w przypadku wygranego przez nich eferendum, i ewentualnym przejeciu wldzy nie beda wstanie NICZEGO zaproponowac w zamian. (chyba ze w morde::))))))))). mam tylko nadzieje ze narod zdaje sobie z tego sprawe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Re: LPR straszy UE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.02, 23:25 lpr nie straszy UE po prostu mówi o niej prawdę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: LPR straszy UE IP: *.dip.t-dialin.net 10.12.02, 00:13 z trzech typow prawd to jest wlasnie gowno prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lysy Re: LPR straszy UE IP: *.hartford-06rh16rt.ct.dial-access.att.net 10.12.02, 05:55 LPR mowi prawde ???:) 'Prawda jest jak dupa, kazdy ma swoja' !!! A pozatym byla(jest?) kiedys taka gazeta co sie nazywala 'Prawda' i tez mowila taka sama 'prawde'jak LPR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KLEKS Re: LPR straszy UE IP: *.indisoft.com / 192.168.98.* 10.12.02, 11:22 LPR straszy? Gazeza Wyborcza wyjatkowo nachalnie, wlasnie w stylu agitek partyjnych z Prawdy agituje. A my potrzebujemy informacji. Wszystkie proby zorganizowania debaty poswieconej tej sprawie torpeduja zwolenicy Anschlußu. W innych krajach srodki finansowe oraz czas antenowy byly skrupulatnie przestrzegane. Odpowiedz Link Zgłoś
bielszczanin1 Re: LPR straszy UE 10.12.02, 11:28 Grupa inicjatywna Polskiego Komitetu Niepodległościowego w skr. POLSKIE KO. NIE., to plagiat kabaretu KOŃ POLSKI. Nie przeszkodzi ona naszemu eejściu do UE choćby ze złości PĘK WRZODAK GIETRYCHOWI! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realista Re: LPR straszy UE IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 11.12.02, 12:43 Im więcej wiem tym bardziej przekonuję się na NIE. Mam nadzieję, że jeszcze rok i UE przestanie istnieć ! Odpowiedz Link Zgłoś
heimer Re: LPR straszy UE 11.12.02, 16:00 Gość portalu: UE napisał(a): > Mam nadzieje, że Ci panowie po referendum akcesysjnym > beda mocno niezadowoleni. Powiem wiecej. Mam nadzieje, ze w ramach protestu i niezadowolenia wyjada z Polski w nieznanym kierunku i na zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś