Dodaj do ulubionych

TAK! Sprzedam Polskę moim oprawcom

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.03, 21:27
Za parę Euro... Sprzedam mój kraj...
Obserwuj wątek
    • Gość: krzysztofsf doplace im..........n/t IP: 213.155.166.* 05.06.03, 21:28
      • Gość: Anka Re: oddajmy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.03, 21:31
        Sprzedajmy wszystko... Oddajmy cały kraj za parę Euro.Jesteśmy tak debilnym
        narodem, że bez Niemców i Francuzów ani rusz. Oni nas kochają... Debilnych i
        wiecznie płaszczących się Polaczków. Szykują dla nas posady w Unii... Dajmy im
        wszystko.... Cały nasz kraj im oddajmy...
        • Gość: Anka Re: Głosuj na Tak IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.03, 21:39
          Gość portalu: Anka napisał(a):

> Sprzedajmy wszystko... Oddajmy cały kraj za parę Euro.Jesteśmy tak debilnym
          > narodem, że bez Niemców i Francuzów ani rusz. Oni nas kochają... Debilnych i
          > wiecznie płaszczących się Polaczków. Szykują dla nas posady w Unii... Dajmy
          im
          > wszystko.... Cały nasz kraj im oddajmy...

Idź i głosuj na "tak". Tak kocham Niemców, puścili nas z dymem w Oświęcimiu,
          ale ja ich kocham. Tak kocham Francuzów - mówią o nas z pogardą, ale ja ich
          kocham!!! Kochajcie mnie qrwa bo ja Was kocham...
    • Gość: Jan z Kilonii Może lepiej .. IP: *.ipt.aol.com 05.06.03, 21:33
      ... ubezwłasnowolnić. Właściwie ten kraj nadaje się do tego by zarządzać nim
      komisarycznie, wprost z Brukseli. Nawet min.Cimoszewicz w wywiadzie radiowym
      powiedział, że po akcesji pozostanie tylko wykonywanie zaleceń z Brukseli.
      Chyba mu to odpowiada, nie trzeba być odpowiedzialnym. Co cztery lata można dać
      się wybrać. Można pożyć !!!
      • Gość: robi Targowica IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.03, 21:44
        Wczoraj przypadkiem wpadłem na post Krzysztofa z wierszem Jacka Kaczmarskiego o
        Targowicy. Analogie nasuwają się same. Widocznie co jakieś 200 lat musimy
        tracić dobrowlonie swoją suwerennośc, bo sami nie umiemy poradzic sobie ze
        swoimi wadami narodowymi.
      • Gość: Anka Re:Polska Niemiecka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.03, 21:44
        Gość portalu: Jan z Kilonii napisał(a):

> ... ubezwłasnowolnić. Właściwie ten kraj nadaje się do tego by zarządzać nim
        > komisarycznie, wprost z Brukseli. Nawet min.Cimoszewicz w wywiadzie radiowym
        > powiedział, że po akcesji pozostanie tylko wykonywanie zaleceń z Brukseli.
        > Chyba mu to odpowiada, nie trzeba być odpowiedzialnym. Co cztery lata można
        dać
        >
        > się wybrać. Można pożyć !!!

Dajmy im wszystko... Honor, Polskość i nasze ziemie... Dajmy tym sukinsynom
        wszystko... Głosuj na tak...
    • Gość: Jan z Kilonii Może zatrudnić ... IP: *.ipt.aol.com 05.06.03, 21:47
      .. kilkunastu zdolnych menedżerów. Pokierują państwem lepiej niż
      polska "elita", można ich raz w roku rozliczyć i ewntualnie zwolnić. Polityka
      trzeba tolerować i to czasami przez cztery lata. Koszt dobrego menedżera to
      ok.100 mln USD rocznie. Część można opłacić obligacjami skarbu państwa. W sumie
      chyba dobry pomysł, nikt z niego w wymiarze całego państwa jeszcze nie
      korzystał.
    • zarty_zartami życzę waszej dwójce 05.06.03, 22:31
      życzę waszej dwójce miłego onanizmu – we dwoje zawsze raźniej nawet można za
      robiego się przebrać, wtedy i trochę podniecenia do dwugłosu się wprowadzi.
      • Gość: Anka Re:onanizm IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.03, 22:44
        zarty_zartami napisał:

> życzę waszej dwójce miłego onanizmu – we dwoje zawsze raźniej nawet można
        > za
        > robiego się przebrać, wtedy i trochę podniecenia do dwugłosu się wprowadzi.

Tak.. byle po Polsku. Tak - jestem Polką i NIE dla UE!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka