Dodaj do ulubionych

Przeciwnicy UE to CHORA część społeczeństwa

17.05.03, 07:08
To pełne poszanowania wobec ludzi o innych poglądach stwierdzenie padło z ust
TOWARZYSZA Mieczysława Rakowskiego.
Towarzysz prezydent je potwierdził :
"Jesteście jak intelektualne wydmuszki nic poza tym"
I jak tu się dziwić, że tylko zwolennicy Unii mają prawo do prezentowania
swoich poglądów TV iradiu.
Wypadąłoby się cieszyć, że jeszcze przeciwników UE nie zamykają do więzień
albo do szpitali jak w ZSRR.

Całość :
"Dzisiaj prezydent Aleksander Kwaśniewski przekonywał mieszkańców Słupska, by
w czerwcowym referendum opowiedzieli się za członkostwem Polski w Unii
Europejskiej. - To jest nasza siła i nie zagwiżdżecie tej siły, żebyście nie
wiem ile dmuchali jeszcze w swoje gwizdki. Jesteście jak intelektualne
wydmuszki nic poza tym - powiedział protestującym przeciw wejściu do UE.

Spotkanie zakłócała gwizdami i okrzykami grupa członków i sympatyków Ligi
Polskich Rodzin, Młodzieży Wszechpolskiej oraz Niezależnego Zrzeszenia
studentów Pomorskiej Akademii Pedagogicznej.

Na placu przed ratuszem zebrało się około 4 tys. ludzi. Połowę czasu
przeznaczonego na namawianie mieszkańców Słupska do głosowaniu na tak,
prezydent poświęcił na apelowanie do zwolenników LPR i młodzieży
wszechpolskiej i NZS'u o zrozumienie i pozytywne głosowanie.

Razem z prezydentem Kwaśniewskim do wejścia do UE przekonywał słupszczan były
premier Mieczysław Rakowski. - Uważam, że przeciwnicy UE reprezentują chorą
część społeczeństwa polskiego. Wejście do Europy to szansa - mówił.

Wizyta prezydenta w Słupsku zbiegła się z 15 rocznicą podpisania pierwszego w
Europie porozumienia pomiędzy miastami Polski, Anglii i Niemiec: Słupska,
Carlisle i Flensburga. Dzisiaj porozumienie odnowiono.

Kwaśniewski odsłonił tablicę nowego patrona Gimnazjum nr 1 w Słupsku Roberta
Schumana, niemieckiego działacza politycznego, autora propozycji pojednania
niemiecko-francuskiego, poprzez połączenie obu państw w jedną wspólnotę
gospodarczą. Tzw. Plan Schumana zapoczątkował trwający do dziś proces
integrowania Europy.

- Myślę, że będziecie starali się być nie tylko dobrymi słupszczanami,
Polakami ale także i Europejczykami i przygotujecie się do tej roli choćby
dobrze się ucząc - powiedział prezydent odsłaniając tablicę z patronem szkoły.

W ramach programu "Internet w szkole" prezydent wręczył dyrektorowi dokumenty
przekazania 11 komputerów i otworzył 19 pracownię komputerową na Pomorzu."

fakty.interia.pl/news?inf=387310
PS : to, że głupek z PAP nie wie, że Robert Schuman był politykiem
francuskim, a nie niemieckim,
to już jest "szczegół".

Obserwuj wątek
    • Gość: , Witamy ekstreme. IP: *.dsl.pltn13.pacbell.net 17.05.03, 08:37
      Niezwykle interesujace jest pokazanie sie publiczne togo potwora Rakowskiego.

Bylem wtedy w Polsce i widzialem jak wygrazal opozycji krawatem.
      Pamietam jaka wscieklosc wsrod ludzi to wywolalo.

Wtedy chcial opozycje wieszac, to ciekawe co teraz mysli.

Jezeli Rakowski czuje sie na tyle bezkarnie, aby jako wolny czlowiek reklamowac
      publicznie unie, to ja wprost przestaje uwazac Polske za kraj demokratyczny.

Poziom agresji i braku zrozumienia wsrod zwolennikow akcesji jest zdumiewajacy.
      A pokazanie sie na scenie Rakowskiego to jakis zart.

A moze gosc ma talent?
      Talent do pokazywania sie w koncowce?
      Czy to nie Rakowski wyprowadzal sztandar PZPR?

DE JA VU.
      • Gość: gargulec Re: Witamy ekstreme. IP: *.chello.pl 17.05.03, 11:19
        deja vu - "deja" pisze sie razem panie poligloto
    • Gość: ll Re: Przeciwnicy UE to CHORA część społeczeństwa IP: *.chello.pl 17.05.03, 11:58
      TAK dla UE
      • Gość: K.J. Re: Przeciwnicy UE to CHORA część społeczeństwa IP: 144.139.191.* 17.05.03, 14:45
        Gość portalu: ll napisał(a):

> TAK dla UE

A dlaczego "tak"?
        • Gość: ll Re: Przeciwnicy UE to CHORA część społeczeństwa IP: *.chello.pl 17.05.03, 15:56
          bo nie jestem sflustrowanym i bojaźliwym pesymistą
          • Gość: K.J. Re: Przeciwnicy UE to CHORA część społeczeństwa IP: 144.138.225.* 17.05.03, 17:51
            Gość portalu: ll napisał(a):

> bo nie jestem sflustrowanym i bojaźliwym pesymistą

No to już usłyszałem slogany, a teraz chciałbym usłyszeć rzeczowe argumenty.
            • Gość: ll Re: Przeciwnicy UE to CHORA część społeczeństwa IP: *.chello.pl 17.05.03, 17:54
              to ma byc slogan ? slogan to UE = ZSRR
    • bebokk NIE MA BŁĘDÓW W BROSZURZE PREZYDENTA ! 17.05.03, 14:35
      Prezydent: nie ma błędów w broszurze
      17.05.2003 13:47
      W broszurze informacyjnej o referendum unijnym, przesłanej przez prezydenta do
      wszystkich rodzin w kraju, nie ma błędów - zapewnił Aleksander Kwaśniewski.

Kwaśniewski powiedział dzisiaj dziennikarzom podczas otwarcia lotniczego
      pikniku w Góraszce pod Warszawą, że dzięki jego listowi nikt nie będzie mógł
      powiedzieć, ze nie wiedział o referendum.

- Bardzo wielu Polaków narzeka na brak informacji, dlatego jest mój list i
      prośba - powiedział prezydent. - Po pierwsze - jest to informacja - sprawdzona,
      potwierdzona i od razu mówię - tam nie ma żadnych błędów, to jest wszystko
      napisane przez fachowców, którzy pracowali nad traktatem akcesyjnym - zapewnił
      prezydent.

- A po drugie, w mojej broszurze są dostępne adresy i jeśli są dalsze pytania,
      odpowiada na nie - zarówno moja kancelaria, jak i inne instytucje - drogą
      elektroniczną, albo taką, jaką chcemy - powiedział.

Wyjaśnił, że celem broszury jest, by każdy z naszych rodaków miał pewność, że
      został poinformowany. - No a decyzję podejmie suwerennie, mam nadzieję, że
      będzie to decyzja na tak. Natomiast referendum - głosowanie, będzie oparte o
      pełną wiedzę i dzisiaj nikt w Polsce nie może powiedzieć, że brakuje mu
      informacji - dodał.

Podczas dwudniowego pikniku lotniczego w Góraszce, który rozpoczął się dzisiaj,
      działają punkty informacji europejskiej.(PAP)
      fakty.interia.pl/news?inf=387402
    • Gość: end Jezeli choroba jest brak myslenia to tak! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.03, 16:03
      Co widac na tym forum doskonale.
      • bebokk Skoro jestesmy chorzy i nie myślimy, to dlaczego . 17.05.03, 16:48
        ...macie takiego panicznego stracha przed udostępnieniem mediów
        europrzeciwnikom ?
        Dlaczego wszelkimi spoosobami blokujecie wszystkie niewygodne informacje w TV
        i radiu
        i nie dopuszczacie do zadnej otwartej dyskusji ?
        Dlaczego nonstop leci kłamliwa propaganda sukcesu,
        a każdy niewygodny problem jest ignorowany ?
        • Gość: end Do bebboka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.03, 16:54
          Beboczku,
          Bo jak byscie dostali wszystkie media, to juz nie trzeba byloby referendum
          przeprowadzac.
          Nie wystarczy osmieszanie sie tutaj?
          A poza tym macie radyjo, i jak mowicie slucha go 5 mln ludzi (ciekawe swoja
          droga?)
          • bebokk Prawda dla was eurofanatyków jest brutalna 17.05.03, 18:28
            Nie jestem słuchaczem radyja, nie jestem z LPR, ani z Samoobrony.
            Jetem liberałem.
            Ja nie twierdziłem jak Rakowski, Kwaśniewski i Miller, ze nie ma alternatywy
            dla sojuszu z ZSRR,
            a teraz twierdzą, że nie ma alternatywy dla Unii.

Wy zwyczajnie boicie się jednego, że nawet nawiedzeni słuchacze radyja was
            zagną,
            bo wasze kłamstwa są na poziomie tak tandetnymn,
            że każda szczera dyskusja pokazałaby, że KRÓL PROPAGANDY ZA UE JEST NAGI
            • Gość: end Ty liberal?! Beboczku, prosze ciebie! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.03, 18:34
      • Gość: , choroba jest brak myslenia IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 17.05.03, 16:49
        Doskonale widac w tym TWOJ wklad end.
        • Gość: end O Pan od prokuratury Millera! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.03, 16:56
          Witamy, co tam slychac w MSW?
          • Gość: , Przyznaje uczciwie, ze nie rozumiem. IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 17.05.03, 16:59
            To musi byc jakis twoj wyrafinowany, nowy sposob myslenia.
            Albo zaowalowany dowcip.

Tak czy inaczej, musisz sie bardziej postarac.
            • Gość: end Re: Przyznaje uczciwie, ze nie rozumiem. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.03, 18:33
              No i jak z wami rozmawiac, jak wy nie znacie slow ktorych chcecie uzywac i nie
              pamietacie co pisaliscie wczesniej?
              Z czym do ludzi.
              • Gość: , inwencji ci brakuje end IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 17.05.03, 18:46
                Dawaj link.
                • Gość: end Synku! Dawaj to ty mozesz mowic do rydzyka! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.03, 19:13
                  Ale nie do mnie.
                  Sam sobie poszukaj.
                  To juz nie wiesz co piszesz?
                  Smutne to, ale wierze ci.
    • Gość: andrzej Rakowski a upadajaca Unia Europejska IP: *.chello.pl 17.05.03, 17:02
      Jesli Rakowski agituje za Unia, to wyniki prawdziwych sondazy musza byc
      naprawde niepokojace.
      Co do choroby tego spoleczenstwa to jak na dloni widac, ze najbardziej
      chora jego czescia jest tzw. nomenklatura wywodzaca sie z dawnych
      struktur PZPR, ZSP, ZSMP i ZMW.
      To ludzie moralnie zepsuci, konformisci gotowi mataczyc i rozkradac
      majatek narodowy.
      Taka jest niestety prawda.
      • Gość: robi Re: Rakowski a upadajaca Unia Europejska IP: *.dialup.warszawa.pl 17.05.03, 17:10
        Niech idą za Kwaśniewskim, Millerem, Rakowskim ku świetlanej przyszłości
        zwnanej UE. To nic,że tam teraz recesja i że przez 3 najbliższe lata będziemy
        dopałcać do budzetu UE. To nic,że nasz budzet to beczka prochu i niewiele już
        trzeba, aby nerwy puściły spekulantom. To nic,że reformy odkłada się na bliżej
        nieokreślony termin, bo niepolitycznie jest ogłaszać niepopularne decyzje przed
        referendum. To wszystko nic nie znaczy dla eroślepców, bo Kwaśniewki i Miller
        mówią im, że będzie lepiej.
        • Gość: end Ero? Ty chyba szukasz innego forum! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.03, 18:37
          Czy rakowski ci sie sni po nocach?
          A to juz powazny przypadek.
          • Gość: robi Re: Ero? Ty chyba szukasz innego forum! IP: *.dialup.warszawa.pl 17.05.03, 19:39
            Panie Koniec, to moja ostatnia odpowiwedź na Pańskie głupie docinki. Rado, kim,
            kai i heimer jak widać dostali wsparcie, szkoda, że tak marnej jakości.

Bez odbioru
      • Gość: , To dobrze ze pokazuja Rakowskiego. IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 17.05.03, 17:15
        To jest taki cyrk obwozny. W cyrku pokazuja malpy, a w kampanii Rakowskiego.
        Wstydzilby sie stary dziad tego. Ale oni jacys psychiczni sa.
        Problem w tym, ze te swinie maja zbyt duzo wladzy i pieniedzy. Ale czas leci
        szybciutko i jest szansa na wymiane aparatu na inny, nowszy.

