Gość: Jolka IP: *.mancafe2.mancomplex.pl 27.10.03, 13:50 Nie wiem czy to dlatego ze politykow z UE znam malo , bo w tv tylko Guentera pokazuja, ale jak dla mnie jest on najprzystojniejszym politykiem z unii, co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
legal.alien Re: Guenter Verheugen - przystojniak dla mnie num 27.10.03, 13:59 Pewna moja znajoma, osoba bardzo kulturalna, na jego widok powiedzial, ze wolala by go pocalowac w dupe niz w usta - mniej obrzydliwie. Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: Guenter Verheugen - przystojniak dla mnie num 27.10.03, 14:35 Gość portalu: Jolka napisał(a): > Nie wiem czy to dlatego ze politykow z UE znam malo , bo w tv tylko Guentera > pokazuja, ale jak dla mnie jest on najprzystojniejszym politykiem z unii, > co wy na to? A Ty wolna jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio Złotousty Günter IP: *.ipt.aol.com 27.10.03, 17:52 Rzeczywiście wygląda jak zwolennik seksu oralnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: , Serdelek rybie oko. IP: *.dsl.anhm01.pacbell.net 27.10.03, 22:43 Nie morda jednak sie liczy lecz skutecznosc. Ta karpiousta menda charakteryzuje sie mozgiem zdolnym do przekrecenia 100 kandydatow do unii. A co dopiero 15! I to mu trzeba przyznac, ze "polscy negocjatorzy" to plankton dla tego zimnego skurwiela. Darmowa karma dla karpi. He he. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Serdelek rybie oko. IP: 213.77.14.* 28.10.03, 13:16 "I to mu trzeba przyznac, ze "polscy negocjatorzy" to plankton dla tego zimnego skurwiela. Darmowa karma dla karpi. He he." ...takie żywe rozwielitki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafal Re: Guenter Verheugen - laureat 2002 i 2003 IP: *.proxy.aol.com 28.10.03, 00:41 Toz to czlowiek roku w Polsce 2002 (wg. "Wprost")! W marcu 2003, ta tu GW zrobila go z wielomiesiecznym wyprzedzeniem czlowiekiem roku 2003. Akcje faceta spadaja u czytelnikow, a przeciez tytul "czlowieka roku GW" czytelnkow GW obowiazuje do 1.1.2004. Prawdopodobnie polskie wyroznienia ma w d... A swoja droga odwalil kawal dobrej roboty...dla uni. Odpowiedz Link Zgłoś