Gość: Sebar IP: *.icpnet.pl 17.04.03, 19:01 Tylko ze wedlug Czyraka Francja ma byc rodzicem a reszta Europy (szczegolnie czesc wschodnia) pokornym, karnym dzieckiem sluchajacym co tatus ma do powiedzenia... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jobar Re: Prezydent Chirac o rozszerzeniu w Atenach IP: 193.188.118.* 17.04.03, 19:24 Chirac powiedzial,co wiedzial.N.p.to,ze Europa bedzie bardziej zlozona,gdy bedzie skladala sie z 25-ciu panstw,niz wtedy gdy skladala sie tylko z 15-tu.Jak wielkim mezem stanu trzeba byc aby dojsc do takiego wniosku? Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Prezydent Chirac o rozszerzeniu w Atenach 17.04.03, 19:53 Gość portalu: jobar napisał(a): > Chirac powiedzial,co wiedzial.N.p.to,ze Europa bedzie bardziej > zlozona,gdy bedzie skladala sie z 25-ciu panstw,niz wtedy gdy > skladala sie tylko z 15-tu.Jak wielkim mezem stanu trzeba byc > aby dojsc do takiego wniosku? Francuskim ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JÓZEK Re: Prezydent Chirac o rozszerzeniu w Atenach IP: 217.11.133.* 17.04.03, 19:32 NO I DOBRZE KAŻDY CHCIAŁBY MIEĆ MĄDREGO I SILNEGO OJCA NAJLEPIEJ ŻEBY BYŁ MINISTREM LUB PREZYDENTEM. JEŻELI TEN OJCIEC POSTAWI MNIE NA NOGI I ZAPEWNI MI PRZYSZŁOŚĆ TO CHWAŁA, LICZĘ BARDZIEJ NA NIEGO NIŻ AMERYKĘ. Odpowiedz Link Zgłoś
gucio60 Re: przy stole 17.04.03, 20:24 siedzac mozesz walnac piescia w stol, bedziesz mial prawo jako czlonek rodziny - wedle slow samego chiraka, mam to nagrane na tasmie i mozemy mu zawsze to przypomniec, nie wymiga sie na serio - to sa jego pobozne zyczenia, ktore nigdy sie nie spelnia na szczescie we wspolnym rynku bedziemy mieli 25 samodzielnych panstw na polnoc europy zawsze mozemy liczyc jesli bedziemy z nimi solidarni, oni takze nie palaja zbytnia miloscia do francji a wiec bez obaw, chirak juz dzis jest w potrzasku i tylko to mu pozostalo, pogadac o wielkosci francji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafal Re: przy stole IP: *.proxy.aol.com 18.04.03, 02:01 gucio60 napisał: > siedzac mozesz walnac piescia w stol, bedziesz mial prawo jako czlonek rodziny > - > wedle slow samego chiraka, > mam to nagrane na tasmie i mozemy mu zawsze to przypomniec, nie wymiga sie > na serio - to sa jego pobozne zyczenia, ktore nigdy sie nie spelnia > na szczescie we wspolnym rynku bedziemy mieli 25 samodzielnych panstw > na polnoc europy zawsze mozemy liczyc jesli bedziemy z nimi solidarni, oni > takze nie palaja zbytnia miloscia do francji > a wiec bez obaw, chirak juz dzis jest w potrzasku i tylko to mu pozostalo, > pogadac o wielkosci francji TY JESTES GLUPSZY NIZ USTAWA PRZEWIDUJE. Byla kiedys taka odzywka pasujaca idealnie do ciebie. Byla tez taka piosenka "zielono mi". Tez dla ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.Czyrak-prezydent Europy Re: Prezydent Chirac o rozszerzeniu w Atenach IP: *.proxy.aol.com 18.04.03, 13:01 Gość portalu: JÓZEK napisał(a): > NO I DOBRZE KAŻDY CHCIAŁBY MIEĆ MĄDREGO I SILNEGO OJCA NAJLEPIEJ ŻEBY BYŁ > MINISTREM LUB PREZYDENTEM. JEŻELI TEN OJCIEC POSTAWI MNIE NA NOGI I ZAPEWNI MI > PRZYSZŁOŚĆ TO CHWAŁA, LICZĘ BARDZIEJ NA NIEGO NIŻ AMERYKĘ. Joziu, ja ciebie postawie na nogi, bedziesz pysk-keeper w mojej legii cudzoziemskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Nowomowa Czyraka! IP: *.chello.pl 18.04.03, 00:15 Po ostatnich wystapieniach Czyraka, proponuje olac jego nic nie znaczace i glupie wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pantera Re: Prezydent Chirac o rozszerzeniu w Atenach IP: 152.19.37.* 18.04.03, 07:03 Czyrak to moj ulubiony gadula. Nawija na kazdy temat co prawda bez ladu i skladu ale brzmi powaznie. Uwierze w jego slowa jak Francja dzielnie podporzadkuje sie jakiejs inicjatywie polskiej czy czeskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.Czyrak-prezdent Europy Re: Prezydent Chirac o rozszerzeniu w Atenach IP: *.proxy.aol.com 18.04.03, 13:09 Gość portalu: Pantera napisał(a): > Czyrak to moj ulubiony gadula. Nawija na kazdy temat co prawda bez ladu i sklad > u ale brzmi powaznie. Uwierze w jego > slowa jak Francja dzielnie podporzadkuje sie jakiejs inicjatywie polskiej czy c > zeskiej. Bezczelny cham!!!!Francje chce ponizyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: es Re: Prezydent Chirac o rozszerzeniu w Atenach IP: 143.93.229.* 18.04.03, 19:01 A ja uwazam ze najpozniej ze jakies 50, 60 lat rozleci sie ta cala Unia i bedzie po sprawie. I zreszta slusznie. A do tego czasu zawsze beda tam rowni i rowniejsi. A gdzie bedzie Polska? Tu nie trzeba byc Czyrakiem, zeby to przewidziec. Nikt normalny, tzn. zwyczajni ludzie nie chca Polski w swoim towarzystwie, co ja poniekad rozumiem. Tez by mi sie nie chcialo z nikim dzielic, tym co mam. Jak na razie to cala ta lewica same glupoty wyprawia. Niby to wierza w rozsadek ludzki i sa bardzo socjalni. Jak dla mnie to za duzo tej socjalnosci. Polacy powinni dotknac sie wlasnego nosa, i zaczac samym cos robic ze swoim bagnem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RYSZARD Re: Prezydent Chirac o rozszerzeniu w Atenach IP: *.inter / 192.168.1.* 19.04.03, 15:39 PRZYSZŁO WYPIĆ TO PIWO, KTÓRE SIĘ NAWARZYŁO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: http://www.euroinfo.xu.pl/ ==> http://www.euroinfo.xu.pl/ ==> nie daj się okraść! CZY IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 20.04.03, 10:27 <a href="http://www.euroinfo.xu.pl/"target="_blank">www.euroinfo.xu.pl/</a> ==> nie daj się okraść! CZYTAJ Odpowiedz Link Zgłoś