Gość: xxx IP: *.pl / 192.168.0.* 10.02.03, 20:28 co to jest? nawet nie wiem, czy to dobra pisownia. chyba jakiś alkohol z Peru. coś więcej, proszę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tradycja1 Re: Pisco 10.02.03, 20:47 Pisco to peruwianski koniak. Smaku nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Pisco IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 10.02.03, 21:08 smakuje tak jak nazwa wskazuje....rybka leci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plooshack Re: Pisco IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.02.03, 21:40 Ludzie, uwaga! sPISCOwcy na forum! Na trwogę biję! :-) plooshack PS zamiast pić "koniak co wali rybą" lepiej obalić puszkę szprotek pod połówke, tak sądzę, ale spróbujcie mnie przekonać, że nie mam racji (przemawia za mną zapewne ekonomia, dostępność, brak snobizmu i inne przymioty) ploooooooooooooooooooooooooooo........................ Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Pisco 10.02.03, 21:54 Ja koniaku nie lubie...nie wdalam sie w ojca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plooshack Re: Pisco IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.02.03, 22:11 gwarantuję Ci, że po pierwszej butelce Remy Martin opróżnionej na Dworcu Zachodnim polubisz koniak na zawsze (as it happened to me) plooshack Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Pisco 10.02.03, 22:12 Male mam szanse byc na Dworcu Zachodnim...ale bede pamietac ten zestaw:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plooshack Re: Pisco IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.02.03, 22:13 ale to trochę na inny wątek, typu "niezwykłe okoliczności spożycia". No cóż, wątki mi się mieszają, czas na wieczorną lewatywę i do łóżeczka. (jak ja się nazywam???) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Pisco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.03, 22:53 Mis z okienka. Walilem juz rozne brendziaki, lepsze, gorsze, walilem je z flaszki nad brzegami miejskich stawikow w srodku nocy - jakos dalo sie zyc z tym brzemieniem. PS. Bede nudny - jestem pod wielkim wrazeniem koniakow dagestanskich i azerskich. Miodzio w gebie za jedyne 10 PLZ za flaszencje. Pod cytrynke. Popijac szampanem koniecznie. Kwiecien-maj - nie bede tym razem glupi, nie bede wychodzil z domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plooshack bez ryby bitte! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.02.03, 15:08 Niechu, a bez szampona to wejdzie? te azery, dagestany z cytrynką? bom ubogi wielce i na takie szampony ni mam kasy (mam długi). 'Długi' to nie znaczy, że jestem potentatem seksualnym, tylko oczekuję komornika :( niestety plooshack PS: od kiedy Niechu będzie 'z doskoku'? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plooshack Re: Pisco IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.02.03, 15:35 Gość portalu: Niech napisał(a): > Mis z okienka. Zbyszko i Jagienka. Panierowane gówienka. Oko i Biała Ręka. To ostatnia niedziela wszystko się rozpierdziela nie mam już przyjaciela nawalę się. Jaka piękna pogoda a ja krasna i młoda lico me jak jagoda, przytulmy się. chyba na jakiś czas opuszczę fora, bo mi się coś depresjonuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Pisco IP: 217.197.165.* 11.02.03, 16:06 Zestaw koniak + szampan + cytryna kosztuje 20PLN. Ale w Moskwie. Gdzie mam nadzieje znalezc sie w kwietniu. A z doskoku - oby juz w marcu. Ale jak bedzie pieprzona wojna to chyba nie pojade. Chyba, ze walczyc. Ale za to mam w planach liczne jazdy po Polsce - zalegle kupna ziemi. Chce zostac rolnikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plooshack Pisco - nie upadłem tak nisco IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.02.03, 13:54 miltonia napisała: > Ale rolnik wstaje skoro świt chciałem skomentować (nawet napisałem, ale odkasowałem przed wysłaniem!), ale komentarz był między kolanami a pępkiem, więc się powstrzymałem, bo jeszcze nie upadłem aż tak nisco, by moje żarciki w tym obszarze jeno znajdować się mogły a ponieważ nadal 'depresjonuję' więc profilaktycznie opuszczę Was do piątkowego wieczora (mimo, że kusi, by się nie odrywać). Może mi przejdzie. (Na potomstwo?) pozdrawiam Tych, którym wstrętny nie jestem ploooooooooooooooooooooooooooooooooo.................................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Pisco - nie upadłem tak nisco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.03, 14:43 Pamietaj. W piatek rzadzi real. Real rulez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plooshack Re: Pisco - nie upadłem tak nisco IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.02.03, 15:02 Gość portalu: Niech napisał(a): > Pamietaj. W piatek rzadzi real. Real rulez. TO CO MAM ZROBIĆ? Nie wcisnę się w telefoniczny drucik jak dętka Ferdynanda Wspaniałego! Bis Freitag - plooshack Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Pisco - nie upadłem tak nisco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.03, 15:06 Przeciez jestes z Warszawy. Przyjdz na spotkanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plooshack Re: Pisco - nie upadłem tak nisco IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.02.03, 15:18 NO TO ZNACZY, ŻE COŚ PRZEOCZYŁEM (JASKRA? JUŻ???? NIBY TO U MNIE RODZINNE, ALE BOŻE NA MNIE TO CHYBA JESZCZE TROSZKĘ ZA WCZEŚNIE!!!) kiedy i gdzie? ...a poza tym nawet jak przyjdę, to będę się wstydził podejść, bom ubogi materialnie, ciałem i duchem. (co widać, słychać i etc...) Jak widzisz depresjonuję w najlepsze plooshack przez chwilę się zastanawiałem, czy to wysłać, ale pies to troncau. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Pisco - nie upadłem tak nisco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.03, 15:29 Bedzie jeden bogacz, bedziemy od niego sepic. "Pub na Chmielnej", Chmielna 15, piatek, 18.00. PS. Ubogi cialem to bedziesz po. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plooshack Re: Pisco - nie upadłem tak nisco IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.02.03, 15:55 Gość portalu: Niech napisał(a): (...) > PS. Ubogi cialem to bedziesz po. To mogłoby być z wątku MUZYKA: "Atomic Rooster": 'Who will catch me as I fall?' Pomyślę. Trochę nie mam kasy, (a nie lubię żyć na czyjś koszt), a trochę się boję. Po prostu: powiedziałem o sobie masę szczerych do bólu rzeczy, a teraz mam się pokazać i powiedzieć TO JA. Nie wiem czy starczy mi odwagi. ' po plooshacku poznacie go' plooshack Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Pisco - nie upadłem tak nisco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.03, 16:01 Kolejny sieciowy miekus. Przeciez zawsze mozesz powiedziec/napisac ze to nie byla prawda. Ja ci radze - rob jak chcesz. PS. Znalazlem pub z najtanszym piwem w centrum. Przewidujac rozne okolicznosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plooshack Re: Pisco - nie upadłem tak nisco IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.02.03, 16:19 "posłuchaj mojej rady - zrób jak uważasz" to jedno z moich ulubionych powiedzonek, zresztą często je stosuję. a o tym piątku pomyślę. I niczego nie będę się wypierać. plooshack Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Pisco IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 11.02.03, 21:05 sam bym chetnie pojechal na Rubelszczyzne, tzn. wroc...nie sam. z niewiasta. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Pisco 11.02.03, 22:46 Kanuk, dla mnie Rubelszczyzna to najpiekniejsze miejsce na ziemi. I całe życie o niczym innym nie marzę, tylko żeby tam pojechać. Tyle, że jak dotąd nie miałam z kim. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Pisco 10.02.03, 22:52 Gość portalu: plooshack napisał(a): > PS zamiast pić "koniak co wali rybą" lepiej obalić puszkę szprotek pod połówke,tak sądzę, ale spróbujcie mnie przekonać, że nie mam racji (przemawia za mną zapewne ekonomia, dostępność, brak snobizmu i inne przymioty) > ploooooooooooooooooooooooooooo........................ Jeszcze lepiej te szprotki pod bimber i przymioty zostają aktualne. Odpowiedz Link Zgłoś