Gość: Draven IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 16:32 Chciałbym poznać waszą opinię... Otóż ja osobiście codziennie wypijam kubek gorącego mleka z dwoma łyżeczkami miodu...po prostu ten napój jest boski :) A wy...w jakiej formie pijecie mleczko? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amused.to.death mleko jako dodatek 30.01.05, 19:04 herbata z mlekiem bailey's z mlekiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawelq Re: Mleko z dodatkami IP: *.inter / *.inter-c.pl 31.01.05, 13:26 ja ostatnio odkrylem nowy sposob picia mleka i kawy jednoczesnie,jako ze samego goracego mleka nieznosze,sama kawa tez jakos tak srednio mi smakuje a ze czasem trzeba ja wypic to: kawa (rozpuszczalna albo z ekspresu) rozpuszczalne kakao ewentualnie troche cukru,jesli ktos lubi no i to wszystko zalac cieplym mlekiem...pychota ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sara Re: Mleko z dodatkami IP: *.csk.pl 05.02.05, 19:53 ja dodaje jeszcze odrobine cynamonu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: satine Re: Mleko z dodatkami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 20:30 z Malibu...jesli bez to raczej nie pije;) Odpowiedz Link Zgłoś