Dodaj do ulubionych

pepsi blue/pepsi spice

11.11.04, 20:48
czy piliscie? kiedys pepsi blue byla w promocji teraz jest pepsi spice...
dajcie znac jak wam smakuje!
Obserwuj wątek
    • Gość: smakosz... Błeeee... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.04, 00:54
      • rafi.raf Re: Błeeee... 12.11.04, 01:37
        nie smakuje? napisz wiecej!
    • Gość: smakosz... Błeeee... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.04, 13:08
      Co to za promocja, jak 2 l. tego płynu kosztują dobrze ponad 4 PLN? Pepsi Blue
      poznaliśmy juz swego czasu- plastikowy kolor, takiż sam smak. Pepsi Spice ma
      kolor rozcieńczonej wodą zwyczajnej Pepsi dlatego pewnie rozlewana jest do
      ciemniejszych butelek o nieokreślonym (jasno bordowy, ciemno beżowy?)kolorze.
      Smak- moim zdaniem paskudny. Piłeś kiedyś przeterminowaną colę (nie ma
      znaczenia jaką)?
      • rafi.raf Re: Błeeee... 12.11.04, 13:18
        zdarzylo mi sie taka wypic ;(
        • Gość: kanuk Re: Błeeee... IP: 5.5R* / *.ym.rnc.net.cable.rogers.com 12.11.04, 14:40
          wczoraj probowalem Pepsi Spice. lepsza niz sie spodziewalem kupujac.
          przeznaczenie swiateczno-bozonarodzeniowe. pod te wszystkie pierniki i keksy.
          poza tym mozna sobie darowac. o Pepsi Blue tu juz wszyscy zapomnieli.
          • Gość: nana Re: Błeeee... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 17:05
            mnie nie smakuje...wogóle to pepsi blue to był miodek w porównaniu z tym czymś
            • Gość: pepsiczery Re: Błeeee... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 22:15
              Ale pepsi z tej dzikiej wiśni czy jakoś tak , swojego czasu wymiatała. Wypiłem
              2x 0,5 l to mi się odwidziało na długi czas...:)
    • Gość: vikka Re: pepsi blue/pepsi spice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 17:59
      pepsi blue-najbardziej mi sie w niej podobał kolor,fajny dodatek do drinasów:)a
      co do smaku..jak dla mnie za bardzo landrynkowaty
      pepsi spice-miało być z cynamonem i czymś tam jeszcze(imbirem chyba)...ale wg
      mnie smakiem nie różni sie od tej klasycznej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka