Gość: x IP: *.acn.pl / 10.64.6.* 27.05.03, 20:45 Owszem jest. Ale wcale nie z powodów, o których myśli LPR i tow. Wrzodak. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: LONGERgierTYCHkoniec DLUGI ROMAN Z WRZODAKAMI NA D.... IP: *.echostar.pl 27.05.03, 20:48 NA DODATEK PO PAPIEZU JESZCZE TRYBUNAL IM DOWALIL ONI JUZ PRZEGRALI, TY JESZCZE NIE GLOSUJ NA TAK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grinch Re: DLUGI ROMAN......... IP: 129.81.192.* 27.05.03, 21:12 Boze, chron Polske przed LPR ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wp Re: DLUGI ROMAN Z WRZODAKAMI NA D.... IP: *.bg.pw.edu.pl 28.05.03, 15:06 wrzodakiem i jego wspólnikami powinna zająć się prokuratura. Przez ostatnią dekadę RP rządził Ursusem. Strasząc kolejne rządy RP wyjściem robotników na Warszawę wyłudził ogromne pieniądze z budżetu, a efekt to całkowicie zdewastowana fabryka, została tam tylko niewielka grupka ludzi. Sam spieprzył do sejmu i teraz straszy jako poseł. Czy to normalne!. Afera Rywina przy tej aferze to tyle co pierdnięcie michnika. Rywin tylko mówił o kilkunastu milionach złotych, a straty ursusa to sa miliardy. Warto też przyjżeć się kto wspomagał w pierwszych szeregach pochodów organizowanych przez wrzodaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tadeusz Rydzyk Wrzodak nie pękaj !!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 27.05.03, 21:40 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sw Giertych na prezydenta IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 27.05.03, 21:41 argumenty na science.eu.org/lpr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: end A co on teraz z Lukaszenka bedzie rywalizowal? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.03, 22:43 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enickman Re: LPR grozi bojkotem referendum IP: 213.158.197.* 28.05.03, 09:23 moim zdaniem część racji leży po stronie LPR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryszzard Re: LPR grozi bojkotem referendum IP: *.physd.amu.edu.pl 28.05.03, 09:43 LPR to przpotwarzona PRL i niechec do Unii E. i wszystkiego co jst na zachod od Polski jest oczywista, tak jak oczywiste jest to, ze bycie poza Unia, to zaleznosc od Rosji a to jst wlasnie PRL Niewira w to, ze Polacy nie poradza sobie w Unii, wynika chyba z tego, ze LPR jest nieporadne i nie moze sobie poradzic z zadnym problemm- trybunal, poprawki Peka, Komisja Sledcza, Papiez...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja POLACY TO BEZMYŚLNE ZWIERZĘTA!!! IP: *.ds3.agh.edu.pl 28.05.03, 09:56 Hmn....moze potrzeba nam znów z jakieś 123 lata niewoli... Podobno Polak Mądry po szkodzie.... Hihiiiii.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piopiu Re: TY JESTEŚ ZWIERZAK Z CYRKU LPR-ków IP: *.zgrudna.kghm.com.pl / 172.30.21.* 28.05.03, 12:17 Gość portalu: ja napisał(a): > Hmn....moze potrzeba nam znów z jakieś 123 lata niewoli... > Podobno Polak Mądry po szkodzie.... > Hihiiiii.... Ty krety.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: talibowie WYNOSIC SIE DO AFGANISTANU IP: 217.153.132.* 28.05.03, 10:19 LPR patrzy w przyszlosc w horyzoncie najblizszych 10 minut. Tak pozbawionych wyobrazni ludzi dawno nie widzialem. Najlep[iej byloby gdyby razem ze swoimi pogladami rodem z wczesnego sredniowiecza LPR nie pojawialo sie w ogole w mediach. Jezeli Polska nie wejdzie do Ue, stanie sie druga bialorusia. Mam 30 lat i nie chcialbym stad wyjezdzac, ale bede musial tak zrobic w przypadku polskiego nie dla UE. Jest to szansa ktora nie powtorzy sie dla Polski przez najblizsze 100 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piopiu Re: TALIBOWIE BRAWO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.zgrudna.kghm.com.pl / 172.30.21.* 28.05.03, 12:14 Gość portalu: talibowie napisał(a): > LPR patrzy w przyszlosc w horyzoncie najblizszych 10 minut. Tak > pozbawionych wyobrazni ludzi dawno nie widzialem. > Najlep[iej byloby gdyby razem ze swoimi pogladami rodem z > wczesnego sredniowiecza LPR nie pojawialo sie w ogole w mediach. Ja też tak nieraz myśle że jak się stanie u nas ciemnogród z LPR- kami to całę moje oszczędności i plany w gowno się obrócą... > > Jezeli Polska nie wejdzie do Ue, stanie sie druga bialorusia. > Mam 30 lat i nie chcialbym stad wyjezdzac, ale bede musial tak > zrobic w przypadku polskiego nie dla UE. Jest to szansa ktora > nie powtorzy sie dla Polski przez najblizsze 100 lat. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: LPR grozi bojkotem referendum IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.05.03, 10:33 niech bojkotują, a najlepiej niech w ogóle znikną, na Białotusi Wrzodak by się przydał Odpowiedz Link Zgłoś
szoppracz1 Precz z Giertychami i Wrzodakami!!! 28.05.03, 10:36 Zbojkotować należy radiomaryjnych populistów i siewców nienawiści. Co oni mają do żądania? Kto w ogóle chce ich słuchać? Odpowiedz Link Zgłoś
ufoman Re: Precz z Giertychami i Wrzodakami!!! 28.05.03, 10:49 Popieram ciebie w całej rozciągłości. Niech żyje Jonasz i APP "Racja"!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piopiu Re: Precz z Giertychami i Wrzodakami!!! IP: *.zgrudna.kghm.com.pl / 172.30.21.* 28.05.03, 12:11 Nic tu dodać i nic ująć Twój komentarz jest trafny - popieram! Wystarczy zobaczyć ich reklamówki przedreferendalne w których głoszą jako frakcje katolickie że alternatywą dla Uni jest USA które tak krytykowano za wojne z Irakiem sami nie wiedzą już jakich argumentów używać osły z LPR-u i rydzyczki zafajdane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Znudzony Re: LPR grozi bojkotem referendum IP: *.zetobi.com.pl / 10.0.200.* 28.05.03, 10:42 Dać im te 10 minut. Oni ze swoimi frustracjami, strachem, lękami są najlepszymi rzecznikami wejścia do Unii. Jak nie wejdziemy, będziemy tacy jak oni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: LPR grozi bojkotem referendum IP: *.chello.pl 28.05.03, 10:43 Debil to debil. Wrzód z Giertychem udany tandem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: falafel LPR i ... doigrali się !! IP: *.wesola.sdi.tpnet.pl 28.05.03, 10:55 Wreszcie będzie powód żeby tę bandę idiotów zdelegalizować. Jeżeli podczas ciszy referendalnej zaczną swoje fanaberie to będzie powód żeby się za nich wziąć. Zacząć należy oczywiście od tego wyjątkowego fijoła, niedouczonego domorosłego pajaca giertycha. Bojkot legalnych instytucji państwowych jest zagrożony karą pozbawienia wolności. Czego z całego serca życzę ci panie giertych. Chłopcy z rakowieckiej zrobią ci z dupy jeień średniowiecza. Ciekawe czym się potem zajmiesz jak juz cie stamtąd wypuszczą? Ja ci proponuję założyć wtedy nie tam żadną partię, ale opatrunki na odbyt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rynioo LPR DO DOMU IP: 212.14.50.* 28.05.03, 11:06 To smieszne aby partia polityczna szantarzowala telewizje czy inna instytucje... Jesli nie to nie pojdziemy na wybory - buhaha - to nie idzcie....jaki % stanowicie ? 0,5% ludnosci mogacej brac udzial w wyborach? JAK DZIECI - "bo powiem mamie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katolik Re: LPR grozi bojkotem referendum IP: *.wsnhid.poznan.pl 28.05.03, 11:06 Nie chcę byc ordynarny, ale jak czytam takie gówna to moge tylko napisać:"Chu* wam w pupkę" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rober Re: Dla katolika IP: *.sulechow.sdi.tpnet.pl / 192.168.1.* 28.05.03, 11:37 A zkąd ty świntuch znasz takie wulgarne słowa , ojciec Rydzyk podda cię wielkiej antenowej inkwizcj trzeba cię nawrócić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: LPR grozi bojkotem referendum IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 28.05.03, 14:19 Gość portalu: Katolik napisał(a): > Nie chcę byc ordynarny, ale jak czytam takie gówna to moge tylko > napisać:"Chu* wam w pupkę" Też tak chciałem skomentować artykuł, ale czytałem w Vivie artykuł z Giertychem, który stwierdził, że homoseksualizm to fanaberia i choroba z której trzeba leczyć, więc chyba jednak "homo" nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MisiekK Re: LPR grozi bojkotem referendum IP: *.pwpw.pj / 172.16.63.* 28.05.03, 11:26 Super! Niech bojkotuja. Tylko pozniej ta Rodzina Adamsow niech nie ma pretensji do nikogo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rober Re: LPR to ludzie z XIX wieku IP: *.sulechow.sdi.tpnet.pl / 192.168.1.* 28.05.03, 11:34 Kto ich popiera stare babcie i fanatycy religijni , banda zlepiona z odzconych z innych partii. Jeżeli słyszę ewypowiedx posła Giertych ,że alternatywą na wejście Polski do UE jest nie wejście - to gratuluje argumentów jest pan wzorowym absolwentem podstawówki reszta wiedzy to dla pana za wysoko Odpowiedz Link Zgłoś
sapere Re: LPR to ludzie z XIX wieku 28.05.03, 12:44 Gość portalu: Rober napisał(a): >Jeżeli słyszę ewypowiedx > posła Giertych ,że alternatywą na wejście Polski do UE jest nie > wejście - to gratuluje argumentów jest pan wzorowym absolwentem > podstawówki reszta wiedzy to dla pana za wysoko Haha... Giertych jest podobno adwokatem... ale jaja! Wyobrażacie sobie takie wystąpienie na sali sądowej: "Wysoki sądzie, alternatywą dla skazania tego mordercy na 25 lat pozbawienia wolności jest.... nieskazanie tego mordercy." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fifi Re: LPR grozi bojkotem referendum IP: *.bank.bgzsa.pl / 192.168.38.* 28.05.03, 11:37 Dzięki Bogu. Czyżby Towarzysze z LPR dochodzili do rozumku??? Mam nadzieję, iż honorowo wybiorą wewnętrzną emigrację. A może by tak wydzielic trochę ostępów w Bieszczadach i utworzyć specjalną strefę dla tych Panów by mogli się wreszcie samozrealizować. Wtedy Towarzysz Giertych mógłby zostać tuytularnym Prezydentem a Tow. Wrzodak Premierem. Odpowiedz Link Zgłoś
manado Re: LPR grozi bojkotem referendum 28.05.03, 11:45 Gość portalu: Fifi napisał(a): > Dzięki Bogu. Czyżby Towarzysze z LPR dochodzili do rozumku??? > Mam nadzieję, iż honorowo wybiorą wewnętrzną emigrację. A może > by tak wydzielic trochę ostępów w Bieszczadach i utworzyć > specjalną strefę dla tych Panów by mogli się wreszcie > samozrealizować. Wtedy Towarzysz Giertych mógłby zostać > tuytularnym Prezydentem a Tow. Wrzodak Premierem. Dlaczego chcesz niszczyć Bieszczady ? Czy na prawde nie ma dla lprowców gorszych terenów ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomcat DZIWNE ŻE DOPIERO TERAZ IP: *.acn.pl / 10.64.10.* 28.05.03, 11:54 Od dawna wiadomo że są w mniejszości i nie mają szans wygrać tego referendum. Pozostaje obstrukcja działań naszego społeczenstwa. Jest bardzo prawdopodopodobne że im się to uda przy poziomie naszego narodu w zakresie działań obywatelskich tj. brania udziału w głosowaniach lub demonstracjach. Na szczęście został nam jeszcze tylko rok poza Unią Europejską ( tak przypuszczam) bo stopień degrengolady w Polsce osiągnął zenit. Presja Zachodu przy bierności społeczeństwa polskiego pozostaje jedyną naszą nadzieją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek rozszerzyć bojkot IP: *.coi.waw.pl 28.05.03, 12:07 proponuję by LPR bojkotował także obrady Sejmu, Senatu, media publiczne, niepubliczne i wszystkie wybory oraz wszystko co im jeszcze przyjdzie do głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: LPR grozi bojkotem referendum IP: *.netia.pl 28.05.03, 12:13 LPR grozi??? Już sie kurwa boję!!!! :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu Re: LPR grozi bojkotem referendum IP: 217.153.90.* 28.05.03, 12:20 Najwyżej do referendum pójdzie 6 osób mniej. To straszne ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Nie znoszę LPR, ale w tej sprawie mają rację... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.03, 12:26 Cał kampania przed referendalna przypomina raczej nagonkę i hasła sloganowe. Przypomina to referendum 3 x TAK. Nie ma debat, czas reklamowy jest przydzielany głównie jednej stronie. Niech obie strony przedstawią swoje argumenty ! To ja chcę wybrać na kogo mam głosować. Oni nas mają po prostu za bezrozumnych idiotów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piopiu Re: Nie znoszę LPR. IP: *.zgrudna.kghm.com.pl / 172.30.21.* 28.05.03, 12:29 Gość portalu: Rafał napisał(a): > Cał kampania przed referendalna przypomina raczej nagonkę i > hasła sloganowe. Przypomina to referendum 3 x TAK. Nie ma debat, > czas reklamowy jest przydzielany głównie jednej stronie. Niech > obie strony przedstawią swoje argumenty ! To ja chcę wybrać na > kogo mam głosować. Oni nas mają po prostu za bezrozumnych > idiotów. Jak się coś nie znosi to nie można go popierać Ci ludzie poprowadzą kraj do destabilizacji takiej że nie pozbieramy się przez 30 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Nie znoszę LPR, ale w tej sprawie mają rację. IP: *.home.cgocable.net 28.05.03, 12:41 Gość portalu: Rafał napisał(a): > Cał kampania przed referendalna przypomina raczej nagonkę i > hasła sloganowe. Przypomina to referendum 3 x TAK. Nie ma debat, > czas reklamowy jest przydzielany głównie jednej stronie. Niech > obie strony przedstawią swoje argumenty ! To ja chcę wybrać na > kogo mam głosować. Oni nas mają po prostu za bezrozumnych > idiotów. Rzecz w tym, ze gdziekolwiek organizowane jest spotkanie przedreferendalne (dotyczy to zarowno w Kraju, jak i zagranicy) LPR'owcy nie pozwalaja zwolennikom Unii spokojnie mowic swoich racji, gwizdza, przerywaja, zaklocaja, zamiast argumentow rzeczowych, wywoluja stare, oklepane i idiotyczne hasla o zagrozeniu dla moralnosci, o utracie suwerennosci, o Zydach o tym, ze kto chce Unii, ten nie jest katolikiem i tym podobne. Im sie daje szanse na wspolne debaty, ale oni wola zaklocac i potem twierdzic, ze im sie nie daje moznosci wypowiedzenia ich "prawd". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu Re: Nie znoszę LPR, ale w tej sprawie mają rację. IP: 217.153.90.* 28.05.03, 12:55 Gość portalu: Rafał napisał(a): > Cał kampania przed referendalna przypomina raczej nagonkę i > hasła sloganowe. Przypomina to referendum 3 x TAK. Nie ma debat, > czas reklamowy jest przydzielany głównie jednej stronie. Niech > obie strony przedstawią swoje argumenty ! To ja chcę wybrać na > kogo mam głosować. Oni nas mają po prostu za bezrozumnych > idiotów. ... i niestety mają rację !!! Odpowiedz Link Zgłoś
sapere Drogi Rafale... 28.05.03, 12:55 Gość portalu: Rafał napisał(a): > Cał kampania przed referendalna przypomina raczej nagonkę i > hasła sloganowe. Cóż tak specyfika demokratycznego instrumentu jakim jest referendum. Hasła sloganowe po jednej i drugiej stronie, z tą różnicą, że za hasłami zwolenników przystąpienia stoją rzeczowe argumenty i doświadczenia państw dzisiejszej piętnastki. >Nie ma debat, > czas reklamowy jest przydzielany głównie jednej stronie. Debaty bywają, lecz eurofoby nie mają WIARYGODNYCH argumentów tylko populistyczne slogany. >Niech > obie strony przedstawią swoje argumenty ! To ja chcę wybrać na > kogo mam głosować. Nie masz głosować "na kogoś" (Millera, Leppera, Giertycha, Tuska, Kaczyńskiego itd.) tylko na wizję Polski. A tak się składa, że głosując na "nie", poparłbyś brak jakiejkolwiek wizji. >Oni nas mają po prostu za bezrozumnych idiotów. Tak, Giertych, Wrzodak, Lepper itp. mają nas za idiotów. Drogi Rafale, uwzględnij powyższe argumenty i zrób coś pożytecznego dla siebie, mnie i Polski: ZGŁOSUJ NA TAK! Pozdrawiam z Wrocławia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ranek LPR grozi bojkotem referendum IP: *.gorlice.net.pl 28.05.03, 12:37 Wypierdalac chuje nikt was nie potrzebuje .AGENCI MOSKWY! LPR Z DALA OD STER! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spenn Re: LPR grozi bojkotem referendum IP: *.ch.pw.edu.pl 28.05.03, 13:04 Po co takie informacje? A czy ktoś ich w ogóle bierze poważnie? Nie zaśmiecajcie mediów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ślązak Re: LPR grozi bojkotem referendum IP: *.bielsko.dialog.net.pl 28.05.03, 13:08 Tak trzymać LPR.Brawo.Tylko jeszcze w was nadzieja. Odpowiedz Link Zgłoś