Jedynie Urban wyrwal sie z tego calego kregu obludy i pluje na nich.
        Niby taki znajomy i przyjaciel komunistow, ale jak go pytali o Rywina, to
        odpowiadal jak Lew, a nie jak jakis Urban. Po prostu zyskuje szacunek w tempie,
        o jakie nikt by sie nie spodziewal. Szkoda tylko, ze jak juz w tych swoich
        pogladach ewoluuje, to nie szybciej, moze za 10 lat zacznie popierac UPR?

• Gość: gargulec Re: To dobrze ze pokazuja Rakowskiego. IP: *.chello.pl 17.05.03, 17:31
          To jak już będzie Urban popierał UPR to będzie dla Ciebie git chłopak?! Ciekawy
          przykład mentalności Kalego. Śmieszne, że jeszcze przed sekundą w naszej
          dyskusji w innym wątku zacząłeś mnie podejrzewać, że jestem z SLD... No cóż nie
          dość, że nie jestem, to gdyby pan Urban zaczął głościć wszem i wobec moje
          skromne poglądy, to szacunku mojego nie zdobył by tak czy owak. L'homme
          fiable... to się nazywa po francusku. Aha... a propos naszej dyskusji z
          wspomnianego innego wątku. Rozumiem, że tą cudowna naprawcza siłą w Polsce po
          referendum na nie miałby się stać UPR?! Wyprowadz mnie z błędu jeżeli się mylę.
          • Gość: wolny Polak Re: Rakowski agitator za ZSRR- stary komuch. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.03, 18:31
            Pamiętam tego starego dziada z lat 80 jak w Stoczni Gdańskiej do
            Solidarnościowców powiadał: wasza głupota sięga szczytom Himalajów , by
            podważać przyjaźń ze Zwiazkiem Radzieckim. ZSRR jast gwarantem sprawiedliwości
            społecznej w Polsce, dostawcą ropy naftowej i rud żelaza. Potem było straszenie
            rewizjonizmem niemieckim, imperializmem , etc.

Teraz jak patrzę na tego wstrętnego dziada i słucham agitki za
            eurokołchozem "nóż w kieszeni mi się otwiera".
            Po chwili reflekscji, uspakajam się i wierzę , że myśląca część społeczeństwa
            wyciągnie właściwe wnioski. Zastanowi się do czego "wpieprzyć" chcą Polskę
            TAKIE AUTORYTETY JAK m.f.rakowski.
            • Gość: end A jakie sa twoje autorytety? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.03, 18:41
              Wymien kilka. Jestem bardzo ciekawy.
            • Gość: , Rakowski agitator za ZSRR- stary komuch. IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 17.05.03, 18:59
              Sluchaj, a czy pokazali te swinie w TV?

To bylaby niezla panika.
              Moze nawet poparcie spadloby o 10%?

Czy Rakowski byl w TV?
              Co za parszywa morda, zapluty i zakazany ryj.
              Dobrze byloby te swinie zobaczyc w TV.

Ciekawe czy admin zdejmie te wypowiedz?
              To jest okropne slyszec ze ten dziad jeszcze tam jest.
              Pewnie emeryture kradnie podatnikom.
              sk...

• Gość: , z SLD. IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 17.05.03, 18:55
            "Wyprowadz mnie z błędu jeżeli się mylę."

Juz Cie wyprowadzam z bledu. Nie mam aktualnie zadnych preferencji wyborczych.
            UPR jest jedynie przykladem na kierunek ewoluowania pogladow Urbana.
            Z lewa do prawa. A moze podwazasz fakt, ze UPR jest prawicowe?
            Bo ewidentnie podkoloryzowales znaczenie mojej wypowiedzi.

"w naszej dyskusji w innym wątku zacząłeś mnie podejrzewać, że jestem z SLD"

Strasznie powaznie podchodzisz do drobnej pyskowy na forum GW.
            Ja po prostu zadalem Ci pytanie. Tak samo jak moglbym zadac ci pytanie czy
            jezdzisz fiatem. Podejrzenia Twoje sa tak szeroko rozbudowane, ze nalezaloby
            najwyrazniej zastanowic sie nad jakas kuracja.

Ja proponuje ponowne przemyslenie sprawy. I podsylam szybciutko przykladzik.
            Komu najbardziej zalezy na akcesji?
            SLD.

Jestes za akcesja?
            Jestes.

Wiec jestes po stronie SLD.

Ale przeciez ja Cie nie podejrzewam o kolegowanie sie z Rakowskim.
            To byloby z mojej strony zbytnie chamstwo. Zreszta ty masz dostep do internetu,
            a Rakowski to jedynie krawat potrafi rozwiazywac, a wiaze go pewnie zona.

Wiec sam widzisz, ze przeciez nie mozesz nalezec do SLD. Lepiej juz?

• Gość: end Tu tez sie z toba nie zgadzam! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.03, 19:34
              Nie doceniasz tow. rakowskiego.
              Taki glupi to on nie jest.
              Ale, najbardziej mnie bawi jak chcecie wlasnie wmowic, ze glosujac na tak
              glosuje sie razem z sld.
              Nastepne wybory juz na jesien (tak mysle) i sld juz nie bedzie.
        • Gość: end Nekrofilia! UPR nie zyje od jakis 5 lat! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.03, 18:39
          Pozostal tylko JKM, Michalkiewicz i Ty.
          • Gość: jeszce wolny Polak Re: jesteś skończony komuch - end IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.03, 22:43
            jeśli dla Ciebie autorytetem jest m.f.rakowski. Całe to towarzystwo włącznie
            z Milerem, Kwasem tzw. mgr to niewolnicy. Raz Moskwy teraz będą Brukseli.
            Pytasz o autorytety?JeST JEden , Papa - Jan Paweł II. Z historii wzorami mogą
            być Piłsudcki, E.Kwiatkowski, Grabski , Mościcki , etc.
            Porównaj 14-lecie międzywojenne i obecne . Tam odbudowa kraju po 123 letniej
            niewoli i morderczej wojnie z bolszewizmem tutaj niszczenie kraju.
            Tam nikt nie pomagał, tutaj cała UE. Tam nie było bloku wojskowego tutaj jest
            NATO i wraz, komuchom z SLD nie udaje się nic zbudować. Trwa ciągłe niszczenie
            kraju.
            • Gość: end Re: jesteś skończony komuch - end IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.03, 22:49
              Jezeli uwazasz ze olbrzymia wiekszoscia Polakow manipuluja glupcy, to co ty
              sadzisz o tym spoleczenstwie. To jest kwestia do zastanowienia dla ciebie.
              Pomysl troche.
              A co powiesz o urbanie w takim razie? Glupiec?
              I co to ma wspolnego z ocenami moralnymi tych ludzi?
              Pomysl troche dluzej.
              • Gość: end Bebokk, twoje watki dzisiaj popularne? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.03, 22:52
                Cieszysz sie, bo ja mysle, ze w twoim przypadku to watpliwa slawa.
                Ale jeszcze raz dziekuje za siebie i Gabi.
                • Gość: jeszce wolny Polak Re: Sadzę , że wiekszość Polaków IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.03, 00:56
                  dostosowuje się do poziomu Millera, kawsa , urbana i innych
                  aparatczyków.Pochodną rozumu mas społecznych są spekulacje polityków , klasy
                  rządzącej. Maszyna smonapędzejącego się chciejstwa niczym nie uzasadnionego -
                  unia pomoże!! ha,ha,ha. Bokser na ringu, walczący o nagrodę , będzie
                  przeciwnika głaskał i samemu się nadstawiał aby dostać w pysk. Od kiedy?
                  • Gość: end Sorry, ale to jest belkot! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.03, 00:59
                    I jezeli tego nie widzisz to juz bardzo zle z toba.
                    • Gość: Kondor Kennedego czesc druga w Polsce nastapi..... IP: 202.67.122.* 18.05.03, 02:22
                      i to pewnie nie dlugo.
                      • Gość: end A do kogo ty dziecko, chcesz strzelac? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.03, 02:30
                        Komus grozisz?
                        Powiedz mi, zwlaszcza, ze ty nie z Polski nadajesz?
                        • Gość: end Re: A do kogo ty dziecko, chcesz strzelac? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.03, 02:39
                          No powiedz nam, zwlaszcza, ze po 11 wrzesnia internet jest chyba bardzo
                          infiltrowany i i tak ciebie znajda.
                          Albo do odszczekaj jelopie jeden.
                          • Gość: marek Re: A do kogo ty dziecko, chcesz strzelac? IP: *.chello.pl 18.05.03, 09:31
                            Kolego, czy ty wystepujesz tu sluzbowo? Wiesz co to jest "wolnosc
                            slowa"?
                            • Gość: end Poczytaj sobie historie Polski! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.03, 12:00
                              I to ta niezbyt odlegla.
                              Nie trzeba szukac analogii amerykanskich.
                              I jezeli wiesz o czym jest mowa w tym watku i nie reagujesz na takie rzeczy,
                              to wybacz. Mnie to nie bawi, bo i w tym momencie to nie jest juz zabawa.
    • Gość: mirmat Czy w ZSREuropejskich powstana szpitale psychiat- IP: *.dialup.eol.ca 18.05.03, 04:48
      ryczne dla dysydentow tak jak w ZSRR? Komisarze juz przygotowali w Unii Gulag
      intelektualny. Juz od dawna jezeli ktos wystepuje przeciw Politycznej
      Poprawnosci lub obecnej koncepcji Eurokolchozu, nie otrzyma posady profesora w
      zakresie nauk "humanistycznych", nie beda publikowane jego ksiazki czy nie
      bedzie przedstawiany przez media. Wedlug umowy w Nicei, ma takze powstac
      policja europejska o pelnomocnictwach wiekszych od tych ktore posiadala KGB. Ci
      miedzynarodowi "policjanci" beda mieli imunitet dyplomatyczny i beda mogli
      dokonywac aresztowan bez zgody lokalnych wladz panstwowych.

Traktat w Nicei wymienia 32 typy przestepstw, ktore moga podlegac takiej
      procedurze. Dwa z nich sa szczegolnie przerazajace dla nas, ktorzy przeszli
      koszmar komunizmu. Te "przestepstwa" nie istnieja w kodeksach karnych zadnych
      cywilizowanych krajow I okreslane sa jako: "rasizm" i "ksenofobia". Oczywiscie
      o tym co te terminy maja oznaczac beda decydowac czerwoni Brukselscy Komisarze.
      • Gość: end To jest lepsze od Jasia! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.03, 04:52
        Skad te pomysly?
        Gratuluje inwencji tworczej!
        Jest coraz lepiej kochani.
        • Gość: end A tak swoja droga IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.03, 04:54
          to po naszej akcesji zapotrzebowanie na tego rodzaju opieke medyczna na pewno
          wzrosnie.
          Cos w tym jest.
        • Gość: mirmat Eurotoman glowe w piasek i sni. IP: *.dialup.eol.ca 18.05.03, 18:41
          o "demokratycznej" Unji.

Gość portalu: end napisał(a): > Skad te pomysly?
          > Gratuluje inwencji tworczej! Jest coraz lepiej kochani.

Czys ty nie czytal Umowy z Niceji. Dlaczego w pierwszym referendum Irlandczycy
          odrzucili ten pakt by dopiero w drugim go zaakceptowac bo histeryczna kampania
          Brukseli wmowila im, ze odrzucenie bedzie aktem "anty-Polskim"?

Czyzbys nie znal prowizji traktatu z Niceji prosto z Konstytucji Stalina
          ograniczajacej Wolnosc Slowa pod pretekstem "walki z ksenofobia"?

Najlepsze, ze majaczacy eurotamani implikuja zwolennikom
          suwerennosci "inwencje". No ale majac jak za PRL-u praktyczny monopol
          informacji to wszystko mozna propagowac.
          • Gość: end Tutaj nic nie trzeba dodawac! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.03, 22:06
            Wy jestescie tak prymitywni, ze nie jestescie tego nawet w stanie dostrzec.
            Opowiadacie te swoje bajki (o mordowaniu ludzi, o szpitalach psychiatrycznych
            itp.)
            Czy wy naprawde uwazacie, ze taka jest wiekszosc spoleczenstwa?
            • Gość: autor Tutaj nic nie trzeba dodawac! to polska rzeczywist IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 19.05.03, 02:19
              niestety zmiany w prawie i mentalnosci pod wplywem
              propagandy zmierzaja do wprowdzenia
              tylnimi drzwiami stanu wojennego tak samo jak w latach 80-tych majace chronic urzedasow-pasozytow przed odpowiedzialnoscia
              a w polskim wydaniu sa wyjatkowo paskudni w swojej kartkowej gospodarce i spolecznej glupocie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka