Gość: Anka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.03, 21:27 Za parę Euro... Sprzedam mój kraj... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anka Re: oddajmy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.03, 21:31 Sprzedajmy wszystko... Oddajmy cały kraj za parę Euro.Jesteśmy tak debilnym narodem, że bez Niemców i Francuzów ani rusz. Oni nas kochają... Debilnych i wiecznie płaszczących się Polaczków. Szykują dla nas posady w Unii... Dajmy im wszystko.... Cały nasz kraj im oddajmy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Głosuj na Tak IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.03, 21:39 Gość portalu: Anka napisał(a): > Sprzedajmy wszystko... Oddajmy cały kraj za parę Euro.Jesteśmy tak debilnym > narodem, że bez Niemców i Francuzów ani rusz. Oni nas kochają... Debilnych i > wiecznie płaszczących się Polaczków. Szykują dla nas posady w Unii... Dajmy im > wszystko.... Cały nasz kraj im oddajmy... Idź i głosuj na "tak". Tak kocham Niemców, puścili nas z dymem w Oświęcimiu, ale ja ich kocham. Tak kocham Francuzów - mówią o nas z pogardą, ale ja ich kocham!!! Kochajcie mnie qrwa bo ja Was kocham... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan z Kilonii Może lepiej .. IP: *.ipt.aol.com 05.06.03, 21:33 ... ubezwłasnowolnić. Właściwie ten kraj nadaje się do tego by zarządzać nim komisarycznie, wprost z Brukseli. Nawet min.Cimoszewicz w wywiadzie radiowym powiedział, że po akcesji pozostanie tylko wykonywanie zaleceń z Brukseli. Chyba mu to odpowiada, nie trzeba być odpowiedzialnym. Co cztery lata można dać się wybrać. Można pożyć !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robi Targowica IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.03, 21:44 Wczoraj przypadkiem wpadłem na post Krzysztofa z wierszem Jacka Kaczmarskiego o Targowicy. Analogie nasuwają się same. Widocznie co jakieś 200 lat musimy tracić dobrowlonie swoją suwerennośc, bo sami nie umiemy poradzic sobie ze swoimi wadami narodowymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re:Polska Niemiecka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.03, 21:44 Gość portalu: Jan z Kilonii napisał(a): > ... ubezwłasnowolnić. Właściwie ten kraj nadaje się do tego by zarządzać nim > komisarycznie, wprost z Brukseli. Nawet min.Cimoszewicz w wywiadzie radiowym > powiedział, że po akcesji pozostanie tylko wykonywanie zaleceń z Brukseli. > Chyba mu to odpowiada, nie trzeba być odpowiedzialnym. Co cztery lata można dać > > się wybrać. Można pożyć !!! Dajmy im wszystko... Honor, Polskość i nasze ziemie... Dajmy tym sukinsynom wszystko... Głosuj na tak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan z Kilonii Może zatrudnić ... IP: *.ipt.aol.com 05.06.03, 21:47 .. kilkunastu zdolnych menedżerów. Pokierują państwem lepiej niż polska "elita", można ich raz w roku rozliczyć i ewntualnie zwolnić. Polityka trzeba tolerować i to czasami przez cztery lata. Koszt dobrego menedżera to ok.100 mln USD rocznie. Część można opłacić obligacjami skarbu państwa. W sumie chyba dobry pomysł, nikt z niego w wymiarze całego państwa jeszcze nie korzystał. Odpowiedz Link Zgłoś
zarty_zartami życzę waszej dwójce 05.06.03, 22:31 życzę waszej dwójce miłego onanizmu – we dwoje zawsze raźniej nawet można za robiego się przebrać, wtedy i trochę podniecenia do dwugłosu się wprowadzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re:onanizm IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.03, 22:44 zarty_zartami napisał: > życzę waszej dwójce miłego onanizmu – we dwoje zawsze raźniej nawet można > za > robiego się przebrać, wtedy i trochę podniecenia do dwugłosu się wprowadzi. Tak.. byle po Polsku. Tak - jestem Polką i NIE dla UE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś